Mirakel Aromaterapi kjent siden antikken. Oversatt fra det greske språket ord som betyr "lukt behandling." Dag, er aromaterapi brukes enten alene eller i kombinasjon med konvensjonelle medisinske midler.


Aromaterapi behandling for kropp og sjel


 Utvalg av individuelle essensielle oljer, som er nødvendig, spesielt skreddersydd for å passe de fleste oljer og reaksjoner. Nesten all oljen som brukes i behandling av sykdommer med anti-inflammatorisk og antiseptiske egenskaper. I tillegg er bruken av aromaterapi forbedrer helse og humør, bidrar til å lindre spenninger og slappe av etter en lang dag.
 Det er mange forskjellige måter å bruke eteriske oljer, aromatiske bad, massasje, inhalering, aromaraschesyvanie, komprimerer, duft.
 En av de mest behagelige aromaterapi metoder er utvilsomt bad med eteriske oljer. Avhengig av det ønskede resultat, kan velges som den olje som har en avslappende virkning på legemet, og de som bidrar til å lette hodepine, lindre stress. Aromatiske bad bør ta 10-15 minutter.
 Bedre humør, både sin egen og hushjelper aromatization rom. Du kan bruke aromatisk lamper eller en mer moderne versjon - elektrisk aroma. Prinsippet om operasjonen er enkel - i en bolle med vann legge 10-15 dråper eterisk olje, så vannet varmes opp og fordamper, fylle rommet med røkelse favoritt smak. Bare for dette formålet kan brukes gassing rom eller bruke en spray, og legger litt eterisk olje.
 Som en metode for avslappende aromaterapi massasje kan kalles fra ulike oljer, inkludert mulig effektive anti-cellulitt massasje gitt riktig olje.
 For forebygging og rettidig hjelp for forkjølelse innånding bringe uvurderlig som et par, og "tørr". Innånding av damp er som følger: på halv kopp varmt vann, tilsett ti dråper eterisk olje, deretter bøyde hodet dekket med et håndkle og inhalerer til lukten er borte. For "tørr" inhalasjon heller krapnuty litt olje på et lommetørkle og inhalerer.
 Hvis du ønsker å påvirke visse kropps del av kroppen vil komprimere. I en kopp varm (eller kald) vann tilsett litt eterisk olje for å fukte kluten med vann og sette den på ønsket overflate for 10-30 minutter.
 Aromaterapi er brukt i kosmetiske formål - som en nyttig tilsetning til kremer, masker, sjampo.
 Spenninger, stress, dårlig kosthold, miljøforurensning - all skadelig for helsen vår, negativt påvirke både vår kropp og vår sjel. Aromaterapi gjennom hele riket av smaker, gjenoppretter og gir næring til vår styrke gir oss vitalitet og energi, eller vice versa, avslappende og beroligende.  
 Som du vet, mote - et relativt begrep, blindt følger henne hver pust - ikke den mest fornuftige løsningen imidlertid være klar over motetrender og velge den beste for deg selv, veldig riktig. Bilde av kvinner består av dusinvis av små ting hver sesong vi fylle opp sine garderober med nytt tilbehør og relevante ting, men det er andre som vi kjøper for en lengre periode.
Kvinners lær lommeboken - mote, stiler, farger

 Et slikt tilbehør - en kvinnes håndveske, valg av som noen av det smukke kjønn kommer opp med stor iver og alvor. Og det er absolutt berettiget, fordi vesken i stand til å si mye om hans elskerinne, du bare se på hans ett utseende.
 Et interessant faktum er at slags lommebok som en butikk av penger, er det nesten hele tiden, bare for dette formålet ofte valgt heller uvanlig form og plassering.

 For eksempel, en gang i tiden mer som små vesker eller håndvesker poser, som var edelstener og andre verdigjenstander som anses som verdifull i disse dager. Ladies veske i stedet brukt foldene av klær eller smykker laget av originale mynter eller steiner, og holdt menn i sedler freebie sko.
Kvinners lær lommeboken - mote, stiler, farger

 Også i mote vesker med ramme i form av lira, senere kom inn i mote veske på beltet, som hovedsakelig brukes av kvinner og plassert under toppen skjørt. Omsider, lommebok fortsatt kjøpte bare de funksjonene som vi er så vant til, og nå kan ikke forestille meg livet uten denne hendige tilbehøret.
 I moderne samfunn, kvinners lommebok - er, for å si det kort av hans elskerinne, som reflekterer hennes smak og status, er det lett å bestemme innholdet og fordeler av den personen som bærer den. Knapt en seriøs bedrift-kvinne komme ut med en modell leken vesken lys turkis, samt jenter som liker å eksperimentere og lyse toner av livet er usannsynlig å skaffe klassisk svart veske.
 For å kreve verden om din perfekte smak og møte alle motetrender, har vi forberedt du noen tips for å hjelpe deg å gjøre det riktige valget.

 Form - Matters


 De fleste modeller av kvinners vesker presenteres i tre hovedformer: klassisk rektangulær, firkantet med flere bend og lommebok konvolutt. Selvfølgelig kan du finne andre former og varianter av klassiske modeller, men prinsippet er fortsatt det samme.
Kvinners lær lommeboken - mote, stiler, farger

 Rektangulære lommebok med glidelås kvinner - er trolig den mest vanlige og populære gruppen av modeller som ofte må smake det smukke kjønn. Likevel, etter alt dette arkivet Money passe nesten alt - fra sedler og mynter, og endte kredittkort, visittkort, sjekker og selv mobiltelefonen!
 Den eneste ulempen med dette skjemaet - vesker har veldig stor størrelse, så de er ikke alltid praktisk, spesielt hvis du foretrekker vesker liten størrelse.
 Det er for disse damene, er det en firkantet form, som ikke er verre enn rektangulær, er meget romslig og praktisk å bruke. Disse lommebøker er moderne og populære tilbehør, spesielt blant unge jenter som elsker komfort og et minimum av ting i vesken hennes.
Kvinners lær lommeboken - mote, stiler, farger

 Den mod er fortsatt vesker, lommebøker, som kan brukes som en bag og en veske, spesielt originalt utseende strikket modell. Den kommende sesongen eminente designere er glade for å tilby vesker i en uvanlig ytelse: en hjerteformet eller sirkel.
 Hvilken modell du velger - et spørsmål om personlig smak og preferanser, viktigst, når du kjøper være sikker på å rulle den i hendene, føler deg komfortabel at du åpner og lukker det, ting må "gå" i hånden.

 Materiale og merkeytelse


 Hva også overrasket, men fortsatt i mote ekte lær lommebøker, ting alltid kan understreke din følelse av smak og stil. Selvfølgelig svært populære er vesker med ikke-naturlige materialer som skinn erstatning eller klissete.
 Hvis du ønsker å fremheve sin høye status i samfunnet, er det bedre å foretrekke kjente merkenavn modeller, som denne sesongen er presentert i et bredt utvalg av modeller av krokodille, slangeskinn og kalv.
Kvinners lær lommeboken - mote, stiler, farger

 Høydepunktet av sesongen var den klassiske modellen av patent lær krokodille eller slangeskinn, som er den beste fremheve eleganse og luksus av bildet.
 For de som foretrekker en lys og munter modellen kan gi sin preferanse for vesker med lyse utskrifter og farger, for eksempel leopard, preget eller modell upretensiøs celle at en slik moteriktig denne sesongen.
Kvinners lær lommeboken - mote, stiler, farger

 Lekne og avslappet godteri nyanser som er presentert i de siste samlingene av Louis Vuitton og Chanel, best egnet for unge jenter som fortsatt studerer ved universiteter og foretrekker bråkete og klubben parter.
 Mang en samling av vesker for daglige sokker - forblir populære klassiske svarte og brune modeller er også på moten rød, lilla, lilla, mint, appelsin og kjøtt farger og nyanser. Modeller med et minimum av tilbehør og festene, som er laget i duse farger, kan finnes i samlingene til Gucci og Hermes.
Kvinners lær lommeboken - mote, stiler, farger

 Du kan finne den modellen og for spesielle anledninger, som ikke er hverdags vesken, og velg bare for spesielle anledninger og helligdager. Disse lommebøker kan være dekorert med mange paljetter, steiner, spesielt populære vil nyte runde metallstendere og nagler. Modeller av denne typen kan finnes i samlingene til Moschino, Versace og Gattinoni.
 Det eneste negative branded ting - dette er deres relativt høy pris, men hvis muligheter for slikt avfall ikke, bør du ikke fortvile blant de mindre kjente selskaper som du kan finne nok kvalitet og mote modeller til rimelige priser.

 Hva annet bør jeg se etter?


 Noen kvinner mener bestemt at hendig lommeboken - er ikke bare et oppbevaringssted for penger, men også en slags magnet som er i stand til å tiltrekke seg dem, så å si, fra utsiden.
Kvinners lær lommeboken - mote, stiler, farger

 Ikke bli overrasket, men hvis du følger Feng Sjua, deretter til lommeboken alltid kjent for noen moolah, først, det må alltid være rekkefølgen fordi store regninger "ikke liker" ekstra kontroller og etterlater uklart hvem som alltid samles i lommeboken .
 Legge opp penger slik at store regninger alltid lå på toppen, og disse notatene ble arrangert på linje. Det er anbefalingene i utseende lommebok: det antas at positiv energi har svarte og brune farger, og gul, gull og sølv.
 Men modeller av grønn, blå eller blå har å gi hvis du fortsatt ute etter å "prymahnytyt" store regninger i sitt hvelv penger  




Яндекс.Метрика