I dag, en stor populær sunn livsstil. Mer populære er alternative metoder for behandling og forebygging, som bruker naturens gaver. Blant dem skille aromaterapi.
 Aromaterapi - en metode for behandling, som brukte naturlige eteriske oljer som behandling er en aromatisk plantestoffer som har antibakteriell, soppdrepende effekt, påvirke kroppens metabolisme, biokjemiske prosesser kjøres.

 Dette gjør dem verdifulle aktive stoffer for naturmedisin. I aromaterapi bruker forskjellige måter å påvirke den følelsesmessige tilstand på hele kroppen og huden. De fleste er lettere tilgjengelige og brukes selvstendig.
Aromaterapi hjemme: enkel og nyttig

 Metoder som kan brukes i hjemmet aromaterapi:


 - Aromatiske lamper;
 - Inhalering;
 - Aromatiske bad;
 - Massasje;
 - Wraps;
 - Komprimerer;
 - Bath.
 Å ha et hjem aromaterapi essensielle: naturlig eterisk olje, oljebrenner og spesielle lys tilgjengelig over disk eller i spesielle butikker. Aromatiske oljer påvirker hjernen, kroppen, menneskets sjel. De bidrar til å føle den fantastiske skjønnheten i livet. Hvem som helst kan bruke eteriske oljer for å forebygge, øke vitalitet, ytelse, tretthet og stress.
Aromaterapi hjemme: enkel og nyttig

 Den spesielle virkning av aromatiske oljer i det menneskelige legeme, spesielt på psyken, er blitt vitenskapelig bevist, og fordi de fleste av bestanddelene av eteriske oljer i sin struktur som ligner på menneske hormoner. Men å bruke dem hjemme du trenger å vite effekten av hver.

 Ulike dufter har ulik effekt på oss


 - Bitter og søt - øke effektivitet;
 - Sharp og ubehagelig - akselerert puste;
 - Shaking - økt press;
 - Nice - bidra til å redusere trykket;
 - Bluff søt - hjelp konsentrat.

 Egenskapene til naturlig aromamasel


 - Landыshevoe - toner, lindrer, effektive i migrene, søvnløshet.
 - Lemon - svært snerpende og anti-inflammatorisk, senker blodtrykket, kurer feber, frysninger, gallestein, samt fordøyelsessykdommer.
 - Tea tree - et desinfeksjonsmiddel, anti-inflammatorisk, stimulerer mental aktivitet.
 - Persille - virker effektivt på nyrene, urinveiene, bidrar med ødem.
 - Peppermint lindrer smerte og hjelper med hudirritasjon, fordøyelsessykdommer.
 - Melissa - behandler allergier, forkjølelse, diaré, hypertensjon, migrene, stress.
 - Eucalyptus - hjelper konsentrasjon av mental aktivitet, reduserer søvnighet, reduserer kroppstemperatur.
 - Fir - lindrer tannpine, tretthet i øynene, behandler kronisk angina.
 - Jojoba - fremmer uniform tan, beskytter mot utseendet på erytem.
 - Cypress - antiseptisk omsorg for sensitiv hud.
 - Lavender - antiseptisk, fjerner rødhet, flassing.
 - Fra frø av druer - betyr omsorg slapp, sliten hud på kroppen, samt skadet, fett hår.
 - Med korn spiret hvete - antioksidant, forbedrer stoffskifte, fjerner giftige stoffer.
 - Orange - stimulere hjertefunksjon og stimulerer vitalitet.
 - Grapefrukt - stimulerer stoffskiftet, fremmer utviklingen av "lykke hormon", s.
 - Tangerine - beroligende effekt.
 - Mint - inflammatorisk, analgetisk effekt.
 - Rosa - sterk antidepressiv, antiseptisk.

 Vilkår for bruk aromamasel barn


 Barn er svært følsomme for irritanter, slik at de vil bruke aromaterapi interessant, ikke vanlig medisin, piller, etc., ved behandling eller forebygging av sykdom. De Tenk positivt, som noe nytt og uvanlig.
 Å bruke aromamasel var effektive for barnets kropp, må du følge disse reglene:
 1 til 3 måneder er ikke anbefalt for bruk aromaoljer;
 2. Under utarbeidelsen av en blanding av oljer, alltid vurdere at dosen for et barn er to ganger mindre enn for voksne;
 3. Kjøp en kvalitet, naturlige eteriske oljer i apotek, pålitelige butikker;
 4. Spesiell oppmerksomhet til utløpsdato;
 5. Regler lagring må følge for å holde fartøyene i mørket i kjøleskapet.

 Virkningen av lukt på vekttap


 Forskjellige lukter er annerledes i kroppen vår, økt appetitt eller, tvert imot, det redusert. Med mange møter vi hver dag, uvitende om deres egenskaper. Men uansett hva resultatet av vekttap ble sett, er aromaterapi brukes sammen med trening, balansert kosthold.
Aromaterapi hjemme: enkel og nyttig

 Så hva lukter bør jeg bruke?


 Slanking bruke oljer som har følgende egenskaper:
 - Rolig, avslappende (rosa, oransje, bergamot, zhasminova, lavendel, Ylang ylanhovoe);
 - Eliminer fra kroppen for overflødig væske, og gir en myk vanndrivende (fennikel, kardamonovoe, rosmarin, geranium, sitron, ingefær, grapefrukt, mozhzhevelnykovoe, gran);
 - Reduser appetitt (cypress, fennikel, sitron, grønt eple, kanel);
 Mange olje, stramme opp huden, og hindrer fremkomsten av strekkmerker, og dermed bidra til å styrte den overskytende vekt. Slanking aromatiske oljer kan brukes på måter som massasje, innpakninger, rubbing, bad, inhalering, selv vert dem internt - men strengt under medisinsk tilsyn, følge regler og dosering.
Aromaterapi hjemme: enkel og nyttig

 Bruke eteriske oljer for terapeutiske formål må være veldig forsiktig. Eteriske oljer kan ha en negativ effekt på kroppen, forårsaker allergi. Det er viktig å bruke naturlige oljer, etter dosering i løpet av behandlingen.

 Til tross for de mange bruksområdene for aromaterapi, det har sine kontraindikasjoner:


 - Ikke stol blindt bruke eteriske oljer;
 - Ikke bruk dem for langsiktig bruk;
 - Tenk kompatibiliteten til medisiner, alkohol;
 - Med økt nervøs oppstemthet ikke anbefalt aromatisk fedd olje, salvie;
 - Ikke sole etter påføring av oljer - bergamott og sitrus;
 - Forhøyet blodpropp - essensielle oljer av sypress, kan basilikum være farlig;
 - Nyresykdom er ikke anbefalt aroma oljer av furu, einer, gran, koriander, sandeltre timian;
 - Er intoleranse overfor visse kroppslukt, da det ikke passer deg, nekter det.

 Etter å ha vurdert de negative sidene ved aromaterapi, fokuserer igjen på det positive:


 - Lindrer leddsmerter;
 - Forbedrer og styrker immunforsvaret;
 - Lindrer symptomer på menstruasjonssmerter;
 - Forbedrer huden;
 - Senker blodtrykk;
 - Forbedrer helse;
 - Reduserer spenning;
 - Reduserer angst;
 - Forbedrer søvn;
 - Anti-inflammatorisk;
 - Nøytraliserer giftige stoffer og fjerner dem fra kroppen;
 - Konsekvenser for menneskelig energi, forbedrer aura;
 - En positiv effekt på følelser;
 - Harmonisering relasjoner med andre, bringer folk sammen.
 I dag aromooliyi brukes til å behandle en rekke plager - både fysisk og psykisk. Spesielt veldig populært i aromaterapi stress, tretthet, nervøsitet, depresjon. Det antas at bruk av aromaterapi gir gode resultater i behandling av mennesker i ulike aldre, ulike plager - fra enkle forkjølelse til alvorlige sykdommer.  
 De fleste psykologer og nevrologer i verden de siste årene i økende grad konvergerer til hva mange tror, ​​er nervøs utmattelse en av de vanligste sykdommene på jorden! Hvem ville trodd, men bare noen 100 år siden på denne sykdommen ikke er mistenkt i sikte, gjorde en annen tempo og livsstil ikke bidra til dets utvikling.
Nervøs utmattelse hos kvinner sliter med problemet

 Foreløpig uendelig race for "et bedre liv" er å få utrolig skala, folk ikke betaler oppmerksomhet til konstant stress, tretthet og overanstrenge, er i konstant søk der mer og raskere å lage.
 Hver ny dag er ikke lenger bringe glede, en følelse av konstant trøtthet og bekymring aldri avtar, men voksende, føler deg ikke mer styrke? Snarere, banke på døra og din nervøs utmattelse.
 Nervøs utmattelse hos kvinner og menn er vanskelig å oppdage og diagnostisere, fordi slike "smarte" sykdom smart forkledd som tusenvis av andre sykdommer som er bare en konsekvens, ikke årsaken.

 Hyppig hodepine, depresjon, ryggsmerter og dårlig fordøyelse, og redusere forekomsten av uforklarlig latskap, dårlig karakter - kan alle være symptomer på et nervøst sammenbrudd eller nevrasteni, som det kalles.
 Men vi, i uvitenhet av saken, løpe til legen som er "ansvarlig" for et spesifikt problem, uten selv å vite at på denne måten, bare demper vi symptomene og forferdelige sykdommen fortsetter å rase og vokse i kroppen.

 Slik fastslår nervøs utmattelse?


 Dessverre, i de fleste tilfeller er det svært vanskelig å uavhengig bestemme at du led en nervøs utmattelse, kan folk forstå at det er noe galt, og det er - ikke demontere. Vær oppmerksomme på hans familie og husholdning, fordi det er langt enklere å komme til en riktig diagnose. Dermed de viktigste symptomene på nervøs utmattelse er:
 •  Økt irritabilitet og nervøsitet. En mann reagerer på noen, selv de mest smålig og ubetydelig problem, kan det være irriterende nesten alt fra folk på gaten som snakker høyt, til de mest kjære, familiemedlemmer. Reaksjonen i utgangspunktet momentant noen gang folk kan ikke takle det.

 •  Økt tretthet. Pasienter med nevrasteni føles nesten alltid tyngende tretthet, selv våkne opp om morgenen etter natten av en lyd søvn, kan han føle en følelse av svakhet og vekt.

 •  Utålmodighet. Folk er helt ute av stand til å vente, for eksempel, selv om en person vet at etter fem minutter bussen kommer, han vil ikke vente og gå til fots.

 •  Hodepine, tåke i hodet mitt. Neurasthenia er ofte ledsaget av lange og ofte hodepine som kan forekomme selv i fravær av stress. Folk ofte absolutt ikke kan konsentrere seg, blekne konstant "tåke" i hodet all menneskelig intellektuell aktivitet. Effektiviteten reduseres, pasienten mister evnen til å raskt og nøyaktig løse primitive mentale oppgaver.

 •  På grunn av det faktum at pasienten ikke kan konsentrere seg, stadig skifter han fra ett tilfelle til et annet. For eksempel, gikk til brygge te, og distrahert på vei til et objekt, og deretter helt glemt hva han ønsket å gjøre.

 •  Søvnløshet, dårlig søvn. En av de klareste tegn på nervøs utmattelse - en vond drøm, en mann stadig ruller i tankene noen andre tanker som hindrer søvnen forstyrret. Hvis du sovner, endelig, likevel svikter, så pasienten kan våkne opp fra en rolig bomull eller lysglimt.

 •  Man er hele tiden i en tilstand av frykt, angst, plage hans minste problemer og vanskeligheter som han ikke vet hvordan de skal håndtere.

 •  Sykdommen, som kan være ledsaget av anstrengelse, ryggsmerter, nedre rygg og sider, artritt, sykdommer i mage-tarmkanalen, hjerte smerte, inflammasjon og andre sykdommer som mennesket er utsatt.

 •  Som du sikkert har lagt merke til tegn som kan tyde på sykdom under vurdering, mye, blir de lett forveksles med andre sykdommer. Symptomene kan detektere på et tidlig stadium av sykdommen samtidig anstrengelse mye enklere matet behandling. De fleste takle på egen hånd eller gjennom sine slektninger, som beskriver grunnene som bidro til fremveksten av en slik ekkel sykdom.

   Hvor gikk og hvordan bli kvitt?


   Et stort antall symptomer som kan tyde på utvikling av nevrasteni sjanse, fordi kroppen vår - et komplekst system som er utstyrt med fødselen mange skjulte ressurser. I lang tid vi bruker dem konsekvent og bruker arbeider i helgene og på overtid stadig opplever nervøs spenning, stress og belastninger som gjør har konsekvenser.
  Nervøs utmattelse hos kvinner sliter med problemet

   På et tidspunkt, sier kroppen "stopp", sin interne reserve tom og fylle vi sikkert har glemt eller ikke ennå.
   Nervøs utmattelse kan ha flere etapper og preget av en viss grad av kompleksitet, spesielt i alvorlige tilfeller behandling må engasjere en kvalifisert tekniker.

   Men de fleste av nervøs utmattelse kan miste deg selv eller ty til folk rettsmidler.
  Nervøs utmattelse hos kvinner sliter med problemet

   Hvordan å behandle nevrasteni?


 •  Først av alt er det nødvendig å ta hensyn til din daglige rutine, er systematisk etterlevelse tid søvn, hvile, turer, kunne måltider positivt påvirke psykisk velvære.

 •  Ta hensyn til kosthold, må det være ekstremt sunt og balansert, full av mange produkter som forbedrer de adaptive funksjoner.

 •  Normalisering av søvn. Det er viktig at pasienten har lært flere teknikker som kan hjelpe normalisere søvn. Først venne meg gå til sengs bare når sterkt sliten, for det andre, viduchit seg av vane å engasjere seg i seng utenforliggende ting - å lese bøker ser på TV eller arbeider på en bærbar PC. Hvis du føler at søvn ikke betyr det er bedre ikke å ligge og stå opp og gjøre nyttige ting, så komme tilbake snart sove.

 •  Prøv så mye tid i luften og naturen, skriver i kostholdet ditt daglige turer i parken eller på elva, i stedet for å gå på kino med venner eller i en kafé, be dem om å gå ut av byen eller bare gå.

 •  Ha en vanlig arbeidsdag utenfor kommunikasjon også i stor grad påvirker pasientens tilstand, så prøv så ofte som mulig for å møte venner og tilbringe tid med sine kjære.

 •  Noen ganger behandling av nevrasteni foreskrive medisiner, vasodilatorer, som rengjøres hodepine og akselerere utvinning, og vitaminer, beroligende medisiner og antidepressiva. Med sistnevnte må du være ekstremt forsiktig, ofte foreskrive dem i nærvær av depressive fasen av nervøs utmattelse.
 • Яндекс.Метрика