Asymmetrisk frisyre (foto)For flere år, asymmetriske hårklipp er på toppen av popularitet, viser god smak og kunnskap om motetrender av sine eiere. Forskjellig lengde og form av en slik frisyre nødvendigvis tiltrekke seg andres synspunkter, så velger formet hårklipp må være klar for rampelyset.
Hva er asymmetrisk hårklipp
Basert på tittelen, asymmetriske hårklipp - er asymmetrisk frisyre med forskjellig lengde hår. Det vil si at med en slik frisyren fra én side av hodehåret lenger, og den andre - kortere. Dette frisyre som så veldig stilig og ryddig, er det viktig å avklare modellstruktur. Cleverly valgt asymmetrisk hårklipp i stand til å radikalt endre bildet av mannen, og selv visuelt endre formen på ansiktet. Så gjør dette ganske komplisert kreative hårklipp er nødvendig i en ekte profesjonell.
Asymmetrisk frisyre (foto)

Forresten, må master foreslå en ny frisyre og farge fordi maleriet spiller en betydelig rolle i hvordan asymmetriske hårklipp vil se ut på håret. Godt gjort og fagmessig valgt farge utheving, farge og maleri gjøre dette valgfritt opprinnelige kuttet mer moderne og stilig. Men å velge en fremtredende og fargerik frisyre, bør du vurdere mange faktorer, inkludert din ansiktsform og hårtype.
Valg av asymmetriske hårklipp til hårtype og ansiktsform
Velge asymmetrisk hårklipp, bør det være klart at et slikt kunstverk i hodet ditt trenger konstant omsorg og daglig styling. Så hvis du har tynt hår og livløs - Først må vi få dem opp, og tiltrekke seg dem verdensomspennende oppmerksomhet og konstant pine styling da.
Asymmetrisk frisyre (foto)

Men tror ikke at asymmetri - et valg bare eiere tykk og lydig hår. Selvfølgelig, mesteparten av tykt hår asymmetrisk hårklipp ser nydelig, men en god artist kan gjøre gode asymmetrisk hårklipp og tynt hår, og skaper en multi-lagdelt hårklipp som visuelt skape den nødvendige beløpet.
Som for formen på ansiktet,asymmetri - dette er den type frisyre som er i stand til å nærme seg idealet om alle ikke-klassiske former for ansiktet. Ja, lubne skjønn det vil bidra til å skjule fylden av hans personlighet og visuelt trekk. Og eiere overfor kvadratiske og rektangulære hjelp avlede oppmerksomheten fra massive haken. God asymmetri og for de som møter har en trekantet form - asymmetrisk smell vil skjule en bred panne og til tilnærmet form til felles standarder.
Asymmetrisk frisyre (foto)

Og, selvfølgelig, vil perfekt asymmetrisk hårklipp ser på jenter med klassisk oval ansiktsform.
Det er imidlertid viktig å beherske riktig plukket opp ikke bare formen, men også lengden hårfrisyrer.
Asymmetriske hårklipp for kort hår
Asymmetrisk frisyre (foto)

Cleverly valgt asymmetri er bra for håret uansett lengde, men kort sagt - er spesielt imponerende. Videre bruker kreative metoder for farging og fargelegging. Og for å avslutte denne korte stilig hårklipp mye enklere. Du vil være i stand til å eksperimentere med daglig asymmetrisk hårklipp, sette den på nye måter, avhengig av humør og situasjon.Alternativer for korte asymmetriske hårklipp satt. For eksempel, ikke mister relevans asymmetrisk frisyre med lange låser og smell skrå. Den er basert på asymmetriske hårklipp for kort hår kan brukes Peaks og bob med revet endene.
Men husk at asymmetrisk frisyre krever konstant vedlikehold og oppdatering. Først da vil det virkelig ser flott ut og dekorere din søt hode.
Asymmetriske hårklipp for medium hår
Asymmetrisk frisyre (foto)

Generelt, gjennomsnittlig lengde hår - kanskje den mest elskede og vanlig blant kvinner. Tross alt, det kan du lage mange forskjellige varianter av vakre frisyrer. Og asymmetri i dette tilfellet er intet unntak.
I dag, kanskje, er den vanligste variant på temaet av fasjonable asymmetri. Og forresten, veldig glamorøs.Ofte, asymmetrisk klippe håret av middels lengde utført på Bob deretter gjøre et kutt opprinnelige supplement. For eksempel, en vystsi gjøre håret svært kort, og den annen - slik at rygger inntil haken. Eller gjøre kort hår på kronen, og samtidig la lange tråder kommer. Spesielt nå populært alternativ - en kort hals og langstrakte vinkler understreke ansikts kontur trukket fra A-formet bønne.
Vær oppmerksom på at denne frisyren er mest imponerende er lik for å glatte håret. Så hvis du har krøllete hår - de er nødt til å rette dem jern. Ellers hårklipp miste sin smak.
Asymmetriske hårklipp for langt hår
Asymmetrisk frisyre (foto)

Til slutt, ikke mindre populær i dag asymmetriske hårklipp for langt hår. Her det virkelig er, hvor svir! Du kan justere forskjellen i lengden på håret som ditt hjerte ønsker - fra knapt merkbar overgang til en fundamental forskjell i lengde, og noen ganger hårfarge. Den mest vågale og kreative ung dame i dag har råd til en stilig fundamental asymmetri, nesten vыbryvaya ett tempel, og samtidig la en annen nesten urørt.
Men for de mindre dristige fashionistas er alternativene og beskjeden. Vanligvislange asymmetriske hårklipp tillate eksperimentere med langt hår, mens - ikke kutte av den totale lengde frisyrer. De er perfekt for jenter som ikke er villige til å del med henne lang flette, men ønsker å se moderne og stilig. For eksempel kan du prøve å starte med asymmetrisk smell, og kan bare la lange låser til minne om henne lang flette. Det er langt nok fantasy veiviser og din besluttsomhet.
Asymmetrisk frisyre (foto)

Et interessant alternativ - en "dobbel frisyre", når foran stryzhutsya hår i bob og lange opphold bak.
Et svært viktig poeng - hårfarge. Å velge en slik fet asymmetrisk kuttet, kan du råd til hooliganisme og farge. Ekstraordinær lyse skyggen av hår bare understreke din individualitet og skape en mer effektiv måte. Den spesielle sjarm av asymmetrisk hårklipp gir høydepunkter og fargelegging, spesielt når du bruker lyse kontrasterende farger skiller seg ut enkelte tråder eller region.
Asymmetrisk frisyre (foto)

Og, selvfølgelig, er en viktig rolle i dette hår styling. Prøv å fokusere på de enkelte tråder ved hjelp av voks, sette smell slik at den dekket en del av ansiktet. Eksperimentere og hårklipp hver gang vil dukke opp på en ny måte!  
Hvordan å øke bryst. Øvelser for brystforstørrelseMange kvinner er misfornøyd med deres bryststørrelse, så for all del søke å øke den. Hvis du mener at brystet er heller ikke nok volum, bør du gjøre deg kjent med hvordan du kan endre størrelsen.
Internett ikke bare vil du sikkert har mange alternativer for hvordan å øke bryst. Men å finne en slik perfekt måte å gjøre det på er dedikert i mange år.
Vestlige kvinner foretrekker å øke bryst, med henvisning til plastisk kirurg. I dette tilfellet, bryst silikon implantater innsatt, endre størrelsen til hvilket som helst antall. I tillegg lar den deg til å justere formen på brystet, som også er nyttig.
Men vi og ofte et stort problem, fordi mange operasjoner har suksess. I vårt land, for de tilfeller der legemet avviser implantater og de må fjernes.
Plastisk kirurgi - ganske kontroversielt og ikke den sikreste metoden for å øke bryst, så la oss ta en titt på andre måter å gjøre det.
Hvordan å forstørre brystene uten plastisk kirurgi
En måte å øke bryststørrelse - vakuum massasjeapparat. Kjøp det i dag kan være hvor som helst, det aktivt annonseres. Essensen i denne Massøren er: slitt på brystet en slags cup. Inne det skaper et vakuum og deretter tilbakestilt. Dette stimulerer strømmen av blod i brystet, forbedrer blodsirkulasjonen. Som et resultat, blir bryst mer tonet og elastiske, brystkjerteltumorer øker. Det er vanskelig å si hvilken effekt faktisk gir en massasje. Noen kvinner hevder at det hjalp dem til å øke bryststørrelse med 1, mens andre snakker om mindre endringer. Med vakuum Massøren skal være nøyaktig. Fordi brystene er veldig følsomme, kan permanente mekaniske effekter skade henne.
Et annet alternativ som vil hjelpe deg å øke bryst er fysioterapi. Vanligvis sin essens ligger i valg av spesifikke middel som gjør wraps. Deres sammensetning inkluderer ofte urteekstrakter, alger, gjørme, blå leire, etc. innpakning ved hjelp av disse verktøyene ikke bare hjelpe deg å øke bryst, men også redusere forekomsten av cellulitter, bidra til å korrigere figur.
Hvis du ikke ønsker å håndtere dette problemet klinikker eller skjønnhetssalonger, kan du bestille homeopatiske midler og prosedyrer for fytosborы hjem. Imidlertid er effekten av denne metoden svært tvilsom, og ingen kan garantere at du vil være i stand til å forstørre brystene.
Øvelser for brystforstørrelse
Den mest enkle og effektive måten å forsiktig øke bryststørrelse - tog brystmuskulaturen. Selvfølgelig vil det ikke gi deg enorm effekt, men vil gjøre brystet litt mer og podtyanuti.
Før du utfører dette settet med øvelser for å gjøre treningen.
Den første øvelsen som vil hjelpe deg å øke bryst, fremført på benken. Baksetene må sette i en vinkel på 30 grader. I hendene ta manualer og løfte dem opp. Bøye albuene, sakte senke vekten til brystet, og deretter tilbake til sin opprinnelige posisjon.
Den andre øvelsen utføres også på benken, men sitter. Å øke bryst, du plukke opp manualer og løfte dem opp. Nå bøye albuene og senk armene slik at albuene er i brysthøyde. Øvelsen utføres som følger: fortynne bestemmelsene i denne foldede hender fra hverandre og deretter returnere dem til startposisjon.
Forstørret brystene også hjelpe push ups, og hendene bør plasseres godt, mens klemme albuene bør "se" i partiet.
Hvis du ikke trenger å øke bryststørrelse, men likevel ønsker å se halsen det ser bra ut, kan du justere sin form eller størrelse, ved hjelp av spesiell BH. Men mennene dermed "økning" bust ikke liker, fordi de tror at de prøver å jukse.
Før Tørr bryster, tenke på om du trenger det. Det er trolig nær en som uansett hva din bryststørrelse.  
Яндекс.Метрика