Augmentin suspensjon for barn
 Vel, når barn er friske, glede oss med sin ringing latter og en god holdning. Dessverre er kroppen av et barn mest utsatt for infeksjoner og virus. Foreldre prøver å unngå anvendelsen av antibiotika i behandlingen av barn. De skremme den skade som narkotika kan forårsake disse voksende kropp. Men det er tider når ingen antibiotika ikke kan kurere barnet. For eksempel, slike farlige bakterielle infeksjoner som lungebetennelse, bronkitt, bihulebetennelse, mellomørebetennelse ikke å behandle noen tradisjonelle metoder, hoste medisin og vitaminer. I disse tilfellene, antibiotika gjøre mer godt enn skade for barns helse. Så ikke lide i tvil når legen har bestilt barnet motta data medisiner.
 Augmentin - antibiotika bred bakteriologisk spektrum. Det inkluderer: amoxicillin (antibiotika ødelegger ulike mikrober) og clavulanat (bekjemper effektivt skadelige stoffer som produserer mikroorganismer). Ved å kombinere disse aktive stoffer oppnås høy effektivitet av medikamenter. Bokstavelig talt fra første dose av stoffet, forbedrer tilstanden til barnet, begynner kroppen til babyen som skal rengjøres.
 Indikasjoner for bruk hos barn
 - Bronkitt, lungebetennelse;
 - Mellomørebetennelse, bihulebetennelse, betennelse i mandlene;
 - Betennelse i urin-systemet;
 - Sår;
 - Infeksjon i muskel- og skjelettsystemet, som er Staphylococcus aureus.
 Barn antibiotika foreskrevet hovedsakelig som en suspensjon eller sirup. Søt smak med en behagelig aroma, Augmentin suspensjon forårsaker positive følelser hos unge pasienter.
 Instruksjoner for bruk Augmentin
 Suspensjonen var nødvendig for å forberede seg på forhånd, før behandling, og oppbevar i kjøleskap. I noe tilfelle ikke fryse det og ikke bruke mer enn en uke. Før bruk må flaske medisin riste og hell din dose måle cap, som bør vaskes etter hver bruk. For behandling av barn yngre enn to år før påføring av slurryen kan gjøres litt vann.
Augmentin suspensjon for barn
 Moderat trening under svangerskapet - er en uvurderlig støtte for den kvinnelige kroppen. Trening bidrar til å styrke musklene og forberede kroppen for den kommende fødselen. Men selvfølgelig, vi snakker bare om laster innen rimelighetens grenser. Det bør være en balansert tilnærming til valg av sammensatte øvelser at de ikke på noen måte forårsaket skade eller mor eller baby.
 Øvelse 1 trimester: alt er bra i moderasjon
 Inntil nylig var det føltes som i den første måneden av svangerskapet i alle fall ikke kan "riste barnet." Faktisk, i denne perioden er mest aktive dannelsen av fosteret. Heldigvis moderne leger argumentere fornuftig tilnærming. Kvinner i den posisjonen de anbefaler trening, som er i stand til å legge til rette bærer et barn, en gunstig effekt på gravide og hennes barn.
Øvelser for gravide kvinner - 123 trimester
 Slik lader brakt utelukkende nytte, må du huske på at i de første tre månedene av svangerskapet, en kvinne bærer en alvorlig hjerte belastning. Faktisk, lærer det å jobbe for to. Så det er ikke den beste tiden å kardyonahruzok.
 Leger anbefaler ikke å prøve med strekkøvelser. På grunn av produksjon av relaxin lenker myknet og strukket, og overdreven belastning på dem kan forårsake alvorlig skade.
 Unødvendig å overopphetes fordi overoppheting kan forstyrre blodtilførselen til babyen som vokser magen. Derfor er det viktig å engasjere seg i trening på et kjølig sted, og i form av stoff som vil "puste" kropp.
 Hovedformålet med lading i første trimester - avslapping, luftveiene opplæring og vedlikehold munter stemning. Det er best å forholde seg til hver dag i tjue minutter, ikke mer. Som et første øvelse du kan gå på tvers av trinn. Først, ta startposisjon - rett rygg og hender på midjen. Nå kan du gå rundt i rommet perehreschuyuchy føtter. Dette puste gjennom nesen i en rolig flat rate.
 Nyttige "beremyashkam" og tilbøyeligheter. Sette føttene bredere enn skuldrene og armene langs kroppen og vypryamyvshy tilbake, tilbøyelig vekselvis venstre og høyre. Nå kan du begynne å bøye seg framover. Denne nedadgående bevegelse i hendene berøre gulvet og puster. Vi vender tilbake til utgangsstillingen, slik at pusten.
 Komplett trening ved hjelp av øvelser som er nyttige for fremtidige moms ben, da det vil hindre åreknuter ben og kramper. For å gjøre dette, gå gjennom en sirkel på tærne og deretter enkelt povraschaem begge føttene vekselvis i den ene eller den andre siden.
 Øvelse 2 trimester, understreker, men husker sans for proporsjoner
 Å starte fra 14 uker og opp til 27 i sin andre trimester av svangerskapet. Han regnes som den mest behagelige og rolige. Faktisk, på den ene side var det morgenkvalme og andre "Ringer" av den første uke, og på den andre, ikke kommer i gang når hvert trinn synes å være en test av den store vekt og akkumulert tretthet.
Øvelser for gravide kvinner - 123 trimester
 I tillegg er det antatt at i løpet av denne perioden nesten elimineres sannsynligheten for abort. Derfor vil avgiften være mer enn nyttig. Det er mulig å bruke rundt en time om dagen. Men legen vil ikke motsette seg ganske tung last, med mindre selvfølgelig, graviditet inntektene uten patologi. Kvinnene vanligvis føler stor utbrudd av energi, og derfor spille sport veldig villig.
 Øvelser for gravide i andre trimester kan gjøres hjemme, men du kan melde deg på yoga eller pilates. Det er nødvendig å overvåke sin egen helse. For eksempel, trenger ikke å overdrive det, for ikke å forårsake hjertebank. Pulsen bør være mellom 130 slag per minutt under maksimal belastning.
 Selvfølgelig, gravid kontra støtende eller lagidrett, som de utgjør en trussel for skade eller et fall. Hvis den vordende mor opplever svimmelhet, tretthet, kvalme eller kortpustethet, bør dempe din entusiasme. Det samme gjelder forekomsten av noen uvanlig utflod fra skjeden oppdage dem, du bedre stoppe trening og oppsøke lege.
 Her er et eksempel sett av øvelser som vises i andre trimester. Opplæring bør starte med mild oppvarming og stretching, noe som gjør myke bevegelser som ikke leverer ubehag. Nå kan du sitte på gulvet og krysse bena foran deg. I denne posisjonen, sakte snu hodet mitt venstre og høyre. Bor i den tidligere stilling, bare spre hendene fra hverandre, fortsetter å glatte torso svinger til høyre og venstre side.
 Regelmessig trening gjør stående eller sittende, og hans mål - å styrke musklene i brystet. Du trenger å ta hendene på brystet og stulyty palm med maksimal kraft. Det kan være nyttig trunk rotasjon. Det er viktig å sikre at bekkenet forble ubevegelig.
 Øvelse 3 trimester, roligere ride - lenge vil
 Når kommer siste måneden av svangerskapet, de fleste kvinner ønsker å ligge på sofaen og ikke flytte. Fordi disse dager vekten øker bokstavelig talt hver dag, og med det, er det mange ubehagelige aspekter. For eksempel, på grunn av overdreven byrde nyrene ikke kan takle problemet, fordi det er hevelse i svangerskapet. I ryggsøylen og sacrum i smerte på grunn av mulig økt belastning på ryggraden. Åreknuter og leggkramper utfylle tablå.
Øvelser for gravide kvinner - 123 trimester
 Derfor er vanskelig, og unødvendig aktiv trening for kvinner i denne perioden. Men dette betyr ikke at du bare trenger å sitte eller ligge. Moderat aktivitet er nyttig.
 For eksempel kan øvelser for gravide kvinner i den tredje trimester inkludere spesielle øvelser med ball, kjent som fitball. Denne treningen er gunstig for normalisering av hjertet og redusere trykket, forbedrer blodsirkulasjonen og humør. Forresten, det hjelper å aktivere musklene i armer og bryst, rumpe og lår.
 Starter klasser kan være lett svingende venstre og høyre i sittende stilling på ballen. Du kan da komme ned på gulvet og klem fitball hender og rytmisk komprimere den. Nå bør sitte på ballen og rotere overkroppen, berøre håndflaten kneet på motsatt ben.
 Forresten, noen ganger bokstavelig lege kan foreskrive trening i de siste månedene av svangerskapet. Dette er mulig når fosteret er galt. For at barnet snudd, gå ned på kne og albuer og stå i den posisjonen så mye som nok styrke. Ikke glem å se ditt velvære!
 Til slutt bør det understrekes at beslutningen om å engasjere seg eller ikke lading, må du ta hver kvinne å snakke med legen din. Samlet, moderat belastning gjør ikke vondt, men det er kontraindikasjoner mot gym. Blant disse kalles risikoen for spontanabort og komplikasjoner, høyt eller lavt blodtrykk, forverring av kroniske sykdommer eller akutt betennelse i alle organer.  
Økte eosinofiler hos barn - årsaker til eosinofili
 Navnet på eosinofiler, en av de varianter av leukocytter blodceller mottatt på vegne av den greske gudinnen for daggry Eos. Det var slik en rosa-orange farge av solen ved daggry, fargede korn av disse cellene eosin. Utvoryvshys i benmargen eosinophils med blodet til cellene.
 Avhengig av alderen på barnet, er det et maksimalt tillatte nærværet av leukocytter. For barn eldre enn 6 år og ungdom det varierer fra 1 til 5%. Nyfødte spedbarn og barn i alderen 2 til 5 år, er den øvre terskel 6%, og fra en til to, og det kan alle stige til 7%.
 De viktigste årsakene til økningen av eosinofiler
 1. En allergisk reaksjon av legemet, forårsaker komplikasjoner slik som astma, hudutslett, sesongbetont (høysnue, angioødem. Dette skyldes først og fremst den beskyttende funksjon av leukocytter, det første til å reagere på tilstedeværelsen av fremmede stoffer i blodet.
 2. Invasive sykdommer av forskjellige årsaker. Avhengig av hvilken type parasitt spanjol kroppen, er det en annen prosentvis økning i eosinofiler. Rundorm, Barnemark Giardia eller øke antall eosinofiler med om lag 25%. Den maksimale økning i deres leukocyt formel (50%) med høy sannsynlighet indikerer parasitical opisthorchiasis imponerende, hovedsakelig i leveren og bukspyttkjertelen.
 3. Hud sykdommer forårsaket av reaksjon på et allergen eller ulike kontakt irritanter. Ofte er det dermatitt, eksem, herpes, og ringorm.
 4. Revmatiske sykdommer og noen autoimmune sykdommer. Systemisk lupus erythematosus, sklerodermi, revmatoid artritt.
 5. Ondartede blodsykdommer på ulike stadier av utvikling. Typisk direkte korrelasjon av eosinofiler på alvorlighetsgraden av sykdommen. Det høyeste innhold av blodceller indikerer flere metastaser eller tumor ekspansjon med en tendens til nekrose.
 6. Aksept av visse legemidler (Nitrofuraner, sulfonamider, acetylsalisylsyre) kan føre til midlertidige øke ytelsen eosinofiler.
 Hovedformålet med eosinofile kjemper en utenlandsk agent, lokalyzyruyuschymysya på slimhinnene i munn og kjønnsorganer, luftveier og endetarm. Enzymene som er rik på denne type leukocytter, lett oppløse fremmede proteiner organismer som angriper legemet fra utsiden. Takk til prostaglandiner og glykogen som deres medlem, eosinofile granulocytter vellykket påvirker brann tenning og produserer energi, hjelper avhjelpe mangel på oksygen i kroppen.
 Totalt blodprosent er en av de mest informative og enkle fremgangsmåter for å påvise antallet av underart av hvite blodlegemer i blodet. For høy nøyaktighet av resultatene, er det lurt å få klar for blodprøvetaking. Først av alt, er det anbefalt at på tom mage om morgenen etter å ha drukket bare 150-200 gram vann. Hos spedbarn kan ta blod gjennom 2-25 timer etter siste måltid, da det meste av maten har perevarylasya.
 Selv om resultatene av analyser av barnets økte eosinofile, ikke få panikk. Det første du trenger å gjøre forsiktige og ansvarlige foreldre - en dyktig fagperson. Heldigvis har kroppen av et barn en høy evne til å regenerere, slik at sykdommen er oppdaget i tide, hvilket signal analyse av data, i de fleste tilfeller utsatt for vellykket behandling og senere ikke påvirker helsen til babyen.  
Яндекс.Метрика