Antibiotika Avelox tilhører fluorokinoloner gruppe av narkotika. Den har bakteriedrepende effekt. Den aktive substansen moksifloksacin-medisinering. Den ødeleggende effekt på patogener, som fører til dyptgripende forandringer i strukturen av cellevegger av sykdommen.
Avelox: Bruksanvisning for bruk og anmeldelser

 Indikasjoner for bruk


 Anvendt stoffet Avelox instruksjon på søknaden viser at det er foreskrevet for:
 •  infeksjoner i hud og bløtvev;

 •  infeksjoner i øvre luftveier og lunger;

 •  urogenitale og intra-abdominale infeksjoner.

 •  Bivirkninger


  Avelox: Bruksanvisning for bruk og anmeldelser
   Bivirkninger ved behandling av dette stoffet er sjelden der. Men noen ganger pasienter klager over magesmerter, stomatitt, diaré, kvalme, oppkast, smerter bak brystbenet. Noen ganger behandling det er angst, svakhet, forvirring. Noen ganger, smerter i ledd, muskler, rygg. Noen pasienter diagnostisert med høyt blodtrykk, økt hjertefrekvens. Andre skadelige effekter inkluderer utslett, elveblest, kløe, hevelse, hyperlipidemi, hyperglykemi.

   Kontraindikasjon


   Leveres med Avelox medisiner instruksjon på søknaden viser at det er kontraindisert ved alvorlig nyresvikt og pseudomembranøs kolitt. Forbudt behandlet med dette stoffet under svangerskapet og ammeperioden. Personer under 18 år og de som ikke kan tolerere medisin komponenter, bruke det som umulig.
  Avelox: Bruksanvisning for bruk og anmeldelser
   Pasienter som lider av sentralnervesystemet, bør legemidlet brukes med forsiktighet fordi det kan føre til anfall. De som har blitt diagnostisert bradykardi, leversvikt, hypokalemi, akutt myokardiskemi, må også være forsiktig i behandling av dette verktøyet. Denne medisinen vurderinger ganske mye. Selvfølgelig er ikke alle av dem positive. Det er de som uttrykker negative om stoffet. Vanligvis blir disse pasientene overfor bivirkninger av legemidler. Roste stoffet, var pasientene i stand til å bruke den til å komme seg.  
   Clindamycin tilhører de bredspektret antibiotika. Dette produktet er tilgjengelig i flere dosering former. Det skal bemerkes at det har funnet bred anvendelse i pediatri.
  Klindamycin: søknad og anmeldelser

   Indikasjoner for bruk


   Ifølge instruksjonen på programmet, er dette verktøyet effektive i:
 •  endometritt og adnexitis;

 •  kirurgi og peritonitt;

 •  pleuraempyem;

 •  lungebetennelse og lunge abscess;

 •  betente sår og bløtdelsinfeksjoner og huden.

 •  I tillegg er den medikamentkombinasjonsbehandling for forhindring av intraabdominale abscesser og peritonitt. Gelen anvendes ved behandling av akne, lys - behandling vahynozov som er forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for dette stoffet.

   Kontraindikasjon


  Klindamycin: søknad og anmeldelser

   Bruk av stoffet er kontraindisert hos barn under 1 måned, og eldre. Ikke bruk den hvis klindamycin eller linkomycin intoleranse, i alvorlige brudd på nyrene og leveren. Ikke bruk disse medikamentene i ulcerøs kolitt, astma og myasthenia gravis. Det skal bemerkes at innføringen av parenteral og oral clindamycin forbudt ved graviditet og i hele dieperioden.

   Bivirkninger


  Klindamycin: søknad og anmeldelser

   Legemidler administrert intravenøst, kan føre til en byll, flebytu, fremveksten av en metallisk smak i munnen. Ved bruk av tabletter, pasienter klager av diaré, magesmerter, tegn på øsofagitt. Noen ganger utvikler de gulsott og andre leversykdommer. Sjelden funnet hos pasienter med feber, angioødem, agranulocytose, nøytropeni, utslett, leukopeni.
   Også i sjeldne tilfeller mens du tar stoffet vises svakhet eller redusert blodtrykk. Stearinlys Clindamycin kan forårsake tservytsytu, vaginitt eller vaginal irritasjon. Når du bruker krem ​​noen ganger har allergisk utslett.
   Anmeldelser for dette er ulike medisiner. Negative tilbakemeldinger er vanligvis på grunn av framveksten av pasientene bivirkninger. Positive tilbakemeldinger er igjen de som klarte å komme seg med det.  
   Legemidler som kalles Levofloxacin tilhører en gruppe av fluorokinoloner. Dette antibakterielt middel, har betydelig antimikrobielle handling. Det antas at stoffet er mer effektiv enn medisin Ofloxacin.
  Levofloxacin: Bruksanvisning for bruk og anmeldelser

   Indikasjoner for bruk


   Anvendt stoffet Levofloxacin instruksjon på søknaden viser at stoffet er foreskrevet for:
 •  kronisk bronkitt, akutt bihulebetennelse;

 •  infeksjoner i magen;

 •  urinveisinfeksjoner;

 •  betennelse i prostatakjertelen;

 •  noen former for bakteriemi, lungebetennelse, blodforgiftning;

 •  infeksjon i bløtvev og huden.

 •  Kontraindikasjon


   Levofloxacin terapi er kontraindisert hos personer yngre enn 18 år og under svangerskapet og ammeperioden. Ikke bruk denne medisinen med overfølsomhet for det, epilepsi, sene patologier støtt med andre fluorokinoloner.
  Levofloxacin: Bruksanvisning for bruk og anmeldelser

   Bivirkninger


   Festet til stoffet Levofloxacin instruksjon på søknaden inneholder informasjon om mulige bivirkninger. Det skal bemerkes at mange av dem. Pasienter i behandling kan klage over appetitt, kvalme, diaré, hevelse i hals og ansikt, kløe, rødhet, en kraftig nedgang i blodtrykk, magesmerter. Noen ganger stoffet årsakene til hepatitt, Lyells syndrom, Stevens-Johnson.
  Levofloxacin: Bruksanvisning for bruk og anmeldelser

   Sjelden medisinering fører til søvnforstyrrelser, svimmelhet, akutt nyresvikt, døsighet, hodepine, depresjon, forvirring, kramper, hørevansker og syns, taktil følelse, utseende super eller sekundær infeksjon. Noen ganger, etter to dager med narkotikabruk er akillessene ruptur.
   Selvfølgelig, anmeldelser av narkotika ikke i alle tilfeller positive. Dette er fordi i en rekke bivirkninger. Pasienter som møtte dem forlate negative tilbakemeldinger. Men ganske mange av disse fornøyde medisiner fordi den har en god antimikrobiell effekt og gir deg mulighet til å komme seg.  
   Cefotaksim er et antibiotikum med et bredt spekter av aktivitet. Det er verdt å merke seg at stoffet er tillatt å bruke i pasienter med immunsvikt.
  Cefotaksim: brukeranmeldelser

   Instruksjoner for bruk


   Applied narkotika Cefotaxime instruksjon sier at bruken er indisert for:
 •  øvre luftveisinfeksjoner og luftveier;

 •  infeksjoner i ledd og bein;

 •  urinveisinfeksjoner;

 •  bløtdelsinfeksjoner og huden;

 •  hjernehinnebetennelse;

 •  infeksjon påvirker bekken organer;

 •  endokarditt, sepsis, peritonitt;

 •  gonoré;

 •  salmonellose;

 •  Lyme sykdom;

 •  behandling av infiserte sår og brannskader;

 •  behandling av infeksjoner oppstå på grunn av immunsvikt;

 •  forebygging av infeksjon etter operasjonen.

 •  Hvordan å avle Cefotaxime?


  Cefotaksim: brukeranmeldelser

   For intravenøse medikamenter 1 g fortynnet i 4 ml sterilt vann til injeksjon. For intravenøs infusjon med 50-100 ml væske utvannet 1-2 g antibiotika. Som løsningsmiddel 09% løsning av natrium-klorid eller 5% glukoseoppløsning. Hvis ønskelig intramuskulær administrering, medisin i en dose på 1 g fortynnet i 4 ml av 1% lidokain-løsning eller vann for injeksjon.

   Bivirkninger


   Festet til stoffet Cefotaxime instruksjon inneholder en stor liste over bivirkninger som kan oppstå under behandling. Pasienter klager ofte over svimmelhet, hodepine, oppkast, kvalme, oppblåsthet, forstoppelse eller diaré. De kan oppleve nedsatt nyrefunksjon, struma, oliguri, stomatitt, flebitt. Noen ganger synes pasienter kløe, utslett, elveblest, feber. I sjeldne tilfeller kan pasienter utvikle super, anafylaktisk sjokk, bronkospasme.

   Kontraindikasjon


   Bruk av medisiner kontraindisert for gravide. Intramuskulær forbudt narkotika hos barn under 25 år. LechytsyaTsefotaksymom ikke være overfølsomhet for det. Dersom det er indikasjoner for sin bruk i amming pleie baby fôring bør avbrytes.
  Cefotaksim: brukeranmeldelser

   Vurderinger av dette preparatet er forskjellige. Negativ snakker om det, de pasienter som står overfor det bivirkninger. Positivt snakker om cefotaxim pasienter som var i stand til å komme seg med det.  
  Яндекс.Метрика