Bad av cellulitter

 Anti-cellulitt bad


 Kvinner ta bad ikke bare å vaske av skitt, men også for å løse opp spenninger og tretthet vare på kroppen sin. Med badekar kan opprettholde skjønnhet, elastisitet og ungdommelighet av huden din, fordi det er så mange oppskrifter av anti-cellulitt bad.
 Havsalt er en viktig komponent i anti-cellulitt bad. Ofte ved hjelp av salt fra Dødehavet, som det er rik på jern, kalsium, jod og magnesium fremmer utskillelse av vann og giftstoffer, men tørr hud.
 Før du tar anti-cellulitt bad skrubb huden må rengjøres til inngangen av bade komponenter heller ta effekt. Etter å ha tatt av dette bad salt folie er dekket med et lag av mantelen som har en gunstig innvirkning på den, og i luftveiene og nervesystemer.
 For anti-cellulitt badevannet temperatur ikke høyere enn 37 ° C, oppløse 500 g havsalt. Hvis badet for kosmetiske formål, etter å ha tatt hennes dusj for å rense huden hvis behandling - anbefales for 30 min ikke vaske bort salt laget ble dannet.
 Også, anti-cellulitt ta bad med eteriske oljer som hjelper brenne kalorier og eliminere fra kroppen overflødig væske. Som anti-cellulite ofte bruke eteriske oljer av grapefrukt, sitron, rosmarin, neroli, einer, bergamot, appelsin, mandarin og furu. Først fyller badekaret med vann, og deretter legge til det ca 10 dråper av noe eterisk olje eller blandinger av disse. Kurset er vertskap badet er ca 3 uker, annenhver dag.
 Ulike urter - en annen del av anti-cellulitt bad. Suppen er forberedt fra lind, kamille, eik, einer, svart eller grønn te, mynte, sitronmelisse, søt flagg, rosmarin, linfrø, timian. Fjerne cellulitter og øke muskeltone og hjelper lavendel og salvie.
 Uansett hvor god og gunstig bad, de bare ikke kan bli kvitt problemet. For å fikse resultatet sett av tiltak for å bekjempe cellulitter.
 I tillegg trenger anti-cellulitt bad ikke ta under graviditet og etter fødsel. Også kontraindikasjoner kardio - vaskulær sykdom, åreknuter, hudproblemer.

 Oppskrifter på cellulitter bad


 Sage kjøttkraft for anti-cellulite bad
 Nødvendig: 100g hakkede urter av salvie, 1 liter kokende vann.
 Matlaging. Hell kokende vann gresset, koke seks minutter, la stå over natten. Buljong press gjennom cheesecloth.
 Søknad. Tilsett buljong til badet og ta det i 15-20 minutter.
 Anti-cellulitt bad med tistler
 Nødvendig: 3 kopper hakkede urter tistel, 1 liter kokende vann.
 Matlaging. Hell kokende vann gresset, la stå i en halv time, avløp.
 Søknad. Legg infusjon i et varmt bad og suge på den i 15-20 minutter.
 Note. Bath er kontraindisert hos kvinner med gynekologiske sykdommer. Heller ikke anbefalt å ta det om natten, da det gir forfriskende.
 Bad med havsalt og mix oljer
 Nødvendig: 500 g salt, 1 kopp sterk svart te, tre dråper av essensielle oljer av appelsin, sitron, mandarin og grapefrukt.
 Matlaging. Oppløse salt i varmt vann, tilsett te og eteriske oljer.
 Søknad. Ta et bad i 30 min.
 Sitron bad med havsalt
 Nødvendig: 1 sitron, 500 g salt, 10 dråper av noe eterisk olje.
 Matlaging. Med sitron presse saften, tilsett den essensielle oljen. Salt oppløst i varmt bad, tilsett sitron blandingen tilbake og oljer.
 Søknad. Ta et bad i 30 min.
 Infusjon av nesle og kamille bad anti-cellulitt
 Nødvendig: til 05 liter urteteer av kamille og nesle, 500 g salt, 10 dråper av noe eterisk olje.
 Matlaging. Infusjoner mix, satt i sin essens. Salt oppløst i varmt bad, legge den urte infusjon.
 Søknad. Ta et bad i 30 min.
 Melk bad med havsalt
 Nødvendig: 250 ml melk, 500 g salt, 10 dråper av noe eterisk olje.
 Matlaging. Fortynne essensielle oljen i melk. Løs opp i varmt bad havsalt, tilsett melken.
 Søknad. Ta et bad i 30 min.
 Anti-cellulitt bad med mineralvann
 Nødvendig: 500 g salt, 1 liter mineralvann med gass, 10 dråper av en hvilken som helst essensiell olje.
 Matlaging. Oppløse salt i mineralvann, helles i et varmt bad, tilsett olje.
 Søknad. Ta et bad i 20-30 minutter.  
Wraps av cellulitter

 Anti-cellulite kropp wraps hjemme

 Brytes mot cellulitter hjemme


 Moderne kosmetikk tilbyr et utvalg av hvordan bli kvitt cellulitter. Derfor er et av de mest populære er wrap, som er et sett av prosedyrer thalassoterapi.
? Kosmetisk mix for anti-cellulitt kroppsinnpakning, skrubber og bad kan gjøres hjemme og kjøpe ferdig i apotek og spesialforretninger.
 Wraps har en effektiv innvirkning på problemområdene, så etter den første økten vil du legge merke til resultatet, det gjør det så populært og. Men wraps kan ødelegge fett under huden, er effektivitet annerledes.
 Etter et par økter virkelig wraps kan fjernes fra hofter og midje ekstra 3-4 inches, så mange kvinner er sikker på at overflødig fett brenner prosedyre. Faktisk, fører det til at stoffet er overflødig væske, men vann kan gå tapt like raskt tilbake.
 Men ikke bli opprørt. Wraps faktisk bidra til å takle cellulitter, glatter og stramme huden, nærende vev celler, forbedre lymfe flyt. Å konsolidere resultatene oppnådd fra brytes, må det kombineres med andre anti-cellulitt programmer, spesielt med massasje, trening og riktig ernæring.
 Antall økter wraps avhenger av alder, grad av cellulitt og kroppsfunksjoner. Minst seks wraps anbefalt at maksimal hastighet på ca 15 prosedyrer.
 I mekanismen for påvirkning brytes kan deles inn i varmt og kaldt. I det første tilfellet avdekket porene gjennom som forlater kroppen giftstoffer og avfall. Hot wraps anbefales for lår, rumpe, mage og noen ganger, som i disse områdene akkumulere tykt fett lag.
 Kald wrap fremmer kapillær innsnevring, som resulterer toksiner gjennom blod og lymfe er i intern rensing organer. Kalde omslag gjennomføre hevelse, tyngde og tretthet føtter og Rehabilitering etter sclerotherapy årer. Denne type wraps gir god drenering, så det er anbefalt for bruk i områder med løs hud.
 Eventuelle wraps er kontraindikasjoner. Du hud, gynekologisk, kardiovaskulær sykdom eller hypertensjon, vil denne prosedyren ikke passe. Når åreknuter ikke kan påføres varme omslag, men kulden, derimot, er anbefalt.
 Før innpakning bør rense huden kratt. Dette er spesielt nyttig i tett form av cellulitt, som fremmer blodsirkulasjonen i vev, stimulerer utskillelse av fett og vann. Skrubb dypt renser huden, noe som gjør de aktive ingredienser trenge dypt og raskt begynne å handle. Før innpakning kunne gjennomføres oppvarming massasje for å øke blodtilførselen til vev.
 Deretter putter på huden din er valgt komposisjon problemområder pelenuyut plastfolie, og du kan gå i bukser eller varmt håndkle til å snu og legge seg ned i 30-60 minutter. Noen ganger er det nyttig å aktivt flytte eller gjøre øvelser. Ved å følge prosedyren ta en varm eller en kald dusj. Under varme wraps tendens sammensetning brukes på hele kroppen. For kalde wraps noen utvalgte områder av kroppen: ben, armer eller mage. I salonger kan tilby kombinerte typer wraps.

 Eddiksyre anti-cellulitt kroppsinnpakning
 Nødvendig: 1 del eple cider eddik og vann, 1-2 dråper eterisk olje av peppermynte, sitron eller rosmarin.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør blandingen på den berørte cellulitter sted, pakk med plastfolie, topp å ha på ull bukser og ligge eller poruhatysya aktivt i 30-60 minutter. Skyll deretter med kaldt vann blandingen og bruke fuktighetskrem.
 Wraps leire
 Nødvendig: 100g hvit eller blå leire, tre. l. kanel, 3-4 dråper eterisk olje av appelsin.
 Matlaging. Leire blandet med litt varmt vann for å få en tyktflytende masse, legge til andre komponenter.
 Søknad. Påfør blandingen på problemområdene, pakk med plastfolie, topp å gå i bukser eller varmt teppe å skjule og legge seg ned i 1 time. Deretter skyll med varmt vann blandingen og bruke fuktighetskrem. Atferd brytes hver 2 dager og en halv uke.
 Note. Først vikle huden kan være litt klype fra tid, men når den essensielle oljen er absorbert, vil det passere.
 Pakk med alger og kamfer olje
 Nødvendig: 2 ss. l. fukusov eller tare, en rå eggeplomme, 10 dråper sitron eterisk olje, 20 dråper kamfer olje.
 Matlaging. Hell varmt vann alger og la stå i 15 minutter slik at de pompøst, deretter legge dem til i smør og eggeplomme, alt blandet grundig.
 Søknad. Påfør blandingen på problemområdene, pakk med plastfolie, sette på varme bukser og legge seg ned i 45 minutter. Skyll med varmt vann blandingen og bruke fuktighetskrem.
 Wrap med leire og alger
 Nødvendig: 100 gram svart leire, 2 ss. l. tørket tare, 5 dråper eterisk olje av appelsin eller sitron.
 Matlaging. Hell varmt vann inn i leireformasjon tyktflytende masse, tilsett olje og alger, alt grundig.
 Søknad. Påfør blandingen på problemområder, wrap med plastfolie, sette på varme bukser og legge seg ned i 40 minutter. Skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
 Pakk med essensielle oljer
 Nødvendig: 20 ml baseolje (oliven, mandel, hvetekim, jojoba), 3 dråper av essensielle oljer av lavendel, sitron og einer.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør blandingen på problemområder, wrap med plastfolie, sette på varme bukser og ligge eller poruhatysya aktivt i 30-60 minutter, og skyll med en blanding av varmt vann og bruke fuktighetskrem.
? Эlektromyostymulyatsyyu å bekjempe cellulitter tilbys primært til kvinner med stillesittende livsstil, som det bidrar til å redusere muskel.
 Wraps med jojobaolje og alger
 Nødvendig: 05 kopp hakket tørket tare, 30 ml jojobaolje 5-7 dråper eterisk olje av rosmarin og grapefrukt, to kopper vann.
 Matlaging. Hell kokende vann alger og la stå i 30 minutter. Sil infusjonen, og etterlater lite væske i alger. Å legge dampet alger olje er grundig blandet.
 Søknad. Påfør blandingen på problemområder, wrap med plastfolie, sette på varme bukser eller slå inn et teppe og legge seg ned i 30-35 minutter, og skyll med en blanding av varmt vann og bruke fuktighetskrem.
 Note. Etter 2-3 omslag kan øke styrken av deres innflytelse, holde bena pakket under en infrarød lampe.
 Deigen med honning og eddik mot cellulitter
 Nødvendig: like mengder av honning, eple cider eddik, hvetemel, 500 gram fettfattig ost.
 Matlaging. Bland honning, eddik og mel, elt deigen. Hvis væske, tilsett mer mel.
 Søknad. Ha deigen på problemområder, vikle et varmt teppe og sove 2 timer. Skyll med varmt vann. Neste dag problemområder frakk ost, vikle en plastpose og la stå i 2 timer. Skyll med varmt vann.
 Pakk med tang for hudforyngelse
 Nødvendig: 2 pakker av tørr tare, 2 liter kokende vann.
 Matlaging. Hell over kål med kokende vann og la stå i en time, avløp.
 Søknad. Påfør lim på problemområder, wrap med plastfolie, vikle bena varmt teppe og legge seg ned i ca 1 time. Skyll med varmt vann

 Wraps med macadamia olje og alger
 Nødvendig: 2-3 ss. l. tare pulver, 1 ss. l. macadamia olje og eple cider eddik, 50 ml kokende vann.
 Matlaging. Hell kokende vann alger, dekk og la stå i 30-60 minutter. Så gi infusjon avkjøles, tilsett eddik og macadamia olje, alt grundig.
 Søknad. Fukt blandingen i en varm bred bandasje, klemme og vikle rundt hofter, mage og andre problemområder, så pakk med plastfolie og pakk deg inn i et varmt teppe. La komprimere i 25-30 minutter. Skyll med varmt vann.
 Note. Makadymyy olje gjør huden smidig og elastisk, og eple cider eddik styrker bindevev.
 Innpakning s infusjon av alger og celandine
 Krever: nevene tørr pulverisert urt celandine, tørket tang og eføy, 1 liter kokende vann.
 Matlaging. Hell kokende rå, dekk med et lokk kokekaret, og la stå på et lunt sted i 15-20 minutter. Deretter press infusjonen.
 Søknad. Fukt i en varm infusjon bred klut eller bandasje litt klemme, vikle problemområder, wrap med plastfolie, pakk topp håndkle eller varmt teppe og legge seg ned i 25-30 minutter, skyll.
 Anti-cellulitt maske med healing gjørme
 Nødvendig: healing gjørme pulver, 2 ss. l. kamille blomster, en kopp kokende vann.
 Matlaging. Hell kokende vann kamille blomster, lokk, satt på lav varme, kok opp og la det koke i 3-4 minutter. Så gi avkok brygge i 20-30 minutter, avløp. Oppløse pulver buljong til glatt slurry.
 Søknad. Børste satt på problemområder maskere lag 05 cm. Hold i 20-30 minutter for å tørke. Skyll med varmt vann, påfør en fuktighetskrem.
 Note. Healing gjørme kan erstattes myr gjørme og kamille kjøttkraft i stedet bruke varmt vann, men forbedrer buljong den terapeutiske effekten.
 Honning wrap
 Nødvendig: 3 ss. l. honning, 5 dråper eterisk olje av appelsin.
 Matlaging. Den essensielle oljen er litt varm, blandet med honning.
 Søknad. Påfør blandingen på problemområder, wrap med plastfolie, sette på varme bukser eller obmotatysya håndkle og legge seg ned i 30 minutter. Skyll med varmt vann blanding restene, påfør en fuktighetskrem.
 Anti-cellulitt kroppsinnpakning med grønn te
 Nødvendig: 2 ss. l. ark med grønn te, 4 dråper eterisk olje av appelsin eller grapefrukt, 05 kopper kokende vann.
 Matlaging. Hell grønn te med kokende vann, rør til massen, tilsett eterisk olje, avkjøl. Infusjonen før bruk bør være varm.
 Søknad. Den resulterende blanding ble satt på problemområder, wrap med plastfolie, sette på varme bukser og sjal i et varmt teppe, bløt i 30-40 minutter. Skyll med en blanding av varmt vann og bruke fuktighetskrem.
? Clay gir en fantastisk effekt på huden, mykgjør og toner, glatter ut rynker, bekjemper forekomsten av cellulitter, blekemidler.
 Kaffe wrap mot cellulitter
 Kreves: 4. l. malt kaffe, 5 dråper av noe eterisk olje, 1 kopp kokende vann.
 Matlaging. Helle kaffe med kokende vann, røre å danne en slurry, tilsett eterisk olje.
 Søknad. Påfør blandingen på problemområdene, pakk med plastfolie, sette på varme bukser og legge seg ned i en halv time, skyll deretter med en blanding av varmt vann og bruke fuktighetskrem.  
Яндекс.Метрика