Bananer i dag har blitt svært rimelig og billig produkt for hyppig, enda mindre utbredt i våre kjørefelt epler. De er tilgjengelige hele året.Banan ansiktsbehandlinger og hår


 På verdien av bananer som mat nevnt på mange forskjellige ressurser, vi også vurdere bananer for kosmetiske formål.


 Til alle tider, kvinner har en tendens til å være hyggelig og stoppe aldersrelaterte endringer. Hjelp til dette formålet ulike typer triks som er gått fra generasjon til generasjon. Oppskrifter av skjønnhet sett, blir de brukt som mat og kjemikalier. Men som du vet kjemiske masker kan ikke være helt ufarlig, så preferanse er å gi masker med naturlige ingredienser. Banan ansikts
 Vurdere noen oppskrifter fra bananer for å bli kvitt rynker.


 Som en del av banan puree så vi trenger mye av vitamin B, C, E, magnesium, karoten, stor hjelp stopp utseendet på tidlige tegn på aldring. Ved hjelp av en maske en gang i to dager. Huden blir mer hydrert og smidig fløyel.


 Vi trenger:


 •  Moden banan del 1/2


 •  Olivenolje 2/3 teskje dessert


 •  Honning en dessert skjeen


 •  Banan trenger å hamre inn grøt, tilsett 2/3 teskje olivenolje og floral honning, rør til en jevn konsistens og søke på tørt, rent ansikt og hals, bryst. Jeg legger meg ned for å hvile i 20 minutter, deretter fjerne masken bomull pads. For best resultat gjenta hver 2 dager.


  Banan ansiktsbehandlinger og hår   Tilsvar masker kan rotere litt endre strukturen eller legge til nye komponenter for å forbedre resultatene.


   For eksempel, en oppskrift:


 •  Moden banan 1/4 av


 •  Rømme eller kremfløte 1 ss


 •  Eggeplomme 1 stk.


 •  Honning 1/2 dessert skjeen


 •  Anvende og opprettholde samme måte.   Banana Mask for Hair
   Om den personen vi brydde seg, men bananer er store så vel som en maske for hodebunnen og håret. Sannheten her er at du trenger tålmodighet.


   To kremet banan pund i vekt, og bananer bør være overmoden eller for lett shredding dem, og derfor kan fryses før matlaging maske avriming. Bananer male i en blender grundig, burdock olje og legg en skje av honning blomst bedre.


  Banan ansiktsbehandlinger og hår   Påfør den resulterende sammensetningen hodet og hele lengden på håret, til ca 5 minutter gni inn i hodebunnen, men bruker ikke negler og fingertupper som ikke ville skade hårsekkene. Rotere polyetylen og gjemme under et håndkle i 90 minutter. Skyll grundig med vann ikke bruk varmt vann også, og kaldt. Det viktigste å peresushyte maske, ellers vil det være vanskelig å fjerne fra håret.


   Etter disse manipulasjoner håret vil være silkeaktig lydig som om du bare salong.   Forholdsregler
   Når du bruker noen masker til både enkeltpersoner og for hodet må først overholde forholdsregler og test struktur.


   Påfør en liten mengde av blandingen på albuen og la for en stund, og skyll og se om det var en allergisk reaksjon. Faktisk, noen av de komponentene du ikke kan komme opp, og i stedet for imponerende resultater du får en allergisk reaksjon hyggelig og ødela stemningen.


  Rosacea behandles
   Rosacea eller akne rosacea - en vaskulære lesjoner som kan vises for forskjellige grunner. For eksempel, på grunn av nevrologiske lidelser, klimatiske faktorer, feilaktig funksjon av mage-tarmkanalen og andre grunner. Styrking rosacea kan oppstå når du tar hormoner eller i overgangsalderen. Forverrer sykdommen demodicosis - subkutan midd, noe som kan være til stede hos friske mennesker.
   Det pleide å være at det er bare en hud defekt - en felles flushing, rosacea symptomer ble oppdaget mye senere. Selv om det fortsatt ikke klart, uansett grunn, det ser ut, er det kjent at denne sykdommen kan være arvelig.
   Utvidelse av blodårene i huden blir det lilla nyanse, en Rumyanok som julenissen. Forskere tror at årsaken er trigeminusnerven funksjonsfeil som fører til lignende resultater. Flere faktorer kan forverre sykdommen.
   Disse inkluderer:
   Hyppig inntak av koffeinholdige drikker Coca-Cola, kaffe eller te.
   Bruken av krydret, krydret eller røkt mat.
   Hyppige opphold i solarium eller soleksponering.
   Stress eller depresjon.
   Legemidler for hormonelle basis.
   Alkoholholdige drikkevarer.
   Langvarig eksponering for hard frost eller lukket uventilerte rom.
   Behandling
   Dersom kviser er allerede til stede, må det følge reglene for hudpleie. Det er nødvendig å utelukke masker med vasodilaterende ingredienser og kosmetikk med alkohol, oljer og andre stoffer som inneholder irriterende stoffer. Behandling av rosacea som kan være når det gjøres riktig, er en forholdsvis kort tid.
   Når du vasker ikke bør inneholde for varmt eller for kaldt vann, bedre vann bruker moderate temperaturer. Ansiktet må ikke tørke og forsiktig promakyvat håndkle. Beskytt huden mot solen i vinter og sommer bruk spesielle beskyttende kremer. Ta hensyn til mat og bruke spesielle rengjørings kremer og healing krem.  
  Ting å gjøre i tilfeller av forgiftning
   Forgiftning - det er mye mer enn bare en urolig mage, og mye mer farlig. Det er bedre å oppsøke lege eller årsak "fast". Vet hva du skal gjøre i tilfeller av forgiftning i hjemmet, er også nødvendig.
   Uansett hvilket produkt som var årsaken til forgiftning og symptomer, og taktikk er like.
   Matforgiftning er mistenkt i forekomsten av magesmerter, kvalme, oppkast, og (i de fleste tilfeller, men ikke alltid) diaré, med stort potensial toksisitet feber, frysninger og hodepine. I de mest alvorlige tilfellene kommer til besvimelse, forvirring, delirium.
   Hva de skal gjøre med matforgiftning
   1. Ventrikkelskylling
   For dette formålet, er det anbefalt å bruke vannløsninger av natrium og jod, havsalt, en svak løsning av kaliumpermanganat (for å unngå brannskader løse opp krystallene trenger en egen bolle, tilsett vann til vask). Drikke som kreves i et økende antall, og irritasjon av tungen fremkalle brekninger, men noen ganger det kommer spontant gjennom stimulering av magesekken løsning. Fullfør prosedyren kan være ubehagelig når spy bli gjennomsiktig, uten urenheter leftover mat eller slim.
   Vasking farlig oppførsel følgende kategorier av mennesker:
   - Bevisstløs, delusional eller ekstremt svekket tilstand - på grunn av trusselen zahlebыvanyya spy;
   - Hvem har hatt slag, hjerteinfarkt og barn under 2 år - på grunn av den økte belastningen på hjertet forårsaket av brekningsrefleksen, og trusselen om ufrivillig stopp.
  Ting å gjøre i tilfeller av forgiftning
   2. Aksept av avføringsmidler eller aktivt kull
   Valget av kjøretøyet er avhengig av nærvær eller fravær av diaré. Dermed rollen perfekt takle vanlig avførende vegetabilsk olje (et par spiseskjeer). Kull tar frekvensen av en tablett per 5 kg.
   3. oppvarming
   Krampaktig årene som fører til stor varme, spesielt sterke ben kan fryse. Sikres ved å bruke varme føtter pulsvarmere og innpakning et teppe.
   4. dreven drikking
   Mange drikk med matforgiftning er nødvendig for å påskynde utskillelsen av giftstoffer. Anbefalt mineral eller vanlig kokt vann med sitron, fruktdrikker, fruktdrikker, melk (i fravær av intoleranse), sterk svart te. Varm drikke bidrar også til oppvarming og lette smerter.
   5. Diet for matforgiftning
   På den første dagen etter en stygg hendelse frarådes måltider i det hele tatt, men du kan drikke mye. Neste dag tillatt buljong og kjeks, den tredje - og semi most mat. Ekskludert salt, krydret, stekt, grov og hard mat.
   Ytterligere råd
   Det er verdt å merke seg at hjemme blir behandlet bare med matforgiftning, men tilgang til en lege aldri vil være overflødig. Bare etter å ha passert tester og etablering av organismen kan tilordne de mest effektive medikamenter.
   Det er ekstremt farlig å selv å ta antibiotika ved høy temperatur forskriftsmessig bruk av antipyretika. I tillegg forbedre fjerning av skadelige stoffer slike folk rettsmidler som marshmallow infusjon, dill sjy med honning, ingefær te og vitamin C. bad, badstuer og andre måter å fremskynde prosessen med aktiv svetting.
   Med spesiell oppmerksomhet bør behandle forgiftning hos barn, fordi barna har en vane av alt, inkludert skitne hender, trekk i munnen, det er en høy risiko for alvorlige tarminfeksjoner, og en betydelig fare for dehydrering. Den anbefalte sengeleie.
   Hva de skal gjøre med alkoholforgiftning
  Ting å gjøre i tilfeller av forgiftning
   Alkoholforgiftning kjent betydelig antall mennesker, av folket er det kjent som en bakrus. Dens symptomer - hodepine, kvalme, svakhet - fjernes ved hjelp av en kopp kaffe eller te med sitron, soul, bad eller badstuer. De som blir ofte møtt med alkohol tilbaketrekning syndrom, har funnet sine effektive biler.
   Mye verre ting går med alkoholforgiftning mer alvorlig, og etter bruk av vikarer som inneholder metyl alkohol og falske ånder.
   Generelt er det første trinn er ikke forskjellig fra de som bør gjøres med matforgiftning. Det er:
   1. Ring ambulansen
   En overdose av alkohol kan føre til respirasjonssvikt og hjerteaktivitet, for å koma (blir blå i ansiktet, kald klam hud, besvimelse) - dette krever umiddelbar omsorg lege resuscitator. Noen ganger folk drikker alkohol kan falle i koma etter å ha mottatt mer enn 500 gram vodka.
   2. Skyll den berørte magen
   Kontraindikasjoner for denne prosedyren er den samme som med matforgiftning - bevisstløshet. Reclining person trenger for å unngå zahlebыvanyya snu hodet til den ene siden, og se til at ingen zapadav tungen.
   3. Gi aktivt kull
   Dose hans totalt for alle tilfeller - 20 tabletter.
   4. Tilrettelegge puste
   For å gjøre dette, kneppet opp eller fjernet smal, som komprimerer bryst klær åpne vinduet. Du kan bruke ammoniakk eller eddik for å bringe menneskelig bevissthet.
   Metyl alkohol forgiftning
   Typiske symptomer på alkoholforgiftning supplert med kontinuerlig oppkast, skarpe smerter i magen, "flyr" foran øynene, pulsering i templene.
   Feature behandling at offeret gi kvalitet vodka drikke litt å bremse virkningen av etanol og metanol cleavage. Gjør dette etter tarmskylling. Ringe en ambulanse umiddelbart nødvendig - forgiftning alkohol erstatter ekstremt farlig.
   Unngå matforgiftning litt hardere alkoholiker enklere. Men faktisk, i begge tilfeller, er forebygging mye enklere enn behandling, enn si gjenopprette kroppen etter rus.  
  Яндекс.Метрика