Makeup stand til å utføre mirakler. Hvis det gjøres riktig, vil han skjule feil og markere meritter. Mange i å skape Macomb-up bruker makeup base. Hva er det? Hvordan du bruker det og hvordan du skal velge et verktøy?
Base makeup: hvordan å velge et godt verktøy?

 Hva er det?


 Således base makeup - et verktøy som påføres på huden før oppretting makeup og nivået til overflaten og beregnet på å tjene mer naturlig farge. I tillegg vil fasiliteter gå mye bedre, enklere.
 De viktigste komponentene i baser - et pigment og silikon. Pigmenter eliminere feil farge maske små flekker. En silisium nødvendig for justering.

 Det fyller bokstavelig overflateruhet og gjør nesten perfekt. Men består av andre komponenter som er avhengige av bestemmelsesmiddel. Det kan være noen Matir eller fuktighetsgivende ingredienser, botaniske ekstrakter, vitaminer og så videre.
 Det bør bemerkes at disse verktøyene har noen ulemper. Ja, de er svært skjerpende makeup. I en liten person kan svette tungt, fordi silikon vil skape grunnlag ikke pustende film. Og på grunn av dette kan begynne alvorlige problemer. I ekstrem kulde fra samme silikon kan også få forfrysninger. I tillegg betyr alvorlige svakheter (betydelige uregelmessigheter eller store flekker) ikke zamaskuye.

 Hva er de?


 Før du lære hvordan du velger databasen, finne ut hvilke arter kan være av slike midler.

 For enkeltpersoner


Base makeup: hvordan å velge et godt verktøy?

 Baser for person påføres direkte på den som hjelper eliminere mangler og forberede huden for å skape makeup. I sin tur, kan disse kostnadene varierer, avhengig av destinasjon:
 •  Leveling-up nødvendig grunnlag for de som er de første linjene. Komponenter midler fylle fordypningene, noe som gjør overflaten glatt, forbedre utseendet av ansiktet.

 •  Korrigerende basen hjelp til å korrigere hud feil. De kan ha forskjellige nyanser. Men hvis du ser, for eksempel grønn base, det betyr ikke at etter påføring ansikt blir grønt, slik at du ser ut som en frosk. Faktisk er alle nyanser av farge i forhold, men lar deg kontrollere ufullkommenhet. Ja, hjelper den hvite fargen lette litt person og gi den friskhet. Rosa nyanser trenger de som huden tone nær til grå (ja, det skjer). Etter søknad, vil personen være vakker som porselen. Den gule fargen bidrar til å fjerne den blå, er det nødvendig i tilfelle under øynene er åpen sår. Grønn base vil spare deg fra rødhet, for eksempel kviser eller små spor av lang tan. Syrin basis vil bidra til å eliminere hud yellow. Den blå fargen bidrar også til å korrigere yellow og forkledning svikt av konsekvensene for bruk av tanning. 

 •  Fuktighetsgivende foundation vil holde næringsstoffer som fukter huden. Dette bør være de som huden er tørr (fordi makeup kan ytterligere tørke det).

 •  Hvis du har en lang tid i solen, bør du foretrekker grunnlaget som har solkrem egenskaper. Disse midlene vil bidra til å beskytte huden mot skadelige UV-stråler.

 •  Noen produkter inneholder unike lysreflekterende partikler som tillater deg å gjøre huden strålende perle. Men denne basen maske defekter vil ikke.

 •  Matting foundation makeup inneholder partikler som fjerner overflødig hud og fett skjule porene.

 •  Hva er det beste valget? Til deg. Men sørg for å vurdere detaljene i huden din.

   Eye


   Base i skyggen påføres direkte på øyelokkene før du påfører skyggen. Det er hva det gir:
 •  Sammensetningen av øyelokkene vil holde lenger. Ingenting vil smuldre, roll, komkovatsya, lekkasje eller zmazuvatysya.

 •  Tint nyanser kan se lysere og vakrere.

 •  Påfør skyggen er enkelt. De ligger perfekt, bare skygge.

 •  Hvis du har fet hud noensinne, kan bruk av skygger være et stort problem. Men Matting basis vil bidra til å unngå problemer, som det vil være litt pidsushuvaty hud.

 •  Hvis noen gang ufullkommen, velg basen kjøtt tone for å få naturlig skygge.

 •  Tonal basis forbedre skinne skygger, noe som gjør dem shimmer i lyset.

 •  Leppe


   Base gloss skal brukes før leppestift eller gloss. Det ville eliminere ulikheter, gjøre overflaten glatt og forførende. Hvis leppene er tørre, nødvendigvis betyr det at de fukte og mette.
   Noen database som inneholder ingredienser kan øke leppe volum. I tillegg kan sammensetningen inneholde omsorg, helbredelse, sol og anti-aldring substans. Som et resultat, får du en vakker sexy lipgloss eller leppestift og ligge perfekt og vil holde i lang tid, ikke spre og ikke peresushuyuchy sart hud.

   For øyevipper


   Disse basene brukes før påføring av mascara. De er i stand til å øke volumet og lengden på vippene. I tillegg blir blekket enklere og bedre uten å skape klumper og uregelmessigheter. Og etter tegning verktøyet vil ikke smuldre, lekkasje eller utflytende.
  Base makeup: hvordan å velge et godt verktøy?

   Grunnleggende av veien, og kan inneholde nyttige terapeutiske ingredienser som nærer vippene og akselerere sin vekst og beskytte mot tap og negativ påvirkning av miljøfaktorer. Bedre kjøpe gjennomsiktig base, produsert i flasker med dusker.

   Hvordan å bruke?


   Hvordan søke slike penger? Her er noen grunnleggende regler:
 •  På huden bedre måte å sette hendene, forsiktig tørke den over overflaten fingertuppene. Det er verdt å vente et par minutter å basere kledd.

 •  På leppene betyr å påføre et tynt lag, er det best å børste. Men velger en praktisk base i form av avrenning eller blyant.

 •  Grunnlag for skygger brukes på øyelokkene før du påfører skyggen med konsyllera eller børster for skygger.

 •  Grunnlaget under blekket er ikke nødvendig å søke et tykt lag, ellers gjør du øyevipper ser ut som en pinne. Etter å ha søkt midler nødvendigvis tørr.

 •  Bla noen midler


  Base makeup: hvordan å velge et godt verktøy?

   Vi foreslår å studere vurderinger noen midler:
 •  Base «Mac» mange folk liker det. Det gjør huden mindre fet sminke passer bedre. Men de uregelmessigheter og defekter måte å kvitte seg med ingen hjelp. Og det også ikke passer alle, spesielt for daglig bruk. Prisen er ca 1500 rubler.

 •  Verktøyet «Dior» Mange lykkelig. Det tørker ikke ut huden, passer godt og gjør makeup like. I tillegg, make-up varer mye lenger og er ikke bortskjemt. Det er en slik anordning på 2,000.

 •  Base «Chanel» har nok kontrovers. Noen av henne glad, positiv effekt, mens andre ikke har lagt merke til. I tillegg er ikke alle egnet base. Det det ca 1500 tusen.

 •  Fond «Smashbox» har et bredt spekter av farger. Base forkler feil og har en svak tekstur. Men det er de som har på ingen måte kom. Kostnaden er ca 1300-1400 rubler.

 •  Base «Clarins» mange er fornøyd. Men det er noen ulemper: ikke den beste tekstur (for tykk). Ellers alt er bra. Pris: ca 1300 rubler.

 •  "Oriflame" - rimelige midler (350 rubler). Mange av dem er fornøyd, selv om ikke alle merke effekten.

 •  Lykke til i valget!  
   For å understreke hans vakre øyne, mange bruker øyenskygge. Men skygge skygger fiendtlighet. Mens noen kan falle bare en halv time etter påføring, mens andre holder mye lenger. Hvordan velge og bli fornøyd? Hva du skal se etter når du kjøper en så viktig kosmetisk produkt?
  Hvordan velge den beste for deg selv eyeshadow?

   Varianter


   Å starte liste de viktigste typer skygger. Formen av utgangs kan deles inn i:
 •  Skarp skygge kjent for lenge siden. De ser ut som et pulver, ofte påføres med en pensel eller applikator. For å si det ganske enkelt (men noen ganger kan de falle fra hverandre), kan du gjøre nesten alle overganger og blande farger. I tillegg kan du lage en lys kveld og lys sminke hver dag, så denne typen kan kalles universell. Ideell for eiere av fet hud.

 •  Trykket (kompakt skygge) - er den samme pulver, men trykket. Det er veldig praktisk og praktisk. Oppgaven er enkel, er spesielle ferdigheter som kreves. Disse skygger lett å bære og bruke i et gitt øyeblikk. I tillegg er de relativt stabile og vil ikke falle sammen.

 •  Flytende skygger er flytende fargestoff sammensetning som kan fremstilles i et rør med et hull eller i en flaske med applikator. De er godt egnet til de med svært tørr hud. Men å bruke disse skyggene er veldig, veldig vanskelig. Hvis du setter dem i store mengder på et bevegelig øyelokk, kan de komme der ute som vil se stygge.

 •  Bakte skygger. Nevne uventet, men virkelig sant sammensetning og bakt, og er den teksturen myk og veldig enkelt. Bruke dette verktøyet - ett en glede. Det er lett og behagelig. Shadows ligge perfekt, holder lenge uten å skli og ikke forvitre.

 •  Kremet skygge vil hjelpe fukte tørr hud. De er en mellomting mellom en flytende og tørr skygger, kommer i form av en krem. Dette alternativet er meget lys og er mer egnet for kvelden makeup. Påfør skyggen lett, men her i varmt vær de kan lett lekke, vi skal huske det!

 •  Shadows pulver skarp, men øm og lys. De enkelt sagt, holder lenge, ikke bry noensinne og ikke tørke dem. Men for perfekt påføring bør trenes.

 •  Shadows-stick. De er godt bæres. Sett dem lett, holder lenge uten å skli, ikke formidles ikke forvitre.

 •  For skygge følgende typer:
 •  Matte skygger - godt alternativ for dagtid makeup. De ser på øyelokkene forsiktig. Men dette betyr mer egnet for unge jenter, som det kan gi noen feil og mangler.

 •  Pearl skygge shimmer skinnende partikler, delvis på grunn og gjøre ser lyse. Mer enn denne versjonen er egnet for kvelden makeup, selv om lyse pastellnyanser kan komme for dagen. Med disse nyanser kan skjule defekter og fremheve øynene dine.

 •  Shadows-Schiemer inneholder en del av de spesielle reflekterende partikler som noensinne vil overflaten lyse og uvanlig. Det er veldig lys for dagtid makeup disse skyggene vil ikke passe. Men de kompletterer den kvelden chic og elegant image.

 •  Hvordan søke?


  Hvordan velge den beste for deg selv eyeshadow?

   Å legge en perfekt skygge og stressede øyne trenger å lære hvordan du bruker dem. Hvordan kan du sette en skygge? Det finnes en rekke måter. Her er reglene:
 •  Flytende - bedre og enklere å bruke uten applikator eller pensel og fingerspissen. Drypp litt skygge på fingeren, dra lys linje på de riktige stedene deretter blande det. Hvis du ønsker en tynn linje, er det bedre å bruke lillefingeren, ikke midten eller pekefinger. Skygge myk applikator kan, om du så vil være lettere (slik at du kan gjøre mer nezametыy overgang).

 •  Shadows-stick lett å påføre. Tegn en linje på øyelokket og deretter blande det. Siden tekstur er tett nok, fjær børste mislykkes, bruke din egen finger eller stram applikator.

 •  Kremet - også praktisk å sette fingeren. Du kan legge inn dette: gjøre det punktet i midten av århundret, og Rend sammensetning i ulike retninger og bland den mens samkjøre laget. Hvis du foretrekker det, kan du bruke en myk svamp applikator ,.

 •  For påføring av pulver er best å bruke en kile børste med naturlig bust. Senk det til lageret og deretter forsiktig sveipe alder. Ikke omfattende linje bedre tynn pensel etter påføring blanding sammensetning for å få jevn overgang.

 •  Skarpe skygger og roztushovuyutsya også påføres med pensel. Ikke ta litt for mye penger, eller når du søker det kan rett og slett forvitre. Men for å unngå dette, kan du bruke en lett fuktet applikator (knapt!), Så betyr det, og vil være bedre å bo på hudoverflaten.

 •  For påføring kompakte skygger bedre å bruke en svamp applikator, fordi børsten i dette tilfellet vil være svært vanskelig å bruke.

 •  Bestemmes med farge


   Hvordan velge den beste øyenskygge? Hvis du har bestemt deg for hvilken type, er det nå på tide å begynne å velge farge. Men hva du skal se etter?
  Hvordan velge den beste for deg selv eyeshadow?

   Først må du vurdere den tiden av døgnet. For dag gjøre bedre bruk av diskrete lys pastellfarger. Men for kvelden make-UBA passe dypere, lyse og mørke nyanser.
   Sekund, vurdere hendelsen og som du gjør din makeup. Så hvis du kommer til sosiale arrangementer, velger klassisk eller edle nyanser (brun, grå, fiolett). Men for en fest dress og en lys palett: rosa, lilla, kobber og andre.
   Og for det tredje, selvfølgelig, er et viktig aspekt fargen på øynene dine. Du kan bruke spektralområde. Mest kombinert diametralt motsatt tone, men det er ikke det eneste alternativet. Her er noen forskjellige kombinasjoner:
 •  Hvis du har blå øyne, foretrekker nyanser som beige, sand, brun, fersken, bronse, lilla, lilla, grå, blå og lignende.

 •  Eiere brune øyne passer følgende farger: blå, lilla, blå, grønn, oliven, metall, gull, gul, fersken og rosa, og noen andre er like.

 •  Med grønne øyne perfekt følgende farger: bronse, lilla, brunt, gull, lilla, fiolett, grå, grå og svart.

 •  Grå øyne er nesten universell, slik at du kan slippe løs fantasien og kombinere, blande farger.

 •  Det chotyrohkolorovi, shestytsvetnыe består av 20 eller flere nyanser emballasje. Hvis du liker variasjon og ofte eksperimentere, da du så rike nyanser reticulation vil være en god løsning!

   Bla noen skygger


   Vi foreslår å undersøke kundevurderinger på noen merker av Shadows:
 •  Shadows «Chanel» mange mener er ikke veldig stabil, blek. Men alt avhenger av skyggen. Sette disse midlene lett. Prisen er høy, og er mer enn 2000.

 •  "L'Oreal" - et flott alternativ for de som elsker lysstyrken og stabilitet. Skygger ikke smuldre lett å påføre uten å skli. I tillegg har mange tiltalende pris. For eksempel, en reticulation koster i gjennomsnitt 350-500 rubler, som ikke er så dyrt.

 •  Tanker om skygger «Dior» delt. Man finne dem myk, fast og mild, mens andre er ulykkelig. Men slike midler må være i stand til å bruke, krever anvendelsen visse evner. Prisen er høy, og et gjennomsnitt på 2500-3000 rubler.

 •  "Oriflame" - demokratisk godt alternativ. Påføres lett, holder lenge nok, selv om prisen er svært rimelig.

 •  Hva annet skal se etter når du velger?


   Hvordan velge en nyanse og vurdere deres kvalitet? Hva bør jeg se?
 •  Holdbarhet. Dette er viktig.

 •  Emballasje og applikator bør være komfortabel.

 •  Sammensetning. Den bør inneholde færre syntetiske ingredienser og mer naturlig. Også i skyggene kan inneholde vitaminer og mineraler som nærer huden for alltid.

 •  Emballasjen må spesifiseres: en skygge struktur, navn, adresse, og ta kontakt med produsenten.

 •  Lykke til shopping!  
  Яндекс.Метрика