Behandling av anginaAngina - hvordan å bekjempe den
Disse ulike angina
Leger noen ganger diagnostisert med letthet, forklarer at for sykdom knyttet til rettigheter. For eksempel, jeg er sikker på at få vet mye forskjellig fra hverandre catarrhal, follikulær og lacunar betennelse i mandlene. Men den type angina avhenger av valget av behandlingen.
I katarr sår hals hovne mandler og blir rødlig.
I follikulære tonsillitt mandlene kan sees i septik hull.
Når lakunære tonsillitt plugger som dekker hele overflaten av mandlene.
Catch angina sies å spytte igjen, men for å bli kvitt den, blir nødt til å prøve.
Ignorer angina farlig, selv sin letteste formen kan føre til komplikasjoner.
Tilsett 1 ss. av eddik (ikke essenser!) i en kopp juice fra ferske rødbeter. Skylle halsen 5-7 ganger om dagen, kan du drikke i ett jafs.
Skyll med vann med honning hjelper med betennelse i mandlene, løser koker.
Spre 2-3 fedd hvitløk og hell en kopp kokende vann, la stå i en time. Skyll 5-6 ganger om dagen.
Kjøttdeig smak eple, honning og løk. Ta 2-3 ganger om dagen i 2-3 t. Spoon.
Veldig nyttigmed angina te bjørnebær, bringebær, varm te med sitron.
Når angina mix aloe juice med vann og skylle halsen.
De gamle grekerne også lidd av angina
Ja, syke. Ordet "angina" har greske røtter (ango - choke, komprimere). Men grekerne hadde ingen oppfatning av virus og bakterier, og ordet "angina" visste alle sykdommer som involverer betennelse vev i svelget og involverer brudd på å svelge og puste.
Vitaminizuytesya!
I mars angina fange en bit av kaken. Mange prøver å overføre sykdom "på beina", spesielt siden våren sjeldne sykdommer ledsaget av feber. For å gjøre dette er strengt forbudt. Nederlaget i hjertemuskelen, leddgikt, nyresykdom - den hyppigste komplikasjon av betennelse i mandlene. I tillegg er beveget en sykdom i ben lett bli gjentatt ved først alvorlig erfaring eller enkle forkjølelse. Og denne gangen vil det være mye verre: ingen pus på mandlene lunger gjentatt betennelse i mandlene sjelden gjør. Forresten, er også strengt forbudt å eie septisk kork fett. Du kan spre smitte til friske områder av mandlene og betydelig forsinke selve utvinningen.
Så ikke vær lat og ta deres helse for en rekke vitaminer, urteekstrakter og andre tilgjengelige midler for å styrke og forbedre immunitet.  
Angina - hvordan blir den behandlet? Hvordan å helbrede?
 Syk med angina kan være når som helst på året, selv i den varme sommeren. Hvis sår hals betente mandler. De fleste unge mennesker lider av angina. Praktisk talt det oppstår hos spedbarn og hos personer over førti år.
 På årsaker og behandling av angina er to synspunkter: medisinske og metafysiske. VseTut fortelle deg om disse to visjoner om et problem.


 Medisinsk tilnærming til problemet
 I henhold til offisielle medisin, sår hals forårsaket av bakterier - streptokokker. Inkubasjonstiden - 1 - 2 dager. Så er det svakhet, frysninger, smerter ved svelging. Den temperatur på mellom 38 ° og høyere. Throat rød, med hvit blomst eller små sår. Vekst lymfeknuter. Jo mer farlig angina? Hans alvorlige komplikasjoner, revmatisme, hjertesykdommer, mellomørebetennelse, etc. Derfor, angina obligatorisk sengeleie.

Angina - hvordan blir den behandlet? Hvordan å helbrede?


 Hvor raskt kurere en sår hals?
Angina - hvordan blir den behandlet? Hvordan å helbrede?
 Vi drikker rikelig med væske for å unngå dehydrering (høy temperatur). Hva å drikke? Juice, men ikke sur, frukt gelé, så det er vel omslutter halsen og reduserer ubehagelig smerte. Utelukker sterk og krydret mat.
 Rask kur sår hals hjemme for å hjelpe skylle, brus løsning (2%), mangan, infusjoner av kamille og calendula. Godt produkt - buljong groblader. Gurgle trenger ofte: hver halve time.
 Når angina temperaturen kan holde opp til sju dager. Men det begynner å skyte ned bare når over 38 ° C. Men for barn og de som har problemer med det kardiovaskulære systemet, er temperaturen farlig. Så ta antipyretika selv ved 38 ° C. Som et hjelpemiddel kan brukes snyltende med kjølig (ikke kaldt) vann.
 Når angina usannsynlig å hjelpe: wraps, varm te og oppvarming komprimerer halsen (som i forkjølelse)
 Folk rettsmidler for behandling av angina
 Du kan drikke små slurker fersk tindved juice. Hvis det ikke er det, bytt tindved jam i te. Effektiv smøring og hals tindved olje (etter en halv time ikke drikker og ikke spise). Ingen olje - lage et avkok av bladene eller barken av tindved frukt. Hjelper og gargling frisk bete juice. Eukalyptus og gran olje bruk for innånding.

Angina - hvordan blir den behandlet? Hvordan å helbrede?

 Men vi må forstå at folk rettsmidler - er bare hjelpevirksomhet. Angina kan ikke kureres uten antibiotika. De kan oppnevne en lege som vet hva slags antibiotika som virker på streptokokkinfeksjon. Løpet av antibiotikabehandling - minst 5-7 dager. De kan ikke stoppe å ta bare fordi du følte bedre. Mens ikke akkurat unngå komplikasjoner.
 Forholdsregler med angina
 Hvis huset er syk med angina, unngå kontakt med sine familiemedlemmer. Hvis ikke, kan du bruke en maske. Husk engangsmaske, kan du bruke opptil tre timer. Så det bør byttes ut. Gasbind maske tre timer og vaske proprasovuyemo varmt jern.
 Hvordan oppføre seg etter en sår hals?
 Styrke immunforsvaret til angina var ikke din kronisk tilstand. For å gjøre dette, unngå nedkjøling og ta vitaminer.
 Metafysisk syn på angina
 Hva er den metafysiske grunn? Dette er - emosjonelle, underbevissthet, psykosomatisk.
Angina - hvordan blir den behandlet? Hvordan å helbrede?
 Tilhengere av denne teorien mener at angina oppstår når en person har familieproblemer, harde møbler. Dersom barnet er syk med angina, så han føler seg ubrukelig. Mest syke angina de voksne som beherske seg i noen manifestasjoner av følelser. For eksempel, kan ikke si harde ord, mens koking, beherske sinne. Eller redd for å si hva de mener. I en slik oppførsel svarer hals betennelse. Du kan ikke be om noe for seg selv, for å stå opp for seg selv og uttrykke sine meninger - som får betennelse i mandlene.
 Ifølge metafyzykov, kan angina skyldes det faktum at en person har et mindreverdighetskompleks. Men disse systemer passerer gjennom halsen. Den underbevisstheten til å beskytte oss fra det, forårsaker sykdom. Men det er når vi kritiserer andre.
 Meta tilnærming for behandling av angina
Angina - hvordan blir den behandlet? Hvordan å helbrede?
 Det er nødvendig for å frigjøre den akkumulerte negative energi. Du kan tenne et lys, og da de blåser ut. Prøv å blåse baller, og da mister luft, med hvem går akkumulert negativ energi. Skriver i badevannet blåst på henne og raskt løslatt. Ingen bad - blåse vannet i en bolle og hell umiddelbart.
 Siden, i form av metafysikk, sår hals - en konsekvens av uuttalt forespørsel og ønsker, deretter bruke følgende harmonisere tanker:
 * Jeg er en person som naturligvis har rett til hva han vil.
 * Jeg fritt og lett spør hva jeg trenger og hva jeg vil.
 VseTut håper at informasjonen på de to tilnærminger til angina, hjelpe deg å overvinne denne alvorlige sykdommen.  
Symptomene på skarlagensfeber hos voksne
 Inntil nå er det mange vedvarende misforståelse at skarlagensfeber - en sykdom utelukkende barn og voksne ikke lider av det. Denne troen er fundamentalt galt. Ved denne sykdommen disponert folk i alle aldre.
 Of course, i voksne sykdommen oppstår mye sjeldnere, men likevel slike tilfeller er også. Forsinket anerkjennelse av sykdommen kan føre til alvorlige konsekvenser.
 Hva er kjent om skarlagensfeber?
 Skarlagensfeber - en smittsom sykdom som overføres eller luftbårne dråper eller gjennom klær og gjenstander som tilhører pasienten. Først hørte om sykdommen nesten 500 år siden. Hennes lege diagnostisert med AD Ynhrassya Italia. De viktigste symptomene på skarlagensfeber utslett er rød. Det er derfor, i middelalderen, ble sykdommen kalt "lilla feber." Før oppfinnelsen av antibiotika - det ble ansett som en svært farlig sykdom som ofte endte i døden. Moderne medisin bemerker tre typer skarlagensfeber, slettet, giftig-septisk og ekstrabukalna. Med tallrike praksis leger funnet at voksne ofte blir infisert de første to typer av sykdommen.
 Symptomer hos voksne
 Symptomene på skarlagensfeber hos voksne er ikke så uttalt som sammenlignet med tegn på sykdommen hos barn. Dette er spesielt kjent for slitte skarlagensfeber. Utslett konstant følges sykdom er ikke så lyssterk. I noen tilfeller er det praktisk talt identisk med funksjonene i huden. Det faktum at det kan forsvinne raskt, hindrer ofte betimelig varsel om infeksjon og kontakte legen din for å få hjelp. Lett feber kan også bli ubemerket.
 Når giftige og septik skarlagensfeber type symptomer lysere. Denne formen regnes alvorlig og forekommer bare hos voksne. Når infiserer mennesker umiddelbart forsto at det var noe alvorlig. Det øker dramatisk temperaturen til et tilstrekkelig høyt nivå kan redusere trykket, blir puls svak, knapt proschupыvaemыm, dempet hjertet slår. Svært ofte denne type skarlagensfeber observert kalde ekstremiteter. Alvorlige komplikasjoner som vises i tidlig behandling, tyder det stor fare for denne typen skarlagensfeber. Disse inkluderer: nyreskader, ledd, det kardiovaskulære system, etc.
 Behandling av skarlagensfeber
 Pasienter med skarlagensfeber bør holde sengeleie i flere dager. Legemidler bør gjøres strengt på resept. Vanligvis - en gruppe av penicilliner. Pasienten ble foreskrevet drikke rikelig med væske, vitaminer og kosttilskudd for å hjelpe takle sykdommen. Hvis det er mulig, er det ønskelig å beskytte pasienter fra friske familiemedlemmer, særlig barn. Ved intoleranse overfor narkotika basert på penicillin, kan legen forskrive antibiotika annen type. Selvmedisinering er ikke akseptabelt, kan en selvsagt bare tildele en profesjonell lege.  
Яндекс.Метрика