Behandling av bihulebetennelse hjemmeBihulebetennelse - en sinus sykdom, inkludert deres slimhinner at våre organer utfører viktige funksjoner. Derfor kan nekte å behandle bihulebetennelse forbedre den normale driften av bihuler, som ikke bare beskytter mot bakterier og mikropartikler fest, men også gi tilstrekkelig ventilasjon. I tillegg, kan behandling av sinusitt utføres under anvendelse av medisiner og folkemedisiner hjemme. Ofte nektet på grunn av bihulebetennelse kirurgi - punktering. Men statistikken viser at de siste årene flere mennesker har begynt å stole på det sinusitis behandling hjemme ved hjelp av populære oppskrifter.
De viktigste symptomene på bihulebetennelse

Bihulebetennelse refererer til synusytnыm sykdommer som påvirker oral og nasal hulrom og bihuler haymorovi. Gruppen av disse sykdommene er også inkludert bihulebetennelse, bihulebetennelse, og etmoyidyt sfenoydyt. Hvis du ikke delta i behandlingen av disse sykdommene, vil resultatet kunne få deres kronisk form, som vil være en permanent tilstand for forkjølelse og vil eskalere årlig i høst og vår.
De viktigste symptomene på bihulebetennelse er tett nese, hodepine, tyngde i overkjevens bihulene. I tillegg kan du føle undertrykkende smerter i røttene av de øvre tennene og trykket i sine huler. Disse symptomene vises når catarrhal bihulebetennelse, som krever øyeblikkelig behandling. I dette tilfellet kan hjelpe folk rettsmidler som kan brukes hjemme. Dette vil bli nærmere omtalt.
Hvis de ovennevnte symptomene er lagt til og tyktflytende purulent utflod, her vi har å gjøre med purulent sinusitt. Han kunne utvikle seg fordi den vanlige rennende nese i lang tid ikke er blitt behandlet, noe som resulterer i slim lunger skjedde i overkjevens bihulene. Dette var tilstanden for utvikling av sinusitt. Eller om dette catarrhal rhinitt behandles hjemme uten lege. Det er viktig å huske at hvis du har tillit og hjemmebehandling, bør det gjøres strengt på resept.
Hvorfor utvikle bihulebetennelse
Som vi har nevnt ovenfor, ikke behandle forkjølelse - er en av de viktigste årsakene til bihulebetennelse. Og slimet som produseres når kald mer intenst bør regelmessig rengjøres, ellers vil det være fantastiske forhold for synusytnыh sykdommer. Dette hjelper oss normale vev eller lommetørklær hjem. Men hvis den ikke gjør det, lage alle vilkårene for stagnasjon av slim, noe som resulterer i et gunstig miljø for bakterievekst. Derfor, behandling av forkjølelse infeksjoner - er det første du må gjøre når det er kaldt.
En annen forutsetning for utviklingen av sinusitis er en sykdom av tennene. Vi har sagt at røttene til den øvre tennene noen ganger kan komme til de muntlige overkjevens bihulene. Dersom det som et resultat av behandlingen av disse tennene var å få materialet til å sette tennene i disse bihulene, kan det være en inflammatorisk reaksjon, og deretter blir selve betingelsen for bihulebetennelse. Også, ikke behandle periodontitt øvre tennene som årsak til sykdommen.
Hindre bihulebetennelse
Behandling av sinusitt, selvfølgelig nødvendig. Det spiller ingen rolle man utføres på sykehus eller hjemme. Imidlertid vil det være best å utføre forebygging av sykdommen som ikke inngrep etter langvarig behandling. Først unngå hypotermi (på gata eller hjemme), engasjert i idrett og herding. På grunn av den sistnevnte kan rådføre seg med spesialister hvis du bestemmer deg for å håndtere dette hjemme. Ikke glem å øke immunitet. I tillegg er det nødvendig å håndtere selv den minste kuldebehandling, hvor ufarlig det kan virke i den.
Behandling av bihulebetennelse
Katarr bihulebetennelse kan behandles hjemme. Det refererer til alle de stoffene som kan skyte hevelse i slimhinnene i nesehulen og overkjevens bihuler og fjerne stillestående innhold. Behandling av purulent sinusitt kan kreve hyppige legebesøk eller til sykehusbehandling. Det bør alltid vaske deres sinus eller gjøre punkteringer, ta antibiotika og avgiftning, restorative narkotika (ikke egnet for hjemmebehandling).
Behandling av bihulebetennelse hjemme
De mennesker som ikke er første møte med bihulebetennelse, vet at det ikke alltid standard medisinsk behandling bidrar til å kvitte seg med det. Alternativet i dette tilfellet fungerer behandling hjemme. Det er mange populære oppskrifter som kan kurere bihulebetennelse. Her er noen av dem.
1) Denne enkle oppskriften for nesedråper kan gjøres hjemme. Dette vil kreve flytende honning, juice og juice blå pærer poteter. I et forhold på 1: 1: 1-blanding trenger alle tre ingredienser og begrave resulterende væske med en kald nese. Slik behandling må følge bihulebetennelse og nese promыvanyyamy selv, som kan blandes vann, salt og bete juice.
2) For behandling av bihulebetennelse hjemme vil du trenge et laurbærblad. Og oppskriften er. Sette tre laurbærblad i en stor kjele. Tilsett vann, slik at den dekkes bladene. Sett kjelen på varmen og kok opp. Deretter mette en ren klut denne avkok som skal settes på bunnen av nesen og pannen. Hode kan dekkes med varm klut som kan holde på varmen. Når kluten kjøles ned, erstatte den med en ny. Fortsett denne behandlingen til suppen er varm. Dette gjøres best ved sengetid i 6 dager.
3) En annen oppskrift fra bihulebetennelse, noe som er lett gjort hjemme, som brukes til å behandle selv våre bestemødre. For ham, trenger du følgende ingredienser: honning, alkohol, melk, vegetabilsk olje, juice pærer og såpe (strimlet). Alle disse produktene er i pannen og satt i et vannbad. Deretter venter når smeltet såpe. Resultatet er en salve for behandling av sinusitt. Det bør spres på hygienisk pinne og innsats nesebor i 15 minutter. Fremgangsmåten for å gjøre tre ganger daglig i tre uker. Dette hjemmet behandling er svært effektiv, vil den utvise all gjødsel fra kjeve bihulene.
Behandling av bihulebetennelse kan kreve en lengre periode, om behandlingen på klinikken eller hjemme. Svært ofte krever gjentatte kurer, spesielt i høst og vinter perioder når sykdommen kan forverres.  
De første tegn på tuberkuloseTuberkulose - en smittsom sykdom forårsaket av Mycobacterium tuberculosis (Koch Bacillus). Det er avledet fra det greske ordet som betyr utarming av kroppen eller forbruk. Den største risikoen for tuberkulose finnes i barn under tre år, ungdom og eldre mennesker i alderen seksti eller eldre.
Tuberkulose - smitteveier
Tuberkulose rammer oftest lunger, nyrer, tarmer, bein og hud. Hoved kramkar Koch Bacillus er en person som lider av lungetuberkulose. Vanligvis, lungetuberkulose fra menneske til menneske overføres av luftbårne dråper (når du snakker, hoste og nysing i pasientens ut partikler slim og slim fra nasopharynx) og svevestøv ved (støv, som er i luften, kan være full av mykobakterier lungetuberkulose).
Også i dag er tuberkulose utbredt blant spesielle grupper (som regel folk som ikke har et gitt sted, og fanger som sitter i fengsel). I byer med en befolkning større tuberkulose patogener kan være til stede i kroppen hver andre voksne mennesker, men infeksjon av lungetuberkulose ofte "sovende" og aktiveres bare når en person blir svekket immunforsvar.
Også, kan årsaken til tuberkulose være underernæring, alkoholisme, langvarig eksponering i dårlig ventilert område, ulike lungesykdommer og andre indre organer.
Tuberkulose i lungene: hvordan å gjenkjenne
De første tegnene på TB kan ligne symptomer på andre sykdommer. Pasienter klager over tretthet, generell svakhet i kroppen, tap av matlyst, hoste, svette. Lignende symptomer på lungetuberkulose er noen ganger forveksles med vanlig tretthet eller kald, fordi pasienten tid og ikke ringe legen. I noen tilfeller kan TB begynne med en kald, og pasienten kan sette feildiagnostisering - betennelse i luftveiene.
Hvis en person blir noen ganger observert feber (over 37 grader), og den lagres i lang tid, har dette faktum også grunn til bekymring. For å definitivt bekrefte diagnosen "tuberkulose", bør kroppstemperatur måles hver tredje time i løpet av dagen.
Det bør varsle og da mannen dukket opp i sputum smykket med blod og begynte å hoste opp blod. Dette kan indikere en alvorlig stadium av tuberkulose, som er kjennetegnet ved kollaps av lungevevet. I slike tilfeller kan det være plutselige blødning i lungene.
Hvis lungetuberkulose begynner å gå videre, vil betennelsen spre seg, og cellene øker i størrelse. Da vil de kollapse med dannelse cheesy angrepet av koldbrann vev, som sammen med slim kan sendes gjennom bronkiene ut. I lys ut hulrommet, og Mycobacterium tuberculosis vil spre seg til friske områder av lungen. Som et resultat av kronisk tuberkulose finne, periodevis zahostryuyuchys deretter avtagende.
Tilstanden
I kroniske former for lungetuberkulose sine kliniske symptomene blir mer uttalt enn i de tidlige stadier av sykdommen. Tuberkulosepasienter begynte plaging sterk hoste ledsaget av slim, kortpustethet når han går, hjertebank, smerter i brystet. Det kan også være hevelse, økning i leverstørrelse.
Mycobacterium tuberculosis, som ofte trenge inn i lungene og intrator lymfeknuter, årsaken til den inflammatoriske prosessen. Lymfatisk og blodårer bakterier sprer seg til andre organer: nyrer, ledd, bein. For å bekjempe sykdommen av lungetuberkulose nødvendige leukocytter, celler i lymfeknuter, milt, lever og benmarg. De er i stand til å nøytralisere en del av Mycobacterium tuberculosis, som senere ble fjernet fra kroppen.
Arrangementet var så primær lungetuberkulose infeksjon oppstår ofte uten symptomer og de fleste tilfeller provoserer videre utvikling av denne sykdommen. Derfor er nærværet av infeksjon i kroppen, betyr ikke tilstedeværelsen av tuberkulose. I tillegg kan en sunn menneskekroppen motstå re-infeksjon og utvikling av lungetuberkulose. Den viktigste tegn på TB Mantoux-testen er positiv.  
Яндекс.Метрика