Behandling av bihulebetennelse hjemmeBihulebetennelse kalt inflammatorisk prosess som påvirker slimhinnen i bihulene i den fremre delen. Årsaken til sinusitis kan være forskjellige infeksjoner av bakteriell eller viral opprinnelse. Det finnes to former for bihulebetennelse - akutte og kroniske, henholdsvis, og behandling vil bli valgt basert på form og forsømmelse sykdom.
Årsaker til bihulebetennelse
De viktigste årsakene til betennelse i utviklingen av frontal bihulene, inkluderer:
allergisk rhinitt eller infeksjon;
medfødt eller ervervet krumning av nasal septum;
adenoids (som forårsaker pustevansker, og deretter utvikle bihulebetennelse);
tilstedeværelsen av foci av kronisk infeksjon i kroppen;
reduksjon i immunforsvaret.

Den viktigste årsaken til de fleste tilfeller fremdeles er bakterier som trenger inn i nesegangene, forårsaker pasientens rhinitt. Gradvis, disse bakteriene akkumuleres i frontal sinus. Når det er en svekkelse immunitet, starter de en aktiv, noe som resulterer i betennelse og utvikling av sykdommen som kalles "bihulebetennelse".
Symptomer på bihulebetennelse
Å bestemme riktig behandling bihulebetennelse, er det nødvendig å nøyaktig identifisere at du bare bihulebetennelse.De viktigste symptomene på bihulebetennelse er:
vanskeligheter med nasal puste;
smerter i pannen, som har en tendens til å forsterke morgenen;
rennende nese.

Ofte smertene er så alvorlig at pasienten mister evnen til å utføre vanlige operasjoner. I tilfeller av vanskjøtsel sykdom vises øyesmerter og lysskyhet, brukket nese.
Smerten avtok litt når tømming bihulene, men det hoper utstrømningen oppdatert. Hvis akutt bihulebetennelse er opphavet til influensa, så er det også feber, det er hevelse og hevelse i pannen og øvre øyelokk kan endre farge over sinus.
Hvis du merker symptomer på bihulebetennelse bør umiddelbart begynne behandlingen, fordi effektene av sykdommen kan være veldig trist, fordi mellom frontal sinus og hjernen svært tynn vegg.
Behandlingen bør utpeke en lege. Brukes til å behandle et bredt spekter av antibiotika narkotika, som utfyller handlingen i innenlandske forhold for hånden.
Behandling av bihulebetennelse promыvanyyamy hjemme
Vaske jevnlig holdt på bihulebetennelse, ikke la bakterier formere seg og forårsake en komplikasjon. Å behandle promыvanyyamy kan avvike løsning. Oppskrifter Noen av dem er listet opp nedenfor.
Den mest populære måten - havsalt løsning, i stor grad takket være tilgjengeligheten og effektiviteten. For å fremstille oppløsningen for behandling tar en teskje salt, som må oppløses i en liter kokende vann. Vasking forberedt løsning bør gjøres så ofte som mulig for å kunne gi god flyt akkumulert sekreter i bihulene.
Basert på å forberede salter og andre behandlinger for promыvanyyamy. Trenger til en halv teskje salt, en klype natron og noen dråper tea tree olje oppløses i en liter kokt vann. Tea tree i dette tilfellet er uttalt antibakteriell effekt.
Brukes for å vaske med bihulebetennelse og buljong urt Johannesurt. Effektivt, er dette anlegget som sin struktur er en enorm mengde flyktige produksjon - stoffer som har en bakteriedrepende effekt. For å forberede et avkok av johannesurt, brygge en teskje urt glass vann. Klar betyr varmt eller avkjølt til en behagelig temperatur må sinus vaskes flere ganger om dagen.
Innånding behandling for bihulebetennelse hjemme
Holder inhalasjon for behandling av bihulebetennelse er bare mulig hvis pasientens kroppstemperatur ikke er hevet.For innånding, følgende oppskrifter:
ubehandlede poteter bør kokes, deretter kna (fortrinnsvis en tresleiv), ta et håndkle, nakrytysya ham, lener seg over en kjele med poteter, varm og puster damp i ti minutter;
i kokende vann bør helle litt tørr mentol, kok i en fjerdedel av en time, deretter fjerne fra varme. Å ha litt buljong for å kjøle, må du bøye over kapasitet, dekket med et håndkle og hold innånding i minst ti minutter;
laurbærblad regnes som en av de beste rettsmidler for bihulebetennelse innånding. Små mengder vann å koke noen laurbærblad for løsning for innånding. Etter å ha ventet en liten stund betyr kjølig, må du helle over potten, dekket med et håndkle og hold innånding i fem minutter.

Nesedråper til å behandle bihulebetennelse hjemme
Du kan bruke ikke bare på apoteket, men personlig kokte dråper:
Ta cyclamen, nøye rengjøre røttene, vaske og presse saften fra dem. Den resulterende saft i et forhold på 12:57 for å helle kokende vann. Begrave nesen fikk den beste måten å sove;
fryse et lite stykke propolis, så mos den i en morter, hell vegetabilsk olje, koke og kjølig. De resulterende væskedryppnese flere ganger om dagen.
 Frisyrer med musefletter utrolig populært i dag - de bringe litt raffinement i bildet samtidig tillater bygging heller romantisk bilde. Det er en annen viktig fordel: gjør flettene for langt hår, kan du være sikker på at hele dagen lang frisyre vil se perfekt. Så hva er igjen for liten - for å lære å veve vakre fletter. Det er ønskelig å mestre flere typer bindende, vil det eksperimentere med stiler og holde seg fine.
 Pigtail Fishtail
 Denne flette ser flott ut på tykt og rett hår. Og viktigst av alt, med hår kan du gå til college og shopping, og sysselsetting. Vurdere veving Fishtail fletter.
Musefletter for langt hår
Maskinvare manikyr og pedikyr
 Nylig, flere og flere bosatt byer og tettsteder i Russland foretrekker å lage maskinvaren manikyr. I den siste utviklingen i teknologi spiker hender og føtter kan nås kun etter avtale. Ikke alle saloon i listen over tjenester er lik prosedyre som maskinvare manikyr og pedikyr krever spesialutstyr - dyrt, men det kan ofte tillate bare stor skjønnhet.
 Voznyknuvshyy spenning rundt den nye tjenesten er ikke på grunn av et ønske om å få inn den prestisjetunge institusjonen, men fremfor alt, sluttresultatet som mange ganger overstiger forventningene til kvinner som søker behandling for hender kvalitativt, men ikke ønsker å bruke så mye tid.

 Hardware manikyr - den mest populære i Europa


Maskinvare manikyr og pedikyr
 Maskinvaren metode for å fjerne neglebånd når ikke klippet, men ryddet av ekspandert stadig sprer seg i vårt land. I Europa denne Vankantete manikyr var den mest vanlige, det er bedre å gjøre i alle europeiske land, kvinner i alle aldre en rekke sosiale lag.
 Han gjennomførte bare på tørr hud. For hygienisk rensing av negler i dette tilfellet for maskinvare manikyr maskin med mange sliping vedlegg, til master på jobb flere ganger endre cutter maskinvare manikyr, som kreves for hver iscenesette sine egne instrumenter. Hardware manikyr er utformet for ikke bare å forbedre det estetiske utseendet av negler, og er den sanne healer for kvinner med problemer. Med ham alt på et konstant holder hender vil se velstelte og attraktive.

 Ikke vær redd, er denne prosedyren helt smertefri, mild hud, negleplaten og tær. Kutt, som ikke kan unngås dersom den klassiske manikyr gjort, ikke kan være i maskinvaren manikyr.

 Sammenligning av klassiske fremgangsmåter og maskinvare, omfatter sistnevnte en rekke forskjellige prosesser som ikke alltid er tilgjengelig i begynnelsen, men det er mye raskere og sikrere.

 Hvem nødvendig maskinvare manikyr


 Hvis du følger problemer, du bør finne en mester som trente maskinvare manikyr:
 •  huden din - tørr, følsom;

 •  cuticle en tendens til å vokse raskt;

 •  sharuyutsya negler;

 •  negler ble skadet før.

 •  En god artist vil holde kun ett behandlinger, og problemet vil slutte å bry deg. Men la hendene vil alltid være under nøye oppsyn, eksperter anbefaler to ganger i måneden for å gjøre en slik helse og sikkerhet rense neglene. Enkle tegninger på neglene ser fantastiske når de avsettes på hendene, som stadig og nøye ivaretatt, så denne typen omsorg vil passe alle.

   Hardware manikyr mulig hjemme


  Maskinvare manikyr og pedikyr
   Du anser deg selv kvalifisert nok til å transformere sine egne hender og hendene på venner gjør, men bekymret for at de ikke kan ta i bruk nye teknologier. Det er ikke. Moderne maskinvare manikyr hjemme er mulig, og er mye brukt av våre landskvinner. En spesiell enhet for dette vil ikke være så kraftig og fleksibel, som i en dyr salong, men også gjøre alt nøye og trygt.
   Set maskinvare manikyr, som vil gjøres hjemme, ikke en profesjonell, men det er du og ikke. Kjøper den, tenk på det: hva er det for deg? Ulike modeller er designet for forskjellige typer negler. Påløpte negler er ikke behandlet av den samme maskinen som våre folk "live" negler. Noen modeller er utstyrt med tørke lakk, denne tilleggsfunksjonen bare å finne, for det aldri betaler for mye skade.
  Maskinvare manikyr og pedikyr
   Hjem modeller med rotasjonshastighet dyser, 4-5 ganger lavere sammenlignet med profesjonelle standarder. Dette er ikke en ulempe, men en fordel i dette tilfellet. Du har lært godt nok i teorien maskinvare manikyr, har video tutorials hjulpet i dette, men tilstrekkelige ferdigheter fortsatt ingen. Den lavere prisen er en garanti for sikkerhet for deg og dine fremtidige kunder, slektninger, venner, glad for å bli sendt til deg hjemme manikyr hardware - en ekte moderne manikyr økt.

   Hvor er hjemmet maskinvare manikyr


   Selv fagfolk slik manikyr kan ikke akseptere flere klienter uten hvile, slik at de alle nybegynner syerske anbefales å alltid ta pauser for hånden når du kan jobbe litt hvile. Hvordan maskinvare manikyr for første gang? Bare på lav hastighet og ikke hoppe over noen en scene.
 •  Sletter restene av den gamle lakk, hånd vask;

 •  Å vaske hendene smurt med en spesiell spray for desinfeksjon;

 •  Negler er gitt den ønskede formen ved hjelp av neglefiler eller vedlegg fra et sett;

 •  Orange hårstråene pinnen er fjernet;

 •  På hårstråene verktøyet påføres for å mykne det;

 •  Behandler hårstråene ved hjelp ihlovidno diamond cutter;

 •  All lær hånd inspisert og fjernet mulige tørre hard hud;

 •  Etter behandlingen av skjellaget det er brukt beskyttende olje fra hull;

 •  Pusset og polerte negler;

 •  Påfør håndkrem og lage en myk massasje av hender;

 •  Avfette negler;

 •  Påfør maling eller dekorative bilde på forespørsel.

 •  Det er en virkelig god manikyr gjort ved å ha en spesiell maskin, og ikke glem å bruke ulike spesielle fasiliteter for omsorg for negler og neglebånd.
  Яндекс.Метрика