Behandling av bihulebetennelse uten punktering
 Bihulebetennelse - en betennelse i bihulene, som ligger i overkjeven. Fra nese til hver av bihulene som gir ventilasjon og rensing brukt kanal (1-3 mm), hvis tilstand er svært viktig for funksjonen av bihulene. Hevelse av sinus slimhinnen bidrar til opphopning av slim og reproduksjon av mikroorganismer bihulebetennelse. Bihulebetennelse kan være sopp eller bakteriell opprinnelse, så det er viktig å etablere den utløsende agent for eliminering sin. Den metode for behandling kan velges etter diagnose og bestemme årsaken til sykdommen. Tidlig behandling kan sinusitis uten punktering, inkludert tradisjonelle metoder.
 Årsaker til bihulebetennelse
 1.  Infeksjon i sinus maxillaris gjennom sirkulasjon eller gjennom nesen. (For eksempel, i tilfelle av hypotermi eller lav immunitet kan være egnet aureus, som er tilstede i hver organisme og registrert i de patogene flora).

   Konsekvensen av komplikasjoner som følge av akutt rhinitt, influensa, skarlagensfeber, meslinger.

   Kronisk betennelse i mandlene (betennelse i mandlene).

   Allergi fører til hevelse av neseslimhinnen.

   Røyking, bruk av vasokonstriksjonseffekter spray.

   Vitaminmangel, naturlig lav immunitet.

   Deformasjoner og nesepolypper.
   Symptomer på bihulebetennelse
  1.  Hodepine i pannen, som øker med trykket under nedre øyelokk og svekket liggende - purulent væske i bihuler retreats.

    Trykket i paranasal region, rennende nese med gulaktig og grønnaktig utladning eller mangel derav.

    Snuffle, tap av smak og lukt.

    I den akutte formen: temperatur 38 grader under øyesmerter, varighet - ca 8 uker.

    I den kroniske form, herde natten hoste utløses ved passasje av gjødsel på baksiden av halsen, rennende nese, konjunktivitt, betennelse av hornhinnen.
    De viktigste behandlinger for sinusitt manipulasjoner er som følger:
    - Holdt anemi neseslimhinnen;
    - Effekten av vnutrynosovoy nasal blokade og sjel;
    - Utnevnt suge gjødsel sinus kylling ved hjelp av drenering og injeksjon av løsninger;
    - Gjennomført et kurs av ozon terapi;
    - Holdt laser terapi kurs (kurset omfatter 10 økter);
    - Utnevnt antibiotika med et personlig preg;
    - Utnevnt punktering bihulene og administrering av legemidler som hemmer betennelse.
    Behandling av bihulebetennelse uten punktering
    Behandling av bihulebetennelse uten punktering anbefales på et tidlig stadium, når til og med mulig restaurering av åpenhet mellom sinus og nesehulen.
   1.  Antibiotika Zytrolyd eller Macropen stand til å takle maxillaris bihulebetennelse i tre dager (ta kapsel om dagen før måltider). Også avhengig av tilgjengeligheten av allergier kan velges og andre antibiotika - ampicillin, amoxicillin, cephalexin for råd fra en lege. Samtidig utnevnt vasokonstriksjonseffekter narkotika eller spray på en bestemt ordning (sanoryn, naftizin, ksymelyn), antihistaminer (Claritin). Denne metoden kombinert med fysioterapi forebygger pussdannelse, men negativ faktor er at antibiotika påvirke immunsystemet, og det er derfor hyppig skarphet bihulebetennelse.

     Stoffet Synuforte, styrker immunforsvaret, er laget av medisinske Cyclamen, stimulerer naturlig rensing mekanismer og utvinning. Løpet av behandlingen - opp til 8 dager, en gang om dagen.

     Sinus-evakuering myk katetermetoden ("gjøk"). Metode nezapuschennom mulig med bihulebetennelse: pasienten ligger i ett nesebor kateter er innført, og den andre - otsasыvayuschee enhet. Å blokkere meldinger fra luftveiene, pasienten igjen og igjen ytrer komposisjon "ku". Med Furacilinum alt innhold sinus fjernet. Utstrømming av væske er ved å skape undertrykk. Forblir furatsillina i armene skape ugunstige forhold for dannelse av pus. Ikke utelukket smerter i bihulene, og ta flere behandlinger som effektiviteten er liten. Metode sinus evakuering basert på to prinsipper: - gjødsel og utvinning av sinus ventilasjon, og dermed hemmet bakterievekst; - Fjern infeksjoner fra å bruke spesiell antimikrobielle. Ved gjentagelse av de ytterligere tiltak for å gjenopprette riktig funksjon av nasal og paranasal. Ved de samme prosedyrer utføres for å styrke immunforsvaret. 

     Ymmunokorrektyruyuschaya terapi. Utformet i samråd med immunolog og gjennomføre immunologiske.
     I den tidlige fasen av sykdommen er det mulig å kurere bihulebetennelse uten punktering, men alltid underlagt utstrømming av innhold overkjevens bihulene, noe som kan indikere en rennende nese.
     Tradisjonelle behandlinger for bihulebetennelse uten punktering
     Om hvordan å behandle bihulebetennelse uten punktering, fortelle bevist tradisjonelle metoder.
    1.  Propolis tinktur. Å kvitte seg med bihulebetennelse smertefri måte, må du fylle opp med propolis skjær og sterilisert solsikkeolje og smør Tui og eukalyptus. To pinner eller fyrstikker, innpakket i bomull impregnert med propolis skjær, og - smør og benyttet i nesen i en halv time. Gjenta tre eller fire ganger i løpet av dagen. Om natten suge neseslimhinnen Tui olje og eukalyptus honning grave. Som et resultat, vil den morgenen være rikelig utslipp av slim, og full restitusjon.

      Behandling løk. Hakk løk (partert), innpakket i gasbind, gjelder for hvert nesebor pusten i noen få minutter, vinne brenning. På dagen er det tilrådelig å bruke tre eller fire behandlinger. Av den tiende dagen i nesen er helt ryddet, det kommer en full gjenoppretting og flere symptomer er observert.

      Stearinlys i nesen av hestekastanje. Chestnut daglig suge til den er myk. Skjær to stearinlys og sette på nesen. I løpet av dagen, må de fjerne prochyschenyya nasal slim. Bihulene er rengjort, smerten forsvinner. Endelig ricinusolje å smøre neseborene.
      Behandling av bihulebetennelse punktering
     1.  Punktering av sinus maxillaris. I avanserte tilfeller, når purulent væske blir tett og kan ikke gjenopprette åpenhet mellom sinus og nesehulen, er sinus punktering foreskrevet. Denne fremgangsmåten er vanligvis kirurgi. Som et resultat av trykket på veggen av overkjevens sinus forsvinner, forsvinner smerte, intoksikasjon, faller kroppstemperatur. Denne fremgangsmåten krever ingen spesiell opplæring. En tynn instrument med bomullsdotter med lidokain, znebolyuyetsya punktere. Deretter bruker en sterile bøyde nåler pierce bein veggen mellom sinus og nasal passasje. Nål koblet til en sprøyte fylt med natriumklorid, og purulent fluid vasket i forberedt beholderen. Å ikke restituert nasal, sinus introdusert i dioksydyn eller andre former for langtidsvirkende.

       Endoskopi, laserterapi. Behandlingen utføres ved hjelp av en laser og endoskopisk utstyr, og er et mikrokirurgisk inngrep for å fjerne polypper og utvidelse av kanalen mellom sinus og nesehulen, for derved å gjenvinne utstrømningen av fluid og sinus fjernet.
       I noen tilfeller kan behandling av sinusitt utpeke punkterings prosedyrer som for eksempel:
       - Korreksjon av neseskillevegg (septoplastyka);
       - Radyoturbynatsyya nese;
       - Konhotomyya;
       - Polypotomyya nese.
       Anvende vasokonstriktor dråper, er det viktig å huske på at deres effekten varer ikke mer enn sju dager, etterfulgt av en stabil tilstand vasodilatasjon og konstant tett nese. Forvaltes på riktig måte dråper på følgende måte: høyre nesebor - vippe hodet til høyre, venstre - vippe hodet til venstre, eller vippe hodet fremover, holde denne posisjonen i flere minutter. Nylig få mye popularitet narkotika i pilleform, for eksempel, klarynaze, bestående av pseudoefedrin og Claritin. To tabletter om dagen er nok til å avlaste manifestasjoner av akutt rhinitt og sinusitt forebygging.
       Med rettidig behandling startes bihulebetennelse kur for en uke.  
Behandling av hårtap
 Dreven hårtap - et problem som kan møte både kvinner og menn. Og legg merke til økt hårtap, vanligvis plutselig: massasje børsten er for mange hårstrå igjen på puten og klær. Selvfølgelig, alle vet at hver dag en person mister om lag hundre hår. Men når prosessen blir utbredt, sier ekspertene selv om skallethet. Hvordan er på tide å anerkjenne overdreven hårtap, tynning raskt strander på hvorfor det er effektiv behandling av hårtap hva du skal gjøre for å forebygge lignende situasjoner i fremtiden - eksperter gir svar på disse spørsmålene.
 Hvorfor håret faller
 Hver sak er individuell. Derfor ville det virke riktig spesialist som vil sette den virkelige årsaken og plukke riktig behandling.
 Vurdere de grunnleggende og de vanligste årsakene til hårtap:
 - Hormonelle ubalanser (kjemoterapi, hormonelle legemidler);
 - Genetisk predisposisjon;
 - Konstant stress;
 - En kraftig nedgang i immunitet;
 - Smittsomme sykdommer i huden (dermatitt, seborrhea, etc.);
 - Utilstrekkelig blodtilførsel til hårrøttene og hodebunnen;
 - Intern kroppen sykdom (skjoldbrusk problemer, diabetes, anemi, etc.);
 - Postpartum håravfall;
 - Den negative virkningen av eksterne aggressive faktorer, inkludert perm, hyppig hårfarging, hot styling;
 - Dårlig kosthold;
 - Dårlige miljøforhold.
 Listen over mulige årsaker kunne gå på i lang tid, men enda viktigere å forstå nøyaktig hvorfor håret kan falle ut. Faktisk, mens det er, kan du justere ordningen hår tap behandling for å oppnå bedre resultater. Selvfølgelig, hvis en person som bor i forurensede området, er det lite sannsynlig at han vil forlate. Men justere kraftsystemet, begynne å trene psykologiske teknikker redusere stress, kurere sykdom - alt positivt påvirke tilstanden til håret.
 Midlertidig eller permanent hårtap?
 Trikologi - eksperter som studerer håret, understreke at tap kan være midlertidig og permanent. I det første tilfelle, alt raskt returnerte til det normale. For eksempel, under utvinning perioden etter under operasjonen overdreven hårtap vanligvis stopper.
 På den annen side, det er den såkalte unormalt hårtap (alopecia medisinsk term). I dette tilfellet kan dø hårsekker. Denne typen hårtap, ofte lider av mannlig mønster skallethet som kan observeres i parietal og frontal området. Dette er på grunn av underernæring, men oftere - genetisk betinget disposisjon. Å bidra til å forsinke prosessen kan bare trikologi passerer gjennom kostbar behandling.
 Enkle regler for å forhindre håravfall
 Installere den egentlige årsaken til hårtap er viktig som å vite hvordan du skal behandle håret og ikke forårsaket av et problem symptom kan takle nedfall av låser. Ja, regelmessig ta effektive masker for hår vekst, og dermed styrke rygger, men, for eksempel, vil hormonelle forstyrrelser i kroppen fortsatt provosere tap. Likevel er det noen universelle retningslinjer for å hjelpe takle hårtap og gjenopprette vekst tråder:
 1.  Næringsolje masker. Apoteket kan du kjøpe alle typer oljer, inkludert hjul, Burdock olje som hindrer overdreven hårtap. Disse oljene skal gnis inn i hodebunnen, deretter 20-30 minutter som dekker hodet med plasthette. Etter å ha passert nærende maske, bør det være grundig vaske håret. Signifikant effekt av slike masker kan bare vente med regelmessig bruk. Forresten, kan du vitaminizuvaty nærende maske, som må kjøpes på apoteket vitamin dråper med Art. Sammensetningen av hår kan bli fremstilt som følger: kapselinnholdet må blandes med to spiseskjeer burdock olje og noen dråper sitronsaft. Denne ferske maske trenger å gni inn i hodebunnen, dekke håret med plastlokk, vikle et håndkle låser og vente en time. Da masken kan vaskes av.

   Massere hodebunnen. En slik metode bør tydd til dersom håravfall er assosiert med blodsirkulasjonen fra seg altfor trange og varme luer eller omvendt, av å gå i kulden uten caps. Under massasje stimulerer blodsirkulasjonen til hårsekkene. Så follicle får vitaminer og næringsstoffer. Masser hodebunnen bør hver gang du vasker håret. Bedtime nyttig gre håret massasje børste.

   Man kan bruke profesjonelle verktøy mot tap, som er kommersielt tilgjengelig. Ulempen med denne metoden er den høye kostnaden for penger, spesielt med tanke på at det er bedre å kjøpe hele serien - sjampo, balsam, maske, spray. Dessuten er det sannsynlig at midlene ikke kan bare gå opp til en person. Men anskaffe profesjonell linje, ikke glem de uforanderlige regler. Det er å spise (inkludert i dietten matvarer som inneholder vitamin B, kanin kjøtt, korn, erter), ikke gre vått hår, for ikke å skade sine hyppige hot pakking.
   Folk rettsmidler mot hårtap
   Behandling av hår tap hjemme gir også for bruk av tradisjonell medisin tips, oppskrifter nøye akkumulert av generasjoner av skjønnheter. Derfor effektivt middel er masker, tinkturer, balsamer, buljong skylling. Det er nødvendig å prøve flere midler for å velge et optimalt.
  1.  Du kan lage mat utmerket middel for burdock rot. Du må male røtter og presse saften fra dem. Det er dette og juice skal gnis inn i hodebunnen før du vasker håret. Fremgangsmåten bør gjentas flere ganger i måneden.

    Salt bidrar også til å takle hårtap. Igjen, før du vasker håret bør være forsiktig gnidd inn i røttene tråder salt, og deretter bruke vanlig sjampo. Kurset omfatter seks prosedyrer.

    Infusjon av poppel knopper også kan bli gnidd inn i hårrøttene. Forberede et skjær er enkel: et par spiseskjeer av nyrene bør helle et glass med vegetabilsk olje. Denne blandingen bør tåle uke, hvoretter den kan brukes.

    Honning styrker også røttene og hindrer hårtap. Ganske bland egg med en spiseskje honning. Denne blandingen bør være spredt over håret og deretter vikle dem varmt håndkle. En time senere, skyll masken av med varmt vann.

    Gni inn i røttene av hodet kan også blande laget av to teskjeer av lakserolje, en teskje av mashed søt flagg rot og en teskje av alkohol. Effekten vil være tydelig etter et kurs på 15 økter.

    Styrker hår skylling avkok. Du må male eik bark og blader av brennesle. Spoon samlingen skal brygge en liter kokende vann.

    En effektiv og relativt enkel måte er å bruke yoghurt - nok til å sette det på håret i femten minutter før sjamponering for å få en skinnende effekt.

    Tap hjelper tråder red hot pepper. Infusjon av bilen for en måned kan bli gnidd inn i røttene og deretter vaske håret.

    Forberede styrke sjampo kan med 05 liter eddik og tre spiseskjeer søt flagg rot. Med søt flagg rot avkok bør være forberedt, som da trenger å blande med eddik.

    Bruk kan også mush med løk. For å gjøre dette folkemedisin skal gnis på et rivjern eller male i en blender et par mellomstore follikler. Det bør også legge eggeplomme, en teskje olivenolje, honning og så mye sjampo. Alle ingrediensene er underlagt grundig blanding slurryen ble så dette skal gnis inn i hårrøttene. Det ville også vikle hodet pakken, og på toppen - med et håndkle. Næringsstoff blanding bør holdes på håret et par timer.

    Fra alopecia hvitløk hjelper. Det skar ham å forlate juice og deretter saften i forholdet 1: 1 for å blande seg med olje (f.eks trinse eller mandel). Og så - et middel til å gni skallet områder.  
Яндекс.Метрика