Behandling av brannskader hos barn
 Brannskade er en hud som er forårsaket av eksponering for ekstreme temperaturer eller kjemikalier. Den viktigste årsaken til brannskader hos barn - et kokende vann. Så hvis barnet ditt har fått omsorg gjennom kokende vann, trenger det ikke å heve panikk og skremme barnet bør vurdere skaden og starte behandling av brannskader hos barn.

 De grads forbrenning


 For å avgjøre som krevde behandling av brannskader hos barn, bør bestemme graden av omsorg:

 Hvis det er hevelse av det berørte området, og deretter brenne den første grad;

 I annengrads forbrenning er gjennomsiktige bobler som er fylt med klar væske;

 Nekrose av epidermis er karakteristisk for tredje grads forbrenning;

 Fjerde klasse er preget av lesjoner i de lavere lag av huden, bein og muskler.

 Behandling av brannskader hos barn


 Først av alt du trenger å gjøre når barnet ditt får et brannsår, så det eliminere kontakt med stimulans, dypp den berørte delen av kroppen i kaldt vann i et par minutter. Vi må da undersøke såret. Gjennomført alvorlig brenne, så må du ringe en ambulanse hvis det brenner er ikke stor, behandling av brannskader hos barn kan gjøres hjemme.
 I det berørte området bør sette en kompress med antiseptisk. Dette er for å sikre at infeksjonen ikke trenger inn i kroppen. Alkohol betyr at du ikke kan bruke i tilfelle at huden blemmer dukket opp.
 Etter disse prosedyrene, kan du bruke salve for brannskader på barn. Denne kremen vil berolige huden og akselerere healing. Det bør være flere ganger om dagen for å sette salve for forbrenninger.
 Det anbefales å bruke salve utarbeidet av naturlige ingredienser. Med denne salven kan raskt eliminere brenning og lindre betennelser på kort sikt. For eksempel kan du bruke krem ​​med ekstrakt av fiolett, valnøtt, avocado olje. Når den brukes i salver for brannskader betydelig forbedre barnets trivsel, redusert smerte, hevelse og ømhet forsvinne huden.

 Behandling av brannskader hos barn - kan du ikke gjøre?


 Du må vite de brukte fett depoter er ikke et middel for å ta vare på barn. Hvis du bruker dem, begynner de å blokkere epidermis pust og tregere hans utvinning. Dermed kan vi konkludere med at bruk av folk rettsmidler for forbrenninger ikke erstatte spesialdesignet kremer som har vist seg effektive og trygge å bruke.  
Burns. Behandling av brannskader folk rettsmidlerFolk rettsmidler for behandling av brannskader
Forbrenninger oftest forårsaket av handlingen av en åpen ild, damp eller kokende vann på menneskelig hud. Alvorligheten av brenn bestemmes av området og dybden av vevsskade. Det er fire grader av alvorlighetsgraden av den brenne. Det første trinnet -. Det hyperemia (rødhet og hevelse i huden Det andre tiltaket er dannelse av blemmer fylt med klar, gulaktig væske, og den tredje -. Nekrose av alle lag av huden Den fjerde grad brenne er ikke bare hud nekrose, men subcutaneous vev (fascia, sener , bein). Små forbrenninger oppstår som en lokal prosess.
Med betydelige lesjoner observert i brente folk alvorlig generell uorden. Valget av behandlingen bestemmes av graden av brenning, den tid som er gått siden skade, av arten og primær behandling miljø hvor behandlingen skal foregå.
God analgetisk effekt er anvendelsen av rå poteter til stedet brenne. Hvis pasienten ønsker, kan du plassere brenneprosessen eventuelle tanniner. Den enkleste av dem - er alkohol anstrøk av calendula eller Sophora.
- Legg frisk aloe blad eller Kalanchoe.
- Bør bruke revet gresskar, gulrøtter eller poteter.
- Onion lim hindrer dannelse av blemmer (revet løk innpakket i cheesecloth og gjelder til stedet for varetekt).
- Smear brenne fersk pisket egg.
- Crushed blader av fersk kål, blandet med eggehvite, bidra til rask behandling av brannskader når du kjører.
- Olje bandasjer perekalennoho olje.
For kroppen er svært nyttig soling, hvis den brukes med omhu. Ellers kan du ikke bare skade seg selv, men også syk. For å hindre brannskader før soling bør smøre ansiktet og utsatte deler av kroppen noe fett. Ligge i solen bør ikke være mer enn 15-20 minutter, som dekker hodet, spesielt øynene fra direkte sollys. Altfor langt opphold under den brennende solen kan føre til overoppheting av kroppen, forårsake brannsår, utslett, eksem og til og med hudkreft.

I små solen brenner
 godt smurt dem flere ganger om dagen yoghurt, rå egg (hvite og eggeplomme mix) eller alkohol.  
Svømmebasseng

 Svømming er veldig nyttig og hyggelig opplevelse for både voksne og barn. Det bidrar til å styrke alle systemer. Mange vet ikke engang hva resultatet kan bli bading i bassenget. Den positive effekten på menneskekroppen er så stor at denne kategorien har lenge vært ansett terapeutisk fysisk trening sport.


 Fordelene ved bassenget: •  redusere risikoen for hjertesykdom og blodårer;


 •  forbedre sirkulasjonen og stabilisering av blodtrykket;


 •  forbedre kvaliteten på luftveiene, lunger trening;


 •  brenne kroppsfett og kampen mot fedme;


 •  bygge muskler lettelse, kroppsforming;


 •  forebyggelse av virale sykdommer;


 •  korrigering av uregelmessigheter i ryggraden og holdning;


 •  normalisering av stoffskiftet;


 •  redusere nervøs spenning, energi og positive følelser;


 •  komfort, avslapping;


 •  rehabilitering etter skader og operasjoner;


 •  utvikle styrke, fleksibilitet og utholdenhet;


 •  styrke immunforsvar, herding.


 •  Ofte folk ikke vet hvordan du skal gå til bassenget og møte et stort antall saker. Vi vil prøve å svare på de mest vanlige.

 •  Hvordan lage et basseng? For å begynne, velg beliggenheten var praktisk for deg å få det. Besøk institusjon for å fastslå om vilkårene passer deg og planlegge et besøk. Deretter kan du betale en engangsavgift sesjon eller kjøpe en billett for en viss periode. Du trenger helseattest og din 3x4 bilde.


 •  Er det aldersgrenser? Ingen. Denne type vannbehandling er gjennomført fra fødsel til alderdom.


 •  Hvordan lære å svømme i bassenget? Bedre å lære denne teknikken med en profesjonell trener. Først forteller det hvordan man skal oppføre seg. Sekund, vil du alltid være overvåket.


 •  Hvor mange ganger i uken bør gå til bassenget? 3-4 ganger i uken. Prosedyren skal vare i minst en time. Det hele avhenger av helsetilstand, fysisk form, og grunnene til at du valgte denne sporten.


 •  Er graviditet en kontraindikasjon? Nei, hvis det ikke er fare for abort og det er ingen forbud mot lege.


 •  God svømmebasseng? Ja. Den har en gunstig effekt på sentralnervesystemet, musculoskeletal, hjerte- og åndedrettssystemet, muskelvev og hele kroppen.


 •  Hvordan å gå ned i vekt i et basseng? Først aktivt tilbringe tid i vannet, ikke stå på siden. Du kan hvile, flytende på ryggen. For det andre alternative intensitet og stil. 5-10 minutter - Butterfly, 20-40 minutter - crawl, bryst. Og, selvfølgelig, følger en riktig diett.


 • Svømmebasseng


   Kontraindikasjoner mot svømmebassenget: •  forverring av kroniske sykdommer og infeksjoner;


 •  feber;


 •  truet abort og for tidlig fødsel;


 •  Onkologi;


 •  tuberkulose;


 •  helminthiasis;


 •  hudsykdommer som lav eller sopp;


 •  seksuelt overførbare sykdommer;


 •  angina, arytmier, hypertensjon trinn 3;


 •  konjunktivitt og andre øye plager;


 •  epilepsi.


 • Svømmebasseng


   Hvordan å gå til bassenget? •  Må bestå en medisinsk undersøkelse, sørg for at du er frisk, og få skriftlig tillatelse fra en lege.


 •  Ta alt du trenger: en lue og briller for bading, badedrakt eller badebukser, tøfler, såpe og svamp, håndkle, hvis nødvendige fasiliteter.


 •  Planlegg din tur tidligst en time etter å ha spist; ta med en lett snack å nyte etter en økt.


 •  Før okkupasjonen grundig skylle ansiktet med sminke. Etter - sørg for å ta en dusj med såpe eller dusjsåpe.


 •  Ikke gå ut i gaten umiddelbart etter bading.


 •  Svømming - garantien for helse, skjønnhet og godt humør. Nå er du kjent med noen regler som å engasjere seg i bassenget. Følg dem, og dine handlinger vil bare være til nytte.
  Svømmebasseng

  Velg en uformell stil

   På engelsk ordet «uformell» betyr urban, casual. Sitt særpreg - frihet, elegant uaktsomhet eller slark. Du trenger ikke å forholde seg til visse grenser. Alle kan se hvordan han liker, for å danne en by måte, basert på deres identitet. Casual stil kan følges, selv uten en masse penger.
   Folk i store byer ønsker å se stilig og ryddig, men komfortable. På den ene siden virker det usynlige kэzhl stil, utformet bare for komfort, men samtidig kan den brukes til å se nydelig. Det viktigste i det - en mann og ikke noe som kledde han. Så fans av casual stil kan vise din personlighet med tilbehør og frisyrer, klær skyve i bakgrunnen.
   Til casual stil klær inkluderer jeans, gensere, gensere, elegante kjoler og skjørt, fancy skjorter, overaller, som er kombinert med høyhælte sko. Slips og jakker, slitt på bar hud, stramme bukser med omfangsrike tunikaer eller gensere - alle tegn stil uformell.
   Hovedsakelig brukes bløtvev og løse silhuetter. Det viktigste er å være komfortabel. Fargepaletten kan være svært forskjellige som klassisk svart og hvit og lyse, fargerike, kombinert med glitrende materialer. Sko bør være komfortabel. Dette ballett leiligheter, støvler, joggesko.
   Denne stilen velge de mest bisarre tilleggene. Dette er forskjellige pins dekorert med perler og perler, store ringer og øredobber, farget halsbånd og solbriller, både flygere og dykkere. Ettersom denne typen stil isolert som smart casual, eller luksus casual, som kombinerer stil og uformell uaktsomhet alvorlighetsgrad kontor. Dens grunnlegger Giorgio Armani, som kombinuvav bedrift dress med en genser eller t-skjorter.
   Fans av casual stil - Forretningsfolk som søker frihet og selvutfoldelse.

   Når skal bære klær i uformell stil


   Casual stil perfekt for casual wear, for en tur på en piknik. Han vet ikke aldersgrensen, så for både unge og for den eldre generasjon. Klær Smart casual stil kan brukes og de som jobber på kontoret. Men for fester og firmaarrangementer, denne stilen ikke passer.  
  Яндекс.Метрика