Behandling av brannsårBehandling for brannskader, noe som kan gjøres hjemme, hjelper det den generelle helbredelsesprosessen for brannskader. Men mange mennesker ikke vet at det er ikke bare mulig, men oppmuntret av tradisjonell medisin. Og alt dette uvitenhet føre folk til å gjøre en slik handling, i hvert fall ikke skade offeret, samt en maksimum - kan komplisere ytterligere behandling av brannskader.
Når det er mulig behandling av brannskader hjemme
Hvis vi snakker om hjemme behandling for brannskader, bør det være klart atDisse er små overfladiske brannsår hudlesjoner, der ingen sekundær infeksjon av brannskader. Det er, er offeret ikke observert røde hovne kanter av sår, feber, frysninger, purulent utflod fra sår substans, økt smerte i de berørte områdene, og mer.
Således all omhu, som dekker mindre enn 1% av kroppsoverflaten, omtrent på størrelse med håndflaten på offeret kan behandles i hjemmet. Dette handler om en voksen, ikke et barn. I tillegg, bortsett fra for hjemmebehandling er lesjoner hender, føtter, ansikt, kjønnsorganer, på grunn av det faktum at i prosessen med arrdannelse med disse organer og kroppsdeler kan ha noen problemer knyttet til brudd på deres drift. Derfor bør de minste avvik som ikke er iboende i den ordinære helbredelse av brannskader, legeklinikk.
Som for brannskader som har påvirket, slik som hender, føtter eller ansikt, kan deres behandling hjemme bli forutsatt at disse er poenget med omsorg, det vil si, betyr det ikke overstige størrelsen på en mynt.
Hvis du er berørtse overfladiske brannsår, men de er store, og noen dype brannskader, bør du umiddelbart ringe en ambulanse, og deretter de bør behandles kun i et sykehus. Dette skyldes virkningene av konservative overfladiske brannsår, som opptar mer enn 10% av den totale kroppsoverflate og dype forbrenninger, som opptar mer enn 5% av overflaten. Vanligvis i slike situasjoner, offeret forstyrret allmenntilstand og brenne sår krever en omfattende undersøkelse og behandling i sykehus.
Også, hvis du har gjort min behandling for brannskader, men la merke til at allerede i noen tid, har de ikke leges, bør du kontakte legen. Dette er spesielt sant lesjoner på nedre ekstremiteter i parallelle nevro-vaskulære patologi ben. I dette tilfellet bør offeret være universell behandling som vil bidra til å forbedre ernæring av vev, inntekter er nødvendig oksygen godt, og selvfølgelig den generelle healing.
Som for eventuelle brannskader hos spedbarn, de bare krever medisinsk behandling. Derfor behandling hjemme i dette tilfellet er det bedre å ikke gjøre.
Hva trengs for å behandle brannsår.

Hvis situasjonen har tvunget du foretrekker å selv behandle brannskader, bør du fylle opp med nødvendigheter raskt. Først av alt, steril bandasje, sterile medisinske hansker, hånd verktøy for behandling, hydrogenperoksid, strålende grønn løsning, dvs. den vanlige strålende grønn, krem ​​og gel SOLCOSERYL, hygieniske bomull pinner, gasbind vattpinner og medisinsk elastisk nett.
Hva kan gjøres hjemme behandling av brannskader
Selvfølgelig skal det forstås at konsulenter har nok i alle fall. Men ikke alltid deres anbefalinger er ikke så nyttig, noen ganger er de bare ikke riktig. Derfor ønsker jeg å sette den grunnleggende menneskelige feil om emnet av selv-behandling for brannskader.
Så kan du klippe selv blemmer dannes på brannskader. Du kan ikke brukes til det berørte området av hud kremer, salver, vegetabilsk olje, rømme eller yoghurt, pisket egg, alkohol løsninger. I tillegg til å kjøre vann er ikke tillatt å bruke andre væsker for å vaske brannskader. Du må heller ikke ta hendene til den brenne overflaten. Det er ikke anbefalt å sette et brannsår alle medisinplanter som golden bart, Kalanchoe juice, aloe blader og andre. Du kan ikke koble fra de brennende restene av klær som stakk til dem. Hvis du er selvstendig behandling hjemme, med dressinger bør ikke brukes patch og ull. Å kjøle ned brannskadde området kan ikke bruke isen. Dette kan føre til skade kombinert - bortsett brannskader og forfrysninger kan forekomme.
De grunnleggende prinsippene for hjemme behandling av brannskader
Hvis du er en selvstendig behandling av brannskader, må du gi offer maksimal beskyttelse av alle brenne overflaten fra mulig smitte og parallelt for å skape de beste betingelsene som fremmer helbredelse. Dette vil hjelpe deg å bruke bare sterile bandasjer, bruker gelformuleringer ment for aktuell behandling av brannskader. Disse stoffene bør bare brukes i de tidlige stadier av behandling: de bidrar til dannelse av granulasjonsvev og fjerne sekret saken.
Det neste trinn i behandlingen er bruk avmazevыh formuleringer som fremmer tørking såret epithelialization dem, det vil si fullstendig heling, hvilket ville tyde på dannelse av en beskyttende film på overflaten av såret forbrenninger.
Du bør også vite at i lokal behandling av brannskader tillot disse stoffene som er i stand til å gi den mest rask sårtilheling ved å øke utvinningsprosesser i de rammede områdene, og som fremmer sårtilheling ved å øke kollagensyntesen og stimulering av celler.
Vi har nevnt gels og salver som kalles SOLCOSERYL. Dette stoffet, som ble utviklet av sveitsiske forskere bidrar mest rask og effektiv behandling av brannskader. Hovedkomponenten kjemiske sammensetning er SOLCOSERYL deproteyinizovanyy hemoderyvat inneholdt i blodet hos kalver. Det har vist seg at dennestoffet akselererer helbredelse av brannskader, i tillegg, kan den øke produksjonen av kollagen, forbedre ernæring av vev og stimulerer celleproliferasjon.

Men SOLCOSERYL fordelene av stoffet ikke slutt der. Denne rask helbredelse av brannskader sikres gjennom stadier av medisinske former for medisiner. Derfor SOLCOSERYL utviklet i to former - gel og krem.
Gelen brukt i de tidlige stadiene, fordi den inneholder ikke fett, hjelper det å stimulere granuleringsprosesser, og dette reduserer moknutыe sår. Dermed uten bruk av gel SOLCOSERYL kan du raskt flytte til den andre fasen av behandlingen som er Hoved stoffet er SOLCOSERYL salve. Når først observert tørking av brannsår, kan man ty til bruk av salver, som i motsetning til gel inneholder fett. Denne komponenten skaper en beskyttende film på sår som fremmer helbredelse.
Bivoks som en medisin for å behandle brannskader
Jeg vil gjerne nevne en annen effektiv måte å hjelpe i behandlingen av brannskader. Selv om du ikke stoler på folks måter, så fordelene med bier, har du kanskje hørt. I tillegg er bruken avbivoks som et middel for brannskader gjør at ikke bare rask kur, men bidrar til å unngå utseendet på arr i stedet for helbredelse.
Du må rengjøre bivoks, som kan kjøpes på hvilken som helst butikk på birøkt. Berem50 hvoska, knuse den og sette i dvestyhrammovuyu bank. Deretter varme opp innholdet i et vannbad. Nå berem50 hhusynoho fett (alternativt kan du bruke usaltet smør), legge den til i voks og rør med en trepinne. Som et resultat får man en homogen masse preparat for behandling av brannskader.
Nå ta ut bank fra vannbadet, sette fersk egg der igjen og alt er godt blandet. Det viser seg salven, som skal brukes til de berørte områdene. Hold behov i løpet av dagen. Når du har fjernet bandasjen sårene er nødvendige for å behandle en svak løsning av mangan og deretter strø pulver streptotsydnoyu. Men igjen minne deg på at siden dette salve inneholder fett i komposisjonen, det kan bare brukes i den andre fasen av helbredelse av brannskader, og dermed unngår utseendet på arr i fremtiden.
Og til slutt vil jeg gjerne legge til at i behandlingen av brannskader bedre mennesker bedre å glemme dette hans vane: røyking kan forsinke helbredelse av brannskader som det reduserer blodgjennomstrømningen, noe som i sin tur hindrer vev reparasjon. Så ta vare på deg selv og bli frisk!  
BlodfortynnendeGanske lang tid de viktigste blodfortynnende var den vanligste aspirin. Men som de sier, medisin gjør fremskritt fremover, tilbyr flere nye virkemidler for å oppnå blodfortynnende.
Likevel ønsker jeg å merke seg at i medisin begrepet "blodfortynnende" som sådan ikke eksisterer. Den bruker begrepet "redusere blodpropp," hva som kan oppnås og en enkel endring av kostholdet. Faktisk, mange produkter, spesielt de som omfatter rikelig med væske i stand gunstig effekt på blodfortynnende. Men slik er den menneskelige faktor - vi liker ikke lang og utmattende handling, fordi mye lettere å ta et kurs utviklet narkotika, som vi nå diskuterer.
Stoffet AESCUSAN
Stoffet er en fin måte AESCUSAN blodfortynnende.Den er basert på tørr ekstrakt av hest kastanje frø og er representert som et gult, (noen ganger rødbrun) klar oppløsning med en karakteristisk lukt ment for oral administrering. På lang lagring, dannelsen av gjørmete sediment. Også en del av dette stoffet er etanol, renset vann, laktose monohydrat og kolloidalt silisiumdioksyd.
Forberedelsebrukes i en rekke lidelser i venesirkulasjon gi venotonizuyuchu og antiexudative handling. I tillegg hjelper ekstrakt av hestekastanje å redusere konsentrasjonen av lysosomale enzymer fordelaktige for å redusere decay mukopolysakkarider i veggene av blodkar. Også virkningen av medikamentet AESCUSAN rettet mot å redusere vaskulær permeabilitet, som hindrer filtrering av lav protein, vann og elektrolytter i det ekstracellulære rom. Dette har en direkte effekt på blodfortynnende, noe som resulterer i pasienterbetydelig redusert ødem, følelse av tyngde forsvinner, fjernet tretthet, kløe, smerte og spenning.
Dette betyr å redusere blodpropp er indisert for kronisk venøs insuffisiens, alle slags komplikasjoner, samt noen sykdommer som er knyttet til funksjonelle forstyrrelser i blodtilførselen - åreknuter, hemoroider, hevelse, tyngde og smerter, kramper leggen.
Kontra mottak Эskuzana relatert til amming kvinner og personer med overfølsomhet for stoffet. I svangerskapet, er hensikten med dette verktøyet er tillatt (det er kliniske data).
Ginkgo Biloba
Hjelp av Ginkgo biloba designet for blodfortynnende,gjøres på grunnlag av standardisert ekstrakt av Ginkgo biloba blad av anlegget. Strukturen i disse bladene er forskjellige aktive og næringsstoffer, blant disse er bioflavonoider, terpen trylaktonы, flavonoid glykosider, alkaloider, proantocyanidiner og organiske syrer. Dessuten er dette anlegget en utmerket kilde til mange mikro - og mikroelementer som kalsium, kalium, magnesium, jern, fosfor, kobber, titan, mangan og selen.
Aktive ingredienser som utgjør stoffet har Vasodilator, antioksidant, anti, antiischemiske, platehemmende, nervecellene og vanndrivende effekt. I tillegg har destand til å påvirke positivt mytohondryalnoe puste og justere tonen i blodårene.
Den viktigste virkning av medikamentet gingko biloba er basert på dens evne til å føre til hemming av enzymet fosfodiesterase. Som et resultat av cellene hladkomыshechnoho lag av blodkar er akkumulering av cyklisk guanosinmonofosfat. Parallelt ble en reduksjon av konsentrasjonen av kalsiumioner i cytoplasma av plass, noe som fører til en svekkelse av den kontraktile aktivitet av cellene. Utdrag av Ginkgo biloba også i stand til å øke syntesen av endothelial avslappende faktor. Men eksperter si at dette betyr mer innvirkning det gir på veggene i arteriene, heller enn på veggene i vener og kapillærer. Men dette har ikke stoppet stoffetbidra til redusert vaskulær tone, forbedre blodsirkulasjonen, noe som er nødvendig for blodfortynnende.
I tillegg ser vi mekanismen av ekstrakt av Ginkgo biloba, som har som mål å hemming av plate eksakt - deres aktiverende faktor. Det er således forbedring i blod reologi, redusere aggregasjon av røde blodlegemer og blodplater, som i virkelighetenhindrer dannelse av blodpropper, som indikerer blodfortynnende.
Vi kalte to av de mest effektive og minst kontraindisert med blodfortynnende. De fleste som lider av vaskulær sykdom, bemerket virkningen av disse midlene, noe som indikerer at deres faktiske effektiviteten.  
Яндекс.Метрика