Behandling av bronkitt hos voksneBronkitt er en alvorlig sykdom som i alle fall kan ikke stå ubehandlet. Det tilhører den vanlige luftveissykdom, preget av betennelse i slimhinnen i bronkiene, bronkiolene. Hos voksne er det to hovedtyper av bronkitt - akutt bronkitt og kronisk bronkitt. Den første kan utvikle seg som et resultat av komplikasjoner av en kald hoste som ikke er blitt behandlet, og den andre, i de fleste tilfeller er et resultat av langvarig røyking. Selv om situasjonen av akutt bronkitt senere tillates gjennom riktig behandling av kronisk og bare blir verre, og behandling må håndteres første og andre type sykdom.
Årsaker til bronkitt hos voksne
Som allerede nevnt, en av de viktigste årsakene til fremveksten av kronisk bronkitt er røyking. Ofte er det bekymrede voksne. Den viktigste årsaken til akutt bronkitt hos voksne er tilgjengelig i kroppen catarrhal infeksjon. Imidlertid, før man går videre til behandling av denne sykdommen, er det nødvendig å slutte å røyke, noe som ville redusere effektiviteten av behandlingen. Dette er fordi voksne som røyker er mindre beskyttet fra bronkial og lunge infeksjoner, og derfor mer sannsynlig å utvikle bronkitt. Du må heller ikke glemme at hvert år øker ikke bare antall personer som røyker som utvikler emfysem, men antall dødsfall fra bronkitt hos voksne.
Det faktum at røyking kan deformeres bronkialtreet, begrense mengden av luft tilgjengelig for ånding. Derfor, jo raskere voksne med kronisk bronkitt, vil slutte å røyke, jo større mulighet det effektiv behandling og bedre lungefunksjonen. Hvis du slutte å røyke på de senere stadier av sykdommen, vil ingen behandling ikke være i stand til å returnere den opprinnelige tilstand av lungene, er mulig bare liten lindring av hoste.
De viktigste symptomene på bronkitt hos voksne
Siden bronkitt påvirker luftveiene og organer, henholdsvis, og de har symptomer betennelse, opphovning eller rødhet, som kan fjernes ved behandling. Dessuten kan voksne oppleve økt slim i luftveiene, som fører til forekomsten av hoste med slim. Denne betennelsen og hoste kan føre til vanskeligheter med å puste, og som et resultat av anoksi eller hypoksi. Dette er en av de mest alvorlige komplikasjoner av bronkitt, ved behandling av disse vil ta betydelig tid og kostnader.
Akutt bronkitt hos voksne
I motsetning til kronisk akutt bronkitt hos voksne er relativt kortsiktig betennelse i bronkiene, som raskt utvikler og varer fra noen dager til fem til seks uker. Mulighet for akutt bronkitt sykdom øker i vinter. Selv om de sier at det mest sannsynlig barn og gamle mennesker, er voksne bronkitt også noen komplikasjoner. Derfor bør behandlingen utnevne en lege etter å ha undersøkt pasienten.
Hos voksne er akutt bronkitt resultatet av en infeksjon eller virus i lungene (90%) eller bakteriell (10%). Riktig foreskrevet behandling fører til fullstendig gjenoppretting, gjenopprette alle lungefunksjon.
Ofte i kampen mot akutt bronkitt legen foreskriver spesiell behandling som ikke bare fjerner voksne fra sykdommen, men også letter pasientens tilstand. For å gjøre dette, tilskrevet anti-inflammatoriske medisiner og legemidler som fremmer oppspytt, hoste redusere og eliminere nesetetthet. Imidlertid, i noen tilfeller, medisinering behandling ikke være nødvendig. Å hjelpe bli kvitt bronkitt hos voksne drikker rikelig med væske, inkludert bringebær eller lime te med honning, hvile i sengen. Redusere også hypoksi gå på luft eller oksygenbehandling.
For behandling av akutt bronkitt hos voksne antibiotika er ikke alltid det beste alternativet, fordi det er ikke i alle tilfeller er forårsaket av infeksjoner, som kjemper disse stoffene. Hvis man bruker antibiotika i fravær av infeksjon hos voksne sykdommen kan bare bli verre, så vil de antibiotiske former av mikroorganismer. Derfor, før bruk av antibiotika i behandlingen av akutt bronkitt hos voksne, trenger å bli bekreftet ved analyse av bakteriell infeksjon.
Kronisk bronkitt hos voksne

Kronisk bronkitt hos voksne er definert av tilbakevendende progressiv betennelse i bronkiene og lungevev, som fremkommer som et resultat av hyppig skade og irritasjon.
Den ledende faktor for utvikling av kronisk bronkitt hos voksne er røyking, å kvitte seg med, og som vil være den viktigste behandling for denne sykdommen. Dessuten kan kronisk bronkitt oppstå som et resultat av menneskelig bosetting i de forurensede områdene i særdeleshet der det har alltid å puste røyk, støv, skadelige gasser, eksos og industrigasser. Det vil være nødvendig ikke bare behandling, men også for forebygging. I tillegg var det anledninger når utsatt for kronisk bronkitt de voksne som anses passive røykere, altså de som må stadig inhalere tobakksrøyk folk som er i nærheten. Således er utviklingen av slike sykdommer som kronisk bronkitt, vil direkte påvirke periode på menneskelig okkupasjon i slike forhold.
Denne sykdommen er preget av langsom vekst, så tydelig det kan allerede være med voksne, ikke ung.
En av de viktigste symptomene på kronisk bronkitt hos voksne er hyppig forekomst av hoste om morgenen, noen ganger med lite oppspytt, og dyspné utseende i noen fysisk aktivitet. Mer merkbar reduksjon vil bli utholdenhet og tung pust.
Den farligste konsekvensen av kronisk bronkitt, spesielt hos voksne, er det bronkial patologiske forandringer i de fleste av hans saker er irreversible. Derfor, for å gjenopprette normal funksjon av luftveiene hos voksne ikke hjelper selv de nyeste utviklingen medisin.
Behandling av bronkitt hos voksne
Først vil pasienten trenger sengeleie, ledsaget av rikelig drikking av varm urtete med honning. Hvis det ikke er noen feber, er det mulig å utføre varmebehandlinger i brystet. Også for behandling av bronkitt hos voksne vil være nyttig eukalyptus, anis og mentol inhalering.
Akutt bronkitt former må antitussiva, ekspektoranter og anti-allergisk, bidrar til å ekspandere hulrommet i bronkiene. Ikke bli overflødig som noen vitaminer eller kosttilskudd som inneholder noen form for makro - og mikronæringsstoffer.
Også for behandling av bronkitt hos voksne folk rettsmidler kan være nyttig, men bare for mild sykdom eller på scenen for utvinning. I dette tilfellet vil eple drink hjelpe letthet oppspytt. Dette krever noen epler skåret i skiver og dekk med kokende vann, la stå i 30 minutter. Så litt kjølig og drikke hele dagen.
For behandling av hoste bronkitt hos voksne trenger å blande med honning (1 ss), en juice av reddik og gulrøtter (1 stk.). Ta ett århundre. l. hver time.
Behandling av kronisk bronkitt hos voksne, som vi har nevnt, er vanskelig å med fortsatt å røyke. Derfor er den mest effektive i behandling av tilstander antibiotika og sulfonamider for å lindre inflammasjon og forbedre patens av bronkiene.
Å gjenopprette normal drift av bronkiene til å gjøre brystet massasje, spise godt, tilbringe tid utendørs, ikke overdriv. Som en ekstra godbit, kan du bruke askorbinsyre, vitamin C.
Nylig, for behandling av bronkitt hos voksne også mye brukt oksygen terapi, som er tildelt til pasienter som opplever kronisk respirasjonssvikt med alvorlig hypoksi.  
Hvor ofte kan jeg gjøre x-ray?
 Det bare overtro og spekulasjoner om X-ray ikke i verden! Noen mennesker selv alvorlig tro at fremgangsmåten er utviklet for å hjelpe til ved diagnostisering av sykdommer i lungene og andre organer i luftveiene, provoserer utviklingen av tuberkulose og kreft. Derfor, selv om det ikke i noe tilfelle kan ikke gjøres mer enn en gang i to eller tre år. Eller ikke gjøre i det hele tatt. Men en eller farlig dose av røntgenstråler som mottas av det menneskelige legeme under røntgen? Og som ofte er anbefalt å gjennomgå røntgen?
 Hva fluorografering?
Radiophotography er en fremgangsmåte for undersøkelse, som ligger i brystet, noe som utføres ved hjelp av røntgenstråler. Strålingen passerer gjennom det menneskelige legeme og delvis absorbert av dem. Som et resultat, er det mulig å komme til de fluoriserende bildeskjerm vev av indre organer.
 Bestråling under X-ray
Gjennomsnittlig dose røntgenbilder under prosedyren er 003 Sv (Sievert) eller 3 R (X-ray). Trygg dose for mennesker - R5 et år. I medisinsk sentre, er klinikker og sykehus nå erstattet foreldet utstyr, så tre P eksponering kan reduseres til 25 eller til og med 23 P R.
 Den anbefalte hyppigheten av inspeksjoner fluorografering
X-ray pass to ganger i året bør folk:
Tuberkulosepasienter;
lider av kroniske sykdommer i luftveiene;
arbeide i TB klinikker, sykehus, helsesentre og så videre.
Alle andre x-ray kan ta sjeldnere, en gang per kalenderår.
 Dette kan ikke passere X-ray?
Barn opp til 15 år.
Gravide og ammende kvinner (kun på resept, og bare i en nødsituasjon).
Folk som lider av kroniske sykdommer spesifikke natur (som ikke kan passere X-ray, legen din).
Generelt er fremgangsmåten fluorografi forskning ufarlig for kroppen. Med mindre, selvfølgelig, gjort uten å overskride de etablerte normer for sikker bruk.  
Struma. Behandling folk rettsmidlerHvordan å behandle struma (skjoldbrusk sykdom).
Struma - forstørret skjoldbruskkjertelen. I denne sykdommen det tearfulness, irritabilitet og søvnløshet. Pasientene spiser mye, men det er vanskelig å gå ned i vekt eller, med et lite antall brukte mat popravlyayutsya. Huden på hendene og kroppen fuktighet og varme. Vi utvikler muskelsvakhet og tretthet, en følelse av kompresjon i halsen.
Tyroidhormoner er gjenstand for basal metabolisme, vekst og differensiering av vev, aktiviteten av det sentrale nervesystemet, blod, motstand mot infeksjon. Tyreoidforstyrrelser lidelse fører dyp fysiologisk tilstand av kroppen. Fordi skjoldbruskkjertelen i løpet av 17 minutter er det totale volumet av blod som sirkulerer i kroppen. Med en mangel på jod i kjertelen, kan det ikke riktig å utføre sine funksjoner. Skjoldbruskkjertelen er også kalt ungdom, opprettholde normal tilstand, fortsetter vi vår ungdom.
Tradisjonell medisin tilbyr følgende oppskrifter å behandle struma
Marine alger (tang) bør alltid være i kosten som de er rike på jod. Vær imidlertid oppmerksom på at folk fortsatte behandlet med jod eller med økt følsomhet for det kan utvikle yodyzm - irritasjon av slimhinner, spesielt øynene, luftveiene, vekttap, gule tenner. Når nyresykdom, lungetuberkulose, skrubbsår og andre sykdommer jod forberedelser er kontraindisert.
Sette inn i språket av en teskje honning, deretter en teskje av Tare forespørsler kokt vann eller infusjon av peppermynte, brennesle, nype, lind, johannesurt, kamille.
Å plassere sette eik bark sykdom. Utmerket kutt eik bark tidlig på våren. Fest den til avlingen tørke og slitasje. Deretter fjerne bandasjen og legge fersk bark.
Ta to spiseskjeer av eik bark, helle en kopp kokende vann. Insisterer time, avløp. Fukt infusjon gasbind bandasje og gjøre halsen om natten. Løpet av behandlingen er 2-3 uker.
Tørk frisk eik bark (eller tørr, myknet) hals og beskjære daglig.
1 sitron, 1 appelsin kink i en kjøttkvern med sandpapir, tilsett sukker. Ta 3 ganger om dagen i en teskje.
Brygge og drikke så teblader nezabudok mai.
Ta 2 ss av bark av kvister ulv hovne knopper om våren, hell 1/2 liter vann og kok i en halv time. Kjølig, press. Ta en spiseskje 3 ganger om dagen før måltider.
Ta alkohol anstrøk av tynne vegger valnøtt 1 ss 1 gang per dag.
Ta en spiseskje 3-5 ganger om dagen infusjon Motherwort (Leonurus 15 g helle et glass med kokende vann, la stå i to timer i en lukket beholder, avløp).
I profylaktisk godt bæres rundt halsen tråd av naturlig gul rav.  
Яндекс.Метрика