Behandling av cervical erosjon hjemmeCervical erosjon - sykdom som ingen kvinne kan gjenkjenne sine egne, uten hensyn til gynekolog. Det ikke medfører bekymring og gjør ikke vondt at fører ofte til komplikasjoner. Men hvis kvinnen var i stand til å identifisere erosjon i de tidlige stadier, da hjelpe kroppen din bekjempe den kan og bør være i hjemmet uten å ty til konservativ medisinsk behandling.
Hva er erosjon
Skjeden og livmorhalsen forbinder livmor. Det er en sylindrisk hulrom med slimhinner. Erosjon er en krenkelse av integritet, defekt eller sår i skallet. Disse patologiske endringer kan forekomme i kroppen til enhver kvinne.
Mest cervical erosjon oppstår i sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer og andre sykdommer i de kvinnelige kjønnsorganer. Noen ganger kan det bli gitt sykdom i mekanisk skade på slimhinnen. Vanligvis det viser cervical erosjon i de årlige ups på legen som asymptomatisk, men det er tider når sykdommen manifesterer seg brun eller rosa utflod. Diagnostisert erosjon ordinær eksamen eller ved kolposkopi.
Behandling erosjon av tindved olje
Tindved olje har lenge vært kjent som et effektivt medikament. Den har en høy biologisk aktivitet, og kan akselerere epithelialization. Tindved olje har anti-inflammatorisk og bakteriedrepende handling. Det er derfor det brukes i cervical erosjon. Med regelmessig bruk absolutt erosjon healing vil komme i 7-12 dagers behandling hjemme!
Med tindved olje behandling av cervical erosjon er veldig lett å holde. Men annet enn det, er denne oljen nyttig fordi den ikke forårsaker utseendet på noen ubehag eller komplikasjoner. Takket være disse egenskapene, kan det også brukes under graviditet, skade vil verken mor eller det ufødte barnet. Behandlingen består i det faktum at 10 dager til å inngå vagina vattpinner dynket i tindved oljebrønn. Sett dem du trenger like før sengetid, slik at de var minst 12 timer. Før du plugger bedre ren livmorhalsen, slik at de ikke har noen valg.
Til var behandlingen mer effektiv i forbindelse med tamponger kan du tindved olje til å behandle livmorhalskanalen. Denne fremgangsmåten i denne sykdommen, påvirker livmorhalsen, for å gjøre hver dag 12 til 14 dager.
Calendula i behandling av cervical erosjon
Fordi i blomster og marigold røtter er nyttige syrer, essensielle oljer og diverse sporstoffer, har dette anlegget anti-inflammatorisk, analgetisk og antiseptisk. Dette gjør det mulig å behandle ulike sykdommer. Effektiv calendula og behandling av cervical erosjon.
Med infusjoner av denne planten kan glemme om sykdommen på bare tre uker. For å gjøre det, trenger du ½ kopp marigold blomster (tørket), hell i gjennomsiktige beholdere samme mengde høy kvalitet vodka. Retter med en blanding trenger for å sette i solen og la stå i 14 dager. Etter denne tid, bør den resulterende infusjon renne. All medisinering klar!
Hjem blomst behandling bør startes på den andre dagen etter at en kvinne kjørte månedlig tildeling, og holde den inntil den neste. Du trenger 200 ml vann (filtrert eller mineral kullsyre), tilsett 20 ml anstrøk av calendula og godt peremishavshy dagens løsning spryntsyuvatysya dem. Du kan også ta infusjon inne.
Kan brukes med sykdom som rammer, livmorhalsen, og en annen metode for behandling. Ta 100 gram gås fett, satt i en emaljert beholder og plasser i ovnen. Protomyv det litt på 160, vil du se at smeltet fett. Nå legger 50 g av calendula blomster (tørket). Deretter fjerner du beholderen og sette den på en langsom brann. Dette er et legemiddel for behandling av cervical erosjon må småkoke i ytterligere 30-35 minutter, og deretter kan du renne, presse og hell den i en glasskrukke med. Erosjon over deg ikke bekymret, fukte pinnen i de vanlige medikamenter og sette det inn i skjeden ved sengetid. Prosedyren gjentas 10 påfølgende dager, så sørg for å ta en pause i 10 dager og deretter gjøre en 10-dagers kur med behandlinger. Kurset må være tre.
På tidspunktet for denne behandlingen bør utelukkes helt seksuelle handlinger. Selvfølgelig, det er ganske lang tid, siden den totale varigheten av behandling av cervical erosjon - 50 dager hvis du teller pause. Men husk at du likuyetesya uten bruk av skadelige kjemikalier, så lenge berettiget.
Hvis kvinner funnet cervical erosjon, ville det være nyttig å kombinere behandling og tamponger te, brygget fra ringblomst blomster. Lag en te ganske enkelt, bare hell 200 ml varmt vann 25 g knuste blomster planter (tørr) blandingen og la det trekke i 20 minutter. Drikk den må filtreres før spising 50 ml tre ganger om dagen.
For skylling og / eller inntak i cervical erosjon er også egnet for alkohol anstrøk av calendula. For å gjøre det, 20 g av calendula (tørr) Hell 0, 1 liter 70% alkohol og insisterer 14 dager. Etter infusjon må anstrenge seg. Inne er hennes tre ganger om dagen til 20 dråper, og for skylling bør fortynne det med filtrert vann 1:10.
Hvis alkohol eller vodka årsaken du ergrelse, kan douche med ringblomst hjemme gjøres ved å utarbeide en løsning av en resept som ikke inneholder disse ingrediensene. Når cervical erosjon koker vanlig ringblomstekstrakt (40 g tørkede blomster helle 350 ml vann) og, uten å fortynne det spryntsuytes to ganger om dagen.

Behandling erosjon honning

Sykdommen som påvirker livmorhalsen, trekke seg tilbake hvis behandlingen utføres med hjelp av honning. Noen måte gjennom honning kan bare brukes hvis du ikke er allergisk mot dette produktet! Egnet for behandling av erosjon hjemme følgende oppskrifter:
- 1 ts. l. solid, zakrystalizovanoho honning satt på gasbind kastet inn i tre lag. Gjøre det slik at tampongen ut, og vel det binder tråden. Denne hjemmelagde ønsker å sette inn en tampong inn i skjeden. Når du tar ut den første fasen av behandling av erosjon kan bli funnet på vattpinner av blod spor. Ikke bekymre deg, det er helt normalt! Som hvordan vil zarubtsovыvatsya slimete, blod uthevet. En slik tampong med cervical erosjon settes inn natten.
- 1 ts løk (løk) gjør en slam, NAMS 20 g Viburnum bær og bland dem med løken. Til denne blanding tilsett kandiserte honning (20g), og en vegetabilsk olje (5 g). Brett deretter cheesecloth i 3-5 lag, og det satt blandingen, ca '20 Ta en tampong og sett den inn i skjeden ved sengetid. Denne prosedyren sveiper 10 ganger om dagen. På dager da du ikke sette en tampong i skjeden kontakt smør (15 g). Således vil cervical erosjon zazhyvlyatsya raskere.
- Gjør Aloe 3 ts juice. Bland det med 10 g honning. Legg til blandingen av lakserolje 2 g. Gjør pinne og deretter fuktet det i denne bilen, kan du gå inn i skjeden ved sengetid. Gjenta denne prosedyren med erosjon trenger 14 dager.
Hjemme, kan bli brukt i behandlingen av denne sykdommen og andre bie. For eksempel, god hjelp bekjempe denne sykdommen propolis. Den enkleste måten å kjøpe alkohol løsning av propolis. Det må være 3%. Det bør også være konvensjonell våt bomullspinne og sette den på over natten. Forløpet av behandlingen erosjon må være minst 7 dager, men det er bedre at det var 10 dager. Hvis du finner et apotek bare 10% alkohol løsning, bare utvanne en del av sin to deler vann.
Behandlinger erosjon
Det finnes ulike andre måter å kurere cervical erosjon, eller hjelper kroppen din å overvinne sykdommen raskere under tradisjonell behandling. Den mest populære av dem er:
- Pumpkin papirmasse rist på middels rivjern, sette gasbind pinne gjør at godt vikle tråden og sette den i dvale i skjeden. Denne prosedyren i cervical erosjon gjenta 12 dager.
- 50 g zymolyubky (tørre stilker og blader), finhakk og hell vodka (0, 5), la blandingen å sette mot i to uker, men husk å jevne riste den. Etter press. Når cervical erosjon ta dette skjær tre ganger om dagen, ca 20 ml på tom mage.
- Mix i like proporsjoner hofter (strimlet) og mel, tilsett følgende par skjeer av vegetabilsk olje og protomyte blandingen i et vannbad i ca 3 timer, belastning. Med rede penger og gasbind pads lage og bruke dem ved sengetid for to uker.
- 15 g tørkede blomster myr (hakket), 25 g honning og 0, 1 kg smør blandes. Med dette verktøyet gjør en tampong og skriv inn cervical erosjon over natten. Gjenta 7 dager.
- 10 g røtter celandine (hakket) pour 0, 1 liter varmt vann og la stå i 40-50 minutter i en termos. Sil infusjons og mottatt spryntsuytes 10-12 dager en gang om dagen.
- 3 uker sette tamponger i skjeden, godt fuktet med juice av nesle blader. Bare i denne sykdommen pinne med denne juice bør tett portleter til livmorhalsen og hold den i denne posisjonen i noen sekunder!  
Inversjon av uterusInversjon av livmor - en alvorlig og livstruende fødsels komplikasjoner kvinner som oppstår i ett tilfelle per 400 000 Levering.. Vыvorotom livmor kalles depresjon livmor fra magen og brystet innover til det er å snu hele livmoren gjennom livmorhalsen slimhinnen utenfor. Dermed livmoren synker inn i skjeden, og inne i bukhulen dannet en dyp krater, som er foret med serøs lag. Hun har trukket egglederne, livmor og eggstokker tilkoblinger.
Årsakene til livmor inversjon
Hovedårsaken er den inversjon avslapping i alle deler av livmor, tap av tone og elastisitet av muskelen laget. I denne tilstanden livmoren til sin under kan føre til høyt blodtrykk, selv inne i bukhulen med makt, hoster eller nyser.
Vanligvis trekkes mot undersiden av feste placenta til bunnen av livmoren, fibroids utdannelse i submucosal lag av uterus og i sin bunn, som gjør det for å opprettholde normale anatomiske struktur.
Linjer innsiden ut
Avvike fullstendige og ufullstendige eller delvis inversjon typer kreft. Ved full kan oppstå selv vrenging av vagina. Livmoren kan skifte raskt og kraftig, og gradvis - kronisk inversjon. Vanligvis er det et akutt inversjon av livmoren, de fleste av dem forekommer i den tidlige postnatal periode, og som er igjen i de første dagene etter fødselen.
Grunn kan fortsatt skille kunstig (eller voldelig) under og naturlig. Når tvunget inversjon oppstår når du trekker ledningen eller bruk av obstetriske teknikker, når livmoren er ikke i god form. Naturlig - uten å pådra seg noen handlinger leger.
Manifestasjoner
Akutt inversjon av livmoren viser seg dramatisk, er fremveksten av alvorlig smerte i buken, utvikle tilstand nær sjokk, er det blødning. Blødning kan gå forut for undersiden av et brudd på sammentrekninger (Atonia) og deretter fortsetter etter at han tok en feil side.
Ved full inversjon kan forskyve legemet og cervix av vagina, vagina eller ikke påvirket. I inversjon av livmor og vagina morkaken ser det ut utenfor kjønnsforskjellene eller der. I tilfeller uten uterus skjeden definert i speil inne i vagina. Når sondering magen i alle tilfeller livmoren vises i mors liv.
Hvis dette er ufullstendig inversjon av livmoren - deretter kvinnens tilstand er ikke like raskt og ikke så hardt forstyrret, selv om det oppstår smerte, ledsaget av blødning varierende grader av intensitet. Å diagnostisere andre komplikasjoner, er det parkerings studie på en stol ved siden av ham lege vil markere plasseringen av livmoren for lav for perioden etter fødselen. I tillegg livmoren selv synes å utdype i form av en trakt.

Behandling

Hvis du ikke yte øyeblikkelig hjelp kvinne, kan hun dø av blodtap og sjokk, og kan utvikle alvorlig sepsis. Sam inversjon uten hjelp av leger er ikke korrigert. Derfor umiddelbart avholdt praksis i en tilstand av generell anestesi med forrige manuell separasjon av morkaken fra livmorslimhinnen.
Du må også forsiktig postoperativ overvåking kvinnen og livmor sammentrekninger. Jo før operasjonen er, jo høyere er sjansen for lagring av fremtidig reproduksjonsevne av kvinner. Hvis komplikasjoner sees senere, tok det mer enn en dag, er det nødvendig å fjerne livmor, som det eksponerte områder av nekrose.
Forebygging
Holder fødsel på sykehus, nøye observasjon i perioden etter fødselen. Hvis du har et problem med morkaken, bruk av manuelle teknikker, unngå å trekke ledningen.

Forfatter: Alain Paretska, barnelege
Яндекс.Метрика