Behandling av forgiftning i hjemmet
 Forgiftet av bortskjemt mat er ikke overraskende, spesielt i varmt vær. Om sommeren kan en annen rett med majones gå dårlig i løpet av noen timer. Det samme gjelder med kjøttdeig kjøttretter. I varmt vær er det anbefalt å koke små porsjoner og er fortsatt eneste butikken i kjøleskapet. Ikke bli involvert produkter som selges i tvilsomme kiosker som gir rask mat. Først, lite er kjent om hvilke produkter som er forberedt, og for det andre, hvordan de er lagret.

 Førstehjelp for matforgiftning


 Når matforgiftning bør ringe en ambulanse. Sin ankomst bør vaskes magen rikelig med væske. Det kan være rent vann, buljong kamille eller oppløsning av kaliumpermanganat. Volumet av væsken bør være 3-4 liter. Etter å ha tatt en liten mengde på fingrene bør fremkalle brekninger.
 Hvis legene ikke er innlagt på sykehus pasienten kan fortsette behandling av forgiftning i og utenfor hjemmet.
 Vanne magen nødvendig inntil inntil oppkast vil ikke gå uten lys flytende slim og matrester. På dette punktet kommer en liten lettelse. Pasienten må hvile i en halv time etter utmattende prosedyre ventrikkelskylling, så ta trekull.

 Rask behandling av forgiftning i hjemmet


 Kroppen under forgiftning med diaré og oppkast er å miste mye væske for å ikke komme dehydrering bør drikke rikelig med vann. God hjelp for forgiftning rehydron pulver. Hvis det ikke er for hånden, er det mulig å fremstille saltløsning alene: en liter vann for å oppløse en spiseskje av salt. Salt binder vann i kroppen og dehydrering prosess retreats.
 Behandling av forgiftning i hjemmet kan gjøres av farmasøytiske pulver Polysorb. Dette stoffet hjelper til med mat og alkoholforgiftning. Under instruks bør løse opp pulveret i vann og drikke. Han er helt smakløst og ikke forårsaker avsky.
 Når ble lettet, kan du bruke ris-vann, buljong eik bark, kamille. Last mage mat kan ikke. Hvis det er sult, kan du drikke lav-fett kylling kjøttkraft, spise litt ris eller bokhvete grøt. Hvis oppkast etter å ha spist fornyet, bør det igjen kylling.  
Hva du skal gi barnet ditt for forgiftning
 Et barn kan bli forgiftet på grunn av den dårlige kvaliteten på mat ved en forglemmelse av foreldre medisiner, sopp og planter. Selvfølgelig, reiser straks spørsmålet: hva du skal gi barnet ditt for forgiftning?

 Symptomer på forgiftning


For å forstå hvilke tiltak som bør iverksettes for å begynne å forstå at symptomene på forgiftning. Vanligvis når et barn blir forgiftet, så han har en smerte, blekhet, svakhet, kald svette og frysninger. Imidlertid kan magesmerter oppstå, ikke bare på grunn av forgiftning. For eksempel kan dette være årsaken til forskjellige sykdommer, slik som urinveisinfeksjon, eller forstoppelse. Derfor bør du umiddelbart huske sist gang et barn var stol.

 Hva du skal gi barnet medisiner forgiftning?


Først, er det nødvendig å anke barn spy, slik at du kan fjerne den imponerende faktor. Ellers magen vil fortsatt være ting som vil bære toksisk effekt.
Å fremkalle brekninger, krever at barnet drakk to kopper varmt vann og deretter trykker du to fingre på roten av tungen. Fortsett denne prosedyre er nødvendig så lenge magen vil ikke rent vann. Etter vasking behov barnet adoptert absorberende midler, for eksempel Polifepan eller Entherosgel.

 Hva du må gjøre hvis et barn blir forgiftet mat?


Hva du skal gi barnet med matforgiftning? Først må du forstå symptomer på forgiftning. Først viser de opp etter 30 minutter, som regel er det oppkast og diaré.
Hvis barnet ditt er forgiftet mat, deretter fremkalle brekning nødvendig ikke bare for å eliminere giftig stoff, men også for å hindre dehydrering. Det er nødvendig at barnet drakk vann eller en spesiell løsning som regulerer elektrolyttbalansen.
Etter at barnet var lettere å la ham absorbenter (Entherosgel og Polifepan) og søt te.

 Hva du skal gi barnet i tilfeller av forgiftning ved kjemiske midler?


Hvis barnet ble forgiftning lokaler for behandling eller giftig kunstgjødsel, har han observert rødhet i ansiktet, brenner til munnen, mye spytt. Først bør vi umiddelbart ringe en lege, men før han kommer, trenger du å fremkalle brekninger. Hvis et barn er forgiftet med lut, bensin eller syre er kontra årsaken oppkast. I slike tilfeller kan du få brent spiserøret. Det er nødvendig at barnet hylnuv flere glass vann og ringe en ambulanse, vil legen utføre tarmskylling med en spesiell paraply.  
Førstehjelp for forgiftning
 Forgiftning - en akutt sykdom, forårsaket av inntak av skadelige stoffer i konsentrasjoner som er farlige for normal flyt av viktige funksjoner av livet. Selv om du kan ikke bare giften giftige stoffer (for eksempel husholdning kjemikalier, giftig sopp, alkohol, ulike kjemikalier), ofte føre til forgiftning blir til aksept for høye doser av medisiner og en sunn stoffer i overdose obraschayuschyyh sin effekt på kroppen skade.
 Det finnes noen universelle instruksjoner som skal utføres når som helst forgiftning, om adopsjon av et stoff det var pga. Pasienten bør gis et glass vann (1-2 liter) og fremkalle brekning flere ganger for å tømme magen. Etter denne prosessen er nyttig å drikke melk eller ghee dato. Hvis du fant promыvnyya mage feber, bør pasienten ikke gi melk. Vi trenger tid til å drikke den med vann (jo kaldere jo bedre), og deretter fremkalle brekninger.


 Neste trinn bestemmes av hvilken type giftig stoff.
 - Hvis forgiftning giftige sopper pasienter etter tarmskylling bør sette i sengen, å sette en varmepute på magen og ned - ispose.
 - Forgiftet alkohol etter oppkast er anbefalt å gi melk eller kaffe.
 - Hvis forgiftning kjøtt eller pølse gi drikke såpevann (1 kopp) og deretter sletting. Anbefalt varmeapparatet å varme magen og alt. Den første to dagene pasienten tar bare inn varm te, deretter flytter til slimete kosthold.
 - Når medisinsk forgiftning anbefales imidlertid kaldt. ikke varme og varmeflasker. Berørte grundig vasket magen, så gi melk, fløte og smør.
 - I tilfelle av arsenikkforgiftning er strengt forbudt å drikke vann og ammoniakk! Pasienten ble vannet såpevann og matet mat høy i animalsk fett. Det anbefales hvert 5 minutt for å gi en skje med egg-løsning (2-protein per kopp vann).
 - Når kvikksølvforgiftning, etter en grundig skylling, mage oppkast, vannes 1 liter vann med Meadow og gjøre en klyster av det samme vannet.
 - Hvis forgiftning eddik bør drikke melk eller frokostblandinger otavrы som ris, bygg og linfrø. Anbefalt kald og kald drikke.  
Spikeren vekk fra huden, årsaker og behandlingsanbefalinger

 Det er fint når neglene vakker og godt vedlikeholdt. Det finnes imidlertid situasjoner hvor spikeren bort fra huden. Hva kan være årsaken?
 Årsakene til dette fenomenet kan være noen få, slik som traumer, iført trange sko, spiker dystrofi, sopp. I de to første tilfellene, spiker gradvis kommer til seg selv, bør det bare klippet pent, og ha gode sko og selvfølgelig god personlig hygiene.
 Hvis spiker dystrofi bør stimulere blodsirkulasjonen og gjør de nødvendige vitaminer. Dette vil hjelpe legen som vil foreskrive de nødvendige forberedelser.
 Imidlertid, dersom spikeren bort fra huden ved sopp infeksjon, bør behandlingen av denne sykdommen foregå under alvorlig kontroll. Du må først vite hvordan du får sopp. Risikoen er folk som besøker badstue, trimrom og svømmebasseng. Soppen foretrekker fuktige steder. For din egen sikkerhet på offentlige steder, trenger ikke å gå barbeint, og før du besøker disse stedene for å forebygge bruk soppdrepende spray. I tillegg mulig smitte fra syke slektninger, ved hjelp av personlige gjenstander eller sko av andre.
 Mer utsatt for smitte av personer med redusert immunforsvar, blodsirkulasjon i ekstremitetene. Risikoen for smitte øker med røyking, alkohol, langvarig bruk av antibiotika, tretthet og underernæring.
 Hvis spikeren på foten bort, så må du ta kontakt med en hudlege for å finne ut om du har en sopp. Sopp på negler umiddelbart åpenbare. Først av alt, det påvirker foten begynner kløe, flassing, blemmer, fylt med væske.
 Hvis soppen ikke behandles umiddelbart, vil det gå inn i huden på føttene på spiker. Hvis du oppdager at neglen blir gul og deretter begynner å skrelle bort, er det en sopp som allerede har begynt å ødelegge negl. I dette tilfellet, til et presserende behov iverksette tiltak - for å se en lege at han har utnevnt den nødvendige behandling eller kur sykdom ved hjelp av folk rettsmidler.
 Behandling
 Hvis prosessen ikke er i gang, og påvirket bare én eller to negler, kan du bruke en spesiell maling som er brukt 1 - 2 ganger i uken. Denne metoden er ideell ved full belastning, og mangel på tid.
 I folkemedisinen, det er en måte å behandle dette problemet ved hjelp brus bad (3 L moderat varmt vann, 1 ss. Ss natron). Må dampe føtter av infiserte negler. Tørk føttene tørre, kan du fukte en bomulls olje Celandine Drive, wrap topp, sokker. Etter en halv time å fjerne. Denne prosedyren bør utføres minst to ganger om dagen. Spiker gradvis myknet, myknet områder må kutte pent.
 Det er også mulig å behandle Kombucha. Et stykke av sopp må kutte og spikre den til prybyntuvaty over natten. Morgen spiker rozm'yakshytsya pent kuttet. For å gjennomføre denne prosedyren for å fullføre behandlingen.
 Også anbefalt servanter fra kaffegrut, vineddik, salt og natron løsning. Du kan bruke komprimerer med mynte og salt, smøre de berørte områdene salisylsyre salve.
 I tillegg god hjelp i denne situasjonen vandig harpiks infusjon vill aprikos, buljong milkweed, søknader fra furu olje, hvitløk papirmasse, lotion med bjørkeblader og hypericum.
 Ulike oppskrifter mye, kan du bruke enten, men aller viktigst - å holde føttene rene og desinfisere sko, ikke la føttene til å svette overdrevet. Hvor Rikelig svette bad i kjøttkraft eik bark.  
Яндекс.Метрика