Behandling av forkjølelse folk rettsmidler på leppene

 Chill på leppen - ganske vanlig plage. Verdt immunsystemet litt løs som herpes er tydelig - leppe stigninger, der ubehag, da vises utslett. Selvfølgelig, det er mange spesielle salver og antivirale midler som kan kjøpes på apoteket, men ofte folk foretrekker å behandle folks midler.

 Folk rettsmidler for å behandle forkjølelse lepper


 Så rart som det kan høres, er det nesten hvert hus en kur for forkjølelse på leppene. Ganske populær måte, hvis noe tradisjonelt, er ørevoks - bomullspinne trenger å samle så ut og male på spot lesjoner. Metoden kan ikke være den mest attraktive, men det er meget effektivt.
Behandling av forkjølelse folk rettsmidler på leppene

 En av de mest kjente og tilgjengelige oppskrifter - pakning med svart te. Du kan brygge en te-pose, litt kjølig og sette sin bag til de berørte stedene herpes. Du kan brygge en sterk te vannkoker og fukte bomull - og også holde det på leppen.
 Medisinsk plante Kalanchoe type aloe og fant ganske enkelt - deres juice også smøre den berørte huden eller lage kompresser - våt bomull ull eller flytende bandasjer og så ofte som mulig for å søke leppe. Du kan spise og inne - en teskje før måltider.
 Det antas at er veldig bra for herpes utslett razzhevannaya inn grøt bringebær gren - dette velling fett magesår, og ganske snart manifest effekt.
Behandling av forkjølelse folk rettsmidler på leppene

 Buljong forskjellige urter i tradisjonell medisin er svært populær som en måte å bekjempe den kalde leppe. For eksempel, veldig god kjøttkraft celandine - spiseskje urt brygget kopp kokende vann, er en times infusjon klar. De trenger våt bomull ull og så ofte som mulig utslett smøre sted - bare et par dager vil situasjonen begynner å bli bedre.
 Du kan varme en kald potions - til det stadiet der det er blemmer fylt med væske. Likører svi dem og fremme raskere tilheling - for eksempel kan du bruke propolis skjær eller poppel knopper, men de må være forsiktig, hvis du overdrive det, risiko alvorlig brenne huden.
 Blant folk rettsmidler for forkjølelse og slikt er salven - det inkluderer honning, hvitløk og aske. Honning trenger en halv spiseskje, aske - teskje hvitløk - 3 fedd vil passere gjennom chasnykodavku. Bland alle ingrediensene og pasta innhentet smøre sårstedet på leppen.
Behandling av forkjølelse folk rettsmidler på leppene

 Det er trygt å bruke for behandling av essensiell olje - hvis leppe bare begynte å klø og litt hoven, er det perfekt balsam olje. I dette tilfellet, hvis det er bobler av væske, deretter velge fir olje, synes virkningen av det ganske raskt.
 Det er viktig å huske at noen av disse produktene kan vise seg å være en kraftig allergen, så prøv å velge dem i hvis sikkerhet er du sikker på at kroppen din. I tillegg vil ingen av disse stoffene ikke hjelpe med den første applikasjonen - enhver salve eller omslag skal brukes flere ganger daglig i minst 4-5 dager. Ta hensyn til kosthold og helsefremmende arbeid - jo sterkere immunsystem, jo ​​mindre du vil nevne herpes.
Hjelp av herpes på leppene
 Onde herpes virus gir mye ubehag - smertefulle sår kan ødelegge utseendet av noen få dager, sårene gro i lang tid. Forkjølelsessår på leppene manifestert i form av bobler som klør, klør og pokalыvayut. Forverring av herpes skyldes redusert immunitet, og triggere kan være hypotermi, stress, forkjølelse, etc. Hvis forkjølelsessår på leppene vises minst en gang i året, bør du alltid ha et pålitelig verktøy som vil gjøre behandling av herpes på leppene rask og effektiv.
 Innhold:

 Årsaker til herpes på leppene

 Behandling av herpes på leppene

 Midler fra herpes på leppene

 Folk behandle herpes på leppene

 Hindre Herpes


 Årsaker til herpes på leppene


Hjelp av herpes på leppene
 Forkjølelsessår på leppene - et resultat av forverring av kronisk virusinfeksjon. Viruset kan komme inn i kroppen hver dag måte - forkjølelsessår på leppene med en partner, bruk av felles håndklær, toalettartikler, kosmetikk etc. Det begynner med bobler gradvis - i visse steder følte prikking lepper, de kan være varm, det er en brennende følelse. Vanligvis en dag forkjølelsessår på leppene tar allerede i form av smertefulle utvinning, deretter blir til en liten, som ligger nær bobler med klart innhold. Noe som reduserer kroppens forsvar kan provosere herpes lesjoner - infeksjon, overoppheting eller sterk kjøling, stress, forgiftning osv Immunity reduseres når en person spiser dårlig, slanking, langvarig og hyppig syk perevtomlyuyetsya.
 Behandling av herpes på leppene inneholder ikke bare lokal påvirkning på utslett, men heve immunitet, sunn kropp.

 Behandling av herpes på leppene


Hjelp av herpes på leppene
 Hvis forkjølelsessår på leppene var første gang det er bedre å oppsøke lege eller hudlege infeksjonssykdom spesialist som gjør riktig diagnose ved å studere innholdet av bobler og blod. Etter diagnose legen vil foreslå flere legemidler av ulike kostnader og effektivisering av søknaden, men de har samme basis. Behandling av herpes på leppene, som ofte vises seks ganger i året, kaller for undertrykkende terapi. Innen seks måneder, vil måtte ta antivirale medisiner for å bidra til å redusere antall anfall, ikke kvitte seg med forkjølelsessår på leppene for alltid. Behandling av herpes på leppene bør være omfattende. Enhver middel for forkjølelsessår på leppeneSom fungerer lokalt vil "arbeide" raskere hvis å sikre undertrykkelse av viruset i kroppen ved å ta narkotika inne. Hvis stoffet fra herpes på leppene ikke skal tas under graviditet eller amming, for eksempel) eller er idiosynkrasier av narkotika, samt i tilfeller der narkotika ikke fungerer, bør du bruke folkemedisin for forkjølelsessår på leppene.

 Hjelp av herpes på leppene


Hjelp av herpes på leppene
 Verifisert forkjølelsessår på leppene bør behandles med antivirale medikamenter - "Acyclovir", "Famvyr", "valaciklovir". Legen vil foreskrive riktig dosering piller og forkjølelsessår på leppene trenger å smøres med antivirale medikamenter relaterte komponenter - ". Fenystyl Pentsyvyr" krem ​​"Zovyraks" salve "Acyclovir" leppestift "Antyherpes" gel Samtidig bruk av tabletter og salver vil bli kvitt forkjølelsessår på leppene 2-3 dager - betennelse raskt passere, sår leges i løpet av en uke. Du kan bli kvitt forkjølelsessår på leppene med en løsning av sinksulfat - tørrstoff fortynnet med vann og fukte bobler.

 Folk behandle herpes på leppene


Hjelp av herpes på leppene
 Hvis vi slår til tradisjonell medisin, og tilbyr en rekke måter som vil bli kvitt forkjølelsessår på leppene. Først av alt, kirurgi og desinfiserende av herpes på leppene, som hindrer reproduksjon av bobler. Disse inkluderer:

 Gran olje - kaldt sår på leppene bør smøres med en bomullspinne disk eller dyppet i gran olje så ofte som mulig. Behandling av herpes på leppene fir olje kan ta noen dager - etter boblene avta, må du søke helbredende komposisjoner.

 Propolis tinktur - et middel for forkjølelsessår på leppene har en sterk innflytelse kirurgi, så snart sammensetningen tørker leppene bør smøre nærende krem. Propolis brenner forkjølelsessår på leppene, blemmer tørker og desinfiserer sår.

 Alkohol lager - Middelet av herpes på leppene. Behandling av herpes på leppene cologne, valokordin, alkohol eller vodka forårsaker smerte - halsbrann øker. Resultat - tørket blemmer, ikke utslett sprer seg ytterligere.

 Ørevoks - noen mennesker finner ut at det er den mest effektive middel for forkjølelsessår på leppene. Det hjelper bare i de tidlige stadiene, da bobler dannes bare i leppene følte prikking. I tidlig sykdom kan prøve å stoppe forkjølelsessår på leppene kalde - lepper bør sette et stykke is innpakket i en serviett. Motsatt effekt ved hjelp av forkjølelsessår på leppene - søknad til steder hvor det er ubehag, varm skje oppvarmet i kokende vann.
 Ash behandle forkjølelsessår på leppene i en tid da narkotika var tilgjengelig. Brenne noen ark og pensle denne asken herpes blemmer. Behandling av herpes på leppene vanlig salt praktisere de med lesjoner begrenset til et lite område.
 Bli kvitt forkjølelsessår på leppene kan ved hjelp av vanlig brus - det skal være brygget i vann, ikke kokende (200 ml ss kokende vann). Hot mush søke på skadet hud på leppene og la tørke. Grunnlagt skorpe ikke skilles, må du fortsette å gjøre brus lotion før pesten selv ikke faller av.
 Hvitløk har kraftig antiseptisk, slik at den kan brukes til å kvitte seg med kalde sår på leppene. Pure ønskelig å bruke, så du kan brenne huden og behandling av herpes på leppene forsinket. Pulp hvitløk blandet med rømme eller yoghurt, smør eller honning - en blanding brukes på leppene holdt til tørk. Gjenta påføringen av det nye lag bør være flere ganger.
 Hvis boligen er økende aloe eller Kalanchoe, kan du bruke dem som et middel for forkjølelsessår på leppene. Fersk juice av planter som brukes for hyppig smøring av huden på steder hvor det var forkjølelsessår på leppene. Aloe juice blandet med honning kan tas oralt (for te-skje før spising) - det hjelper bli kvitt munnsår på leppene og løft immunitet.
 Hvis du ønsker å holde huden din og ikke brenne de nærliggende områdene, bruker den mest tilgjengelige rette for forkjølelsessår på leppene - vanlig svart te. Nytraktet pose bør sette varmt - et middel for forkjølelsessår på leppene snerpende handling.
 Behandling av herpes på leppene av eple eddik bør ikke ta mer enn fem dager, og må være strengt punkt. Hvis etsende syre blir på intakt hud, så vil det være en lang tid healing sår.
 Velkjente folk rette for forkjølelsessår på leppene - knust eggeskall. Eggeskall tennes i ovnen, deretter knust til pulverisert. Klype pulver blandet med honning og sammensetningen påføres forkjølelsessår på leppene. Endringen skal komprimere hver tredje time.
 Urtemedisin for forkjølelsessår på leppene er myke. Sammensetningen bør være rik, så brygge bedre anti-inflammatoriske urter liten mengde kokende vann. Forkjølelsessår på leppene behandlet med anstrøk av sitronmelisse, kamille, peppermynte, johannesurt, calendula, eik bark - passer alle gress som er i stand til å redusere betennelse og tørr hud.
 Bli kvitt forkjølelsessår på leppene kan være i de tidlige stadier av sykdommen når ingen bobler. Du trenger hvitt film av rå egg - det er brukt på steder hvor det er en prikking eller brennende følelse. Når det tørker, bør det være erstattet med frisk stykke film - denne prosedyren bør gjøre i løpet av dagen. Forkjølelsessår på leppene, hvis vises, vil være rask og bobler vil være mindre smertefull.
 Et effektivt middel for forkjølelsessår på leppene - skjær golden bart. Hun fuktet herpes blemmer flere ganger om dagen. Forkjølelsessår på leppene kan bli kurert på tre dager med hjelp av dette verktøyet.
 Raskt bli kvitt forkjølelsessår på leppene hjelper salve laget av melk, løk og såpe. Løk og såpe bør hogge, hell melken og stek over middels varme til en tilstand av slurry. Før du slår av brann må legges til mix noen smuler av brød. Salven påføres et stykke gasbind til stedet hvor det var forkjølelsessår på leppene. Komprimerer skiftes hver 4 timer. Denne vaksinen herpes på leppene gjelder inntil skorpe er tørre og ikke forsvinne.
 Forkjølelsessår på leppene smurt med eterisk olje av bergamott eller rose, tea tree olje. Cauterize forkjølelsessår på leppene kan være kamfer alkohol, prøver bare å få på boblen ikke å skade glatt hud. Berørt sted smøre hjemmelaget salve av pulverkaffe (2 spiseskjeer), yoghurt (100 gram), honning (spiseskje), maismel (spiseskje) og oksolinsyre salve (klype) - herpes på leppene vil raskt helbrede sårene og i løpet av uken.
 Finn indiske bue og smøre forkjølelsessår på leppene til sin juice. Et godt middel for forkjølelsessår på leppene - saften av løk. Fra pærer må kutte tilbake, og det var en hvit væske smurt herpes blemmer. Noen mennesker som hjelper vanlig tannkrem - det er brukt på humper og forkjølelsessår på leppene eller ikke utvikle seg raskt helbreder.
 I tillegg er behandling av herpes på leppene som holdes lokalt, bør gis til styrke immunsystemet ved bruk av støtte infusjoner og narkotika. Du kan suge fedd cap - 5 stk nok for en prosedyre, et middel for herpes på leppene og slimete desinfiserer huden på leppene.
 Infusjon av malurt kan ikke bare brukes på boblene, men ingest - kaldt sår på leppene vises ikke hvis du drikker te fra malurt (en klype urter i 250 ml vann) en time før et måltid, en skje, en måned.
 Vitaminene A, C og E kan tas separat eller i multivitamin komplekser som beskytter kroppen samt forkjølelsessår på leppene vises ofte i løpet av forkjølelse, sår hals og influensa. Antiviral te med rips blader, marigold blomster og salvie kan drikke med honning 2-3 ganger om dagen. Ved å gi en omfattende "angrep" viruset kan redusere hyppigheten av utslett og herpes på leppene vil vыlechyvatsya raskere og enklere.

 Hindre Herpes


Hjelp av herpes på leppene
 Bli kvitt forkjølelsessår på leppene en gang, og kan ikke være - viruset vil "sitte" i kroppen, og under gunstige forhold, er dens tilstedeværelse oppdaget av utseendet på utslett. For å redusere hyppigheten av tilbakefall hjelpe seg strengt til reglene for hygiene (ikke bruk andres ting, ikke retter, begrenset kroppskontakt med folk som har forkjølelsessår på leppene).
 Ikke røyke én sigarett i to og gjør ingen feil forslaget om å teste leppestift kjæreste - forkjølelsessår på leppene er svært smittsom. Også gjør ikke supercool eller overoppheting, ikke bite lepper eller munn gni hendene (mindre hud traumer kan utløse forkjølelsessår).
 Hvis du går gjennom behandling for munnsår på leppene, gjør det riktig - ikke bruk hormonelle kremer og steroider, ikke prøv å kurere forkjølelsessår på leppene ultrafiolett lampe. Bruk spyrtosoderzhaschee kur herpes på leppene (brilliant green, jod, mangan) bare når forkjølelsessår på leppene allerede dukket opp boblen sprakk, eller vært involvert i den betente infeksjon.
 Alle antiviral salve og krem ​​påføres minst 6 ganger om dagen, skorpe ikke skilles fra hverandre, og behandling av herpes på leppene skal starte så snart som mulig. For smitte ikke sprer seg til andre områder av huden og kroppen, vaske hendene ofte, spesielt grundig etter kur herpes på leppene allerede søkt. Selv om utslett kan klø og klø, trenger det ikke å røre.
 Behandling av herpes på leppene - en oppgave vanskelig og lang. Plukk kurere herpes på leppene, noe som hjelper deg best og bruke det på tidspunktet for utseendet på ubehag.  
Яндекс.Метрика