Behandling av forstoppelse etter fødsel
 Ofte unge mødre møte en slik ubehagelig problem som forstoppelse etter fødsel. Å begynne å behandle forstoppelse etter fødsel, bør i alle fall følge en spesiell diett, som skal ta hensyn til at en kvinne ammer en baby, men tar hensyn kan gi en allergisk reaksjon mot visse matvarer.

 Behandling av forstoppelse etter fødsel en spesiell diett


 Husk diett bør etablere en lege. Det anbefales å legge til din diett bokhvete, frokostblandinger, bygg og hirse frokostblandinger, brød svart, havrekli, vegetabilsk olje, frisk frukt og grønnsaker. Du kan også ta form av kokte rødbeter, gulrøtter, squash, gresskar, salat blad, kål, brokkoli, epler, honningmelon, kirsebær og aprikos, ikke glem om meieriprodukter som må inkluderes i kostholdet til kvinner.

 Behandling av forstoppelse etter fødsel ved hjelp av folk rettsmidler


 Du kan ta en spesiell buljong laget av bær stikkelsbær. For å gjøre dette legemidlet avkok bør ta ett bord. en skje med friske bær og dekk med vann (nøyaktig én kopp), satt i brann, kok opp og la det koke i 10 minutter. Det er nødvendig å filtrere den kokes. Ta en medisinsk avkok bør være nøyaktig 4 ganger om dagen for fire av koppen, og hvis du ønsker å legge litt sukker i suppen.
Behandling av forstoppelse etter fødsel
 Du kan også gi behandling for forstoppelse etter fødsel ved hjelp av enkle trakte te, som legges tørket kirsebær eller epler bær. Hvis forstoppelse er atonycheskaya form, så er det nødvendig å stimulere tarmen tom mage hver morgen å drikke nøyaktig ett glass kaldt vann.
 I nærvær av forstoppelse ikke er anbefalt å drikke sterk te, spise hvitt brød, semule, slimete supper, polert ris, hvete kli, kvede, blåbær, rips, pærer, bønner, jordbær, valnøtter. Bremse prosessen med peristaltikk kan, hard ost, så ikke misbruke dem.

 For behandling av forstoppelse kan bruke slike populære oppskrifter: spredt i like proporsjoner med rent vann rykende fersk potet juice. Ta denne medisinen bør være to til tre ganger i løpet av dagen en halv time før måltider til 1/4 kopp;

 Bland i like proporsjoner nesle urt, frukten av anis, vendelrot rot, ville jordbær blader, peppermynte blader og kamille blomster. Bland alt gresset og ta nøyaktig ett bord. tørr blanding, sted i en termos og fyll opp med kokende vann (nøyaktig én kopp). La kjøttkraft og en halv time å nastoyavsya deretter nødvendigvis profiltruyte. Ta denne medisinen bør avkok to ganger om dagen, morgen og kveld etter måltider for et halvt glass.

 Det er viktig å huske på at behandling av forstoppelse etter fødsel er ikke anbefalt å bruke avføringsmidler. Langvarig bruk av avføringsmiddel som urte og medisinske, blir kroppen brukes, fører til en svekkelse effekt utøves, og forstoppelse problem bare øker.  
Ved hjelp av serum for ansiktet?
 Masker, anti-aldring kremer, kremer, tonics, lotion, løfting, peeling - som ikke bare prosedyrer for kvinner å se yngre og vakrere. Og hvis det var nok til ungdommelig hud rensing og fuktighetsgivende, etter tretti år med vakre halvparten av menneskeheten tenker på den mer detaljerte ansiktsbehandling. Laser behandlinger i skjønnhetssalongen mange mennesker ikke har råd (foruten huden etter laseroperasjoner gjenopptatt lang) og dyre kremer gir ikke alltid ønsket effekt. Spare penger og sparer huden din fra dyp intervensjon Serum - kosmetikk med høy konsentrasjon av aktive stoffer. De aktive komponentene i serum bredt virkningsspektrum mot huden. De er:
 glatte ut rynker;
 redusere nasolabiale folder;
 eliminere hud skade;
 jevner;
 Mato hud;
 øke sin elastisitet;
 øker effekten av kremer og annen kosmetikk;
 har antioksidant virkning.

 Regler som gjelder serum på huden
 For å få raske resultater fra bruk av myse, må rette seg etter de regler som gjelder kosmetikk.
 1.  Serum aktive stoffer som finnes i konsentrert form, så sette på huden din trenger et par dråper av væske. Det er derfor all serum solgt dosering, som konsentrert næringsmedium overdose kan føre til helt motsatt resultat - i stedet for strålende frisk hud, vil du se i speilet allergiske flekker.
   Huden bør renses. Hvis du setter et verktøy i morgen, er det tilstrekkelig å rense huden tonic. Hvis sengetid, bør makeup være helt vasket bort og ansikt grundig most lotion. Også, ikke glem å bruke serum etter peeling - dype ansikts rensing og dampbad.
   Verktøyet er drevet forsiktig med fingertuppene inn i huden på de grunnleggende massasje linjer:
   fra midten av pannen til templene, deretter synkende til halsen;
   på vingene av nesen til hjørnene av øynene;
   til haken av nasolabiale folder.

   Cream er anbefalt å sette på ansiktet først etter helt absorbert serum inn i huden. Skjønnhets anbefaler å bruke kremer og serum av en merkevare som finansierer utfyller og forsterker hverandre.
   Når du først bestemte seg for å prøve serum for ansiktet, her er et minimum av informasjon som vil være nyttig for deg når du bruker midlene.
  Ved hjelp av serum for ansiktet?
   Avhengig av huden din tilstand og alder, serum eller priser som brukes når det er nødvendig.
   Løpet av anti-aging serum utført først etter 30 år. Innen en til to måneder betyr at du bruker, og da trengte en pause for et par måneder. Etter pausen - igjen anvende betyr én til to måneder.
   Moisturizing Serum kan brukes til å starte tidligere - 25 år og bruke dem i fire måneder, etter som fremdeles krever en to måneders pause.
   Sera er dag og natt bruk. Effekter av serum agenda sikte på å søke mykgjør huden og gjør den klar for makeup. Night Serum fokusert på ernæring i huden, ofte fordi deres sammensetning inneholder oljer, som er ganske lang kjole. Kjøper agent, sørg for å lese instruksjonene sammensetning, er tiden på dagen anbefales for bruk og varigheten av kurset.
   Du kan eksperimentere med de midler blande whey krem, velge individuelle planen kosmetisk bruk, men ikke glem å teste ditt første kjøp på en allergisk reaksjon, og i tilfeller av alvorlige hudsykdommer, søke råd fra en lege og skjønnhetspleie.  
Hvordan fjerne folder under armeneNesten hver person i armhulen folder kan sees. Denne funksjonen av kroppen struktur, som ikke forårsaker ubehag. Men kvinner ikke liker fordi de er interessert i spørsmålet om hvordan å fjerne rynker som vises under armene.
Årsaker til armhulen folder
Kunnskap om årsakene som vises i armhulene små rynker, i stor grad forenkle kampen mot dem. Det er flere: overvekt, dårlig holdning, trange antrekk, avslappende musklene i brystet.
Oppmerksom på farten. Hvis kroppen din lener seg fremover, sutulytesya du påvirke hengende armhuler gitt til deg. Så prøv å gå rett med rett rygg. Plukk opp klær i størrelse. Unngå ting som sdavyat i armhulen området - er bare utstedt folder. Dessuten er det farlig for brystkreft. Hvis du er overvektig, er kampen mye mer komplisert. Først må du bli kvitt den forhatte pounds, og deretter bruke spesielle øvelser for å stramme hengende armer gjøre steder.
Passiv livsstil fører til litt hud slapphet. Armhulene - er intet unntak. I dette tilfellet, fjerner rynker hjelpe fysisk aktivitet og trening. Flytt over, gå, nyte en ridning. Vel styrke brystmusklene svømming og kjører. Men husk at alle øvelsene bør gjøres jevnlig, ellers vil du ikke være i stand til å oppnå en positiv effekt.

Hvordan bli kvitt rynker under armene

Riktig dårlig holdning vekttrening. Videre vil det styrke brystmusklene og raskt fjerner rynker fra kroppen din. Å generere detaljerte skuldre bør push-ups på bar, heve hendene i skråningen av vektingen. Stå rett opp, tar manualer. Lean til bolig var parallell med gulvet, hendene ned, og løft dem, sprer ut til siden, ut fra bak dine ligner bokstaven "t". Etter et par sekunder, kan du rette. Gjenta femten ganger. Hvis styrketrening trening supplement, rynker forsvinne fra kroppen din i to eller tre måneder.
Den positive effekten er gitt uttrykk, der håndflatene er stor avstand mellom. Jo høyere spenning, kan de beste resultater skal oppnås. Derfor vidzhymaytesya stole på nosochky, ikke på kne. Brystene skal berøre gulvet, gjenta øvelsen åtte til tolv ganger. Hvis vekttrening supplement push-ups kan være bare en måned for å fjerne rynker som har dukket opp i området av armhulene.
Hvis litt ledig tid, utføre denne øvelsen: Ligg på gulvet med ansiktet ned, løft overkroppen så høyt som mulig, og basert på beina, gjør jevn bevegelse, gjenta plыvuschuyu frosk. Denne øvelsen vil stramme muskler, styrke pressen. Menn kan løfte vekter - resultatet vil manifestere seg i et par dager.
Prosessen vil hastigheten øvelser som tar sikte på å sikre riktig blodsirkulasjon. Veldig effektivt jordskjelv øst fôring. Stående rett, armene spredt og i sin tur utsette skuldrene fremover. Gradvis akselerere slik at brystet begynte å riste. Hofter blir stasjonær. Føre noen risting eller aerob utholdenhet kompleks. Du kan starte denne morgenen, og gi deg selv en god stemning og munterhet.
Gjennom hele dagen, alltid sjekke din holdning. Det er også effektiv som trening av rynker som oppstår under armene. Velg nøye antiperspirant. Ikke kjøp kosmetikk, som inneholder mye sink. Ulikheter kroppen ofte vises fordi deodorant svettekjertlene tette. La oss bryte fra kroppen deodorant minst tolv og sørg for å skylle i dusjen før sengetid.
Ernæring bør være rasjonell og balansert. Prøv å gi opp salt er bedre å bruke sitronsaft, krydder, en liten mengde av soyasaus. Alkohol, sigaretter og kaffe fører til det faktum at fluid beholdes i kroppen, noe som resulterer i armhulen er det ekle bretter.
Foldene under armene - lett løsbar problem hvis overvåke deres helse og gjøre fysiske øvelser. Alle disse tiltakene vil hjelpe deg å bli kvitt de eksisterende problemer og hindre fremveksten av overvekt. Hvis du jevnlig utføre øvelsene i en kort tid kan du få slank og tonet figur.  
Яндекс.Метрика