Ben og spesielt fem krever nøye vedlikehold. En vakker sommerdag tå problem blir svært viktig.


Behandling av frakturer i n minne


 Hvis det var sprekker

 Det hender at den grove huden blir et annet problem - sprekker. De leverer mye ubehag kan være ganske smertefullt.

 For å bli kvitt dem, kan du prøve følgende måte:

 egnet for små sprekker komprimerer med finrevet eple eller kokte poteter;

 Hvis sprekkene er dypere, prøv å gni saften fra tomat (noen dager gjennomføre prosedyren);

 hjelpe med sprekker og friske blader av kål. Fest opptil fem og prybyntuyte bandasje over natten.

 Hva hvis alt annet mislykkes?

 Hvis du har prøvd alle de tradisjonelle metoder, servanter og kremer og hud beina fortsatt grov og det er sprekker, så kanskje ting soppinfeksjon. I dette tilfellet vil du hjelpe legen. Du må kanskje undersøkelse, etter som vi vil utnevne behandling.

 Også ikke glem om vitaminer, fordi noen ganger føre til at huden urolige føtter - en banal mangel på vitamin og mineraler.

 Å støtte din tå i god form hele tiden lage spesielle bad, lotion, kremer, bruk og følge god personlig hygiene.

 Foot.

 Bad - et nødvendig og svært effektiv prosedyre. Ta fotbad må være minst 30 minutter.

 Fotbad kan gjøres ved tilsetning av normal (sjø) eller spesielle ferdige badesalt eller med tilsatt urter. Et par ganger i uken er nok til å støtte hælen normal.

 Du kan ta bad og spesiell, for eksempel hvitvin (varme vin, han sover Linden blomster (1 ss) og holde i et vannbad i ca 5 minutter). Holde føttene i ti minutter, deretter jobbe ut coarsened hud pimpstein, deretter dukkert i badekaret!

 Du kan ta et bad og stivelse, og deretter behandle fem pimpstein.

 Å forbedre effektiviteten av bading, kan brukes etter den spesielle fuktighetsgivende og nærende kremer. Valget er veldig stort, som passer til ulike smaker. Du kan bruke ulike eteriske oljer (som påføres huden på føttene og lagt til bad).

 Masker og komprimerer.

 Hvis du har nedsatt elastisitet i huden på hælene kan lage en maske: ta eggeplommen og bland det med 1 lm L.. sitronsaft 1/2 ts og potetstivelse. Fem rozparyuvala og holde masken til sin tørking, etter jordskorpen er dannet, vask av med vann. For best effekt kan deretter smøre krem ​​for føttene.

 Du kan også bruke noen nærende krem ​​for føtter, topp plastfolie og la over natten. Huden er myk og glatt.  
 Trost - et problem mange moderne kvinner. Denne sykdommen er dannet ved å treffe den kvinnelige kroppen spesiell sopp - Candida. Til ære for navnet på gjær mikrobe kalles "candida".

Årsakene til gjær infeksjoner hos kvinner


 Generelt er det vanskelig å fastslå årsakene til trost i visse kvinner, men eksperter identifiserer en rekke faktorer som fører til sykdom trost.
 Kvinner som klager over symptomer på trøske vanligvis er forskjellige sykdommer som er i stand til å svekke immunsystemet. I tillegg har flere sjanser til trost hos kvinner med hormonelle bakgrunn, som antall sopp for kontroll tilsvarer nøyaktig menneskelige hormoner.
 Ganske vanlig situasjon når en kvinne som tar p-piller, så engasjert behandling hormonelle nivåer. Disse p-piller inneholder hormoner som bryter den normale driften av naturlige hormoner kvinner og dette kan provosere trost.
 I tillegg, på grunn av lang tids sykdom og behandling ved bruk av rusmidler hos kvinner svekker immunforsvaret, og skaper grobunn for utvikling av trost. Spesielt fremmer farlige sopp antibiotika. Antibiotika bryter balanse mellom gunstige bakterier og sopp i den kvinnelige kroppen som forårsaker utvikling av soppinfeksjon.
Årsakene til gjær infeksjoner hos kvinner

 Vanligvis bidra til utvikling av trost følgende faktorer:

 endokrine sykdommer (f.eks, fedme, diabetes), ledsaget av et høyt innhold av sukker i blodet;

 langsom metabolisme som følge av underernæring;

 inntak av narkotika;

 fysiologiske egenskaper som for eksempel graviditet;

 bruk av prevensjonsmidler;

 veneriske eller annen infeksiøs sykdom;

 kirurgi;

 og geografi (i tropiske land øker risikoen for trost).

 Selv om gjær infeksjon er ikke en seksuelt overførbar sykdom under sex også i betydelig grad øker muligheten for smitte av soppen Candida, hovedsakelig på grunn av skaden til vaginalslimhinnen.
 Kvinner som ikke ønsker å bli et offer for gjær infeksjon, må du bli kvitt stramme klær i hennes garderobe. Det smale klær øker fuktigheten i hudfolder, slik at det er risiko for sopp.
 Jenta, som bare har nylig dukket opp menstruasjonssyklus, renter spørsmål: "Hva tamponger? "" Hvordan bruker jeg tamponger? "" Slik legger du inn en tampong? "" Du kan bruke tamponger jomfru? "Og" Kan jeg skade dem intakte jomfruhinnen? ".

Tampong. Hvordan å bruke og sette inn en tampong?


 I dag vil vi prøve å svare på det viktigste av dine spørsmål.

 Hva tamponger?

 Tamponger - er det svært enkelt å bruke verktøyet ikke krever innføring av vagina ingen store ferdigheter. De er laget av myke materialer som er lette å absorbere fuktighet, som oftest ull. For å gjøre ull sylindriske flere lag av tett sydd, virvel og presset. Tampong settes inn i skjeden, som sveller ved å absorbere menstruasjons utslipp, og tar form av kroppen din.
 Du kan vattpinne å miste jomfrudommen?
 Tamponger uten frykt forstyrre intakt hymen (en partisjon av slim som blokkerer inngangen til skjeden og venstre for slutten av menstruasjonsblod hymenalnoe hull) kan bruke selv jenter som ikke har noen erfaring med seksualitet.
 De fleste jenter før menarche (11-14 år) hymenalnoe hulldiameter er 15-2 cm, den maksimale størrelsen tamponger samme diameter er mindre enn 15 cm. Derfor pinnen kan innføres i skjeden til jenta uten skade på helse, i tillegg for første gang bedre bruk størrelse "mini" eller "normale".
 For å lette administrasjonen jenter tamponger med applikator anbefales - enheter som letter plugging og tillater ingen skitne hender.
 Hva hindrer en tampong?
 Når du bruker tamponger ubehag vanligvis forbundet med uriktig innføring i skjeden av toalettsaker. Tampong nesten ikke merkbar hvis den ligger rett fordi huske at det viktigste i sin innledning - er evnen til å slappe av musklene. Skjeden opp til midjen rettet i en vinkel, så du bør prøve å velge vinkelen plugging, som finner en komfortabel stilling, slik som stående, sette en liten prystupku ett ben. Nødvendig ferdighet kommer med erfaring.
Tampong. Hvordan å bruke og sette inn en tampong?

 Det kan falle tampong?
 Tampong kan ikke falle, fordi skjedemuskulaturen som ligger mellom, og han kan ikke komme opp i livmoren slik at livmorhalsen er svært smal, er dens bredde 1 mm.
 Hvordan å trekke en tampong?
 Tampong enkelt hentes ved å trekke i ledningen eksos, så det kan ikke gå seg vill og fast inne i kroppen. Ikke få panikk hvis den eksepsjonelle tilfelle eksos ledningen blakk, og pinnen var igjen inne i kroppen. Vel vaske hendene, fingrene inn i skjeden og fjerne tampong. Hvis gjør fortsatt ikke klarte å konsultere gynekolog som enkelt fjerne tampong.
 Når du endrer en tampong?
 For å sjekke om det er på tide å endre en tampong, trekker du i ledningen. Hvis pinnen på dine bevegelser skal være enkelt, betyr det at det er på tide å endre seg. Tampongen kan bli liggende i lengre tid, hvis ikke eksponert med lys strekking. Under menstruasjon intensitet utslipp varierer så viktig, alltid velge den ønskede grad av absorpsjon pads.
 Den generelle regelen. Hvis du etter å plugge var mindre enn 4 timer, og du føler at det er på tide å endre, må du prøve tamponger med en høyere grad av absorpsjon, for eksempel, i stedet for "normal" "super". Hvis når du fjerner en tampong etter 5 timer det fortsatt har hvite flekker, i stedet for den "normale" å ta "mini".
 Du trenger ikke å bruke tamponger med en høyere grad av absorpsjon enn du trenger i øyeblikket. Selv om du er for lat til å endre dem ofte.
 Det beste alternativet - å endre tamponger hver 3-4 time, selv på litt sekret. Lekkasje og ubehag kan være forårsaket ikke bare dyp eller feil plugging. I slike tilfeller til pinnen fjerne, og deretter skrive inn en ny.
Tampong. Hvordan å bruke og sette inn en tampong?

 Størrelse vattpinner.
 Tamponger er preget i form av absorbert væske:

 Super pluss - svært tung menstrual flow;

 Super - for tung og moderat utslipp;

 Regular - for moderat og mindre utslipp;

 Lites - mindre utslipp og ungdom (anbefalte tamponger for jenter).

 Dette mangfoldet gir dem mulighet til å bruke tamponger alle menstruerende. Men alltid bruke tamponger er ikke anbefalt på grunn av risikoen for infeksjon.
 Hvor du skal bruke tamponger?
 Tamponger er avgjørende når du gjør aktiv idrett, inkludert snorkling, svømming med tamponger som mulig, og for å hvile og et diskotek. Men du kan få helsemessige problemer hvis ikke bruke tamponger og veksle dem med pads.
 Tamponger. Kontraindikasjoner.
 Før du begynner å bruke disse hygiene, bør du besøke en gynekolog fordi tamponger kan bare brukes gynekologisk sunn kvinne. Tamponger kan brukes:

 med atypisk strukturen av kroppen, funnet gynekolog;

 i behandlingen av vaginale infeksjoner (vattpinne kan suge opp medisin);

 i betennelse i skjeden (før behandling);

 etter fødselen før de kommer tilbake til normal menstruasjonssyklus.

 TSS. Toksisk sjokksyndrom.

 Snakker av tamponger, kan vi ikke ignorere slike problemer som TSS (toksisk sjokk-syndrom), som oppstår når inntrengning av bakterier, gift, giftstoffer i blodet. TSS - en svært sjelden livstruende sykdom som er mer vanlig hos kvinner som brukes under de kritiske dagene tamponger med en høy grad av absorpsjon.
 Noen hnoerodnыy Streptococcus, Staphylococcus aureus og Clostridium normalt bebo slimhinnene i munn, nese, vagina og hud av enhver kvinne, noen ganger uansett grunn et økende antall av disse bakteriene, føre til en økning i giftstoffer, noe som resulterer i økende infeksjonssykdom.
 , Følgende årsaker til TSS (toksisk sjokksyndrom):

 I slimhinnene i kjønnslemlestelse i plugging sprekker dannet som et resultat av bakterier og deres giftstoffer trenge direkte inn i blodbanen.

 I vagina tampongen holder bakterier som vokser raskt og bidrar til å øke mengden av giftstoffer.

 Bruken av vaginal prevensjonsmidler, membraner, caps, sæddrepende svamper.

 Kirurgi, hudlesjoner eller andre smittsomme prosesser i kroppen.

Tampong. Hvordan å bruke og sette inn en tampong?

 I risikogruppen inkluderer kvinner 15-30 år gamle.
 Symptomer SPSH (toksisk sjokksyndrom):

 frysninger, hodepine, feber opp til 40 oz. og høyere

 forvirring, svimmelhet, plutselig reduksjon i blodtrykk,

 diaré, oppkast,

 besvimelse, kramper,

 utslett som ligner solbrenthet, vises vanligvis på håndflatene og fotsålene.

 Hvis du har disse symptomene umiddelbart fjerne tampongen og oppsøke lege.

 Vilkår for tamponger.

 Ved bruk vattpinner må overholde følgende regler:

 Bruke tamponger med en størrelse som er riktig for deg. Unngå spesielt tamponger "maxi".

 Ikke glem etter menstruasjon fjerne den siste tampongen.

 Bruke tamponger ofte, bare når det er faktisk nødvendig.

 Endre tampong hver 4. time.

 Ikke endre tamponger etter hver avføring.

 Bruke tamponger bare under menstruasjon. Ikke bruk dem i normale sekret.

 Ikke bruk tamponger om natten fordi søvn - er den beste medisin for healing sprekker morgen og i skjeden som kom fra å bruke tamponger.

 Lytt til denne enkle råd, og det vil hjelpe deg å unngå slike farlige sykdommer som TSS!

 Video å sette inn en tampong:

Яндекс.Метрика