Behandling av gastritt hjemmeGastritt - en av de mest vanlige sykdommer. Han ikke spare verken barn eller voksne ikke velge mellom sex. Videre bak gastritt ofte etterlater en rekke dårlige konsekvenser. Men diagnosen gastritt - det er ikke et sunt oppfylle liv setning. Det kan kurere selv hjemme.
Vilkår for ernæring i behandling av gastritt
Gastritt - betennelse som finner sted i den gastriske slimhinne. Fortsetter han i akutt eller kronisk form. Årsak dagens sykdom, bakterielle og virale infeksjoner, dårlig kosthold, visse medisiner (for eksempel steroider) og overdrevent alkoholforbruk.
Manifesterte gastritt ubehag og / eller smerter i magen.Samtidig kan redusere appetitten, kvalme, oppkast, hodepine, noen ganger bekymret for smerter i midten av magesekken. Hvis du finner deg selv i minst ett av disse symptomene, må du straks ta kontakt med legen din for å engasjere gastritt behandling hjemme er mulig og nødvendig, men den selvdiagnose av sykdommen - en utakknemlig okkupasjon.
For å identifisere diagnostiske gastritt lege vil foreskrive fibrohastroduodenoskopiyu pasient og bestemme nivået av mage surhet. Den eneste måten å fortelle om kroppen lider på grunn av betennelse i magen og ikke fra maskyruyuscheysya under hans sår symptomer og bestemme stadium av sykdommen. Så kan du gjøre: Plukk effektive verktøy som bidrar til å raskt glemme gastritt.
I tillegg må du ta medikamenter for gastritt trenger å gjennomgå kostholdet ditt, og hold deg til terapeutisk diett. Siden kosten bør helt utelukke:
- Absolutt alle produkter som er kunstige konserveringsmidler, farger og smaker;
- Røkt;
- Spicy mat;
- Syltet produkter;
- Saltinnhold;
- Måltid (inkludert pølser, frokostblandinger og instant nudler);
- Brus;
- Søte juice;
- Kaffe.
Disse produktene er forbudt ikke bare i den perioden du vil være å behandle gastritt, men i de første månedene av utvinning.
Gastritt også uakseptabelt spise stekt mat. Pass på å erstatte den med kokt (i vann eller dampet), stuet, bakt mat.
Behandling av gastritt med lav surhet
Gastritt, hvor mavesaft utskilt fra mer sure, bør behandles ved hjelp av reduserende syre. For dette hjemme, kan du ta følgende medisiner:
- Herbal avkok- Stimulerer gastritt produksjon av magesyren buljong av urter knotweed, apotek kamille, peppermynte, fennikel og spisskummen frø. Alle ingrediensene er nødvendige for å tørre og i like proporsjoner og finhakk med kniv og bland. Deretter helle en blanding av 30 g, publisert i emalje bolle, hell en halvliter med varmt vann og en svært lav varme kok opp. Etter koking under omrøring, deretter kokes på bålet fortsatt 10 minutter å sette mot et medikament for hjemmebehandling bør være minst 60 minutter. Når det er nødvendig å filtrere og lagre i en glassflaske i kjøleskapet bare. Ta urte avkok daglig, om morgenen, en halv time før et måltid på 0, 1 liter. Den beste måten å forberede dette midlet mot gastritt, slik at du har nok for 5 dager, siden det er gjennom denne tiden alle sine medisinske egenskaper går tapt. Behandlinger urte er to uker.

- Utdrag fra blåbær og plantain
 - Veldig effektiv i bekjempelsen gastritt infusjon laget av plantain blader og blåbær (tørket strimlet). For å gjøre det, trenger du 20 gram rå helle i en termos og hell en liter varmt vann. Lukke termos og la til å sette alt i 6 timer. Deretter stede infusjon for behandling av gastritt bør press gjennom cheesecloth eller en sil og hell i en glassbeholder. Ta en urtemedisin tre ganger om dagen 50 minutter før måltider for 200 ml løpet av behandlingen hjemme bør ikke være mer enn 14 dager, men hvis du vil, kan du lage ti-pause og gjenta det igjen.
Behandling av gastritt med høyt syrenivå
Gastritt med surhet utrolig nyttig spise grøt Hercules. Kok den i vann bare, og ikke spise det varmt eller kaldt, og varm. Grøt strøk magen og hjelper normal status av magesyren.
Vinne denne sykdommen vil hjelpe potet juice.For å gjøre det, vaske et par poteter (helst rosa varianter), gni dem på et rivjern og klem saften fra papirmasse. Gi ham en liten stand til vidstoyavsya stivelse, hell den i en annen container. Ta dette midlet for gastritt i morgen på tom mage. 8.10 g potet juice fortynnet med filtrert vann (1 til 1) og drikke i ett jafs, men etter et par dager for å øke dosen av medisiner til 25 gram juice. Løpet av behandlingen er 14 dager. Merk at potet juice har en lakserende effekt, slik at de som lider av løs avføring, er det bedre å ikke bruke det.
Du gastritt?Bedtime nødvendigvis spise litt lime honning eller drikke et glass gulrot juice eller te med lime blomstre, mynte og linfrø. Den kan brukes i behandlingen av gastritt og andre te. For eksempel, noe som gjør dem følgende avgifter:
- 1 blader av mynte (peppermynte) og lind blomst, to deler rotstokker calamus sump, fennikel frukt og Glycyrrhiza glabra, og 3 deler linfrø (seed);
- 1 suplid av gråor, 2 deler lakris røtter, vendelrot, villedende og calendula blomster, tre deler marshmallow røtter.
Metoder for behandling av gastritt
Veldig bra for alle slags illebefinnende juice. Terapi juice bruke ganske lett, så du vil trenge det for bare grønnsaker, bær og frukt er ikke bortskjemt og unquenched. Egnet for denne ananas, bringebær, solbær, kirsebær, kål, epler, sitrusfrukter. Drikkesaftkonsentrat ikke er nødvendig, er det best å fortynne det med vann. Før bruk av legemiddelet drikke bør du trenger litt varme. Behandlingen kan utføres selv aloe juice.
Hvis du gjør juice, og det er litt bitter smak, tilsett honning. Drikk det betyr morgen på tom mage 14 dager, så sørg for å avbryte behandlingen i 7 dager og deretter gjenta mottakene juice.
Stand til å utføre mirakler i behandlingen av gastritt i hjemmet og på følgende måte:
- Grind 15 gram sopp, helle en halvliter varmt vann og sette i brann. Etter 3 minutter, skal blandingen fjern fra varmen og vikle et håndkle slik at det nastoyalasya eller hell i en termos. Ta dette midlet i hepatitt 100 ml før lunsj, før du tar å legge litt varmt vann for å varme det var. Løpet av behandlingen - opp til seks måneder.
- 70 g av Calamus root (tørr) pour 0, 5 liter høykvalitets vodka og la trekke i 14 dager på et mørkt sted. Etter avløpet. Ta dette midlet i hepatitt tre ganger om dagen for 15 ml, men først må du legge litt vann. Løpet av behandlingen - 30 dager. Hvis sykdom ikke trekke seg tilbake, kan du gjenta det, men gjør en pause i 3 måneder.

- Enhver beholder av glass fylle neslene (frisk) og hell innholdet i vodka.
Dekk blandingen og la papp dag 10. I den aller første dagen for å sette en beholder under direkte sollys, og deretter gjemme seg i et mørkt sted. Etter avsluttet infusjon nødvendig. Dette verktøyet er ikke brukt som en primær behandlingsprosess, men det blir brukt til å lindre smerte i magen med denne sykdommen. Hvis pasienten dukket akutt smerte, trenger du varmt vann for å oppløse 18 g nesle skjær og drikke det tre ganger om dagen. Nøyaktig det samme infusjons å takle smerter i gastritt kan du gjøre med plantain blader og ryllik planter.

- 10 g knuste røtter av burdock (tørr) helle et glass varmt vann, la stå i 12 timer timer.
 Drikk denne medisinen for gastritt 100 ml 50 minutter etter å ha spist tre ganger om dagen.

- Apple blossom takler gastritt og andre mage sykdommer.
 Selvfølgelig vil det koke til våren, men hvis et slikt alternativ, sørg for å lage mat på denne måten: 10 g eple blomstre (tørket) pour 0, 2 liter varmt vann og la stå i 50 minutter Ta denne medisinen bør nippe hele dagen . Løpet av behandlingen - 21 dager.
Du lede kampen mot gastritt? I dette tilfellet, må du huske å spise så mye salat blader (frisk). Hvis du ikke liker smaken, så koker dem infusjon. Grind 15 g salat (bare rive dem) og hell 0, 2 liter varmt vann. Drikk det kan være noen timer eller ½ kopp to ganger om dagen, eller en glass før sengetid.

Effektiv i behandling av kronisk og akutt gastritt juice av plantain blader (frisk).
 Drikke før måltider for 18 g tre ganger om dagen. Om vinteren er det mulig at fersk juice bare helle sprit eller vodka (1: 1), det vil holde alle sine gode egenskaper.  
Tabletter for å løfte immunitet
 I den kalde årstiden, mange mennesker har en tendens til virussykdommer. Veldig ofte i høst og vinter syke barn. For å øke motstanden mot virus og infeksjoner, må hele tiden styrke immunforsvaret. Tross alt, hans viktigste oppgave - å beskytte kroppen mot sykdom.

 Hvordan styrke immunforsvaret og ikke bli syk


 Det er noen enkle måter du kan styrke immunforsvaret:

 Ernæring. På dagen spiser ca 500 g. Av frukt og grønnsaker i sesongen og kald mager på matvarer rike på vitamin C.

 Sport.

 Gå utendørs.

 Drikk tabletter for å øke immunitet om våren og høsten.

 Avslag på dårlige vaner.

 Tabletter for å løfte immunitet. Hvordan du skal velge?


 Så du ønsker å drikke bort pille å løfte immunitet for å beskytte kroppen mot forkjølelse og influensa. Men hvilket produkt du velger, fordi nå er det så mange? Hvilke produsenter foretrekker, russisk eller utenlandsk?
 Husk at pris er ikke alltid en indikator på sin høye effektivitet. Det er ofte utenlandske å løfte med sine russiske kolleger, som er mye billigere immunitets piller. Før du kjøper dem, bør du kontakte lege.

 De mest populære piller for å løfte immunitet - en Immunal, Arbidol, Anaferon, Amixin, Cyclopheron.

 Barn er ideelle stoffer som Derynat, Viferon, Anaferon barn. Men de kan oppnevne en lege!

 Viktig rolle i å velge medisiner spiller barnets alder. Før bruk, er det viktig å lese instruksjonene og lese kontraindikasjoner!
 Voksne kan prøve å drikke bort glysin. Det koster ganske billig, men kan også øke motstanden mot virus.
 Styrke immunsystemet de beste folk rettsmidler. Men hvis du flytter sykdom, kroppen er svekket, legen foreskriver deg piller.
 Uønsket velge produkter for å fremme helse, tillit reklame. Det er best hvis du anbefale en lege. Før du kjøper piller immunitet kan lese anmeldelser på nettet, sammenligne priser.
 Spesielt forsiktig i å velge å være gravid og kvinner. Mange legemidler har bivirkninger og kontraindikasjoner nummer.
 Husk at det er best å styrke immunforsvaret gjennom hele året, og da vil du ikke være sykdom forferdelig!  
Яндекс.Метрика