Behandling av giardiasis folk rettsmidler
 Giardiasis - et organ ljamblii og infeksjon er en sykdom i fordøyelsessystemet. Ljamblii er svært stadnostyu og det hjelper dem å overleve utenfor kroppen i den.
 Det finnes to typer av Giardia: vegetativ og sporeform. Ljamblii formere seg i tarmen, hvis den kommer inn i tykktarmen blir til cyster og la kroppen naturlig. Sykdommen kan bli syk, folk i alle aldre. Behandling av giardiasis folk rettsmidler gir gode resultater.

 Årsaker


 En syk person eller lyamblyonosytel en smittekilde. Giardia er perfekt i miljøet til to måneder, og er ikke redd for klor. Utbrudd ofte er vandig i naturen, men infeksjonen er i stand til å bli overført gjennom mat og fra person til person. Denne sykdommen er mest utsatt barn i barnehage og skole. Hvis en person har et svekket immunforsvar, kan sykdommen være kronisk.

 Behandling av giardiasis folk rettsmidler, tid-testet For fremstilling av et medikament nyttig agurk brun frø. Finhakk grønnsakene og legge opp til en gryte fylt med kokende vann og så forble topp en tomme av vann. Når vannet kjøles ned, bør potten fjernes i kjøleskap. Den resulterende løsningen bør drikkes med agurker i noen mengde.

 Effektiv behandling av giardiasis folk rettsmidler som bruker valnøtter. Ett hundre tovchutsya nøtter eller fint kutt, lagt samme mengde honning og en liter vodka. Kapasitet er godt forseglet og tatt bort i to uker på et mørkt sted. Den resulterende ekstrakt blir filtrert og klar til bruk. Bør drikke en teskje før hvert måltid.

 Behandling av giardiasis folk rettsmidler mykere effekt på menneskekroppen enn narkotika og medisiner. Det er en enkel oppskrift, men på samme tid er en effektiv og rask virkning. For å forberede den nødvendige straff hengende (teskje) og et glass med kokende vann. Gresset bør koke vannbad i femten minutter, deretter la den avkjøles naturlig og belastning. I den resulterende væsken bør legges så mye vann som kom som et resultat trenger å drikke 200 ml annenhver time i en teskje.  
Hvordan å behandle giardiasis hos voksne
 Giardiasis - vanlig nå til dags sykdom forårsaket av invasjonen av Giardia, som manifesterer seg i tynntarmen lidelser og påvirker leveren.
 Ljamblii er to stadier av utviklingen - de vegetative scenen og scene cyster. Ljamblii det første trinn er pæreformet, som om halvert med sugekopper, som de er festet til veggene i tarmen, det andre trinn av cyster, Giardia lamblia er ovale i form.
 Før behandle giardiasis hos voksne, foreskriver legen laboratorium diagnostisering, kan resultatene av disse bli funnet giardia og utviklingstrinn, og deretter foreskrive behandling.

 De viktigste symptomene på giardiasis


 Pasient intestinale lesjoner kan foreligge i form av duodenitt eller kronisk enterokolitt. Noen ganger kan det være en liten feber, buldrende, magesmerter.
 Ved kronisk enterokolitt kan være ledsaget av symptomer som diaré, forstoppelse sjelden, noen ganger de kan veksle. Det kan ofte være en smerte i midten av magesekken, være kvalme, dårlig munn, kan raping, halsbrann. Det er ofte ledsaget av uttømming av intestinale lesjoner.
 Bare en lege vet hvordan å behandle giardiasis hos voksne, tildele riktig medisinering.

 Hvordan å behandle giardiasis hos voksne (behandlingstrinn)


 Å behandle giardiasis beste i tre faser:

 Eliminering og fjerning av Giardia og forbedring av tarmen (stadiet varer fra to til fire uker);

 Formålet med antiparasittære legemidler som Trihopol, Tyberal, tinidazol, Furazolidone og andre tilsvarende medikamenter. Noen ganger Giardia kan være resistent mot visse stoffer, og Tiberal ansett som giftig fordi dette stoffet kan identifiseres som Makmiror;

 Rehabilitering modus. Også medisinering kan deles inn i akutte og kroniske. Hvis den akutte formen, blir behandlingen utført i ett trinn, forutsatt at pasienten er under medisinsk overvåkning, slik at medikamentet giftig og har en rekke kontraindikasjoner. Imidlertid er en kronisk form for behandling utført i tre faser: forberedende, antiparasitisk terapi og rehabiliteringsperioden.

 Før behandling giardiasis hos voksne, er det nødvendig å bestemme graden av sykdommen, og kan delta i behandlingen. Men kompleksiteten av behandlingen blir dramatisk redusert immunforsvar og det følgesykdommer av forskjellige organer og systemer, slik at behandlingen skal utføres i flere trinn for å unngå konsekvenser.  
Symptomer på giardiasis hos voksne
 Giardiasis er en parasittsykdom. Det kalles parasittiske protozoer - ljamblii. I nærvær av gunstige forhold, infiltrert menneskekroppen og multiplisere Giardia kan forårsake forstyrrelser i mage-tarmkanalen. Symptomer på giardiasis hos voksne sykdommer som lever og galleveier. I denne sykdommen kroppen forbrenner sårt trengte stoff som fører til ubehag.

 Symptomer på giardiasis hos voksne


 Avhengig av plassering av parasitter og perioden lesjoner produsere ulike symptomer på giardiasis. Symptomene på denne sykdommen er svært lik symptomene på følgende sykdommer:

 duodenitt, enteritt, dyskinesi tolvfingertarmen, enterokolitt;

 biliær dyskinesi, kolecystitt;

 allergier, bronkitt, allergisk hoste, astma, atopisk eksem;

 depresjon. Nervesystemet er undertrykt på grunn av giftstoffer som avgir giardia. Resultatet er at i mennesker er det tristhet, uforklarlig depresjon og apati;

 giardiasis symptomer hos voksne er svært lik symptomene på vegetative-vaskulære dystoni. Derfor er nærværet av denne sykdommen årsaken til kontrollorgan for giardiasis.

 Symptomer på giardiasis


 Giardiasis kan forekomme etter symptomer:

 tørrhet, flassing og dens gulaktig fargetone, blek, sprukne lepper, hjørnene av munnen hans dannet Zayed;

 svake smerter i øvre høyre kvadrant og navlen;

 nervesystemet lidelser, søvnløshet, tics, rastløse drømmer;

 vekttap for kvalme og oppkast, og til og med tap av appetitt;

 sterk rumling i magen, magesmerter, raping, alvorlige skarpe smerter oppstår i magen, halsbrann;

 økt svetting, hevelse;

 uforklarlig tretthet, irritabilitet, angst, hodepine, svimmelhet, svakhet;

 forstoppelse kan variere diaré kan forekomme pinovydnyy stol;

 ulike utslett, eksem, dermatitt;

 kroppstemperaturen kan stige litt;

 leveren kan øke i størrelse.

 I tilfeller hvor en person befinner seg i noen tegn på giardiasis hos voksne bør umiddelbart oppsøke lege for å diagnostisere sykdommen. Det startet på gang riktig behandling kan bidra til å unngå mange uønskede effekter.  
Hvilken frukt kan spises mamma fôring
 Ammende mor krever et balansert kosthold som inneholder nødvendig antall av sporstoffer, vitaminer, fiber og andre næringsstoffer, og inkludering i dietten av frukt er avgjørende. Bruk frukt hjelper mamma og forynge immunsystemet og fyll med melk nødvendig for normal utvikling av barnets saker. Leger anbefaler en diett for å inkludere minst 250-300 gram frukt en dag, men frukten for ammende mødre ikke passer alle.
 Preferanse "native" frukter
 Det er verdt å merke seg at ekspertene anbefaler å foretrekke "innfødte" frukt og bær, pærer, epler, plommer, aprikoser, kirsebær, druer, etc. Men bruken av konvensjonelle frukt finnes unntak. Med forsiktig ikke behandle frukt som tidligere forårsaket allergiske reaksjoner hos mor eller far til barnet. Dette er fordi allergi kan godt være genetisk arv fra foreldre til barn. Når endringer i helsen til et barn etter å ha spist fôring mor allergi frukt, må du gi dem tid. Og etter fire måneder kan du prøve deres bruk. Kanskje av den tiden barnet var sterk og i stand til å ta det for et nytt produkt.
 Også, for å finne ut hvilken frukt kan spises mor, sykepleie, ta hensyn til deres innvirkning på mor og baby, som noen av dem kan føre til forstoppelse, mens andre - utbrudd av diaré. For å gjøre dette, skriv en frukt diett bør gradvis, i små doser, mens nøye overvåke helse og barn og mor. For samme formål, ifølge ernæringseksperter, bør vi også ta frukt på tom mage.
 Bruk frukt har en pleie baby noen funksjoner. For eksempel vil epler ønskelig bruke i bakt og pre-rene pærer fra huden. Bruk av pærer positiv effekt på bukspyttkjertelen, men i mange av dem er ikke verdt det. Aprikoser, kirsebær og druer er rike på kalsium, så de bør også inkludere i kostholdet til ammende mødre. Hvis plommer gi en lakserende effekt, kan du erstatte dem spise svisker.
 Har sitrusfrukter forbruk
 Det antas at ammende mødre ikke kan spise eksotiske og sitrusfrukter. Men for å nærme seg dette spørsmålet er ikke så sterkt. En proposisjon er delvis sant, så eksotisk frukt kan forårsake allergiske reaksjoner. Men selv så, hvis en mor som ammer ønsker å spise en appelsin eller noen andre "eksotiske", det minimum av fosteret kan få lov til å prøve. Det er viktig å nøye observere reaksjonen til mor og barn.
 Av tropisk frukt ammende kvinne bør spise bananer fordi de er svært høy i kalorier og rik på kalium. I fersknene har et høyt innhold av magnesium, som gunstig påvirker de mentale balanse ammende mødre. Appelsiner, på grunn av sin sammensetning, er en fin måte å makt, men bruke dem med forsiktighet og i små mengder. Det samme kravet gjelder for mandarin, persimmon, grapefrukt.
 Om vinteren kan sitron brukes, da det vil være en ekstra kilde til vitamin C. Til tross for at mango, papaya, kiwi er eksotisk nok, hvis det er ingen allergiske reaksjoner kan også inkluderes i kostholdet til ammende mødre i små mengder. Det er også viktig å tenke på at inngå dietten eksotisk frukt fortsatt trenger mer omsorg enn de "innfødte". Og gjøre det bedre etter at barnet har nådd 4-5 måneders alder.  
Яндекс.Метрика