razhayuchyy faktum: herpes viruset er nesten hver person! Hvis du støter på et problem for forekomst av herpes virus, så for deg dette problemet, vi vie vår nåværende artikkel.
 Innholdet i artikkelen:

 Herpes og hvordan det er inge

 Hvordan å kurere herpes

 Lokal behandling av herpes

Behandling av herpes hjemme

 Herpes og hvordan det er inge
 Det er ganske mange feil på viruset, så i denne artikkelen vi ønsker å fjerne alt og fortelle: hva er herpes hvorfor det ser ut i kroppen vår og hvordan du behandler den.
 Herpes - en virussykdom som kjennetegnes ved utslett spesifikke gruppert blemmer på hud og slimhinner i kroppen.
 Herpes virus i dag har mer enn 8 typer, men de vanligste er bare fire av dem:

 Herpes lepper;

 Kopper;

 Genital herpes;

 Tinea versicolor.

 Alle disse sykdommene er akutt forverring av herpes virus. Det er, på et tidlig alder kroppen de fleste av oss får herpes virus. Herpes simplex virus ikke bærer noe ondt, bosatte han seg i våre nerveceller og lagret i dem. Herpes virus sjekker tidvis status for vårt immunsystem hvis det er sterk, herpes viruset undertrykt, og han vendte tilbake til sin sovende fase. Men man har bare å svekke immunsystemet, som herpes virus begynner å formere - hvis immunsystem ikke kan overvinne sin aktivitet, kan herpes virus bevege seg inn i en aktiv fase. Den første manifestasjon av herpes virus i kroppen vår skjer i barndommen, mange av dere husker kopper. La oss vurdere hvilke typer herpes virus og deres årsaker.
Behandling av herpes hjemme
 Varicella
 Vannkopper mer populært kjent som vannkopper. Ironisk nok, vannkopper og er en konsekvens av den aktive fasen av vannkopper. På behandling av tegn og vil vi ikke fortelle, fordi det er et emne for en annen artikkel, men noen ord om denne type herpes fortsatt husker.
 Varicella zoster virus overføres av luftbårne dråper når den kommuniserer med pasienten sunn. Andre måter kopper infeksjon - nei, fordi viruset helt tilpasset livet i miljøet og dør i løpet av få minutter. Infisert med vannkopper kan bare være på den personen som har denne typen virus er i den aktive fasen. En syk person kan infisere en annen vannkopper to dager før han vil være den første utslett. Det var etter at når en person infisert med kopper seg alltid i kroppen forblir varicella virus, men immunsystemet, og i sin tur har antistoffer som hemmer tillate denne type herpes virus i sin aktivitet.
 Herpes lepper
 Det er denne type herpes virus viser mange kalt "kald på leppene." Forkjølelsessår på leppene glans vises først som rødhet, og deretter - i form av bobler. Mange mennesker feilaktig tror at herpes lepper er et resultat av forkjølelse, men det er fundamentalt galt idé.
 Herpes viruset er i kroppen permanent, at viruset forårsaker forkjølelsessår på leppene hele tiden i kroppen, og det trenger ikke komme til oss med forkjølelse. Det vil si, herpes simplex virus er inne i kroppen dormant den kan aktiveres kun hvis svekket immunsystem. Immunsystemet i sin tur svekker oss når vi er syke eller virale forkjølelser når kroppen vår aktiverer et annet virus, og når vi tok en stressende situasjon. I slike situasjoner, sende immunsystemet all strøm til å bekjempe "problem" ikke regulerer aktiviteten av herpes virus.
 I de fleste tilfeller forekommer utseendet av herpes på leppene etter forkjølelse viral sykdom, og det er derfor mange tror at herpes er resultatet av en kald. Men det skjer også når det er herpes og uten sykdom etter perenervuvaly eller du opplevd en stressende situasjon.
Behandling av herpes hjemme
 Genital herpes
 Genital herpes - en annen type herpes virus. Som navnet tilsier, vises genital herpes på kjønnsorganene - kjønnsorganene. Større grad av genital herpes utsatte menn. Genital herpes er en seksuelt overført og vises først som rødhet, og deretter i form av bobler, som deretter konverteres til såret.
 Helvetesild
 Helvetesild - en annen type herpes virus. Tinea versicolor er en konsekvens av forverring av herpes virus som er funnet i kroppen etter vannkopper. Som tidligere nevnt, skjer ved helvetesild lettelser det humane immunsystem. Tinea versicolor starter med følsomhet for lokal forekomst av fremtidige tap boble, så der selv Boble sår på en side av kroppen. I de to første dager etter brannen har evnen til å vokse.

 Hvordan å kurere herpes
 Behandling av nesten alle typer herpes virus er utført i hjemmet, selvfølgelig, etter samråd med hudlege. De viktigste legemidler til behandling av alle typer av herpes er antivirale medikamenter. Deres fremgangsmåte er nødvendig for å redusere aktiviteten og undertrykke herpes virus. Sammen med antivirale medikamenter være spesielt oppmerksom på immunstimulerende medikamenter, med den begrunnelse at herpes virus oppdages av svekket immunforsvar, derfor, at han begynte å bekjempe viruset og begynte å produsere antistoffer - det bør styrkes.
 Videre hver type herpes holdt sin lokalbehandling for å fremskynde heling av lesjoner.

 Lokal behandling av herpes
 Behandling av herpes på leppene
 Som aktuell behandling av herpes på leppene ved hjelp av spesielle kremer som lindrer kløe og beroligende effekt.
 Behandling av genital herpes
 I topisk behandling av genital herpes salve brukes også, som nøytraliserer lindrer kløe og smerte i de berørte områdene.
Behandling av herpes hjemme
 Behandling av herpes zoster
 Som for topisk behandling av herpes zoster, den består av flere komponenter. Først må fokuset herpes eller grønn maling smudge eller håndtere spesiell lotion. Dette er for å sikre at det ikke var noen pussdannelse, som inne i boblene utslett er pus, og bobler kan bare begynne å sprekke, og må brenne. Sekund, fordi igjen, boblene inneholdt pus - de må pidsushuvaty, og dermed helbrede dem, er dette gjort ved hjelp av spesielle salver. Og til slutt - den tredje, fra det faktum at syrer helvetesild nerveender, det kan være ledsaget av smerte, må du ta smertestillende.
 Ta vare på deg selv. Holde immunforsvaret, og ikke gi etter for stress.  
 Halsbrann - svært ubehagelig og smertefull følelse av at minst én gang i sitt liv følte nesten hvert sekund borger av landet vårt. Rundt halsbrann og måter å behandle det går ganske mange myter, så i dag vil vi se nærmere på årsakene til halsbrann og snakke om de riktige måter å behandle det.
 Innholdet i artikkelen:

 Årsaker til halsbrann

 Hvordan du raskt bli kvitt halsbrann angrep

 Halsbrann Behandling

Hvordan bli kvitt halsbrann hjemme

 Årsaker til halsbrann
 Halsbrann - det er en ubehagelig følelse i brystet, ledsaget av en brennende følelse langs hele spiserøret. Det vil si at symptom på halsbrann - en brennende følelse i spiserøret. Hvorfor er dette?
 Vår spiserør lukkemuskel separert fra magen. I det store og kan sphincter være fullt kalt kontrollpost, som det er stengt, og åpnes bare når det passer forbrukes mat gjennom spiserøret. I dette tilfellet, lukkemuskelen åpnes, hoppe over måltider og deretter lukkes for å hindre at magesyren fall i spiserøret. Men for noen grunner sphincter kan periodevis åpent og gastric juice fortsatt kommer inn i spiserøret, fører det til en brennende følelse - halsbrann.
 Grunnene til at uforvarende åpner lukkemuskelen kan være forskjellig, mest på grunn av det faktum at lukkemuskelen svekke eller hiatal brokk oppstår. Det finnes andre grunner, men de er ikke så vanlig.
 I tillegg er det flere andre grunner til at en person kan være halsbrann. En av disse grunnene er smal og strakte seg klær som bukser som sitter veldig stramt i midjen eller belte strammet for mye - de øker intra-abdominale trykket som faktisk kan utløse halsbrann. Halsbrann kan også være et symptom på diabetes, leddgikt og psykiske lidelser.

 Hvordan du raskt bli kvitt halsbrann angrep
 For noen grunn, det store flertallet av mennesker i et anfall av halsbrann prøver å kvitte seg med den ved hjelp av brus, men egentlig bare ikke. Hvorfor? Husk at du sannsynligvis så reaksjonen når en beholder med natron lagt eddik. Nesten det samme skjer med oss ​​når vi prøver å undertrykke magesyre brus, brus bryter ned først, og deretter produsere store mengder skum. Soda har bare en midlertidig effekt, siden det hindrer brennende følelse, men da en stor mengde skum, som i dette tilfelle skjer strekninger veggene i spiserøret, og dette fører til ytterligere angrep av halsbrann. Derfor tar soda for halsbrann, provosere deg enda større angrep av halsbrann.
 Hvorfor undertrykke angrepet av halsbrann? - Det er en smerte, som er å nøytralisere så raskt som mulig. Så hvis du ofte plaget av halsbrann, jeg har alltid med meg noen piller for å hjelpe undertrykke surhet i kroppen: Hastal, Rennie, Fosfalyugel etc. Hvis hånden var ikke disse stoffene, kan det undertrykke halsbrann mineralvann eller normal suger godteri helst uten sukker.
Hvordan bli kvitt halsbrann hjemme

 Halsbrann Behandling
 Som du vet, de ovennevnte metodene er kun aktuelt å undertrykke angrep av halsbrann, men bidrar ikke til sin behandling. Hvis halsbrann vondt du i løpet av uken, er det en grunn til å slå til leger, lege og gastroenterolog. Leger å drive forskning og prøver å etablere årsaken til halsbrann i kroppen din.
 Å behandle halsbrann narkotika brukes: Kontrolok, pantoprazol omeprazol, etc. Også, kan legene gi anbefalinger om livsstil og andre faktorer som liksom provosere halsbrann. Hvis halsbrann utløser andre sykdommer, er det naturlig at de skulle begynne å gro.
 Selvfølgelig, en av de viktigste måtene å bli kvitt halsbrann og ikke for å provosere henne utseende - et riktig kosthold. Riktig ernæring for halsbrann har flere begrensninger, dvs. utelukkelse fra diett mat provokatører som øker surheten i kroppen. Disse produktene omfatter:

 Sitrusfrukter;

 Sure matvarer;

 Kaffe og kakao;

 Løk og hvitløk;

 Pepper, krydder og krydder;

 Ketchup;

 Eddik og syltede produkter;

 Kullsyreholdige drikker;

 Sjokolade;

 Mentol og mynte;

 Hvitt brød.

 Hva kan spises, for ikke å provosere halsbrann? Først av alt er det nødvendig å redusere mengden av matinntaket, eller prøve å dele deler av mat i 2 timer, eller lage en liten del først. Det anbefales å sette en seks-måltid av dagen.
Hvordan bli kvitt halsbrann hjemme
 Du kan bruke:

 Magert kjøtt og nesmazhene;

 Ikke sitrus juice;

 Korn;

 Melk;

 Friske frukter og grønnsaker;

 Fortsatt mineralvann.

 Behandling av halsbrann folk rettsmidler
 Hvordan bli kvitt halsbrann folk rettsmidler? Det beste folk rette for halsbrann behandling er infusjon av urter. Hell en spiseskje salvie og kamille i en bolle, hell alt med to kopper kokende vann og la stå i to timer. Infusjon bør ta en halv kopp før og etter måltider.  
Яндекс.Метрика