I dag vil du lære fra artikkelen:

 Årsaker til hodepine

 Tabletter hodepine

 Hodepine i svangerskapet

 Folk rettsmidler for hodepine

Behandling av hodepine

 Årsaker til hodepine
 Hodepine kan oppstå på grunn av usunn livsstil. Hvis du ofte røyker - det vil være en hodepine, er sjansene for sykdommen øker hvis du er en erfaren røyker. I sigarett inneholder en enorm mengde giftige stoffer i blodet, og med det hjernen. Røykeslutt vil bidra til å redusere hodepine. Også ikke glem om alkohol, noe som påvirker blodårene i hjernen, og viser kroppen av næringsstoffer. Drikking med røyking hindre cerebral blodstrøm, som fører til vaskulære spasmer og plutselige forverringer.
 Ikke glem om psykologi, jo mer du er i konflikt med andre, jo mer det er en hodepine. Stadige endringer i humør - en alvorlig belastning for kroppen, så du trenger å lære å slappe av og være vennlig mot andre, og fremfor alt til seg selv. Tilsvarende faktor på grunn av hvilken det er en hodepine, været. Endre atmosfærisk trykk provoserer klipp i nakkesøylen, på grunn av dette, blod kan ikke sirkulere skikkelig og hjernen får nok oksygen. Fordi været forandrer seg veldig brått endres og humørsvingninger, som igjen er belastende for kroppen.
 Påvirker hodepine og metabolisme. Det er ingen hemmelighet at mat kan øke hastigheten på stoffskiftet, noe som fører til stress i kroppen. For eksempel, hvis du drikker for mye sterk kaffe, vil øke trykket og du vil ha svimmelhet med hodepine. Noen matvarer kan forårsake hodepine, som godteri og kjøtt. En rekke energi også provosere hodepine, så du trenger å justere kostholdet og ikke til å overse disse produktene. Spis regelmessig, men som om du hopper over et måltid, vil kroppen tilpasse seg stress, og dette må gjenspeiles i hjernen.
 En allergisk reaksjon kan også forårsake hodepine. Svært ofte mennesker er følsomme for lukten av maling eller fuktighetskrem, straks det påvirker effektiviteten av hjernen. Vanlig bil eksos vi puster hver dag, kan føre til store smerter, avhengig av helling.
Behandling av hodepine
 Insomnia også fører til hodepine, samt for lang drøm. Om natten du trenger å sove 8 til 12 timer, men ikke mer. Mange sier at etter en lang søvn head "vattert" og effektivitet sterkt redusert.
 Stoffene har mange bivirkninger, nesten hver rusmisbruker er i detalj beskrevet alle skadelige påvirkninger. I de fleste tilfeller, indikerer produsenten at det kan være hodepine, men ingen ikke høre. Sørg for å konsultere legen din før du tar narkotika, vil han foreskrive deg riktig dose, noe som reduserer sjansene for hodepine. Særlig farlig er legemidler med effekt av anestesi, kan de forårsake kreft i magesekken, og ta dem over to uker i en rad kan ikke i noe tilfelle. Også, hvis du føler sterke smerter i hodet noen dager - se legen din ikke kan "sette ut" symptom analgetikum kan godt ha utviklet en alvorlig sykdom. Hodepine av narkotika utviklet i hvis du er allergisk mot en medisin.

 Tabletter hodepine
 Før du begynner å ta piller for smertene i hodet bør du snakke med legen din. Mange produkter inneholder potente stoffer i sin sammensetning, som bare kan forverre smerten, og provosere andre problemer. Deretter beskriver vi den mest kjente narkotika hodepine.
Behandling av hodepine

 Ergotamin tartrate

 Som en del av ergot medisiner er alkoloydы fordi det tar umiddelbar virkning og raskt lindrer smerte. Effekten er forårsaket av kompresjon av blodkarene i hjernen, er langsom blodstrøm gjennom blodkarene og blodstrømmen i hjernen bremser ned dramatisk. Selvfølgelig er det lindrer smerte, men som det kan ses fra beskrivelsen av effekt - forårsaker bivirkninger: diaré, kvalme, forstyrrelser i mage-tarmkanalen, forbigående blodmangel og mer. Du kan ikke bruke denne medisinen uten å rådføre deg med legen din. Medisiner bør tas bare i situasjoner hvor det er umulig å tolerere smerte. Hvis du drikker det for ofte - vil vanedannende, og du må øke dosen til to eller tre. Gitt at det i stor grad begrenser blodårene kan få en annen, mer alvorlig problem. Du kan ikke ta stoffet i løpet av hjerte-og karsykdommer og magesår. Fordi midlertidig anemi ikke kan være gravide kvinner drikker, vil det abort.

 Inderal (propranolol)

 Legemiddel med et smalt spekter av aktivitet, er det skrevet ut kun til å behandle hodepine. Inderal er en beta-blocker, det reduserer aktiviteten av adrenalin og blodtrykket synker gradvis. På grunn av dette er det avtagende av cerebral blodstrøm og vasokonstriksjon. Husk at Inderal har mange bivirkninger, særlig ugunstig effekt på mage-tarmkanalen. Han forgifter lungene, noe som kan føre til en økning i hyppigheten av angrepene i astmatikere. Ikke i noe tilfelle bør ikke tas av gravide kvinner Inderal. Du kan ikke ta stoffet hypotensive fordi på grunn av vasokonstriksjon er trykkfallet. Før bruk, bør du kontakte lege.

 Amitriptylin

 Legemidler som ikke forårsaker mange bivirkninger, men fortsatt trenger å snakke med legen din før du tar den. Du bruker den hver dag, men strengt ment dosering. Stoffet tilhører en gruppe av antidepressiva fordi det påvirker humøret, og bidrar til å takle stress. Av denne grunn, lindrer det hodepine etter å ha tatt en person føler seg rolig og gradvis smertene går bort. Bivirkninger er umerkelig, for å bruke narkotika i riktig valgt doser, men hvis det stige, vises tørr munn og kraftig svimmelhet. Også medisin påvirker synet, og hvis din visjon ufullkommen - konsultere legen din.

 Mydryn

 Stoffet har smertestillende effekt, men negativt påvirker blodkarene i hjernen. Det beroliger også det sentrale nervesystemet, som også bidrar til å takle en hodepine. Men for nå mydryn skrevet ut kun når andre legemidler er maktesløse eller mottak er ikke mulig på grunn av hypersensitive.

 Bellerhal

 Medisinen er foreskrevet, ikke bare for hodepine, men når kvalm. Som en del av ergotamin til stede, men i meget små doser. I denne forbindelse, kan du ta bellerhal hver dag. Stoffet er kontraindisert hos gravide kvinner.
Behandling av hodepine

 Katapresan (klonidin)

 Medikamentet blir referert til som alfa-blokkere. Den regulerer blodtrykket, smalner blodkar og opprettholder sirkulasjonen av hjernen. Siden det har en sterk innflytelse på blodårene i hjernen, kan det ikke tilbakekalle kraftig. Gradvis redusert dosering, og så er det avvisning av narkotika. Stoffet er kontraindisert hos gravide kvinner.

 Aspirin

 Kan ikke tilskrives aspirin smertestillende, det har anti-inflammatorisk effekt på hele kroppen. Men siden aspirin tynner ut blodet, det forenkler blodstrøm, noe som bidrar til å kvitte seg med en hodepine. Aspirin ikke innsnevrer blodårene og ikke langsom blodsirkulasjon og letter den, fordi på den ene side kan det bidra til, men på den annen - forverrer sykdommen.

 Hodepine i svangerskapet
 Nedenfor gir vi noen råd til gravide kvinner for å forhindre migreneanfall.

 Drikk rikelig med rent vann, hodepine ofte oppstår på grunn av dehydrering. Ikke drikker te og kaffe, de bare bidrar til fremveksten av migrene;

 Spise seks ganger om dagen i små porsjoner;

 Sove minst 10 timer i døgnet;

 Mest tur, har oksygen en positiv effekt på hjernen;

 Registrer deg for en massasje for å slappe av livmorhalsen;

 Ikke drikk søt, fet og salt mat;

 Ikke vær nervøs over ingenting, prøver å glemme alle problemene;

 Unngå passiv røyking, er det ikke mindre skadelig enn vanlig røyking.

 Ikke ta medisiner uten resept.

Behandling av hodepine
 Hvis smertene i hodet har kommet ut av det kan miste uten medisinering, under vi beskriver flere måter.

 Slapp av i fullstendig stillhet i et godt ventilert rom;

 Gå til sengs, hvis du føler at smertene forverret seg over tid;

 Tuppene skyv hodemassasje;

 Plasser isen til tilbake i 10 minutter;

 Vask varmt vann;

 Brygge mynte eller rose, de slappe nervesystemet og lindre smerte;

 Plasser lampen smaksatt med eterisk olje, som for eksempel lavendel eller oransje olje.

 Ikke glem at du ikke kan undervurdere hodepine - et symptom som tyder på problemer i kroppen. Gjennomføre medisinsk undersøkelse og angi årsakene til at det er vondt.
Behandling av hodepine

 Folk rettsmidler for hodepine

 Brygge varm te med honning og sitron. Ikke nødvendigvis gjøre for sterk te, det bare pirrer nervesystemet. Du kan også bruke teposer, tilsett honning og hjem sitron at slappe av sinnet og gradvis lindre smerte;

 Bo alene med ham i et stille rom. Bare slappe av og kvitt overflødige tanker, ofte unødvendige tanker og erfaringer støttes hodepine;

 Lær hvordan å massere cervical og hodebunn. Massere nakken veldig forsiktig myke og myke bevegelser, trenger ikke å tenke at jo mer intens massasje, jo høyere effektivitet. Masser tinningene, gni hodebunnen med pads av fingrene. Du vil merke at smertene forsvinner gradvis. Den store fordelen med massasje er at det kan gjøres selv på trening eller på jobb;

 Kontroller reaksjonen av organismen til havsalt og eteriske oljer. Havsalt har en positiv effekt på hele kroppen, og eteriske oljer slappe av sinnet og stimulerer kreativitet. Ikke ligge i badekaret for lenge, for første gang nok i 10-15 minutter;

 Veldig veldig bra sitronskall - fest den til templene i ca 10 minutter;

 Hypericum urt er en naturlig antidepressant som kan redde deg fra hodepine. Legg en kopp spiseskje av urter og hell 200 ml kokende vann, 30 minutter sil suppen. Du bruker den tre ganger om dagen i en halv time før måltider;

 Bland 5 gram eple cider eddik og 5 gram honning. Ta blandingen daglig med måltider;

 En spiseskje av blader mor og stemor brygget i et glass med kokende vann, deretter drikke flere ganger om dagen i en halv time før måltider;

 For å forbedre blodtilførselen til hjernen bidrar til å belegge. Fest ull skjerf eller skjerf til occipital regionen, vikle hodet slik at du kan holde håret rundt templer. Hold det for så lenge smertene vil ikke gå;

 Terapeutisk effekt har aloe juice. Tilsett 30 dråper per 100 ml kaldt vann. Drikke medisiner kan en gang om dagen;

 Brygge 200 gram linfrø 3 liter varmt vann. To timer kjøttkraft kan være kjølig og belastning. Ta 100 ml kjøttkraft i en halv time før måltider flere ganger om dagen. Varighet av behandlingen - to uker.

Behandling av hodepine
 Skål!  
Яндекс.Метрика