Ordet liktorn taler for seg selv. Fra tørre liktorner og vorter er kjennetegnet ved en mangel på stangen. Dette kåt huden stram i enkelte områder av foten naturlige forsvar av overflødig belastning som presser eller rubbing. Folk som er i kraft yrke manuelt, vanligvis på hånd mais er konstant friksjon verktøy. De beskytter bløtvevet fra skrubbsår og sår. Det samme skjer med føttene, la løpere. De har til fots årene dannet en sterk liktorn som motstår høy belastning på foten.


Behandling av liktorn på føttene Det liktorn på føttene mine nesten hver person. Ikke alle er bekymret. De fleste menn er i ferd med å ta hensyn til liktorn bare når de skaper problemer: ubehag når du går eller smerte.

 En av årsakene til liktorn - iført ubehagelig sko tett og konstant gå i høye hæler, noe som selvfølgelig, spesielt for kvinner. De er mer oppmerksomme på tilstanden til sine føtter, spesielt i varmt vær når iført åpne sko. Og i andre årstider kvinne prøver å lær bena hadde grove lag, og var glatt og velstelt.
 For å gjøre dette på en vanlig regelmessig fukte og nærer huden på føttene. Foruten de åpenbare kosmetisk effekt, og du får en garanti fra ubehagelige overraskelser i form av grove liktorn og sprekker på sålen.

 Hvis fortsatt problemet har påvirket deg, prøv intensive prosedyrer ved hjelp av folk rettsmidler for å redusere den til et minimum. For denne drakten bad med infusjoner av urter, brus og salt, olje wraps og så videre. Taktikk er det samme: å myke opp hornlaget i huden og sakte fjerne det. Apoteket tilbyr en rekke moderne fasiliteter. Som en del av de fleste av dem må ha salisylsyre. Kombinert med urteekstrakter det fungerer razmyahchayusche, skinn liktorn da lett fjernes. Disse prosedyrene må gjentas til forsvinningen av keratinized lag av huden. For samme formål kan benyttes og maisplaster.


 Hvis smertefulle liktorner


 Årsaken til smerter i liktorn - den beskyttende funksjon i kroppen. Hvis tykkere lag av huden gir ikke beskyttelse natoptysh fortsetter å vokse inni, implementert i det myke vevet, trykk på nerver, blodårer knipe. Derfor - skarp smerte.

 Smerten oppstår liktorn og når forseglingen er huden rundt vorte eller fremmedlegeme - splinter, knust glass og så videre. De kan forårsake betennelse. Prøv å fjerne fremmedlegemer med tvungen desinfeksjon av huden. Hvis det ikke fungerer hjemme, sitter dypt splint, kontakt legen din. Spesialist raskt, smertefritt redde deg fra et fremmedlegeme korrekt behandle morgen, noe som utelukker for infeksjon og mulig betennelse.

Behandling av liktorn på føttene


 En annen årsak smerte liktorn - spesielt strukturen av den enkelte som vises på sin kurs. Behandle liktorn er mye vanskeligere. I slike tilfeller øker kroppens planet av foten, å innrette sin overflate, som er involvert i å vandre. Hvis metatarsus ben lang nok, er de som dannes ved fortykning av huden.

 I andre tilfeller, smertefulle liktorn følge dannelsen av støt på tær eller forvrengning. Slike problemer oppstår ofte med alderen. Uutholdelig smerte det kan fjerne bare kirurg.


 Tradisjonelle oppskrifter behandle liktorn


 Soda bad av liktorn. En spiseskje med natron, samme mengde ammoniakk og samme knust såpe, legge til to liter varmt vann. Hold i bena, som dekker bollen med noe på toppen før vannet kjøles ned. Etter badet, fjern myknet hudlaget pimpstein liktorn.

 Liktorn av salt bad. To spiseskjeer med vanlig salt, legge til to liter varmt vann. 20-25 minutter hold frem i denne løsningen. Behandle liktorn etter mykgjørende pimpstein.

 Komprimere aloe fra liktorn. Dette gjøres for natten. Ta et blad aloe, vaske og klippe det sammen. Plassere kutte aloe feste til natoptыshu. Dekk med cellofan, oppdateringspakke, topp slitasje sokker. Morgen behandler fot pimpstein. Gjenta komprimere til utryddelse liktorn.

 Komprimere med celandine fra liktorn. Denne oppskriften krever friske urter celandine. Hit celandine unna veier. Vask, male i en kjøttkvern. Massen av grønn celandine på en serviett til DAB natoptыshu, cover plastfolie, bandasje fix. På toppen satt på en sokk. Gå til sengs. I morgen, bade foten hans, gni en pimpstein. Den komplette utgivelsen fra liktorn vil trenge flere av disse pakkene.

 Olje komprimere på liktorn. Ta en ren bomullssokker og impregnere dem godt oppvarmet olje. Klem og slitasje. På hver etappe trekke en plastpose, og på toppen av det - en annen varm sokk. Ligg med kompress i 2-3 timer. Etter inngrepet, skal han vaske sine føtter, gni en pimpstein.

 Sour bad av liktorn. Dette gjøres for natten. Varme og hell i en bolle med yoghurt whey, holder føttene i det for en halv time. Påfør huden stopp glyserin og lakserolje i like store deler. Ta inn infusjon. På en halvliter kokende vann - en teskje av tørt gress Hypericum, Calendula (ringblomst) og Tui dekorative. Koke i ett minutt og bokstavelig talt la 15. Drikk fersk infusjon og gå i dvale. Lag en kompress for en uke.

 Pakker med propolis fra liktorn. Mos stykke propolis, fest den til natoptыshu, dekk med plastfolie, gasbind klut, montert på ben, sokker. Med denne kompress kan gå hele dagen. I kveld rasparte føttene i varmt vann, gni med pimpstein og deretter sette propolis. Ikke stoppe, gjøre det i løpet av uken. Problemet vil bli løst liktorn.  
 En av de vanligste gynekologiske operasjoner på den reproduktive system av kvinner har ovarian laparoskopi. Behovet for denne operasjonen er på grunn av dannelse av cyster på eggstokkene. Cyste i et væskefylt hulrom dannet i hoveddelen av eggstokken.

Laparoskopi cyster yaychnykaa


 Typer cyster

 Funksjonelle cyster er dannet av bindevev i eggstokken og kan løses opp på egen hånd. Årsaker til problemet kan være flere: uttømming av immunsystem dysfunksjon av eggstokk eller hormonell svikt i kroppen. Diagnose av funksjonelle cyster gjennomført ultralyd. I slike tilfeller kirurgi er ikke nødvendig kvinner foreskrive et kurs av hormonbehandling.
 Det er mye vanskeligere med andre typer av ovariecyster, organisk, som er en tett formasjon med et fast skall fylt med væske. Sentre organiske cyster kan være enten i kroppen av eggstokken, og på overflaten. Risikoen for slike cyster er rask vekst. Sen påvisning kan føre til brudd på eggstokken. I dette tilfellet, er umiddelbar operasjon er nødvendig.
 Hvis du finner flere cyster i eggstokkene til kvinner leger diagnostisert - polycystisk. Sykdommen, noe som ofte fører til infertilitet. Symptomer kan være tilstedeværelse av polycystisk menstruasjonssyklus, rask vektøkning, og økt utseende av den kvinnelige kroppen hår. Hormonbehandling er noen ganger maktesløs og deretter oppnevnt av laparoskopi.
 En annen type cyste, som er ganske sjelden, endometroid cyste. Symptomene på sykdommen kan vises i generell svekkelse av pasienten, fulgt av feber. Kirurgiske inngrep er nødvendig. Laparoskopi er utført for å fjerne adhesjoner som dannes som et resultat av endometriose.

 Laparoskopi Prosedyre

 Laparoskopi for sin teknologi, enkel betjening. Men bare noen få år siden gjorde det svært sjelden, og legene tydd til abdominal kirurgi, som forsinket prosessen med å gjenopprette kvinner. I dag, diagnostisering av ovarian cyst, er i hovedsak brukt laparoskopi. Med hjelp av spesialutstyr operasjonen utføres raskt uten noen komplekse effekter og store arr. Deknings kvinner oppstår i løpet av få timer.
Laparoskopi cyster yaychnykaa

 Målet med operasjonen er å fjerne en cyste på eggstokken uten å skade sitt skall og uten å treffe sunt eggstokkvev. Bare i sjeldne, alvorlige tilfeller kan kirurgen bestemmer seg for å holde en kile reseksjon, når du fjerner cyste ivrig på et lite område av vev av eggstokken. Forklarer prinsippet om laparoskopi kvinne, gynekologer sitere eksempel på renseprosessen mandarin.
 Ord drift noen ganger fører til terror blant kvinner. Laparoskopi i dag har blitt så daglig prosedyre at alle frykten var ubegrunnet. Det viktigste å velge en erfaren lege, som hun stoler. Operasjonen er så enkelt som utføres under lokalbedøvelse, i svært sjeldne tilfeller, til beslutningen bruke narkose.
 Gjenopprette fra slike operasjoner er svært rask. Sykehusinnleggelse er ikke nødvendig og utført poliklinisk laparoskopi. Livsstil kvinne begynner neste dag. Sam eggstokk og dens funksjon gjenopprettes innen syv dager.
 Fornektelse av kvinner i laparoskopi for å kvitte seg med cyster på eggstokkene kan føre til alvorlige konsekvenser. Først den raske økningen i cyster, som nevnt ovenfor, kan føre til brudd i eggstokkene og forårsake indre blødninger. Som et resultat - tap av eggstokkreft opprinnelse og infertilitet. En annen fare utgjorde en cyste, eggstokkene forvrengning ben på som mottar næringsstoffer er blodtilførsel. Resultatet kan bli eggstokkvev død. Dessuten vokser meget raskt cyste kan forårsake patologiske forhold i vev utvikling, som fører til patologiske vekster. Dette kan være fordelaktig for utvikling av kreft i eggstokkene.
 Ikke vær redd hvis legen har fortalt deg laparoskopi. Til dags dato, er denne prosedyren den mest trygg og effektiv på alle typer transaksjoner. Painlessness kirurgi og rask utvinning perioden vil ikke bryte rytmen i livet. Det viktigste rettidig diagnose, så ikke utsette å gå til legen hvis du føler deg ukomfortabel. Prøv å bli vist regelmessig av en gynekolog. Ignorerer problemet kan føre til tragiske konsekvenser. Holde seg frisk.
Яндекс.Метрика