Behandling av mellomørebetennelse i hjemmetØrebetennelse - er en betennelsessykdom i øret. Det påvirker ikke bare ørene, og syke hodepine og følelsen generelt forverret.
Skjemaer ørebetennelse
Otitis har flere former:

- Ekstern -
 kan være forårsaket av manglende overholdelse av hygiene ører: Du kan ta infeksjonen når du rengjør ørene. Sykdommen manifesterer seg selv grunn som alvorlig smerte som forverres når trykket. I parotiden regionen kan oppleve hevelse, forstørrede lymfeknuter. Kanskje pus, smerte alternerer med kløe.
- Mellomørebetennelse - prosessen med betennelse i mellomøret. Denne infeksjonen oppstår når kald, sår hals, skarlagensfeber og andre sykdommer. Et karakteristisk trekk ved sykdommen - akutte bankende smerter ledsaget av feber og nese ører.
- Intern ørebetennelse komplikasjon oppstår i midten. Føler det samme, men mer uttalt. I tillegg kan pasienten pine kvalme og oppkast. Intern ørebetennelse behandles under medisinsk tilsyn og bare i et sykehus. Venstre ubehandlet, en person mister hørselen.
De to første typer av sykdommen er mulig å behandle, men å bruke det hjemme, sørg for å følge legens anbefalinger.
Hvordan å kurere ørebetennelse
Otolaryngologist diagnoser otitis media, basert på resultatene av en undersøkelse øregangen og trommehinnen. Om nødvendig, utpekt Røntgen av hodeskallen, blod.
For behandling av ørebetennelse bruke medisiner. I noen tilfeller er det behov for kirurgi. Vellykket behandling avhenger rettidig diagnose, så for å unngå komplikasjoner. Å redusere smerte vanligvis gitt Paracetamol dråper Otylaks. Du kan lage kompresser, fukte gasbind i en løsning av borsyre med glyserol.

I mellomørebetennelse anbefalte media sengeleie.
 Selv ikke startet pus kan grave inn i øret 90% alkohol løsning. Hvis genetisk tre dager er startet, gjennomfører legen en obduksjon trommehinne. Når han har begynt å skille seg ut for sin beste utgang fra betent øre nese begravet Naftizin, Tyzyn, Sanoryn. Infeksjonen behandles med antibiotika. Behandlingen bør skje innen ti dager for å hindre tilbakefall.
Dersom behandling av mellomørebetennelse i hjemmelaget omgående, er pasienten utvinne uten hørselstap. Men i sjeldne tilfeller, mulige cicatrices trommehinnen. Konsekvensen av denne situasjonen er delvis eller fullstendig tap av evnen til å høre. Ved intrakranielle komplikasjoner mulig død.
Hvordan å kurere ørebetennelse tradisjonelle medisiner
Ørebetennelse kan behandles hjemme ved hjelp av de populære oppskrifter.Effektivt lindrer smerte balsam. En av urter for en uke insisterte i ti deler vodka. Verktøyet oppbevares på et kjølig mørkt sted. I drypping inn i øret smerte bare gå bort. Like effektive lavendelolje.
Cure ørebetennelse kan bruke anstrøk av einer. Vatt dynket i den lå i øregangen, noe som reduserer betennelse.
En annen oppskrift innebærer bruk av laurbærblad. Fem av sine blader brygge en kopp kokende vann, la stå i tre timer. Den resulterende infusjon dryppe inn i øret eller inne ta to spiseskjeer tre ganger om dagen.
Effektive øredråper kan være Walnut anstrøk av calendula eller, i noen tilfeller litt varmet vodka.
Oppvarming i behandling av ørebetennelse
Hvis ingen otitt gjødsel hjemme godt hjelp komprimerer og varm. Men de kan bare brukes ved normal kroppstemperatur. Komprimere forberedt med vodka eller alkohol kamfer. Gauze foldet til åtte lag, slik at hullet for øret. Deretter fukter i vodka og fester seg til overflaten av parotiden. Dekk med folie, bomull og lås skjerf eller lommetørkle.
God effekt varmer løk. Det må knuses, innpakket i et lommetørkle, legger øret til pasienten og ligge på en varmepute. Ofte brukes med mellomørebetennelse pose med salt, oppvarmet i en panne eller blå lampe. Ill være varm øre tre ganger om dagen, varighet av prosedyren ti eller femten minutter. Hjelp hastighet utvinning maskinvare rehabilitering - UHF, ultrafiolett bestråling, laserstråling.
Forebygging av ørebetennelse
Selvfølgelig, er sykdommen alltid lettere å forebygge enn å kurere.Et utmerket middel for smittsomme sykdommer - Propolis tabletter for å tygge. Ikke rolle ved forebyggelse av otitis tar herdingen av legemet. Tid Unn inflammatoriske sykdommer i munnhulen og nasopharynx.
For å unngå å bli syke ørebetennelse bør være ordentlig vыsmarkyvatsya: det bør gjøres, vekselvis lukker venstre og høyre nesebor. Unngå hypotermi, holde en sunn livsstil, ta vitaminer.  
Kikhoste hos barn: symptomer og behandling
 Kikhoste - en akutt infeksjonssykdom. De fleste kikhoste syke barn under fem år, spesielt i høst og vinter. Infeksjonen er svært farlig for helse og til og med livene til barn under ett år, egne antistoffer mot bakterien i baby ennå, men med morsmelken immunitet mot kikhoste overføring.
 Den utløsende agent for sykdommen er kikhoste Bacillus (stang eller Bordet-Zhang), som er ustabil til virkningen av eventuelle eksterne faktorer, men å være et skall av de øvre luftveier av friskt barn umiddelbart implementert i slimhinnen i blodet, som er fordelt over hele kroppen . Dette tyder på at kikhoste er overført av luftbårne dråper, kan de få fra tredjeparter eller via gjenstander.
 De viktigste symptomene på kikhoste hos barn
 Den viktigste funksjonen av sykdommen er alvorlige angrep av krampaktig hoste, gjentatte over tid. Men de første symptomene på kikhoste hos barn ligner vanlig ARI: utmattelse, tap av matlyst, rennende nese lys sjelden tørr hoste, feber (vanligvis til 37-375 grader, i noen tilfeller - opp til 39 grader).
 Dag etter dag hoste øker, på 12 til 14 dager av sykdommen er det krampaktig, paroksysmal karakter. Om natten hoste angrep vanligvis blitt hyppigere, hindrer babyen til å sove. Avhengig av sykdom, kan angrepene vare 4-5 minutter og gjenta opp til 20 ganger om dagen. Etter anfall av hoste barn kan klage over smerter i brystet og magen. I noen tilfeller er sykdommen ledsages av brekninger.
 Behandling av Kikhoste
 Hvis du har noen symptomer som indikerer kikhoste, legen på huset fastslå nøyaktig diagnose. Spedbarn og barn med komplikasjoner av kikhoste blir behandlet på sykehus, i andre tilfeller er barnet behandles hjemme.
 I de tidlige dagene av sykdommen må respektere sengeleie. Rommet syk baby er viktig for å skape forhold som utelukker noen irriterende stoffer som kan føre til et angrep av hoste. Dette stimulus kan være uventet lys bestyrtelse barn, noen brå bevegelser eller høyt samtale. Frisk luft er gunstig for pasientens tilstand av barnet, så du må jevnlig lufte ut rommet.
 Babyen ernæring bør være en full og rik på vitaminer. Det er bedre å mate babyen brøk, som ofte og i små porsjoner. Trekker shabby mat i flytende eller halvfast form - så det er bedre absorbert.
 I den innledende fasen av sykdommen, dvs. utseendet krampaktig hoste, oppnevnt av antibiotika. I dette tilfellet, kan full gjenoppretting skje så snart som mulig, og sykdommen ikke har tid til å gå til det andre trinn. Hvis hosten er allerede tydelig, kan antibiotika ikke effektivt påvirke kikhoste Bacillus, så i dette tilfellet, er antibiotika foreskrevet. På samme prinsipp på et tidlig stadium kan ilegges protivokoklyushnyy gammaglobulin.
 Å legge til rette angrep antitussive hoste ta beroligende medisiner og myk. Men ingen grunn til å forsøke å undertrykke hoste medisiner.
 Når kikhoste ofte ta allergi medisiner, som kikhostetoksin forårsaker allergi av kroppen til barnet. For reseptbelagte antihistaminer som er benyttet og kalsiumtilskudd.
 Tykke slimet tynnere rådes til å gjennomføre innånding av proteolytiske enzymer, men bare hvis barnet er minst tre år.
 For å legge til kurere kikhoste hos barn kan Plantevern. Ha en gunstig effekt samling av urter Oregano (del 1), marshmallow blomster (en del) og timian urt (del 1). Ss av blandingen anbringes i en termosflaske og helles et glass med kokende vann, infusert i minst en time. Klar infusjon filter og tatt 4 ganger daglig spiseskje.
 En nyttig samling er et annet alternativ: plantain blader, blader Hestehov vanlig, furu knopper og blader av brennesle blandet i like proporsjoner. Ss av blandingen helles et glass kaldt vann, la stå i 2-3 timer, og deretter sette på svak varme og la det småkoke i 5 minutter, filter. Suppen er tatt fire ganger om dagen for en kvart kopp.  
Meslinger hos voksne, symptomer og behandlinger
 Meslinger - en vanlig infeksjonssykdom som er ledsaget av feber, betennelse i slimhinner i øyne, nese og svelg og utseendet på flekkete utslett på huden. I dag Meslinger er den mest smittsom sykdom, så ikke podet menneskelig kontakt med en pasient med meslinger, er sannsynligheten for å bli smittet svært høy.
 Det forårsakende middel til sykdommen er RNA-viruset morbyllyvyrusov typen som har en bestemt form og har en diameter på 120-230 nm. Viruset er ikke stabilt i miljøet og dør raskt utenfor menneskekroppen under påvirkning av ulike kjemiske og fysiske faktorer. Men til tross for ustabiliteten til det ytre miljø, pleier det å spre seg i den kalde årstiden over lange avstander.
 Meslinger viruset overføres ved luftbårne - dråper i løpet av nysing og hoste syk mann. Etter sykdommen utvikler immunitet fordi gjentatt sykdom er svært sjeldne.
 Infeksjon atrier er slimhinnene i luftveiene, deretter agent i blodet og faste for ulike organer. Videre til disse stedene inflammatoriske infiltrater å danne flerkjernede kjempeceller.
 Symptomer på meslinger hos voksne
 Rugetiden er 1-2 uker. I en typisk form av meslinger hos voksne har tre påfølgende klinisk manifestasjon periode: catarrhal, utslett og rekonvalesens.
 1. Den første perioden begynner akutt katarr preget av generell sykdomsfølelse, hodepine, tap av appetitt og søvnløshet. I alvorlige kroppstemperaturen når 39-40 ° C, utviklet en tørr hoste og rennende nese med innholdsrik muco - purulent utflod. I tillegg er det konjunktivitt og øyelokk hevelse purulent utflod. Hos voksne, en økning i cervical lymfeknuter, hørbar puste hardt, tørre rales i lungene.
 3-5 dagers feber går ned, og følelsen litt bedre. Men en dag manifestasjoner av rus forbedret, og kroppstemperaturen stiger igjen. På denne tiden i slimhinnene i kinnene vises hvite flekker omgitt av et rim.
 2. betennelser i perioden endringer under utbruddet, preget av lyse flekkete - papular utslett tendens til å slå seg sammen. Første utslett vises bak ørene og i hodebunnen, og vises på ansikt, hals og bryst. Gradvis utslett dekker torso, armer og flytter til underekstremitetene. Under utbrudd observert økt rennende nese, hoste og rennende øyne.
 3. På den siste perioden av rekonvalesens markert bedring i allmenntilstand, returneres kroppstemperatur til vanlig, fade flekker.
 Behandling av meslinger hos voksne
 Behandling er symptomatisk sykdom. Med utviklingen av lungebetennelse eller andre komplikasjoner fore antibiotika. For forhindring og behandling av meslinger i voksne ved hjelp av store doser av vitamin A.
 Milde former av sykdommen som behandles hjemme. Sykehusinnleggelser utsatt bare pasienter med alvorlige kompliserte former og epidemiologiske bevis. Pasienter bør holde seg til sengs regime, varigheten av som avhenger av graden og varigheten av beruselse. Ingen spesiell diett ikke eksisterer, men det anbefales å bruke så mye av væsken.
 Sørg for å holde øye omsorg og munnslimhinnen. Ved å stimulere effekten av sterkt sollys og kunstig lys avvisning. Videre foreskrevet symptomatisk og antihistaminer. En positiv effekt tidlig i sykdommen er interferon.
 Når korevom encefalitt brukt i store doser Prednisolon undercover antibiotika.
 Behandling av meslinger hos voksne bør gjøres obligatorisk under medisinsk tilsyn for å unngå komplikasjoner som betennelse i mellomøret, laryngitt, hjernebetennelse, lungebetennelse og blindhet.  
Яндекс.Метрика