Når en person føler smerte av osteoporose i ledd og bein, det øker med tid før sykdommen utvikler seg. Hvis vi begynner å behandle sykdommen fordi, som man mistanke om sitt utseende - sjansene for behandling økes. Nedenfor beskriver vi symptomene slik at du vet når du skal søke legehjelp.
 Innholdet i artikkelen:

 Symptomer på osteoporose

 Behandling av osteoporose folk rettsmidler

 Ernæring og osteoporose

Behandling av osteoporose

 Symptomer på osteoporose
 Utviklingen av sykdommen er langsom, spesielt hvis det er senil osteoporose. Ved første du kanskje ikke merke noen symptomer, men over tid sykdommen er komplisert, bein blir skjøre og sprø, og til slutt sprekker selv med svake streik. Sykdommen kan utløse smerte, og enda verre - ryggrad fraktur ved lave belastninger. Selv om du var å gjennomføre en normal TV-rom for å ha en sjanse til brudd i ryggraden. Sharp vises smerter som øker med tiden. Hvis en person nadryvaye tilbake i løpet av osteoporose - smerte er et par uker, men hvis du tar på det berørte området er økende.
 Når sykdommen er høy sjanse for krumning av ryggraden, siden bein er svekket, og ryggvirvel plater kan ikke holde rett. Men skoliose er smertefull natur, tilbakevendende skarp smerte i ryggen. Også utsatt for sprekker og andre bein, særlig tynne. For eksempel kan stråling eller lateral underarm bein bryte på grunn av den svake fallet i hendene. Men hva er mest ubehagelige - skader leges veldig lang arm kan smelte sammen fra en måned til to, avhengig av alder. Svært sjelden innrømme osteoporose uten synlige skader og skader bare etter et komplekst brudd kan finne ut hva en person har sykdommen.
Behandling av osteoporose

 Behandling av osteoporose folk rettsmidler

 Infusjons småstein

 Gå til elven og samle elva om fem kilo småstein. Deretter behandle dem og male til en tilstand av sand eller mel. Bland deretter pulveret med en teskje av kobber sulfat, tidligere male den til samme tilstand. Tilsett 100 gram sitronsyre. Bland alle tilstanden til en homogen blanding, deretter legge til 10 liter vann. Insisterer blanding av minst to uker. Husk å lukke lokket blanding, eller støv inni. Bruk destillasjonsapparatet for rensing av infusjoner. Vil bare kvalitativ infusjon over 5 liter vidsiyutsya. Under behandlingen, drikke 100 gram i morgen på tom mage, ville det være bedre hvis du setter et glass av pre-infusjon ved sengen. Varighet av behandlingen - seks uker, kan du vanligvis bli kvitt sykdommen for alltid.

 Vann fra mumien

 Hver dag må du ta en mumie ball på størrelse med 2 mm. For å løse opp ballene ved hjelp av 70 ml vann, drikkevann, kan fremstilles to ganger om dagen. Det er lurt å ta medisiner for en halv time før måltider i morgen og kveld. Denne metoden garanterer ikke en komplett kur, men etter 3 uker bein kraftig styrket.
Behandling av osteoporose

 En blanding av sitron- og egg

 Bryt fem egg, og hell i en dyp skål. Det også tilsett saften av flere sitroner, helst ti. Shell har også satt i en bolle, når det er oppløst, vil du forstå at narkotika pryhotuvalosya. Dekk bollen med et klede og la stå i en uke når du ser at eggene forsvant - Legg 300 gram bokhvete honning og 150 gram cognac. Blandingen bør ikke stå i solen, må den oppbevares på et mørkt sted. Ta en teskje daglig medisinering med måltider.
 Du kan forberede en enkel medisinering, men bare ved hjelp av egg. Rengjør skall av flere egg og tørr, og deretter gni det inn i pulverform. Bruk pulver daglig, og legger til ost eller rømmegrøt. Medisinering er ikke egnet for barn fordi deres fordøyelsessystem er veldig svak.
Behandling av osteoporose

 Healing Balm

 Du trenger 300 ml skjær pikulnyka og fugl fjellklatrer. Bland ingrediensene med 400 ml anstrøk av kjerringrokk. Ta 20 ml en halv time før måltider.

 Buljong med valnøtter

 Brew shell valnøtter 200 ml vann. Tilsett ca. 2 spiseskjeer av skallet. Nyttig ting perfekt styrke bein, drikke 80 ml kjøttkraft hver dag 30 minutter før måltider.

 En blanding av egg, konjakk og sitronsaft

 Bland i like proporsjoner sitronsaft og konjakk, og deretter helle den resulterende væsken ett egg. La eggene med en blanding av to uker, vil det bli veldig myk og shell gi nyttige egenskaper. Når du får et egg - vær forsiktig infusjon bør ikke falle eggeplomme. Ta en teskje daglig, uavhengig av måltidet.
Behandling av osteoporose

 Ernæring og osteoporose
 I løpet av årene, svekker kroppen gradvis utvasket næringsstoffer fra dårlige vaner, og bein ikke får nok kalsium. Det er derfor når du tar osteoporose kalsium-rik mat og eliminere produkter som vasker bort kalsium fra kroppen.
 Naturlig kalsium avledet fra naturlig mat absorberes mye bedre enn kjemisk. Alt dette gjennom et balansert innhold av vitamin D, som er ansvarlig for absorpsjon av stoffet. Den største mengden av kalsium som finnes i ost, cottage cheese og melk. For å oppnå god absorbsjon av kalsium tar man fiskeolje, egg, smør og ørret. Når det er solskinn - ikke sitte hjemme, soling på stranden, eller selv gå ut en tur. Det faktum at sollys nære kroppen med vitamin D, som er avgjørende for kalsiumopptak. Også ikke glem silisium-rik mat: korn, epler og helkorn.
Behandling av osteoporose
 Når sykdommen folk ikke tror du trenger å se en lege og oppnevne kompetent behandling. De kjøper stoffer som bringer ned temperaturen i en kort tid, og som har en rekke bivirkninger. Legen umiddelbart sende deg for tester for å finne ut - om bakteriell infeksjon, som mot SARS kan utvikle andre sykdommer. Men det er tider når du er borte fra byen, og sykdommen var veldig uventet. I dette tilfellet trenger man en symptomatisk terapi, som er den viktigste behandling for sykdommen.
 I dag vil du lære fra artikkelen:

 Symptomer på SARS

 Hvordan skille symptomer på SARS influensa?

 Behandling av SARS hos barn og voksne

 SARS i svangerskapet

Behandling av SARS

 Symptomer på SARS
 Avhengig av sesong, våre organer tilpasse seg værforhold, svært ofte hypotermi, og neste dag kroppstemperaturen. Etter sykdommen en person kan føle sår hals, redusert ytelse, tett nese, feber, smerter i hodet. Siden SARS tilskrives virale infeksjoner, har sykdommen sin egen karakteristikk. Personen gradvis mister "stemmen blir hes og husky, men ikke som bronkitt. Forstyrret hjerneaktiviteten, til det forvirring i tanke og manglende evne til å konsentrere seg. Hodet begynner å verke, men bare i pannen.
 Svært sjelden under SARS temperaturen stiger til 40 grader, ofte stiger den til 377 grader, men folk føler som om temperaturen nådde en topp. Gradvis akutt sykdom, forverres helse, men mannen trekker tid og fortsatt ikke ringe legen. Symptomene kan forsvinne etter 21 dager hvis du ikke tar noen medisiner.
 Hvis en person utvikler adenoviral infeksjon - kroppen korresponderer med feber, smerter i hodet, bihulene, smerter i leddene. Veldig tørr hoste uten slim, men smertefull. Det mest irriterende ting er at det er en økning av lymfevev - en økning på mandlene og cervical lymfeknuter. Øynene alvorlig betent, følelsen som i stor grad økt trykk i øyet. Ofte mot SARS utvikler PC-viral infeksjon, det strekker seg til de nedre deler av lungene, er det betennelse bronkiolene. Hoste veldig sterk, men tørr, oppspytt sluppet svært lite. Sykdommen er rask, omtrent en til tre uker, om ikke å behandle. Men ikke glem at SARS kan utløse akutt bronkitt, og enda verre - bihulebetennelse, så behandlingen bør gjennomføres uten å lykkes.
Behandling av SARS

 Hvordan skille symptomer på SARS influensa?
 Influensa er svært forskjellig fra SARS, av alle forskjellene som er beskrevet nedenfor.

 Influensa utvikler for fort, vil du ikke engang merke de første symptomene;

 Influensa provoserer feber opp til 40 grader, og påvirker det sentrale nervesystemet, forårsaker lysskyhet.

 Ingen nesetetthet og sår hals hvis du har influensa, men det er bare ved første;

 Stigende temperaturer og forverring i løpet av influensa oppstår tre dager etter sykdom. Sykdommen er sju dager etter forverring av symptomer;

 Influensa påvirker blodårene, så det er smerter i hodet, og lite skader på tannkjøttet ledsaget av kraftig blødning;

 ARI utvikler lang, alt starter med vanlig forkjølelse og sår hals;

 Kort tid etter at den SARS sykdom det er en tørr hoste, og langsomt over i våt;

 SARS forårsaker alvorlig forgiftning, som barn og eldre er svært vanskelig å takle sykdommen. Deres immunsystem er ikke i stand til å motstå viruset som kan føre til døden;

 Etter SARS vil ha en sjanse for å pådra andre sykdommer i 21 dager. Dette er fordi kroppen er utvinne fra sykdom.

Behandling av SARS

 Behandling av SARS hos barn og voksne

 Sørg for å rense luften, periodevis åpne vinduet;

 Man bør ikke føle fysisk aktivitet, ligger du i sengen og hvile;

 Sørg for å drikke minst 2-3 liter rent vann per dag. Det fjerner bakterier fra kroppen og reduserer kroppstemperatur;

 Du ønsker å ta askorbinsyre;

 Ikke glem om de stoffene som få ned kroppstemperaturen, theraflu, Coldrex, paracetamol, ibuprofen, aspirin og så videre. Bruken av medikamenter er spesielt tilfelle hvis temperaturen steg over 38 grader;

 Du må drikke allergi medisiner fordi de lindrer betennelser. Passes bihulene og såre øyne. Av disse stoffene inkluderer difenhydramin, og suprastin Tavegil. Den vanligste bivirkningen av tretthet. Stoffer som zirtek, sempreks og Claritin - er dyrere, men ikke forårsake døsighet og nedsatt ytelse;

 Du må behandle halsen, eller bytte til bronkitt sykdom og helbredelse vil være svært vanskelig. Skylle halsen din samling av urter som calendula eller peppermynte. Kjøp oppløse tabletter hals, de raskt lindre smerte. Svært effektive og hals spray, for eksempel heksoral og Bioparox;

 Du må fortsette å ta dem hoste, de er effektive, men de har en rekke bivirkninger. Først tablettene rulle slim inne i kroppen, og provosere våt hoste. Det renser kroppen fra bakterier og bakterier. Sekund, redusere de betennelse å hoste oppstått. Det er lurt å oppsøke lege på grunn av hoste medisin gjør en meget sterk innflytelse på kroppen.

 Ta antibiotika bidrar til å takle sykdommen, men listen over bivirkninger er for lang. De ødelegger tarmen til samme vanedannende. Å velge riktig antibiotika og terapeutisk dosering - konsultere legen din.

Behandling av SARS

 SARS i svangerskapet
 Svært ofte sykdommen under svangerskapet. Umiddelbart en innvirkning på luftveiene, er det problemer med oksygenopptak, noe som gjør det vanskelig metabolisme. Krenket og hormonelle stoffskifte og hormoner ansvarlig for utvikling av lunge tildelt i mindre mengder. Av denne grunn, gravide kvinner har forverring av lungesykdommer, særlig hvis de var før graviditet. Men dette er sjelden, om ett tilfelle i ti.
 Over tid provoserer sykdommen utseendet av hoste og sår hals. Dette skyldes påvirkning av øvre luftveier sykdom komplisert med tid, og dette har en innvirkning på utviklingsland fosteret. De farligste virusinfeksjoner forekommende mot SARS. Det faktum at viruset forsøker å trenge dypere inn i kroppen - immunsystemet bryter ned barriere som også støtter immunsystemet til barnet. Morkaken er svekket, og barnet kan ikke få nok næringsstoffer og mineraler fostervann rengjøres sjeldnere, noe som kompliserer utvikling. Umiddelbart er det foster infeksjon og alvorlig forgiftning, det krever medisinsk oppmerksomhet, fordi det er veldig farlig for utviklingen av barnet.
Behandling av SARS
 På grunn av at viruset endrer sammensetningen av blod, blir det sjeldnere, forårsaker forlenget blødning under fødsel. Men det farligste som fungerer som en guide svekket blod infeksjoner og virus gradvis "vekker". På grunn av dette er det genitale sykdommer. Det verste - hvis sykdommen utviklet i de første ukene av svangerskapet, er det en sjanse for spontanabort og for tidlig fødsel. Selv om et barn blir født, han har en sykdom som vil behandle de første seks månedene av sitt liv.
 Gravide kvinner ofte lider av SARS på grunn av generell svakhet i kroppen, og kan også utvikle influensa, som også er svært farlig. Mest SARS sykdom oppstår etter kontakt med en smittet person, selv etter normal samtale infeksjon kan trenge inn i kroppen. Det samme prinsippet er influensa, men etter at sykdommen når du vet om det, fordi kroppstemperaturen vil stige kraftig. De første dagene etter influensa og SARS temperatur knapt stiger til et maksimum på 37 grader, men etter 3-5 dager med forverring oppstår, og temperaturen overstiger 39 grader. Det er andre symptomer: alvorlig tørr hoste, rennende øyne, i bihulene og så videre.
Behandling av SARS
 Siden gravide ikke kan ta medisiner bør behandles med naturlige medisiner. For eksempel, kan ved hjelp av gurglet løsning av natron og salvie raskt bli kvitt irritasjon. Spis mer grønn te og melk er gode bekjempe infeksjoner og fjerne dem fra kroppen. Utmerket hjelp helbredende balsamer og potions, som Thermopsis eller alteynыm rot. Men fortsatt bedre å oppsøke en lege som aldri anbefaler skadelige stoffer.
 Ikke glem at sykdom forebygging er bedre enn kur. Unngå overfylte steder, mer hvile, ikke vær nervøs, ikke pereoholodzhuyte kroppen, drikke legemidler uten resept, og risikoen for SARS eller influensa er minimal.
Behandling av SARS
Яндекс.Метрика