Behandling av åreknuter bierDe færreste vet at bier kan behandle mange sykdommer så enkelt. og mer kompleks.
Åreknuter er utsatt for omtrent 20% av befolkningen, er det ofte fordelt blant kvinner. Eksperter dele vener på primær og sekundær. De viktigste faktorene som påvirker utviklingen av primære åreknuter er: arvet brudd venesystemet og overvekt, flat og andre. Sekundær årer vises etter lider mann tromboflebitt.
Ubalansert ernæring i huden over tid kan føre til venøse sår. Praktisk erfaring viser at behandling av åreknuter bier virkelig gir gode resultater, gjennom bitt av en smertefull områder av betente vener. Når bie stikk bee gift trer node årer, og er lokalisert i giften peptider gi smertestillende effekt og fremme vasodilatasjon, som har gunstige effekter på blodstrøm og reduserer muligheten for noder.
Det er en bie gift oppløser hirudin utdanning i form av blodpropper. Etter noen økter med behandling av åreknuter ved hjelp bistikk enheter helt forsvinne, nådeløse smerte og venøse netto forsvinner, og det følger at forbedrer utseendet på bena. Viktigst er fra bie stikk ikke igjen noen spor. Takket apitherapy kan unngå unødvendige operasjoner, som så ofte brukes av leger.
Skrevet bite!
Bie gift - en unik terapeutisk cocktail. Den inneholder biologisk aktive stoffer som forbedrer blodstrømmen, og dermed næringsceller. Pluss hundrevis av forskjellige sporstoffer og store doser av hyaluronidase: Dette stoffet hjelper huden opphold smidig og sunn. Det er enda en ekstrem ansiktsløftning teknikk med bie stikk. Dette hyaluronidase foryngende effekt og vener, reduserer symptomer på åreknuter.
Bie gift normaliserer stoffskiftet, regulerer fettstoffskiftet, styrker immunforsvaret. I Østen, bier behandle 500 sykdommer, inkludert hormonelle forstyrrelser, hudsykdommer, høyt blodtrykk, hjertesykdom, intervertebral brokk, mange kvinners sykdommer, spesielt muskelknuter og endometriose, ufruktbarhet, inflammatoriske prosesser og klymakteryalnыe.
Selvfølgelig bdzholouzhalyuvannya som i en hvilken som helst metode, er det kontraindikasjoner. Det er allergisk mot bie gift, malignitet, alvorlige infeksjoner, tuberkulose, akutt leversykdom, nyre, livmor og gastrointestinal blødning, hypertensjon, graviditet.  
Skjønnhet og helse zhinky.Yak redde kvinners skjønnhet og helse?

 For noen mennesker, begrepet "mannlig skjønnhet" betyr et sett med flotte kjoler, dyre smykker, lyse makeup. Faktisk, når skjønnhet ment neatness, smartness, femininitet, sensualitet og ømhet. Vakker kvinne i luksuriøse silkeaktig hår, sjarmerende smil, fløyelsaktig hud, manikyr pene, velstelte hender og hals hud.
 Noen ganger enten det smukke kjønn kan være misnøye med seg selv, hans utseende, ledsaget av apati, uvilje mot å jobbe med dette problemet. Dette problemet kan løses ved å besøke et treningssenter, skjønnhetssalong eller etablering av en arbeidsplan hjemme. Å skjemme bort deg selv, kan du gå til butikken for å kjøpe undertøy og delikat silke sett, kjøp av som du aldri har våget. Vær sikker på at det valgte bildet vil elske den andre halvparten. Avsender elskede glede hver kvinne.
 Skjønnhet og helsen til kvinner
 Kvinners skjønnhet bør ikke bare ekstern komponent og vise den generelle helsen til kroppen. Derfor bør du gå gjennom kostholdet ditt og foretrekker naturlige produkter nyttig: kokt kjøtt, fisk, ost, grønnsaker og frukt. Dette forsøket på å eliminere stekt og salt mat, melk sjokolade, kaker, brus. I henhold til forskning, med tilstrekkelig væskeinntak hud er myk, smidig er mettet med fuktighet fra kroppen er avledet giftstoffer.
 Og selvfølgelig, er nødvendig for å opprettholde den fine med å bruke riktig hudpleie, hår og figur. Kvinner etter 30 år anbefales det å starte mer forsiktig vare på seg selv på de riktige kosmetiske produkter og prosedyrer, og inntak av vitamin A og E i kapsler, som er reflektert i den kvinnelige kroppen.
 For å se bra ut, ha en fin hudfarge og elastiske muskler - burde være nok fysisk aktivitet og utendørs trening, fremme vev oksygenmetning og bedre blodsirkulasjon.
 Sørg for å regelmessig besøke leger passerer grundige medisinske undersøkelser. Med alder, hormonelle endringer av den kvinnelige kroppen, noe som kan føre til ulike sykdommer.
 Kvinners helse er direkte avhengig av humøret til kvinner, så vel som stress, depresjon og apati - ofte på grunn av sykdom.
 Vakker kvinne, smiler oftere, se din helse og alltid være ung og vakker.  
Den virkelige skjønnhet kvinne hva det er?

 Kvinnelig skjønnhet er svært mangfoldig, alle menings og ulike smaker. For noen, den naturlige skjønnheten av kvinner - dette er viktig. Og noen foretrekker kveld make-up hver dag, tatovering, løfte, kunstig brystforstørrelse og andre kosmetiske og kirurgiske prosedyrer.
 I dag standarden på skjønnhet for kvinner - 90-60-90 er lange, slanke ben, store bryster, fyldige lepper og store øyne. Selv om ikke alle deler dette synet, mange menn setter pris på kvinner for deres rikt indre verden som elsker godt forberedt mat, vel, noen bare tiltrukket av hverandre som to halvdeler.
 Noen kvinner opplever at de - den ideelle og de ikke trenger å gjøre med seg selv. Og mens andre har tydd til alle slags måter å så nær skjønnhet som berører de fleste menn. En kvinne trenger en skjerm, slik som Cleopatra, at beundring av mange. Selv om hun ikke ble født vakker, var liten av vekst, lubben, med mørk hud. Men Cleopatra gjorde alt for å se sjarmerende. Hun tok melk bad, iført høye hæler, plukket opp den passende klær.
 Ta for eksempel den gangen Kustodiev eller Rembrandt. Nesten alle disse malerier kunstnere på den tiden, kvinner ble avbildet full, lav og veldig blek. Da har svært ulike synspunkter og kanonene av kvinnelig skjønnhet.
 Selvfølgelig disse dager mote lang endret, men likevel, skjønnheten av en kvinne, hva er det? Kanskje du bare trenger å være deg selv? Det fine med en kvinne avhenger av ektemannen, som ligger ved siden av den.
 Kvinner i det århundre foretrekker å sole, blek hud, bikinier og mini skjørt, ty aktivt til plastisk kirurgi, for å ytterligere komme nær dette idealet for skjønnhet og dermed oppnå lykke.
 Da det viser seg at ekte skjønnhet - en kvinnes lykke. For vakre kvinner mange dører åpne. Men det er ikke bare skjønnhet, bør du være i stand til å bruke sin sjarm å være trygg. Øk din selvtillit. Du er den vakreste og mest unike, smart og nydelig, sier det selv så ofte som mulig.
 Følg også de enkle reglene for hygiene Besøke skjønnhetssalongen eller bruke folk rettsmidler hjemme, bruker kremer arrangere faste dager. Grense fet, salt eller søtt. Dette betyr ikke at du bør alltid spise kål og gulrot juice drink, bare spise fem eller seks ganger i små porsjoner.
 I stedet for kirurgi er best å velge kosmetikk. I øyeblikket er det et bredt utvalg cellulitt produkter, kremer for hudproblemer fra pigmentflekker og anti-aging. Også nyttig for huden olje, fordi til slutt huden blir tørr og gode kosmetiske oljer fukte huden. Ta skumbad med aromatiske salter og andre ingredienser, slapper dette flott kropp.
 Avslutningsvis ser vi at konsensus om kvinnelig skjønnhet aldri eksistert. Hold deg vakker for seg selv og sine kjære alltid og ikke prøve å holde tritt med mote, fordi det er så foranderlig.  
Historien om felles fødsel

 Hei, kjære lesere av denne artikkelen! Jeg bestemte meg for å skrive en historie om vanlig fødsel i 2013 for å oppmuntre de gravide kvinner, som fortsatt fremover. Så, la oss starte.
 Ikke å være gravid, var jeg redd for graviditet og fødsel. Sannsynligvis gjorde jobben sin og velkjente historien viser.

 Hvordan gjorde min graviditet


 Min lille gutt, som bor i magen min var ikke som andre barn, som jeg har fortalt andre gravide. Jeg tror at barnet mitt var veldig selvstendig og lever sine liv. For alle de ni månedene han har aldri skadet meg ikke, og vil ikke føre til ubehag. Jeg vil heller se sønnen sin. Vi var sikre på at begynne før fødsel og 40 uker venter Grisha i begynnelsen av mai (pakker til sykehuset ble samlet i ytterligere 37 uker). Men kanskje sønn bestemte seg for å la min mor nyte lenger gravid og planlagt å fullføre alle tilfeller.
 Graviditet enkelt og naturlig, var jeg full av styrke og energi, gikk til bassenget (lært å dykke og svømme under vann, noe som tidligere ikke kunne) uteksaminert fotokursy og leser mye litteratur om utvikling av barn.

 Graviditet virket for meg nesten en sykdom og fødsel - noen fryktelige prosessen, som overlevde, husker mye av negative følelser. Men i virkeligheten var ganske annerledes.
 Mitt barn har en mage visste tydelig hva han vil.

 Da jeg gikk inn i arbeid


 Fødsel vi ble unnfanget sammen, og jeg ønsker å utsette avreise tid til sykehuset og vente på mannen han ferdig med arbeidet sent og reiste hjem til 21 timer. På kvelden jeg tradisjonelt ringte min mor å vite hva som er opp og ned min stemme straks gjettet at kampene er vanskelig. Jeg nektet å ringe en ambulanse og ventet på sin mann - fordi jeg ikke kunne føde uten. Mamma distrahert meg over en time å snakke med sammentrekninger og forstyrrende tanker som Serge ikke kan gjøre det til det første møtet med den lille gutten, også, forsvant.

 Og nå går vi til sykehuset


 En mann kom hjem en gang i løpet av et viktig møte, men jeg hilste på ham mens du sier farvel til ham, umiddelbart gikk til legene på legevakten i Roddy, fordi ventetiden har vært umulig. Vi kjørte, fløy, fløy, plystring sirene ambulanse og som var ute på den tiden av arbeidskraft, husker ikke, intervalltiden var ca 2 minutter på Målinger lege. Jeg prøvde å puste, puste, som underviste i kursene. Legene har vært god mot meg og sa at opplevelsen av å ta levering av bilen de har. Jeg snakket med mine tanker og liten gutt igjen bedt om å vente dette en ganske mye. Mannen tok samlet en annen 3 uker siden ting igjen bak.
 Til sykehuset fikk vi. I boksen for fødsel sykepleier og jeg var en mann - han hadde. Jeg prøver å puste, som underviste i kursene de sa legene på sykehuset. Det viste seg ikke alt dette jeg gråt og veldig mye komprimert hånd mann.

 Prosessen med fødsel


 Noen ganger ønsker jeg å gråte, men jeg bare husket, så ikke være så ung og tyngre enn meg. Jeg prøvde å holde seg i ro eller stille og puste, puster ut og si til meg selv: "jeg kan, jeg kan, jeg kan." Min mann Serge beroliget meg, hjalp meg å puste, men fødte meg. Så kom strømmen. Legene nok en gang viste hva de skal gjøre. I deres nærvær alt gikk veldig bra. Og jeg skulle ønske at de ikke gå hvor som helst, men i tillegg til meg, var det mødre som ville også trolig møte med sine barn.
 Når leger og sykepleiere vike fra meg, jeg er glad for at folk med meg, og han har ikke gitt. På motsatt vegg hang en klokke, og etter hver kamp, ​​og så forsøker jeg så på dem, og når hun ikke kunne se, da Serge fortalte nøyaktig tid og mentalt jeg kjente hvor mye som er igjen. Etter fødselen, ble jeg overbevist om at å føde i 7 timer om hva som skjedde: 117 netter vår lille gutten ble født. Grisha kutte navlestrengen paven selv. Og da gutten vår ga meg en hånd, og til slutt med hans sønn kunne ikke snakke gjennom magen hans og ser inn i øynene - brune, som paven. Jeg brast i gråt av glede. Alt gikk bra.
 Av Stepanida Zaitsev.
 Kjære mamma! Send oss ​​dine historier om vanlige fødsel i 2013 å sende oss, og vi vil være sikker på å skrive! Del dine erfaringer med andre gravide.  
Яндекс.Метрика