Behandling av slitasjegikt hjemmeI dag er det knapt en person som ikke føler en spesiell manifestasjon av slitasjegikt. Fordi mange er passiv livsstil, og mye av sin tid på å sitte ved datamaskinen. Derfor spørsmålet om hvordan og hvor du skal behandle slitasjegikt, en av de mest relevante i den moderne verden.
Årsaker til slitasjegikt
Ifølge statistikk, 80% av ryggsmerter forårsaket av osteochondrose. Dette skyldes det faktum at når en person når middels alder, hans mellomvirvelskiver begynner å dannes karseng. På grunn av dette, er deres mat på prinsippet om diffusjon, noe som vanskeliggjør regenerering etter at overdreven eller ubalanserte laster, makro - eller microtraumas.
Den eksakte årsaken til slitasjegikt er ikke kjent.Legene mener at sykdommen er til stede sett av risikofaktorer. Blant dem, for eksempel:
- Genetisk predisposisjon;
- Brudd på metabolske prosesser;
- Beruselse og smittsomme sykdommer;
- Svak fysisk utvikling;
- Overvekt;
- Dårlig kosthold;
- Brudd på muskel- og skjelettsystemet;
- Mangel på mosjon.
Selvfølgelig, den beste behandling - er forebygging. Så hvis du ønsker å "møte" med osteochondrose, prøv å unngå utvikling av slike faktorer. Har klart å unngå forekomst av sykdom? Fortvil ikke. Behandling av slitasjegikt er å bedre blodsirkulasjonen i musklene i ryggraden, men det kan gjøres selv hjemme.
Bad i behandling av slitasjegikt

Godt utprøvd i behandling av slitasjegikt terapeutiske bad.Svært effektive og raske data sliter med sykdom nåler og furu ekstrakter. Å glemme osteochondrose, ta nåler, kvister, kongler og furu og / eller gran, fyll dem med varmt vann og kok i 30 minutter. Deretter lukker beholderen og la det trekke i 10-12 timer. Klar ekstrakt vil være brun. Det skal tilsettes til badet, som bør være 30 til 45 minutter.
Takler osteochondrose hjemme daisy bad. Å ha en behandling med det, trenger du 300 gram kamille blomster fyller fem liter vann og kok. Suppen skal stå ca 2 timer), så må det renne og hell i karet.
Bidrar til å lindre smerter i osteochondrose og kastanje bad. For å gjøre det, hogge en kg kastanje (hest) og fyll den med fem liter vann. Kok blandingen i 30 minutter, deretter press og hell i badekaret. I vann ved hjelp av slike midler bør være minst 30 minutter.
Bad Osteochondrose kan gjøres med einer, søt flagg rhizome, bark gran eller eik.
Urtemedisin for behandling av slitasjegikt
Forbedrer blodsirkulasjonen, rense blodårer og oppløste salter med utseendet på smerter i ryggen ved hjelp av urtemedisin. Det er en sikker metode som er lett å gjennomføre hjemme. For urte Osteochondrose passe disse oppskriftene:
- Kjøttdeig 1 kg av røtter, blader og stilker av selleri, tilsett 0, 5 kg honning (naturlig) og sitronsaft med to frukter. Ta et middel for 15 ml tre ganger om dagen i en halv time før måltider.
- Chop artisjokk blader, hvorav 30 g brygg 1 liter varmt vann i en termos og la stå i 20 minutter Drikk te denne måten (du kan med honning) i noen mengde. I alvorlige ryggsmerter artisjokk bør også spise rå eller stuet.
- 30 g solsikke detaljhandel jordstengler i biter på størrelse med en bønne, helle en halvliter varmt vann og drikk som te. Om vinteren kan du nasushyty røtter, det viktigste - å trimme hårrøttene, slik at bare de tykke deler. Te med solsikke røtter bør drikke store doser 30 dager. Ved å bruke et slikt verktøy i osteochondrose, ikke spise for salt og krydret mat.
Utmerket takle smerte i denne sykdommen som te kjerringrokk, knotweed, vannmelon skreller, bearberry, gresskar haler og Comarum myr.

Effektive behandlinger for osteoarthritis

Det er best å behandle slike lidelser kompleks. Hjemme med Plantevern bør bruke og eksterne dosering former.For eksempel, for å gjenopprette motorisk aktivitet og smertelindring gjelder salver, omslag og rastyrky. Det mest effektive er:
- 200 gram lilla blomster hell en halv liter av høy kvalitet vodka og la 10 dager. Ferdige rastirki massasjeavdeling pasienter.
- Bland 50 ml parafin og solsikkeolje, 5 g natrium, 50 gram såpe (økonomisk). Den resulterende masse permisjon for å sette mot i 3 dag og deretter gni inn det berørte området.
- 20 g humle (hakket), bland 10g smult (kan erstatte smør). Den ferdige salve gnidd osteochondrose i ryggen to ganger om dagen.
- Bland 200 ml solsikkeolje og parafin, tilsett hakket blanding av 5 pods av rød pepper (brenne). La blandingen i 10 dager og deretter bruke bruker denne medisinen behandling, behandle dem såre flekker.
- 1 kg reddik gni på et rivjern, klemme saften og bland det med 200 gram honning. Til blandingen ved tilsetning av 0, 1 liter av høy kvalitet vodka og 10 g salt. Den resulterende massen bruke Osteochondrose som rastyrky.
Hjemme, hvis noen problemer med ryggraden komprimerer å gjøre som har anti-inflammatorisk og oppvarmende effekt. Så, for eksempel, er en pakke med parafin. For å gjøre det, ta en bit av s / stoff og impregnere den med parafin. En liten klem og Skum på den ene håndsåpe. Å feste stoffet siden av kroppen med parafin og topp lås cellofan wrap. Hold på baksiden av dette midlet i spinal Osteochondrose trenger 3 timer. Gjenta tre ganger i uken.
Også veldig godt å håndtere ryggsmerter grøtomslag av blader kuttet golden bart. Prosedyren skal vare i minst fem timer. Forløpet av behandlingen - 10 prosedyrer.  
Bli kvitt Artrose
 Osteochondrose, ofte kalt "hondroza" er en degenerativ sykdom i ryggraden, hvor avbrudd i blodtilførselen og innervasjon av de enkelte avdelinger (cervical, thorax, lumbosacral). Dens årsaker og utvikling kan være feil asymmetrisk belastning på ryggraden, holdning, fysisk overbelastning, metabolske forstyrrelser, mangel på fysisk aktivitet, genetisk predisposisjon. Endringer i delstaten mellomvirvelskiver og vertebrae seg selv kan føre til betennelse eller klemt nerve røtter ryggmargskompresjon av blodkar, muskelkramper. Bli kvitt Artrose kan følge noen enkle retningslinjer.

 Bli kvitt Artrose


 En måte å bli kvitt Artrose er riktig ernæring. Ikke rart folk sier: "Nedosil på bordet, flytte på ryggen". Misbruk av pickles og kopchenyamy, flyttet regelmessige måltider, hyppig forbruk av salt chips og kjeks fører til overdreven saltinnhold i kroppen. Imidlertid er disse saltene avsettes på baksiden er ikke, som mange tror, ​​og i nyrene og andre organer som er ansvarlige for filtrering av skadelige stoffer i kroppen. Deres funksjon forringes over tid som ytterligere metabolisme, og etter hvert vil du legge merke til at var mer hodepine, tilbake, var det en følelse av tyngde i høyre skulder belte. I blod vises fartøy aterosklerotisk plakk som svekker den generelle sirkulasjon, på grunn av krampe i muskelen begynner å vises ubehagelig smerte. Vi må prøve å drikke minst 15 liter vann om dagen, helst 15-20 minutter før et måltid 1 glass. 
 Bli kvitt Artrose også hjelper enkle øvelser utføres minst en gang om dagen i et par minutter. For å gjøre dette nøyaktig, uten fører til smerte, gjøre øvelser for cervical, thorax og korsryggen. Hvis du er atletiske ferdigheter, blant annet boksing, du kan "skyggeboksing", men ikke å bli involvert, for ikke å forårsake ytterligere skade.
 Øvelsene er beskrevet nedenfor vil hjelpe å bli kvitt Artrose om ikke helt, så i hvert fall lindre sine symptomer.
 For å gjøre dette, få opp på alle fire og litt tilt hodet ned. Pohytaty hodet i denne tilstanden til venstre, høyre, opp og ned. Utføre muligens sakte, følelsen av spenning i nakkemusklene. Å være i denne posisjonen, bøye ryggen din bue og lavere haken ned. Deretter heve hodet og vende tilbake til utgangsposisjonen. Du kan trekke magen i denne posisjonen. Rotere tilbake ordnede tilbake til utgangsposisjonen.
 Sitt på gulvet, beina foldet i tyrkisk. Antar seg skuldre, forsiktig rotere overkroppen til venstre - høyre (vertikal akse), deretter ta bakkene sidelengs uten å endre håndstilling.
 Etter denne enkle retningslinjer, kan du ikke tape hvis slitasjegikt, eller i det minste forenkle livet ditt.  
Behandling av isjiasBetennelse i isjiasnerven eller isjias skjer selv i mennesker som fører en aktiv livsstil og hevder å være helt frisk. Hos mennesker er isjiasnerven lengst. Det er lokalisert i korsryggen, går gjennom halebeinet, bakre lår, ben og kommer til føttene. I denne forbindelse, smertefølsomhet og brudd opp ikke bare i korsryggen, men også forlenge linjen av sin beliggenhet. Løpet av behandlingen for pasienter med symptomer på isjias oppnevne en nevrolog. Et velvalgt terapi ikke bare forbedre den generelle tilstanden til pasienten, men også advare fremtidige utviklingen av tilbakefall.
Årsakene til isjias
For å oppnå effektiv behandling av isjias nevrolog er viktig å finne årsaken til denne sykdommen. Oftest den viktigste årsaken til isjias er Osteochondrose komplisert. I tillegg er nerveskader på grunn av hypotermi, traumer, leddsykdommer, samt fremveksten av sykdommer og infeksjoner.
Det viktigste symptomet på denne sykdommen er akutt smerte som oppstår med noen bevegelse. Intensiteten av smerte kan være annerledes. I de tidlige stadier av sykdommen er det svakt og er periodisk. Som sykdommen intensitet ubehagelig opplevelser økt, og at pasientens smerter er til stede hele tiden. Spesielt tydelig smerter om natten. Ved alvorlig isjias pasient kan ikke utføre bevegelser på grunn av akutte smerter.
Pasienter også preget av følgende symptomer på isjias:

- Fever;
- Nummenhet bekkenområdet, lemmer og hofter;
- Utseendet av rødhet på hudområder, samt utseendet på poser;
- Fordeling av smerter i nye områder;
- Problemer med innhold av avføring og urin.

Hvis pasienten registreres disse symptomene bør umiddelbart oppsøke lege for diagnose og behandling av sykdom dukket opp.
Ikke-kirurgisk behandling av isjias
Å eliminere Isjias symptomer og redusere smerte nevrolog anbefaler pasienten å gjennomgå behandling. Program behandling av denne sykdommen er basert på pasientens generelle tilstand, alder og kroppsfunksjoner.
Hovedelementet i behandlingen er sengeleie, som forbedrer samsvar status for pasienten og lindrer smerte. Det er viktig for pasienter i løpet av sykdommen ligge på en hard seng og minimalisere deres bevegelser.
I strengt sengeleie pasientene viste medikamentell behandling. Nevrolog oppnevnt ved å motta medisiner for systemiske effekter: ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, vitamin B og muskelavslappende. I løpet av behandlingen er viktig å følge doseringsregimet, og av medikamenter.
For behandling av isjias også anbefales lokal handling av narkotika irritasjonsvirkning som svekker smerte og redusere muskel tone. Disse legemidlene som selges i form av salver, kremer eller gels. Av lokal handling brukes på intakt hud lumbosakralskiver. Strukturen av enkelte medisiner kan inneholde gift, bie og slange. Hvis du er typiske allergiske reaksjoner, er disse midlene bruk kontraindisert.

Pasienter med symptomer på isjias også oppnevnt et kurs for fysioterapi. De viktigste metodene for fysioterapi inkluderer:

- Parafin bad;
- UHF;
- Elektroforese i kombinasjon med legemidler;
- Magnet;
- Phonophoresis;
- Diadynamical strøm.

Alle fysioterapi teknikker rettet mot oppvarming sone berørt nerve. Resultatet er forbedret sirkulasjon, redusert hevelse og forsvinne smerte.
Hos pasienter fysioterapi for å gjenopprette nerve funksjon tildelt terapeutiske øvelser. Denne behandlingsmetoden kommer i tillegg til den generelle ordningen av behandlingen. Det styrker musklene og reduserer sannsynligheten for gjen utvikling av isjias.

Terapeutiske øvelser inkluderer følgende typer oppgaver:

- Øvelser for å styrke ulike muskelgrupper.
- Stretching øvelser musklene i låret.
- Aerobic øvelser.

Disse typer øvelser bidra til å styrke musklene i rygg, mage, rumpe og lår, samt redusere smerte og opprettholde bevegelighet i ryggraden. Konstant trening forbedrer vev ernæring og gjenoppretter nerve funksjon.
Det skal bemerkes at oppgaven fysioterapeut utført først i en horisontal stilling med minimal fysisk aktivitet. Etter forbedring av pasientens belastningen økes gradvis og blir mer dynamiske øvelser.
Terapeutisk trening kontraindisert hvis isjias komplisert patologi av mellomvirvelskiver.
Kirurgisk behandling av isjias
Hvis konservative behandlingsmetoder for 6-12 uker ikke eliminere smerte, leger ty til kirurgi. Valg av behandling avhenger av svikt i isjiasnerven.
Å utføre kirurgi, er følgende funksjoner:
- Fasetэktomyya;
- Laminektomiy;
- Laser diskectomy;
- Vertebroplasty;
- Vnutrydyskovaya эlektrotermalnaya terapi.

Vanligvis til beslutningen akseptere operasjonen pasienten, idet det tas hensyn til graden av deres egen status og intensiteten av smerte han føler.
Alternative behandlinger for isjias
De vanligste metodene for alternative behandlingsformer inkluderer: kiropraktikk, massasje, akupunktur, hypnose. Effektiviteten av disse behandlinger for isjias bevist i praksis mange pasienter.
Essensen av kiropraktikk er å påvirke mellomvirvelskiver spesialist, ledd og ryggvirvler manuelt. Som et resultat, gjenopprettet mobilitet og funksjon av hovedryggraden og reduserer smerte. Denne behandlingsmetoden er den mest effektive behandling i de tidlige stadier av sykdommen.
Ved hjelp av ulike teknikker for massasje hjelper legat ubehagelig følelse i ryggen med lesjoner av isjiasnerven. Effektiviteten av denne prosedyren er avhengig av faglig kompetanse massasje.
Med akupunktur nåler innføres på bestemte punkter på overflaten av legemet. Som et resultat, opphører pasienten til å føle smerte i ryggen og hans generelle tilstand forbedres.
Hypnose hjelper pasienten på et ubevisst nivå for å øke eller redusere terskelen egen smerte.
Alternative metoder for å hjelpe til å redusere symptomene på sykdommen og forbedre den generelle tilstanden til pasienten.
Folk rettsmidler for behandling av isjias
Som en tilleggsbehandling er forskjellige folk rettsmidler som effektivt blokkerer smerte. Det mest relevante er disse folk rettsmidler:
- Honey. Ved hjelp av honning anbefales å utføre en rygg massasje, skuldre, knær. For å fremstille medisinsk preparat bør være honning, veide 300 g, smelte i et vannbad og tilsett alkoholvolum på 50 ml blanding og deretter røre godt og kul. Gni problemområdene viser ikke mer enn 20 minutter.
- Bivoks. Dette produktet er brukt til å søke komprimerer til de berørte områdene av kroppen. For denne voks varmes opp til en elastisk tilstand og forsiktig plassert på det berørte området. På toppen er dekket med folie og voks stoff av ull. Denne pakken er brukt før sengetid og fjernet i morgen.
- Pepperrot. Dette anlegget blir brukt til å motta terapeutiske bad. For dette helvete som veier 70 g finknust og plassert i et gasbind bag. Videre pose med pepperrot nedsenket i varmt vann i noen minutter før bading. I tillegg kan bakke pepperrot gjelde for de berørte stedene å varme opp og redusere smerte.

- Kamille og hyllebær.
 Medisinplanter er i en pose av stoff og fuktet før prosedyren i å bringe å koke vannet. Da posen tilføres problemområder i 15 minutter.
For behandling av forskjellige metoder. Dessuten bør alle prosedyrer forskrives bare nevrolog.  
Яндекс.Метрика