Innholdet i artikkelen:

 Generell veiledning om hvordan du kan bli kvitt søvnløshet

 Folk rettsmidler for søvnløshet

 Søvnløshet under svangerskapet

Behandling av søvnløshet

 Generell veiledning om hvordan du kan bli kvitt søvnløshet:

 Ikke ta sovetabletter, de forårsake ubehagelige bivirkninger som depresjon og dehydrering. I tillegg har de banket søvn, du sover om dagen og sove om natten, hvis du overdrive det med å ta sovetabletter. Bedre pinne til naturlige produkter som urte.

 Ikke spis før sengetid måltid så lang tid å fordøye og inneholder komplekse proteiner og karbohydrater. Spesielt ikke benyttes kaffe og sterk svart te fra det høye innholdet av koffein. Husk å sjekke sammensetningen av medisiner som du tar. De kan være stoffer som stimulerer nervesystemet som negativt påvirker psyken og gjør det vanskelig å sove.

 Prøv å slappe av før sengetid, gjør det enkelt: slutte å lytte til musikk, se filmer, chatte med venner og så videre. I to eller tre timer før leggetid bør redusert mental aktivitet, bare slappe av og tenke på henne, lese en interessant bok eller se en dokumentar.

 Det er lurt å sove på ryggen, samt andre indre organer utgjør belastning. For eksempel, hvis du går til sengs for hånden - det vil skape press på hjertet.

 Tilbring noen få åndedrag, puster nødvendigvis dyp. Breathing beroliger nervesystemet som fremmer sterk og sunn søvn.

 Det hjelper varm melk med honning. Det i stor grad beroliger sinnet og honning gir næring til kroppen næringsstoffer, men ikke legg for mye honning. Den inneholder enkle karbohydrater som stimulerer sinnet.

 Lage en te med gunstige urter i en halv time før sengetid. Disse urtene inkluderer lavendel, fennikel, vendelrot, kamille, merian og mange andre. De vil hjelpe deg å sovne og sparket hodet fra unødvendige tanker.

 Ta en kjølig bad med eteriske oljer av sandeltre. Så du vil senke blodtilførselen til hjernen, og søvn kommer raskt.

 Spre kroppen kjølig vått håndkle slik at du midlertidig razhonyte metabolisme og dekk kroppen.

 Kjøpe en ny madrass, for eksempel ortopedisk. Den støtter ryggen og hodet i riktig posisjon slik at de lå jevnt og blodstrøm er ikke forstyrret. På grunn av dette du ønsker å sove, foruten konstruksjonsmaterialer for madrasser er veldig myk og behagelig.

 Kjøp en ny teppe og pute. Det er lurt å kjøpe et teppe, som justerer temperaturen - varm om vinteren og kjølig om sommeren. Så du vil øke komfort under sitt opphold i sengen og kan sove raskere.

Behandling av søvnløshet

 Folk rettsmidler for søvnløshet
 Det mest effektive middel ingen bivirkninger - honning. Den har ingen skadelige effekter på sentralnervesystemet og godt absorbert. Også svært nyttig turer til bad, ta en kost eik, vil det hjelpe deg å slappe av og roe ned før sengetid. Nedenfor beskriver vi noen oppskrifter.
Behandling av søvnløshet

 Bland i en kopp honning 15ml eple cider eddik. Drikke før sengetid 10 ml av blandingen, er dens effekt nøyaktig den samme som sovetabletter. I veldig sliten fungerer det mye bedre hvis du ikke føler effekten av 10 ml, kan 20 ml drikke.

 Du kan la honning i vannet, bare legge en spiseskje av noen av honning i et glass vann og la over natten. I morgen vil du finne at honning oppløst. Drikk infusjon hver dag før du går til sengs.

 Du kan gjøre massasje templer bruker lavendelolje, bare spre den med smør fingrene og gjøre lette sirkelbevegelser. De aromatiske egenskaper lavendel å hjelpe slappe av din psyke, men også stimulerer viktige blodårer som fører til ønsket om å sove raskere.

 Svært potent og effektiv skjær - en blanding av sitronsaft med bokhvete honning og valnøtter. En enorm mengde næringsstoffer valnøtter og honning oppløst i juice, og har en positiv effekt på psyken. Ta en spiseskje av blandingen før du går til sengs. Ikke glem at du må nøtter knust til fin stand, er de sannsynligvis til å "kaste" næringsstoffer.

 Bare bli kvitt søvnløshet hvis det er forårsaket av økt blodsirkulasjon i hjernen. Du kan feste til kalver sennep eller pepperrot, vil det føre til overdreven strøm av blod fra hodet. Den samme effekten har agurk pickle, for å forbedre, legge til en spiseskje av bokhvete honning.

 Veldig effektiv og urte, som lavendel, peppermynte, vendelrot røtter, kamille og andre planter. Ta 20 gram av hver ingrediens og hell 200 ml kokende vann. La blandingen stå i ca 30 minutter, deretter press det og nøye presse. Suppen ikke bare lindrer sinnet, men også forbedrer appetitt og fordøyelse. Ta 200 ml kjøttkraft over natten, omtrent en til to timer før sengetid.

 Bland frukt timian, Valerian rot og kamille blomster i like proporsjoner. Hell varmt vann og la stå i 20-40 minutter. Bruke buljong som morgen og kveld. Det er spesielt effektiv for folk som lider av nevrologiske og psykiske sykdommer fordi så mye beroliger nervesystemet.

 Kjøpe på apoteket urt vendelrot og kamille. Sitronskall og fjern kall, nøye male den og bland med kamille og vendelrot. Brygge kopp kokende vann og vente til gresset ikke er "gi" alle nyttige egenskaper. Ta avkok to ganger om dagen i en halv time før et måltid.

Behandling av søvnløshet

 Søvnløshet under svangerskapet
 Under svangerskapet, må du nøye planlegge dagen. Hver hendelse må være forutsigbar for ikke å forstyrre nervesystemet igjen. Selvfølgelig, er det umulig å helt unngå slike hendelser, så prøv å holde mest emosjonelle hendelsene i morgen og dag og dag natt slappe av. Selv hendelser som rengjøring eller møte folk som jobber en sterk innflytelse på den emosjonelle tilstanden til en gravid kvinne. Prøv å bli kvitt en vane å ligge i sengen når kroppen din vil tro at en seng som kun er opprettet for å sove - du vil sovne raskere. Ikke ligge i sengen i løpet av dagen, kan du bare sitte i en stol, men ikke gå til hvile. Velg minst en uke for omskolering kroppen, og du finner ut at du sovner raskere.
 Prøv å utvikle en vane med å gå til sengs på samme tid. Til søvn bør være nøye forberedt, slappe av sinnet og så videre. Hvordan du gjør det? Det er enkelt: ikke se spennende filmer, ikke høre på høy musikk og tung, unngå altfor følelsesmessig og morsom kommunikasjon. Bedre å tilbringe kvelden på følgende måte: brygging deilig te (svart eller hvit om du vil), går til dusj, hårføner, en samtale med en mann til barnet (synge en sang eller fortelle ham hvor mye du elsker ham).
Behandling av søvnløshet
 På forhånd forberede seng og rom. Kjøpe silke undertøy, hvis du liker veldig mye, må vi gjøre et sted å sove for gjester. Pre lufte ut rommet, er det ønskelig at temperaturen var ca 20 grader. Også airing hjelp bli kvitt ubehagelig lukt, eller hyggelig, men veldig distraherende fra prosessen med å sovne.
 Snakk med legen din om essensielle oljer og bad med havsalt. Selvfølgelig, dette er veldig nyttig, men når barnets utvikling på mange måter må begrense meg. Havsalt gjenoppretter vev i kroppen, styrker nervesystemet, forbedrer tilstanden til hår og negler, og, selvfølgelig, hjelper du sover. Også, kan legen din fortelle deg urte som slappe sinn og provosere strøm av blod fra hjernen.
Behandling av søvnløshet
 Kjøpe en spesiell madrass for gravide kvinner, kan du sove i en komfortabel posisjon uten belastning på nakken og ryggen. Husk at det er bedre å sove på ryggen - det reduserer smerter i ribbeina i de siste ukene av svangerskapet og en positiv effekt på søvn fordi normalt sirkulerende blodet og inn i hjernen lett.
Behandling av søvnløshet
 BBC siden barndommen vi vet at vår kropp beskytter av alle sykdommer er immune. Jo sterkere og sterkere immunforsvaret vårt, så det er lettere å forholde seg til ulike typer infeksjoner som får oss inn i kroppen. I tillegg immunsystemet ikke bare bekjemper infeksjon og virus, men også med forskjellige allergener. Derfor kan vi konkludere med følgende at immunitet - er viktig for kroppen vår, så er det viktig å gjennomføre tiltak for å styrke immunforsvaret. Hvordan styrke immunforsvaret - vurdere det viktigste først.

 Hvor farlig svekkelse av immunsystemet

 Hvordan styrke immun voksen

 Hvordan styrke immun folk rettsmidler

Hvordan styrke immunforsvaret
 rennende nese. Samtidig svekket immunforsvar, kan viral infeksjon forekommer i alle symptomer: frysninger, feber, sår hals, hoste, ubehag og andre symptomer. Derfor, for å beskytte kroppen fra plager - må styrke immunforsvaret. Faktisk begynner styrking av immunsystemet og behandle SARS, akutte luftveisinfeksjoner, andre sykdommer og allergiske reaksjoner. Hvordan kan styrke immunforsvaret?

 Hvordan styrke immun voksen
 Mange av oss feilaktig tror at for å styrke immunforsvaret skal bare nødt til å ta vitaminer og ymmunopovыshayuschye narkotika. Immunsystemet - en mekanisme som krever en helhetlig tilnærming og ta vitaminer - det er bare en del av prosessen. For å styrke immunforsvaret er nødvendig:

 Fysisk aktivitet;

 Gå utendørs;

 Ernæring;

 Vitaminer;

 Administrering av legemidler som styrker immunforsvaret;

 Rene og luftes lokaler;

 Den gunstige intern tilstand.

 Dessverre, spørsmålet om hvordan man kan styrke immunforsvaret, vi blir ofte spurt under sykdom, ikke på forhånd for å forebygge. La oss nå vurdere direkte behovet for å styrke immunforsvaret.
Hvordan styrke immunforsvaret
 Fysisk aktivitet
 For å styrke immunforsvaret, bør du holde stillesittende liv. Først av alt, trenger du å gå ut om to ganger om dagen og bruke det minst en time. De fleste, om på det tidspunktet vil du være i bevegelse.
 Hvilke matvarer styrke immunforsvaret?
 Produktene styrke immunforsvaret - er nødvendigvis sunn mat. Ironisk nok, og for å styrke immunforsvaret i kostholdet ditt må være kjøtt: svinekjøtt, oksekjøtt og fjærkre. Nyttig er meieriprodukter og urteprodukter, her er:. Nøtter, frø, belgfrukter, hele korn, egg og Biokefir bioyohurty. Makt må være fullstendig, minst tre ganger om dagen.
 Hvilke vitaminer styrker immunforsvaret?
 Hvor raskt styrke immunforsvaret? - Selvfølgelig, dette er å ta vitaminer som styrker immunforsvaret vårt. Under vitaminer refererer ikke bare frukt og grønnsaker, men også matvarer som inneholder komplekse vitaminer: A, B og E. Også for immunsystemet er nødvendig og mineraler: jern, magnesium og sink.
 Forberedelser styrke immunforsvaret
 Legemidler som styrker immunforsvaret - en annen viktig komponent for å styrke immunforsvaret. Disse stoffene er: Echinacea, Immunal, Aflubin, Anaferon og andre. Opptak ymmunoukreplyayuschyh forberedelser utført strengt i henhold til instruks fra utbruddet av høsten, når kroppen er utsatt for forkjølelse og virus, samt under influensaepidemier. Mottak narkotika delt inn i tre grupper:

 Å hindre;

 For nødstilfelle beskyttelse hvis du føler symptomer på sykdom eller hvis du kommunisere med pasienten;

 Å støtte immunforsvaret under og etter sykdom.

 Også ta vitaminpiller, Revit og askorbinsyre.
Hvordan styrke immunforsvaret Klimaet i rommet
 For et sunt og sterkt immunsystemet må opprettholde riktig klima i rommet. Først av alt bør du regelmessig rengjøring av leiligheten, ikke bare tørr, men fuktig. I løpet av dagen, flere ganger om dagen, må rommet luftes. Sørg for å åpne persienner og gardiner til sollys drept bakterier og mikroorganismer.
 For å rense luften i rommet av bakterier hjelpe aromatiske lamper med forskjellige aromatiske oljer. Denne måten vil du ikke bare drepe bakterier, men også forbedre helsen.
 Den interne tilstanden
 Moralsk intern tilstand i stor grad påvirker vårt immunsystem. Stress, tretthet, depresjon - alt dette påvirker immunitet, i stor grad svekke den. Hvis du har besluttet å styrke immunforsvaret, uten unntak, disse negative effektene, vil immunsystemet ikke kunne åpne fullt.
 Et stort antall av både enkle og komplekse sykdommer oppstår fra stress, og allestedsnærværende uttrykket "alle sykdommer - fra nerver" - faktisk sant. I tilfelle av nesten en hvilken som helst sykdom kan bli funnet årsaker som stress, depresjon og kronisk tretthet. Unødvendig å si, hvis du ønsker å styrke immunforsvaret, bør disse faktorene bli slettet.
Hvordan styrke immunforsvaret

 Hvordan styrke immun folk rettsmidler
 Uansett mange metoder og medikamenter for å styrke immunforsvar skal være full av moderne medisin, og mange av oss er fortsatt i sine helseproblemer foretrekker folk rettsmidler og folkemedisin.
 For å styrke immunitet av folket har lenge brukt decoctions og infusjoner, hypericum, salvie, hagtorn, rose hofter, ginseng, mint og eukalyptus. Også nyttig te med sitron, bringebær syltetøy, og tranebær, svart og rød rips. Å hjelpe immunsystem til å bekjempe bakterier i kroppen, spise hvitløk, løk og pepperrot. Dessuten er tradisjonelle metoder anbefales honning og varm melk hver dag.  
Яндекс.Метрика