Behandling av tracheitis og bronkitt
 Russisk klimaet er ganske alvorlig og utbruddet av kaldt vær, mange mennesker med svekket immunforsvar begynner å verke ulike forkjølelse. Lett kan kjøpes bronkitt og tracheitis, men like gjerne behandle disse sykdommene kan ikke være, fordi de kan føre til mer alvorlig sykdom.

 Forsvarlig behandling av tracheitis og bronkitt


 Den mest utprøvde verktøy som vil lindre irritasjon i halsen av slim - er varm melk med soda og honning. Gammel velprøvd verktøy, må du drikke før sengetid. For å lette hoste brystet bør settes på en sokk eller hanske med hunden hår eller lo.
 En sterk hoste å gjøre innånding av damp. God hjelp prosedyre innånding av damper bare kokte poteter, varmt vann med salt og brus, buljong antibakteriell og anti-inflammatorisk medisinske urter.
 Behandling av tracheitis og bronkitt kan gjøres ved hjelp av enkle innånding av kokende vann med noen dråper eterisk olje.
 Når tracheitis og bronkitt strengt forbudt å bade i badekaret og sveve føtter i sennep og urter. Disse fremgangsmåtene kan lett heve temperaturen til pasienten.

 Grevling fett i tracheitis og bronkitt


 Behandling av tracheitis og bronkitt bruke fett grevling vil raskt stå opp og bli kvitt smertefulle symptomer. Årsaken er at i denne animalsk fett er vitamin A, mettede fettsyrer, vitaminer hel gruppe B. Alle leger terapeuter i en stemme si om fordelene med grevling fett i disse sykdommene. Men du kan bare ta fett farmasøytiske kjøpt på apoteket, som har blitt testet og prosessering.
 Behandling av tracheitis og bronkitt bruker grevling fett kan gjøres annerledes internt og eksternt. For eksempel, bland to ts av olje i et glass varm melk og tilsett en skje honning. Dette verktøyet bringer opp slim fra lungene, lindre hoste. Hvis du er allergisk mot honning, kan det ikke legge til, dette verktøyet uten honning har en høy effekt.
 Basert grevling fett kan gjøre en annen like effektivt middel for ekstern applikasjon som vil kurere bronkitt, tracheitis lett tuberkulose. I fett tilsatt noen dråper eterisk olje og gned rygg, bryst, legger og føtter.
 Det er en annen fantastisk måte - alle komponenter er tatt hundre gram, grevling fett, alkohol, honning, aloe juice, sitronskall på. Alt blandes og settes i kjøleskapet. Bør spise en teskje før måltider fire ganger om dagen i to uker.  
Hvor raskt kurere bronkitt
 Bronkitt - ganske alvorlige luftveisproblemer. Forsinket behandling kan føre til astma. Ved akutt bronkitt, da det er en sterk hoste med brystsmerter. Over tid blir det stripete sputum blandet med blod eller puss. Hvor raskt kurere bronkitt be en lege.

 Medisinsk hjelp


 Først av alt, trenger du å se en lege, vil legen undersøke, lytte til lydene, tildele tester. Bare da vil avgjøre behandling. De kan tilby medisinsk behandling på et sykehus innleggelse eller behandles hjemme. Akutt bronkitt behandles med antibiotika grad eller sulfanilamides. Brukte antibiotika i to uker uten forlengelse uke. Dette er absolutt ikke den beste måten å raskt kurere bronkitt.
 Antibakterielle midler ikke redusere temperaturen og bronkitt kan det være høy. Det er derfor vi må ta febernedsettende medikamenter - ibuprofen, aspirin, paracetamol. Når medisiner bør følge doseringen og intervallet mellom dem (minst 4 timer).

 Hvor raskt kurere bronkitt uten komplikasjoner


 Sammen med å ta narkotika skal inhalere damp. I kokende vann bør legges eteriske oljer (tea tree, furu, sedertre), brus og litt havsalt. I helgene fergen skal puste i fem minutter. Denne prosedyren vil myke opp luftveiene, hoste lettere hvis det er tørt. Slik innånding bør gjøres flere ganger om dagen, det er den sikreste måten å raskt kurere bronkitt.
 Assist slimløsende medikamenter "libeksin", "Bromheksin", "ACC", "Mukaltyn." Du kan brygge urter - timian, gjørme bog. Disse midlene bør tas så lenge fuktighet er helt ut av bronkiene. Hvis behandlingen er urte, bør hastigheten være tre uker - hvis det kombineres med legemidler som uken.

 Nyttige tips


 Du kan lage små innånding - i stort glass hell kokende vann og bratt metall skje til å røre salt, og salt tåke inhalerer så dypt som mulig. Bronkitt bør drikke rikelig med væske i form av varme, minst tre liter om dagen. Dette kan være te med sitron, bringebær syltetøy, honning. Varmes mineralvann "Borjomi", "Essentuki".
 Hvis bronkitt ledsaget av høy feber, er antibiotika et must, som lanserte bronkitt lett kan bytte til lungebetennelse. Engasjere seg i selv-behandling er ikke nødvendig, da resepsjonen folk rettsmidler uten å konsultere lege.  
Bronkitt Behandling folk metoderBronkitt - en sykdom karakterisert ved kronisk eller akutt betennelse i bronkiene. Noen ganger flere varianter av bronkitt - akutt og kronisk bakteriell eller smittsomme. De vanligste faktorene som påvirker forverring av sykdommen, det er dårlige vaner (røyking), kulden og sesongmessig nedgang i immunsystemet, betennelse i luftrøret og strupehode (øvre luftveier), og effekter av ulike stimuli.
Symptomer på bronkitt
Mest bronkitt vises etter å ha fått akutte luftveisinfeksjoner, dvs. at den kommer etter en kald, kiling i halsen, ohryplыy stemme. Så etter en kort periode vises deruschyy tørr hoste, kortpustethet, hodepine, svakhet i hele kroppen, kan øke kroppstemperaturen. Det er akutt og kronisk bronkitt.
Akutt bronkitt forårsaker generell svakhet i kroppen, pasienten med jevne mellomrom oppstår anfall av alvorlig tørr hoste som kan forårsake svimmelhet og alvorlig hodepine. Bronkitt pasientens kroppstemperatur kan stige til 38 ° C, mens han føler frysninger og smerter i hele kroppen. Det bør bemerkes at akutt bronkitt er viral karakter, så det kan være på bakgrunn av en eksisterende sykdom slik som influensa eller kaldt.
En hoste som ikke stopper i tre måneder, diagnostisert med kronisk bronkitt. Sykdommen er mer alvorlig og i stand til progresjon, det dypt påvirker lungene og bronkiene, ledsaget av paroksysmal hoste våt. De viktigste symptomene på kronisk bronkitt - en kortpustethet og hoste med slim som kan være vann, slim, puss, og selv blødning (avhengig av forsømmelse av sykdommen). Tidlig sputum oppspytt skjer kun i morgen, og senere slim kan skilles i løpet av dagen etter noen fysisk aktivitet.
Behandling av bronkitt

Hovedmålet ved behandling av bronkitt er å øke kroppens motstand, destruksjonsprosesser av inflammasjon i bronkiene og bronkial åpenhets restaurering. Behandlende lege må tildele pasienten antibiotika, slimløsende medikamenter. vitaminer for å løfte immunitet og strengt sengeleie. Også, for en rask utvinning til pasienten kan settes sennep og bankene gjør urteteer og innånding. Kronisk bronkitt er strengt kontra røyking Må gå på luft og årlige turer til helse-spa.
Behandling av bronkitt hos barn
Barn bronkitt er en svært farlig sykdom, som langvarig sykdom kan det utvikle seg til astma, så de minste hoste symptomer bør umiddelbart starte behandling. Behandlende lege bør foreskrive medisiner og decongestants å lindre spasmer spazmalityky og slimløsende medikamenter. I fravær av temperaturen kan settes varm komprimerer og sennep (hvis ingen temperatur), for å gjøre fotbad. Også barnets kropp for å hjelpe takle sykdom ulike folk rettsmidler, som er beskrevet nedenfor.
Behandling av bronkitt i svangerskapet
For gravide kvinner bronkitt også ekstremt farlig, fordi behandlingen er lik et barn. En alternativ og produktiv behandling i dette tilfellet vil være populære - ulike banker, innånding, komprimerer og sennep hjelp gravide kvinner bedre enn noen medikamenter som kan skade barnet. Antibiotika kan oppnevne minst, med samtykke fra pasienten, og bare etter 20. uke av svangerskapet. Vær oppmerksom på at ikke alle antibiotika godkjent for bruk under graviditet, så først lese nøye instruksjonene. Vær forsiktig og ta vare på helsen til barnet ditt!

Folk rettsmidler for bronkitt

Tradisjonelle medisiner anvendt med hell ved behandling av forskjellige sykdommer. Det er mange effektive metoder for korreksjon hoste, akutt og kronisk bronkitt, betennelse i mandlene, lungebetennelse, halsbetennelse og andre luftveissykdommer. Nedenfor beskrives de mest effektive behandlinger for mennesker bronkitt, og disse midler og metoder som egner seg for behandling av sykdommer i luftveiene som er beskrevet ovenfor.
Brystet sammenkomst hjelp for forkjølelse hoste og bronkitt. Brystet samling - en samling av urter, medisinske egenskaper som bidrar til fortynning og fjerning av slim, og gir omfattende anti-inflammatorisk og antibakteriell virkning på de berørte luftrom. Brystet gebyr du kan lage selv eller kjøpe ferdig på apoteket. For selvbetjent skal blandes i like deler calendula, timian, lungwort, søt, furu knopper, oregano, plantain, lime, mynte og Hestehov. Buljong forberedt fra bryst gebyr for denne oppskriften: 2 ss hakket og godt blandet urter hell 500 ml kokende vann og la til å sette på et varmt sted i 2 timer. Klar buljong skal renne, drikke 30 minutter før måltider for 250 ml 3 ganger om dagen. Ta kjøttkraft jevnlig gjennom hele sykdomsperioden. Dette hostemedisin er trygt og anbefales til både voksne og barn, i tillegg til sin raske og effektive tiltak du ikke vil ta noen ekstra stoffer som skader kroppen.
Et annet populært middel for bronkitt - dette infusjon av Banan. Sine medisinske egenskaper er i stand til å fjerne tunge og smertefulle anfall av hoste, slim og trekke seg helt kurere akutt og kronisk bronkitt. Å forberede nødvendige 3-4 ss psyllium pulver (tilgjengelig på apotek) hell 500 ml kokende vann, pakk og la stå i 2 timer. Deretter infusjonen skal renne og ta 2 spiseskjeer før måltider 2-4 ganger om dagen.
Kvitte seg med akutt bronkitt hjelp gulrot juice. Forberede det kan være enten gjennom en juicer eller ta et par gulrøtter, gni dem på et rivjern og klem saften gjennom cheesecloth. Da den resulterende juice bør fortynnes med kokt vann med en hastighet på 1: 1 og legge til et par spiseskjeer med honning (kan erstatte sukker). Det rette for bronkitt bør ta en spiseskje før måltider 4-5 ganger om dagen. Små barn bør gis juice 1 ts 3 ganger om dagen.
Bronkitt, hoste, influensa og forkjølelse will løk med honning. Dette verktøyet har ikke skjønt hyggelig, eller i det minste nøytral smak, men svært effektive, dessuten er det alt tilgjengelig og lett forberedt. For å gjøre den renses medium størrelse løk kjøttdeig og legge til mix honning med en hastighet på 1: 1. Fikk en folkemedisin bør tas etter måltider (for å unngå irritasjon av magesekken) og en spiseskje 3 ganger om dagen. Fersk honning kombinerer helbredende og antiviral egenskaper gjør det nødvendig for hele varigheten av sykdommen, og om høsten og vinteren som forebygging av influensa. Dette verktøyet er å behandle hele familien, med unntak for barn yngre enn år siden i den alderen er kontraindisert honning (allergisk reaksjon).
Geit melk og fett - utmerket folk rette for bronkitt. En blanding av geitemelk og fett (selges i markeder) kan kurere kronisk bronkitt akutt katarr hoste. For utarbeidelse av medisiner bør ta en kopp fersk kumelk, bringe den til en byll og deretter avkjøles litt. I varm melk tilsatt en spiseskje av geit fett og en spiseskje honning. Pasienten bør drikke drikke store slurker, og deretter gå til sengs. Ta dette midlet for hoste bør være minst tre ganger om dagen. For behandling bør alltid bruke bare frisk blanding. Geit melkefett ikke bare å kurere bronkitt, men også gjenoppretter styrke brukt til å bekjempe sykdommen.
Aloe, olje og honning - en effektiv folk rette for bronkitt. For å forberede blandingen du vil trenge 4-5 store blad aloe (250 g) 1 pakke med smør, 250 g honning, 200 gram svinekjøtt fett (selges i markeder) og en spiseskje kakao. Fett og smør bør smelte over svak varme, aloe kjøttdeigen, og bland alle ingrediensene og kna godt. Den resulterende blandingen bør utarbeides i banken, tett dekke og avkjøl. Ta denne medisinen med mat for å være en spiseskje tre ganger om dagen. Det brukes også som forebygging av influensa og SARS i høst og vinter. I dette tilfelle aksept blandingen kan reduseres til en halv teskje to ganger om dagen.
Folk rette for bronkitt for barn
Ofte barn lider bronkitt, som noen ganger er veldig vanskelig å få en drink eller piller bitter. Sjokolade smør, som er ikke bare deilig, men også nyttig, ingen tvil om det beste alternativ behandling. For å forberede sjokolade kur for bronkitt, forkjølelse og hoste bør ta 100 g. Av smør, en bar av sjokolade, 3 ss kakao og 3-4 spiseskjeer med svinekjøtt fett. Fett og smør smelte i et vannbad, tilsett hakket sjokolade og kakao. Den resulterende blandingen bør være godt Rør og chill til tyknet. Olje kan spres på brød, er det ønskelig å gi 3-4 ganger om dagen sammen med et glass varm melk, som skal sette en klype natron.
Forebygging Bronkitt
For å unngå bronkitt, bør ta vare på helsen sin. Først av alt, ta hensyn til klærne, fordi bronkitt er resultatet av hypotermi. Prøv å kle varmere, ikke glem skjerf og hatter i den kalde årstiden. Vær også klar over at sporten - garantien for helse. Ikke overse trening, og etter en kort periode vil du merke at kroppen din har blitt mye sterkere og mer hardføre.
Å hindre bronkitt trenger også tid til å kurere sykdommer i nese, ører og hals. Tiden er ikke herdet rhinitt, sinusitt, adenoider, polypper og andre sykdommer øker risikoen for bronkitt, som er smittekilder.
Særpreget ikke bare forebygging av bronkitt og andre sykdommer er en årlig opphold i helse resort spa. Selvfølgelig har det beste i luftveiene frisk fjelluft og salt sjøluft mettet med jod.
Bronkitt og andre forkjølelse er ikke redd når en person foretrekker å leve en sunn livsstil, spiser kvalitet og nyttige produkter, i sport, aktiv hvile, prøver å se på den positive siden av livet. Alle disse faktorene bidrar til å styrke immunforsvaret, en anstendig kvalitet i livet hvor det ikke er plass alle slags sykdommer. Hold orden på livet ditt og bli frisk!  
Яндекс.Метрика