Behandling av vorter på hender: Årsaker og forebygging av forekomst, typer vorter
 Svært ofte folk har vorter på fingrene, hvis behandlingen kan ta mye tid og krefter. Selv om noen av oss finner vorter bare mindre ordensforstyrrelser som ikke engang fortjener faktisk et alvorlig problem. Fordi naturen vorter virus, og i noen tilfeller kan de til og med føre til maligniteter. Så la oss snakke om hva som utgjør vorter på hendene, og hvordan du kan bli kvitt dem hjemme.
 Typer av Vorter
 De fleste vorter forekommer hos barn, ungdom og eldre. Og blant mangfoldet av disse tumorene kan deles inn i flere typer:
 - Vanlige vorter;
 - Senile vorter;
 - Kjønnsvorter;
 - Flate vorter.
 Og forekommer ofte på hendene er felles eller flate vorter. Tørr og smertefritt, de likevel levere mye ulempe. Og i enkelte tilfeller kan til og med vorter smelter sammen, opptar store områder på hudoverflaten.
 Et lite om behandling av vorter
 Vanligvis behandling av vorter på hender tilsier, først av alt, ødeleggelse av disse enhetene med visse medisiner eller spesifikke metoder. Videre kan disse påvirkninger, selv kombineres eller brukes i forbindelse med medisiner ekstern applikasjon. Det hele avhenger av type, årsaker og kjennetegn warts behandling SPØRSMÅL. Og bestemme behandlingsopplegg for hver pasient - det er forbeholdt en kvalifisert lege.
 Praksis viser at ved behandling av vorter på hender ødelegge midler har terapeutisk aktivitet når 60 til 90%. Og en fjerdedel av pasientene innen tre måneder etter behandlings tilbakefall oppstår. Så forsiktighet må også følges protyvoretsydyvnыm behandling. Og dessuten er det viktig å huske på at forekomsten av vorter kan skyldes redusert immunitet. Så en person som behandler vorter bør være nødvendig å styrke statusen for kroppen riktig ernæring, mosjon, avvisning av dårlige vaner.
 Forebygging av vorter
 Som du vet, bare forhindre sykdom enn å håndtere sin behandling. Dette gjelder også i forhold til vorter, og det er derfor hensiktsmessig å snakke om deres forebygging.
 Først av alt må du strengt observere god personlig hygiene. Vær forsiktig i garderober, felles dusj, servanter, vasker hendene grundig umiddelbart etter å ha besøkt offentlige steder. Betale oppmerksomhet som deres immunsystem, prøver å spise en balansert og sunn livsstil. Og selvfølgelig er det viktig å være i stand til å motstå stress, tid til å hvile og slappe av. Tross alt, er nervesystemet ansvarlig for helsen til kroppen, og dermed lære å kontrollere din følelsesmessige tilstand, kan du ikke bare unngå utseendet av vorter, samt en rekke helseproblemer.
 Når bør jeg oppsøke lege?
 Også trenger å vite hva symptomene indikerer at du trenger å umiddelbart komme til legen. Gjøre det slik:
 - Hvis vorte skifter raskt farge eller form;
 - Hvis vage grensene for utdanning;
 - Hvis fargen er ikke ensartet;
 - Hvis antall enheter øker raskt;
 - Hvis du føler smerte eller kløe;
 - Hvis svulsten var i underlivet.  
Fjerning av vorter hjemme
 Vorter er hud knuter. Deres årsaker - virus som overføres ved kontakt eller gjennom hverdagen. Warts vises på steder der huden er ofte skadet, og i områder med overdreven svetting - på hender og føtter, hode, ansikt, albuer og knær.

 Fjerning av vorter hjemme Fjerning av vorter hjemme er mulig å bruke friske blader av Kalanchoe. De satt på vorte og fix bandasje. Tre prosedyrer de forsvinner. Pannebånd med Kalanchoe stående over natten.

 Fra vorter ligger på såler og hender, hjelper hvitløk. Grind fedd hvitløk og bland det med en teskje av eddik og mel. Elt deigen. Danne en liten kake og dekke hennes vorte, topp og limt hele gips bandasje. Et par dager vortene forsvinne med en bandasje. I stedet for de gamle vorter kan bli såret, er det nødvendig å behandle og lukke steril tape.

 Fjerning av vorter hjemme effektivt ved hjelp av hvitløk med smult. Denne blandingen er smurt bandasje og festet til vortene. Bandasjen bør skiftes daglig.

 En av de mest vanlige metodene for å fjerne vorter er bruken av celandine. Konsentrat nøye brukes til vorte selv uten å gå utover det. Handling celandine å gradvis brenning vorter med røtter. Mens virkningen av vorte først antent, så mørkner og til slutt forsvinner helt, og etterlater en liten åpen kutt.

 Mindre vanlige folk måter å fjerne vorter


 Fjerning av vorter hjemme utføres av skift, alltid tilgjengelig i hjemmet.

 Flytende såpe. Bint godt fuktet såpe og dekke sine vorter. Hvis det er nødvendig, blir prosedyren gjentatt.

 Kritt. Knust kritt og dryss gni vortene. Bandasjen kan ikke være våt.

 Løk. Løk, dynket i eddik, bundet på natten av vorter.

 Pauline. En sterk avkok av malurt bidra til å bringe vorter, tørk dem hvis de er skadet områdene flere ganger om dagen.

 Rowan. Vortene er borte for godt hvis de regelmessig våt aske juice til deres utryddelse.

 Et populært verktøy som brukes til å fjerne vorter hjemme - bordsalt, blandet med pepperrot. Denne sammensetningen gjør lotion gnidd på warts eller hud det i.  
Hvordan bli kvitt vorter hjemmeHva warts vises? Hva tradisjonelle medisiner kan brukes til å behandle vorter? Vorter Behandling folk rettsmidler.
Vorter - virussykdom i huden, hud vekster funnet i størrelsen av et knappenålshode til størrelsen av en 2-krone mynt. Mer vanlig hos barn. Sykdom kan bidra til mindre skader i huden, svett og nervøs sjokk.
Legene har lenge anbefalt å smøre vorter ett av følgende fersk juice. Plassere forårsaker Anbefal slips. Effekten oppnås etter noen få behandlinger.
For behandling, kan du:
• smøre milkweed juice;
• smøre borodavnyka juice;
• smøre løvetann juice;
• smøre fersk kål juice;
• smøre Puka fersk juice, juice osp;
• sette på vorte masse friske bær av fjellet aske;
• bruke bandasjer med mashed friske nesle blader;
• bruke bandasjer med knuste frø Kornblå;
• bruke bandasjer med mashed friske blader av Kalanchoe;
• bruke bandasjer med mashed friske blader av iris (noen ganger ganske tre metoder);
• bruke bandasjer med friske calendula blomster på natten;
• bruke bandasjer med friske kronblader av rose hofter banket;
• smøre fersk juice av hvitløk eller hvitløk juice med fett og smult (1: 1);
• gni vorte flere ganger om dagen med juice fra friske stilker celandine;
• bruke eddik blandet med aske tre selje 2-3 ganger om dagen;
• bruke salve forberedt fra røttene av løvetann juice og smør (1: 4), 2-3 ganger om dagen;
• bruke salve utarbeidet på grunnlag av kritt og hamp olje (1: 4), 2-3 ganger om dagen;
• dryppe en dråpe eddik på vorte før sengetid (med forsiktighet);
• Blomster og banket fruktene av hestekastanje hell kokende vann (en halv bøtte med råvarer, hell kokende vann opp til toppen), la stå i 12 timer. Dette skjær for å ta et bad ved en temperatur på 38-40 ° C i 15-20 minutter. Det er nok å 7-8 prosedyrer daglig (eller annenhver dag);
Healere har lenge behandlet vorter i visse faser av månen. Det ble antatt at hvis du gni det vorte på alle underlag, som faller måneskinn, til vorte forsvinne. Alternativt, den første dagen etter at nymånen narozhdeniya presse juice av celandine. Den andre natten, så snart serpyk måned, bør du gni vorter juice.  
Et sett med øvelser for brystet
 1. Sett føttene skulder bredde hverandre. Hånd trekke til siden til skulderhøyde, samtidig må bremse sirkulære bevegelser rundt albuen 6-7 ganger i begge retninger. Så roter de rette armer rundt skulderleddet (simulering dykking) også 6-7 runder.
 2. bena sammen, hendene på hoftene, komme opp på tærne rytmisk og samtidig prøve å få albuene bak ryggen din (skulder trekke ned). Høyde - inhalerer gjennom nesen; senking - puster ut gjennom munnen. Utføre minst 30 ganger, og legger en ukentlig maksimum på 5 - 100 ganger.
 3. Spinn vegg eller bord. Antall ganger avhengig av din kondisjon. Det viktigste - å trekke skuldrene ned og holde kroppen glatt.
 4. Sett føttene skulder bredde hverandre. Bøy albuene og håndflatene forene før fôring. Skyv med all sin makt palmer brystet og zatrymaysya 20 sekunder. Løsne strammingen - telle til fem. Gjør 20-30 klikk.
 5. Opustysya til knærne. Spine holde rett. Løft hendene rett opp og strekke til taket - telle til syv. Sakte senke armene ned og slappe av. Gjenta 6-7 ganger.
 Da fem minutter Ligg på ryggen, helt avslappet.  
Øvelser for slanking lårene
 Noen kvinner er begavet av natur og attraktive slanke hofter. Men hver av dere å utføre øvelser for hoftene, med tålmodighet og utholdenhet, kan styrke og stramme musklene i bena og gjør huden glattere.
 Denne artikkelen vil liste VseTut enkle, men svært effektive øvelser for slanking lårene, utføre regelmessig du raskt oppnå ønsket resultat.
 Et sett av øvelser for slanking lår:
 1. Stå med Pull magen, trekk hendene, føttene litt arrangere, føtter utvide.

Øvelser for slanking lårene

 Ned gå ned sakte ved å bøye knærne, holde ryggen rett. Hofter bør ikke falle under kneet. Sakte klatre. Utføre knebøy minst 8 ganger.
 2. Stå med føttene sammen, ta tak i hånden til motstand, stige på sokker. Trekk magen, bøy knærne og sakte gjøre poluprysyad 15 centimeter. Fryse i den posisjonen i noen få sekunder.
Øvelser for slanking lårene

 Ta til utgangsposisjonen. Utføre poluprysyad 10 ganger.
 3. Stå opp mot veggen, hender mager på den. Sakte løfter mot rettet venstre ben. Deretter til høyre.
Øvelser for slanking lårene

 Langsomme viftet ben utføre 15 ganger.
 4. Bestemmelsene i liggende på siden. Slappe av hodet og satte den på den utstrakte hånd upyraytesya gulvet med den andre. Brett opp liggende på gulvet, og de øvre rettet knærne, løft opp. Sakte senke benet mot gulvet.
Øvelser for slanking lårene

 Hev og leggen flere ganger. Så gå til den andre siden og løft-senk det andre benet.
 5. Sitt på gulvet, knærne bøyd, ryggen rett, fotsålene koble sammen. Klikk hendene på knærne, trykke dem nærmere gulvet.
Øvelser for slanking lårene

 Gjenta 15 ganger, slippe til et kne hver gang nærmere gulvet.
 6. Ligg på din høyre side. På håndleddet bøyd ved albuen lener hodet. Bøy venstre beinet og foten på gulvet. Løft høyre ben med langstrakt tå, et par inches opp. Fryse i 3 sekunder og sakte lavere. Denne sex foten, skal ikke gjelde.
Øvelser for slanking lårene

Øvelser for slanking lårene

 Har 10 ganger. Så på de øvre løfte bena gjør hyppige, kontinuerlig risting. Gjenta med det andre benet.
 7. Ligg på ryggen, bøy bena og føttene flatt på gulvet. Knip åpne bena og mellom dem lå ballen eller pute. Med kraften til å sparke ballen klemme og holde flere kontoer. Slappe av føttene.
Øvelser for slanking lårene

 Gjør denne øvelsen 30 ganger.
 8. Liggende på magen hans, la hendene langs kroppen, håndflatene ned. Bena langt fra hverandre og løfte dem opp. Litt hakkete skyver bena bredere. Fryse når razdvinet føtter å stoppe.
Øvelser for slanking lårene

 Len deg tilbake, slappe av og gjøre det fremdeles fem ganger.
 9. Stå rett opp, trekke venstre fot til hælen baken, knærne bøyd, ikke grotting i ryggen og baken uten å berøre hæl, hold denne posisjonen i noen sekunder. Prøv å komme videre med nosochok.
Øvelser for slanking lårene

 Gjenta dette med den høyre foten.
 10. Sitt på gulvet, krysse bena, ta foten med begge hender og trekk den til hodet. Lagre denne bestemmelsen meter i sekunder.
Øvelser for slanking lårene

 Gjør øvelsen andre benet.
 11. Stå litt bøy knærne, sette venstre foten frem med hevet tå opp, la hendene på høyre lår. Veldig sakte lene seg fremover. Hold positur i 15 sekunder.
Øvelser for slanking lårene

 Samme gjøre med det andre benet.
 Med styrking av musklene i hoftene øke treningsmengden og du holder en statisk posisjon. Må øvelser for å miste vekt lår 2-3 tilnærminger.  
Яндекс.Метрика