Behandling flux hjemme
 Hulrom i løpe skjemaet kan forårsake odontogenic peryostytu, eller lettere å flux i tannkjøttet. Dette er - en svulst som påvirker tennene og i tannkjøttlommen på samme tid, i enkelte tilfeller fluks fører til skade på kjevebenet. Av denne grunn, er sykdommen regnes som en av de mest ubehagelige, stedet for brannen inne i abscess infeksjon oppstår som en tannlege vil råde deg avsløre gjennom kirurgi. Men før du går til tannlegen, kan du prøve å bruke en flux behandling hjemme.
 Hvordan gjenkjenne en flux
 Rotårsak - tannråte, infeksjon i tannkjøttet som flyttet til på den og dannet tumor (hevelse), fylt med puss. Ofte purulent pose når bein i kjeven, flytte til neste trinn - phlegmon. Dette er på grunn av økningen i antallet bakterier i fluks, og den føles ubehagelig først, deretter vondt. Dette kan øke kroppstemperaturen hvis abscess ikke oppdages i tide. Smerter ved periostitis ikke stoppe for et øyeblikk, det ligner litt følelsen når de berørte tann periodontitt.
 Infeksjonen kan blokkeres ved bruk av antibiotika, men de er ofte ute av stand når det gjelder store områder av skadet (når svulsten strekker seg til hele ansiktet). Flux vises ikke umiddelbart, så det minste du må behandle symptomene, og det kan gjøre hjemme.
 Behandling flux hjemme
 Vi kan si utvetydig at problemet med flux forsvinner etter noen manipulasjon, kan du bruke den mest, men tann fortsatt og må behandles raskt, ellers vil alt gå tilbake til det normale. Hvordan å behandle flux på tannkjøttet, vet tradisjonell medisin.
 1.  Det er best å bruke ulike renseløsninger. For eksempel, en av de mest effektive er ekstrakter: salvie sennep og urter, eik bark og hypericum, er blandet i like proporsjoner og infunderes i 30 minutter. Munn skyll krever minst åtte ganger om dagen.

   Bidrar til å lindre hevelse og varm buljong blanding av salvie og grønn te, som legger til en halv teskje salt i et glass vann. Men disse urtene kan ikke være rett tid for hånden, fordi den mest populære løsningen er å skylle med natron og salt. Det er lett å lage: bør fortynnes i et glass varmt vann en teskje salt og legge samme mengde natron. Denne oppskriften kan redusere smerte, og i tillegg hjelper det i modningen abscess (veggslimhinnen kan bli erodert salt og brus, og flux avslørte seg selv). På kvelden kan du sette dyppet i varmt vann og innpakket i steril bandasje brus, vil det føre til ufrivillig lekkasje av væske inne i byllen.

   Samme eiendom har løk, som bør gjøres på et fint rivjern mush og gjør lotion på en bomullspinne til verkebyll. Husk, skylling og komprimerer bør være varm, men ikke varmt, så temperaturen er over 60 ° C gir komplikasjoner og fører til forverring og abscess.

   Det er påvist verktøy i form av salver som kan forberede deg selv. En av dem - honning salve: det er lett å gjøre, må du helle en spiseskje lime honning i en liten bolle, deretter spiker antente brannen og dyppe den i honning. Etter en mørkere honning som skiftet farge når vi samhandler med en varm spiker, må du plukke bomull ball og bruke flux til natt: 3-4 timer abscess pauser.

   Salve bruker propolis forberedt på forhånd. Trenger du en kasserolle smelte 20 gram propolis og legge tilbake et glass av raffinert solsikkeolje, la den avkjøles, deretter male blandingen i en eggeplomme. Salve oppbevares i kjøleskap, satt på tannkjøttet 1-2 ganger om dagen.
   Unn flux apotek midler
   Å fjerne alle flux egnede farmasøytiske midler med antiseptisk virkning, for eksempel alkohol løsning chlorophyllipt fortynnes i forholdet 1/10 med et glass vann og skylle munnen så ofte som mulig. Mot et bakteppe av populære oppskrifter kan du bruke smertestillende eller antibiotika flux behandling for å hindre ytterligere betennelse.
   Tabletter, injeksjoner, fysioterapi, kirurgi - omfang, venter på deg, hvis cellen infeksjon du ikke finner deg selv. Men selv om du gjorde vårt beste og de mislyktes, betyr det ikke at et besøk "den elskede lege» må vente. Moderne medisin har gått mye lenger enn det kan virke ved første øyekast. For å unngå smertefulle sjokk, du vil cauterized, deretter prokolyut flux og hold drenering, pus som var gradvis, så du propishut antibiotika og anti-inflammatorisk narkotika. Etter å ha fjernet tannkjøtt abscess utvinning skjer i løpet av uken og hjemme flux kan fjernes på to dager. Husk at gjødsla selv ikke vil gå, ikke løse, sprer smitte kjapt i munnen og fanger ikke bare sto ved siden av sunne tenner og tannkjøtt, men, og ansikts bein, som i verste fall kan føre til dødelig.  
Masker til hårtap hjemme
 Den viktigste årsaken til hårtap - døende follikler på grunn av utilstrekkelig blodtilførsel til dem. Dag i spesialiserte klinikker tilbud som mål satt av prosedyrer som forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen. Men det er lett å lage en maske for hår tap hjemme. Her er noen oppskrifter.
 1. Bland 50 gram cognac, 50 g vann og 2 eggeplommer. Det ferdige Masken må først gni inn i hodebunnen og deretter spredt jevnt på håret og la stå i 20 minutter. Denne masken er egnet for alle typer hår.
 2. Ta 2 spiseskjeer med vanlig salt og legge en teskje av konjakk eller vodka. Masken er gnidd inn i hodebunnen 2-3 ganger i uken i 10-15 minutter og skyll med kaldt vann. Det vil rense huden av hodet, vil åpne porene og forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen.
 3. pod hot rød pepper kjøttdeigen og bland med en teskje Borre eller lakserolje. Blandingen ble gnidd inn i hodebunnen og holder i 10 minutter. Skyll med en maske du trenger varmt vann ved hjelp av sjampo.
 4. Gni revet pepperrot root tabellen. Ikke vrir juice, ta 2 spiseskjeer av slam og legg en spiseskje rømme. Maske søke på hårrøttene i 10-15 minutter før du går til sengs og fjerne med en bomullspinne. Om natten, vikle hodet med et håndkle i morgen vaske håret som vanlig å bruke sjampo.
 5. Næringsrik handlingen vil maskere med et avkok av eik bark. For sine forberedelser 2 ts knust tørket eik bark hell 100 ml vann og kok opp over svak varme, så la suppen kjølig og sil den. Tilsett 2 ss hakket løk forsiktig og litt masse rugbrød. Ready-mix konsistens skal ligne krem. Masken er gnidd inn i hodebunnen, wrap hodet med polyetylen toppen - med et håndkle. Permisjon i to timer. Skyll masken skal varme vannet ved hjelp av sjampo.
 6. Ta noen aloe blader, vaske dem i varmt vann, pakk den inn i papir og sette på 10 dager i kjøleskapet. Press deretter saften fra dem, 2 ss juice blandet med en teskje honning. Masken er satt på hodebunnen, forsiktig massasje. Etter 30-40 minutter, skyll med varmt vann uten å bruke sjampo.
 7. Du kan også lage en maske med henna og egg. For å forberede denne masken tar ett egg, hvis du har normalt hår, et fett pisket protein i håret og en eggeplomme for tørt hår. Legg en pose med henna. Fordel blandingen over hele lengden av håret, vaskes etter 15-20 minutter.
 8. Det bekjemper effektivt problemet med håravfall lakserolje. En liten mengde av den varmes opp i et vannbad og anvende på hodebunnen. Pakk håret med plastfolie og pakk et håndkle. La masken på i minst 5 timer. Deretter vaske håret med sjampo. Denne masken gjør en gang i uken i to måneder.
 9. Deretter maske laget av olivenolje. 5 ss olje varme vannbad og tilsett saften presset fra en halv sitron. Masken påføres skitne håret over natten. Etter bruk av wrap hodet med polyetylen wrap og et håndkle. I morgen, vaske håret som vanlig. Denne masken er anbefalt å gjøre 3-4 ganger i uken.
 10. Skrell og finhakk to løk, tilsett 150 ml rum. Blandingen ble tilført for dager i et mørkt sted, deretter press. Masken er gnidd inn i hodebunnen i 1-15 timer før vask.
 11. Ta 3 ss hakket avocado tremasse, 1 ss uraffinert vegetabilsk olje og 1 ss av glyserin. For fett hår i stedet for glyserol er bedre å bruke honning. Bland alle ingrediensene. Påfør masken på i 30 minutter og deretter vaske håret med sjampo. Denne avocado maske kan bli erstattet av enhver bær og frukter.  
Hva er den beste hårfarge?
 Hver kvinne ønsker å tidvis endre bildet vises før familie, venner og kjære i en ny rolle til alle bare gispet og lurte på, hvordan hun klarte å endre så mye på så kort tid. Og en av de første roller i trans damene, selvfølgelig, spiller en hårklipp!
 Sannsynligvis hver av oss hadde å si til meg selv: "Her jeg går til frisøren, håret - og alt i livet endring! »
 Men penger til frisøren er ikke alltid til det bedre og fortsatt ønsker. Hvis en hårklipp hjemme knapt noen av oss ville da male hår - sweet deal! Butikkhyllene og boksene er fulle av ulike bilde pyshnovolosyh skjønnheter. Hånd lydig strekker til å male en lys farge, men skummelt! Tross alt, alle vet at hårfarge kan alvorlig skade håret ditt!
 Heldigvis er ikke situasjonen håpløs. Som med alle kjemiske middel, hårfarge sikkert skade håret ditt, men det kan bli betydelig redusert hvis malingen til å velge en god kvalitet.
 Så i dag forteller vi deg at den beste hårfarge.
 Sanne farger: malt på samvittigheten!
 Den mest populære typen maling var og er motstandsdyktig maling. De er komfortable som gir rike farger og jevn, god maling over grått hår. Og holdt den nye fargen, du gjettet fra navnet, håret lenge nok, kan du ikke frykter mange ganger for å vaske håret mitt
 Dessverre er det ingen god uten en velsignelse! Motstandsdyktig hårfarge bokstavelig proppfull med en rekke kjemikalier skadelige for håret ditt. Først av alt må vi huske, selvfølgelig, ammoniakk og hydrogenperoksyd. En ubehagelig, skarp, kvelende lukt, har du sannsynligvis følte i hårfarge motstandsdyktig maling, forårsaket det ammoniakkinnholdet. Dette stoffet ganske radikal virkning på håret, forstyrre deres struktur. Farge virkelig vil holde i lang tid, men uheldigvis vil håret aldri bli så glatt og fast stoff, som var for maling.
 Delvis bidra til å forbedre situasjonen spesielle balsamer og balsam for farget hår, men helt gjenvinne helsen til farget hår ikke, dessverre, aldri.
 Lys og skygge vektløs.
 Kontakt "siden av mynten" til en viss grad er tonale farger, sjampo og balsam. De er designet for å gi de som ønsker å eksperimentere med sitt eget bilde i en kort periode, og deretter gå tilbake til normal hårfarge. Nyanser av hårfarge vil ikke endre fargen på håret ditt drastisk, bare gi den et spesielt behagelig skygge. De er også ofte brukt for å understreke den naturlige fargen på håret, slik at det dypere eller bli kvitt den stygge skyggen etter å male (f.eks, gulnet etter belysning).
 Stor skade håret skyggelegging maling ikke forårsaker, spesielt sammenlignet med sin stabile "søster i butikken." Men klærne kan godt lide. Det faktum at dette nymalt hårfarge går tilbake ganske enkelt. Og hvis du fukte håret snart etter maling, til vannet de vil snart også begynne å male. Og du risikerer bare utilsiktet hoydnuvshy hode ødelegge klærne eller håndkle fargesprut.
 Midtveis i halvparten.
 Kompromiss kalles polustoykye hårfarger har blitt ganske moderne i det siste. I strukturen inneholde de hydrogenperoksyd, men som ikke inneholder ammoniakk, og derfor mindre skadelig for håret. Også polustoykye maling relativt raskt (sammenlignet med resistent) med vasket håret og vokse nye umalt når røttene er ikke så merkbar forskjell mellom den grunnleggende farge og farge-farget hår.
 Dessuten er det antatt at hvis polustoykye bruk hårfarger regelmessig, eventuelt maling trenger dypere inn i håret og fargen blir mer stabil. For de kvinnene som ønsker å endre fargen på håret veldig lang tid, kan dette alternativet bli kalt, kanskje den sikreste. Dessuten kan vi ikke legge til ustabil maling pluss det faktum at det ganske vellykket maling grått hår.
 Hold deg magi og ikke vær redd for å endre til det bedre! Lykke til!  
Яндекс.Метрика