Behandling forlate en person
 Hudsykdom kalt herpes nevnt i de medisinske registreringer av antikken. Herpes er en dermatose og har ulike former, men de alle synes ganske lik måte som shelushaschyhsya formasjoner på hudoverflaten. Forskjellen mellom de former av sykdommen skjult opprinnelse. Noen er forårsaket av sopp, andre - virus, og mesteparten av reduksjonen oppstår fordi immunsystemet.
 Det bør også bemerkes at noen typer av herpes opprinnelse forblir en hemmelighet for hele medisin. Forskere har en tendens til forskjellige versjoner av hvorfor slik zoster oppstår og utvikler seg.
 Høydepunktene inkluderer:
 - Stress belastning på kroppen;
 - Depresjon og konstant psykisk stress;
 - Genetisk variasjon;
 - Allergiske reaksjoner.
 Risikogrupper
 Ifølge statistikk, er herpes mer vanlig hos mennesker, svekket kald eller utsatt for hypotermi. I tillegg er unge folk er mye mindre utsatt for denne sykdommen. Vanligvis oppstår zoster hos personer i alderen 30-70 år.
 Symptomer på Ringorm hos mennesker
 Tilstanden til forskjellige personer kan være annerledes, fordi symptomene i stor grad avhenger av den enkelte legemet og direkte dannelse av sykdommen. Ja, noen ikke lider av kløe på grunn av sykdom (1/5 av totalen), og andre - er stabile og lang kløe. Hvis du finner deg selv blant dette 1/5 herpes og ikke forstyrre deg, betyr det ikke krever behandling. Over tid til immunsystemet takle sykdommen.
 Behandling forlate en person kan ta måneder, og kan vare opp til flere år. Sykdommen kan begynne på forskjellige måter. Noen ganger sin utvikling fortsetter lenge nok, og noen ganger - det oppstår plutselig og rask utvikling. Vanligvis manifestert som zoster utslett med uregelmessige konturene på huden. Farge lesjoner kan enten være rosa eller røde. Det er symptomene ofte på rygg, nakke, armer, ben og hode i hårvekst. Mye mindre zoster manifestert i andre områder av huden.
 Vurdere de vanligste formene av sykdommen.
 1. Herpes rosa. Preget av smittsom eller allergisk etiologi. I rollen vises symptomer rosa flekker avrundede former som klør og skall.
 2. Ringorm. Vises i feltet av hårvekst og forårsake hårtap (derav navnet). Årsaken er en sopp som heter Tryhofytonы.
 3. Pityriasis versicolor. Den har også en sopp opprinnelse, men utslett ser ut som små mørke flekker med klare grenser. Kløe er ofte ledsaget av økt svetting.
 Siden sykdommen kjent siden antikken, i tillegg til medisinsk behandling, er det mange tradisjonelle medisiner. Deretter ser vi på det viktigste spørsmålet: kur herpes.
 Avhengig av hva slags sykdom, sin intensitet og personlige egenskaper hos pasienten, er det hensiktsmessig å bruke ulike behandlingsmetoder for å få de beste resultatene med effektivitet.
 Behandling av pityriasis rosea
 Vanligvis bekjemper det humane immunsystemet godt med denne sykdommen. Men for ikke å forverre sin egen situasjon og hjelpe immunsystemet har en rekke anbefalinger som skal følges for en rask utvinning:
 1. Det anbefales på det sterkeste til ikke å ta et bad, svømmebasseng, fordi vannet behandling bare forverre pasientens tilstand.
 2. Klær bør ikke gni eller klemme punktet hvor det er utbrudd. Unnlatelse av å gjøre det kan være irritasjon og styrking av kløe.
 3. Ikke ta mat potensielle allergener (sjokolade, sitrus, etc.).
 4. For å redusere kløe kan ta antihistaminer, men det bør rådføre seg med legen din.
 5. Det finnes også en rekke spesielle salver som fremmer helbredelse av arr, men bruke dem uten kvalifisert medisinsk historie studier og vurdering av individuelle egenskaper kan bare forverre situasjonen.
 6. Det er nødvendig for å minimere eller eliminere pasientens opphold i solen.
 7. støtteorganer kan brukes lakrisrot sirup.
 8. folk rettsmidler godt å smøre huden med eple cider eddik, ulike oljer eller bete kjøttkraft. Imidlertid bør disse prosedyrene utføres bare tidligere diskutert med legen sin.
 Behandling stryhuchoho sparing
 Behandlingen er basert på bruk av soppmidler (terbinafin, tolnaftate, etc.). Valget av et spesielt en avhenger av den spesifikke sykdomsforløpet. For effektive resultater uten behandlingseffekter, bør legemidlet utnevne en lege. Husk at de fleste av soppdrepende medisiner har mange bivirkninger.
 I tillegg bør det berørte området skal behandles fem prosent alkoholisk oppløsning av jod. Behandlingen tar ca tre uker for de to første symptomene forsvinner, og bruke en annen profylaktisk behandling for å hindre tilbakefall. Hvis et stort område av hår på hodet utsatt for sykdommen, systemisk medisiner er ofte foreskrevet for å understøtte legemet.
 Fra folk rettsmidler oftest brukt rugmel som skal gnis inn i skadet hud. Mel før prosedyren må sile gjennom en fin nylon mesh.
 Også populært populær metode for smøring ringorm lakserolje med hvitløk juice. Folk rettsmidler også ønskelig å koordinere med legen din for å unngå de negative konsekvensene av selv-behandling.
 Behandling av pityriasis versicolor
 Behandlingen påføres huden til pasienten soppdrepende midler. I alvorlige tilfeller av utslett utpeke flere inntak av legemidler som bidrar til å bekjempe sopp, fremskynde helbredelsesprosessen og redusere sannsynligheten for re-sykdom.
 Sammen med soppdrepende midler må søke helbredende medisiner. De fremstilles i form av løsninger, salver og andre former for ekstern bruk. Plukk et nødvendig verktøy individuelt, basert på naturen av utslett og hudområder som det har spredd seg. For dette formål, kan brukes som syntetiske legemidler og naturmidler (celandine, evig, peppermynte).
 Pityriasis versicolor ganske godt på behandlingen, men skifter farge kan ikke avta i løpet av noen få måneder. Dessuten utelukker ikke sykdommen tilbake i varmt vær. Særlig hvis behandlingen ble gjennomført uavhengig av hverandre og er rettet bare på symptomene.
 For å sikre at sykdommen ikke har returnert, bør du følge noen enkle regler:
 - Hold deg kjølig i solen;
 - Unngå unødig stress på kroppen;
 - Reduser den negative påvirkning av moralske og psykologiske effekter;
 - Følg strenge hygiene i huden;
 - Svært ønskelig ikke å bære ting fra syntetiske stoffer.  
Liktorn mellom tærne
 Liktorn mellom tærne nesten usynlig, men kan føre til store smerter. Når vandre dette mais leverer mye ubehag. Det oppstår vanligvis som et resultat av friksjon og trykk. Vanligvis kornet er fortykket parti av det øvre lag av epidermis. Hypertrofi stoff er et svar til betydelig belastning på et bestemt sted. Selv om smertene ikke er der, kan prosessen ikke bli ignorert: i tilfelle av mulig sprekker infeksjon og betennelse hvis den ikke unngås.
 Grunnene som fører til de inter liktorn bør omfatte wont satt opp med ubehagelig sko: det kan være en stramt klemme og fot, kan bli smalere tå, som fører til friksjon finger hverandre, eller vice versa, kan være for løs. Høye hæler, grov vane iført sko uten sokker, krumningen av fingrene, benete utvekster og selv hyppig gang barbeint også provosere dannelse av blemmer. Tilstedeværelsen av overvekt og flat fot øker risikoen.
 Hvordan unngå utseendet på blemmer
 Ett av tiltakene for forebygging - streng overholdelse av reglene for hygiene. Følg renheten av sokker bør holdes for tørre sko - også. Det er ønskelig å gå barbent på offentlige steder: altfor høy risiko for infeksjon med foten viral, sopp sykdom.
 Vaske føttene og rense foten, ikke glem å smøre dem med krem ​​- til hydrat steder i fare for økt kompresjon og friksjon.
 Ikke ha sokker med syntetiske fibre. Fra store, vanskelig, alltid skatыvayuschyhsya og rynkete sokker og strømpebukse og bør forlates.
 Ikke bære sko levere deg bryderiet. Bo i nære sko mer enn 30 minutter om dagen nervøs med fare for gnagsår. Det beste alternativet for deg vil være en sko med en rund tå, tær gir bevegelsesfrihet.
 Unngå sko med høye hæler. Det vil bli enda bedre hvis de sko med tynne såler du også utelukke fra listen over sine eiendeler.
 Prøv perevzutysya løpet av dagen flere ganger. Hvor det er en mulighet for gate sko for å erstatte ditt hjem, kan du bruke den.
 Prøver å distribuere nye sko, tilgjengelig for bruk strekking av væske i bena denne perioden skal smøres krem ​​eller gel. Beskyttende patcher, spesielle pads, inter pads og andre ortopediske betyr at du også trenger i dette tilfellet.
 Jevnlig arrangere din slitne føtter varme bad for føttene og tærne. For å fullføre prosedyren med vegetabilsk buljong komprimere, smøring fett krem ​​eller salve sammen med et høyt innhold av naturlige oljer kan heller ikke kan skade.
 Rod mais
Liktorn mellom tærne
 Dette er en av de varianter av tørket korn. Ser ut som ohrubevshee hud formasjon med et hull i midten, dekket av punkt (størrelse 3-4 mm). Punkt - en "hodet" av herdet, er dens fortsettelse ("root") en kjegle i dybden.
 Problemet oppstår på grunn av konstant kompresjon (vanligvis i nære sko) og dårlig sirkulasjon i stedet for kollisjon fjerde og femte, minst - den tredje og fjerde tå. Lokalisering er så ubehagelig og smerte så sterk at turgåing er tortur. Kanskje en finger falanks berørt, men det er enda mais. Å fjerne disse vekster vanskelig: vklynyvshayasya hindrer dypt inn i huden stammen.
 Dette mais er det viktig å fjerne. La ham slå inn gamle kan ikke på noen måte at konstant smerte kan igjen (pass skjevt satt en fot) og føre til endringer ikke bare i foten, men i kneledd. Fjern nezapuschennuyu mais kan prøve og min måte (selv om det ikke er ønskelig) - fra gamle hard hud du lagrer bare inngripen fra en lege eller hudlege-podoloh og en rekke profesjonelle praksis.
 Behandling av liktorn mellom tærne
 Først trenger du et badekar med varmt vann og pimpstein. I tillegg vil det være nødvendig å fremstille plaster og salisylsyre. Senere vil du komme godt pads, beskyttende fôr eller myke "dele" pads, tepper finger - for å lindre press på nettsteder og kan føre til blemmer igjen. Noen innledende justering kan gjøres med svært myke naturlige stoffer, filt eller gummi.
 Før du beskrive prosessen med å bli kvitt tørr mais stang form fremover: starte behandling farlig hvis det ikke er sikkert at mais har viral opprinnelse, som ikke er forårsaket ved å treffe en sprekk eller andre sopp hudinfeksjoner dermatotropnoy. I sistnevnte tilfelle, forsøk på å kvitte seg med hard hud hjem ble ikke gitt effekt (tilbakefall oppstår på nytt). Ukyndig fjerning av roten kan forverre situasjonen, som fører til komplikasjoner.
 Vi bør ikke glemme at den generelle helse også i stand til å forårsake blemmer, og på flere steder. Hvis du ikke er i orden med sirkulasjonssystemet (kan skyldes diabetes, noen typer nevropati, perifer blod fartøyet sykdom), eller du lider av revmatoid artritt, har du bursitt, bein spurs - fjerne hard hud slå til eliminere symptom, ikke den samme sykdom. Med diabetes, gjennomføre noen operasjoner på liktorn generelt er strengt forbudt: det må forholde seg til en lege.
 For de som tror, ​​dannet mellom tærne tørre mais er ikke viral opprinnelse og ikke bli foreldet før, følgende anbefalte handlinger.
 1. Plasser et varmt bad for føttene - med kaliumpermanganat, oppløsning av salicylsyre eller borsyre (2%) eller med tilsetning av havsalt. Kanskje "steaming" harde træler i vann med sterk avkok av kamille. 5-10 minutter å myke opp dine vannbehandling tær og lov til å gå videre til fjerning sin.
 2. For å fjerne harde liktorn kan være problematisk sted å gni en pimpstein - så det vil bli fjernet grov top coat. Dersom arten av lesjon kjerne, pimpstein bedre ikke å misbruke (litt gnidd mulig), og få hjelp av en kniv utviklet for å fjerne hard hud.
 3. forsiktig zchystyv tær, føtter trenger for å tørke og fett nærende krem. For hjem en time eller to vil du nødt til å flytte på bomullssokker.
 4. vodka komprimerer - en annen effektivt verktøy for fjerning av hard hud på fingrene. I stedet for å bruke en kompress bandasje såret byntovu, finger innpakket med cellofan og gå for en stund i en ull sokk.
 5. Det er en god måte å fjerne folks liktorn på føttene (inkludert fingrene) - med poteter. Potetmos velling dekker stedet der tærne, og deretter bryte opp med cellofan og innpakket gasbind. Etter å ha fjernet et par timer senere komprimere børster razmyakshey mais. Best komprimere gjøre dette før sengetid. Det samme kan gjøres for å komprimere en blanding av løk juice med honning (lik verdi) - prosedyre lik den som er beskrevet ovenfor.
 6. Det er mange spesielle patcher og væsker laget for å fjerne hard hud: salypod, bensalytyn og andre. Før du påfører den anbefalte dem å dampe mais på badet, tørk tørre føtter. Salve, maisstivelse, er flytende gips brukes på rett sted og dekk med en ren klut bandasje. Etter to eller tre timer det vil alle bli slettet.
 Hvis enkle metoder sentral mais alene ikke kan fjernes, er det nødvendig å se en spesialist - for boreoperasjoner. Det er trygt og veldig effektiv.  
Яндекс.Метрика