Behandling konyuktivita hjemme
 Kalles konjunktivitt sykdom karakterisert ved betennelse i slimhinnen i øyet. Avhengig av patogenet identifisere flere typer konjunktivitt.
 1. Bakteriell - årsaken til sykdommen er bakterier, streptokokker, bacillus Kocher, Staphylococcus, Escherichia coli.
 2. Viral - føre til denne typen konjunktivitt kan være adenovirus, meslinger, herpes virus.
 3. Allergisk - En slik kontakt med slimhinnene i øyet av kjemikalier, legemidler, kosmetikk, pollen.
 4. Også inflammasjon av slimhinnene i øyet kan være på grunn av mekanisk skade på øyet, eller som et symptom på noen kroniske sykdommer (problemer med mage-tarmkanalen, sykdom og frontale overkjevens bihulene).
 Symptomer på konjunktivitt
 Det er flere symptomer på konjunktivitt, som oppstår uavhengig av de grunner som skyldes sykdommen. Det ødem og hyperemi (rødhet) av den øvre og nedre øyelokk, slimete eller purulent utflod fra øyet. Sykdommen begynner akutt, uten noen åpenbar grunn, følelsen av smerte eller smerter i øyet, slimete raskt sveller og reddens. Noen ganger kan du se nålespiss blødninger på membranen i øyet.
 I tilfelle av bakterielle konjunktivitt symptomer lagt til ovennevnte lysskyhet og river, og purulent utflod.
 Dersom årsaken til sykdommen adenovirus, ser på den stadig tålmodig, kan du legge merke til noen små follikler som oppstår på den nedre delen av den konjunktiva. Første adenoviral konjunktivitt påvirker det ene øyet. Og deretter smittet og andre.
 Frekvensen av allergisk konjunktivitt er svært høy - fra minutter til 3-4 timer. En etter en, er det økt hevelse av slimete øynene til rødhet, kløe, er store og tydelige slim. Det kan være lysskyhet og brennende øyne.
 Behandling av konjunktivitt
 Øynene til mennesker er en svært viktig sanseorgan, så behandling av øyesykdom bør gjøres øyelege.
 Hvis pasienten er syk bakteriell konjunktivitt, utnevnt som en behandling øyedråper som inneholder antibiotika (sulfatsil natrium faller kloramfenikol). Når øynene er store pus, slim bruke vaskeløsning furatsilinom og deretter legge oletetrynovuyu salve.
 Hvis du raskt vil løslate personen fra viral konjunktivitt, er pasienten administreres humant interferon i dråper. Du kan også bruke florenalevuyu bonaftonovuyu eller salve.
 I mindre alvorlig allergisk konjunktivitt øyelege vanligvis foreskrive antihistaminer, loratadin, suprastin, dibazol. Når bыstronarastayuschem hevelse i øynene ved hjelp av hormoner deksametason, progesteron, hydrokortison.
 Behandling konyuktivita hjemme
Behandling konyuktivita hjemme
 Selvfølgelig, er behandling av sykdom best overlatt til fagfolk, men det er ofte umulig å raskt søke kvalifisert hjelp. I slike tilfeller kan du bruke materialer på hånden og århundregamle opplevelse av tradisjonell medisin. Hvis sykdommen er på et tidlig stadium hvorvidt en mild Selvfølgelig er det mulig å behandle hjemme.
 I nærvær av løsninger albutsida eller kloramfenikol, zakapayte 2-3 dråper av legemidler i friske og syke øyne. Ikke glem å vaske hendene før alle prosedyrer og kan skape separat for hvert øye dropper. Hvis du er bekymret lysskyhet, bruke solbriller. Pålegge blindfold er ikke anbefalt, som fravær av blinkende puss eller slim er slimhinnen i øyet og pasientens tilstand forverres.
 For å lette din tilstand, bruker fuktighetskrem med ukropnoho juice. Med dill sprigs, pre obdannoho kokende vann, presset juice. Dette juice fuktet gasbind klut og brukes på øynene i 5-10 minutter.
 Infusjon av laurbærblad også hjelpe deg i å håndtere konjunktivitt. Hvis du vil trekke den ønskede konsentrasjon hell 200 ml kokende vann 4 knust bay laurbærblader og la stå i ca en time. Denne infusjonen bør vaske begge øyne minst 12 ganger om dagen. Du kan også gjøre en 30-minutters infusjon lotions bay.
 Nytten av blåbær for ikke avhørt. Hvis du er syk konjunktivitt, blåbær te styrke immunforsvaret og redusere sykdommen. Ta tørket blåbær og hell kokende vann, kok bærene 5-10 minutter og la stå i ca 1 time. Ta en te kan være en rekke, og teskje honning ut mer nyttig å lage og deilig.
 Juice en gunstig anlegg - aloe - kan brukes til lotions. Bare sørg for å fortynne det med kokt vann i forholdet 1:10.
 Hvis 15-20 minutter å lage øye gasbind, som er revet rå poteter kan fremskynde behandlingen av konjunktivitt og redusere kløe.
 Som en annen folkemedisin prøve lotions infusjon celandine. Infusjonen tilberedes enkelt: En spiseskje Celandine blader hell 200 ml kokende vann og provaryuyetsya 4-5 minutter. Deretter trekke fjern fra varmen, la den avkjøles i 30 minutter, sil og tilsett 1 teskje honning. Celandine lindre betennelser og hevelse i slimhinnene i øyet.
 Alle disse behandlinger vil redusere symptomer, men ikke fjerne årsaken. Så når du har mulighet til å motta medisinsk hjelp, ta kontakt med en øyelege. Husk - forsømmelse av slike tilsynelatende mindre sykdom kan føre til svært uheldige konsekvenser i form av mucosal sårdannelse og tåkesyn.  
Hvor raskt kurere en rennende nese
 I den kalde årstiden begynner sesongen av forkjølelse forårsaket av en mismatch av temperatur og kroppstemperatur. Enhver hypotermi fører umiddelbart ubehag. En av de mest vanlige forkjølelser er kalde. Det er viktig å vite hvordan du raskt kurere en kald, for å være i stand til å leve livet til fulle alle 365 dager i året.
 Rhinitt er en betennelse i neseslimhinnen, som oppstår på grunn av bakterievekst, ledsaget av problemer med å puste gjennom slim. Behagelig, selvfølgelig, litt, spesielt hvis planlagt et viktig møte eller å arbeide på arbeidsplassen. En eller annen måte, men hvor fort behandling av vanlig forkjølelse, rhinitt, eller som det kalles eksperter der. Spesielt mange av dem i tradisjonell medisin.

 Behandling av forkjølelse etter tradisjonelle metoder
 Vanligvis moderne byer beboerne kjenner hverandre effektivt middel mot forkjølelse, som kan kjøpes på apotek. Dette er den såkalte "dråpene i nesen." Varianter av mange legemidler, inkludert produksjon og spesielle dråper for babyer.
 Ja, det er virkelig effektivt verktøy, men det har en midlertidig effekt. Det er viktig å huske at nesedråper - dette er ikke en behandling, betyr det å bli kvitt de manifestasjoner av rhinitt, det vil si fra nesetetthet. Det er lett å se at etter 6-8 timer etter at stoffet er forverret igjen blir vanskelig å puste. Derfor nesedråper bedre brukt som et middel til hurtig og, hvis mulig, er sjeldne.
 For behandling av rhinitt eksperter bruke en rekke medikamenter som sliter ikke bare med tydelige tegn på sykdom (frigjøring av slim, piping i brystet, etc.), men de bakteriene som forårsaker betennelse i neseslimhinnen. Påfør hypertone oppløsninger, vasoconstrictor, og kombinerte medikamenter.
 Vasokonstriktor - det er nesedråper. Leger anbefales bare i tilfelle alvorlig manifestasjon av rhinitt. De mest aktivt brukte hypertone løsninger som er rettet mot behandling av forkjølelse ved å aktivt bekjempe bakterier. Disse løsningene "knock out" slime bakterier fra nesen, og dermed påskynde helingsprosessen. Kombinasjonsprodukter som inneholder alle komponenter som skjuler symptomene på rhinitt og eliminere betennelse og slim.
 Folk rettsmidler for forkjølelse
 Tradisjonell medisin tilbyr også rask kur en kald. Det beste middel for vanlig forkjølelse anses hvitløk, som er en naturlig antibiotika nummer 1 i verden. Med denne antibiotika kan lage dråper som lindrer forkjølelse. For å gjøre dette, ta et par fedd hvitløk og knuse dem til å oppnå en homogen slurry, som deretter helle kokende vann og la stå i en time infusjon. Etter en viss tid løsning skal renne og deretter legge til en teskje olivenolje eller vegetabilsk olje. De resulterende dråper dryppes i nesen tre ganger om dagen. Det er bemerkelsesverdig at dette verktøyet kan brukes selv under svangerskapet.
Hvor raskt kurere en rennende nese
 En annen, er ikke mindre effektivt anti-inflammatorisk middel en pakke med te sopp. Dette gjør det veldig enkelt. Det bør være varm tilførsel av te sopp til kroppstemperatur (om), fukte det med gasbind vattpinner forberedt eller ull. I hvert nesebor bør sette gjennomvåt tamponger og ligge stille i 30 minutter. Det anbefales å gjøre disse pakker om dagen inntil fullstendig gjenoppretting.
 Denne nyttige egenskaper te sopp nese stopper ikke der. Med infusjonen kan også forberede en løsning for vask. Infusjon av te sopp blandet med kokt vann i et forhold på 1:10 og tilsett teskje av vanlig salt. Den resulterende løsning ble vasket daglig nasal sinus.
 Med skrap produkter for behandling av vanlig forkjølelse kan brukes bete, for å være nøyaktig, fersk juice ut av det. Det må fortynnes med kokt vann i et forhold på 1: 1, og den resulterende løsning ble dryppet inn i nesegangene 3-4-aza dag for å forbedre den generelle tilstand. Det viktigste er ikke å krenke andelen avl juice med vann, ellers er det sannsynlig skade på neseslimhinnen, som bete juice er svært konsentrert.
 Også som nesedråper kan brukes persille juice. Det er nødvendig å slipe skrap av planter, masse wrap i cheesecloth, deretter presse saften. Med persille gå veldig effektive dråper som lunger er bare 30 minutter.
 Det er en original oppskrift terapeutisk cocktail mottak etter som de udøde kurert i løpet av noen timer. Cocktail bør tas om natten. For å gjøre det nødvendig å blande løk og sitronsaft i like mengder, legge til et par fedd knust hvitløk og hvit honning (etter smak). Blandingen ble fortynnet liten mengde kokende vann. Drikke cocktail ikke. Dessuten, på grunn av bruken bør unngås for personer som lider av sykdommer i mage-tarmkanalen.
 Generelle råd
 Ofte ledsaget av hoste rennende nese. Disse to fenomener - de viktigste symptomene på forkjølelse, så du trenger å vite hvordan du raskt kurere en rennende nese og hoste. Mottar også spesielle midler foreskrevet av legen din, må du også følge de generelle retningslinjene som vil bli kvitt sykdommen på kort sikt.
 Først, er det nødvendig å utelukke behandling av å gå på gaten, som immunsystemet er svekket og kan ikke motstå bakterier til andre. Men det bør lufte ut rommet der pasienten, mens være forsiktig med å lage et utkast.
 Dernest, i løpet av behandlingen er viktig å ta riktig kosthold, spise frukt og grønnsaker, drikke te, spise brød og korn, ikke drikke alkohol og røyking.
 For det tredje er pasienten viktig å drikke varm te med honning og sitron, som er naturlige antibakterielle midler og dermed bidra i bekjempelse av forkjølelse og dens symptomer.
 For det fjerde må det være en mann i sengen med en kald, er hovedmålet å maksimere lenge på varmen.
 Dermed vil bare omfattende behandling, herunder bruk av narkotika og folk rettsmidler, raskt bli kvitt en kald og chill.  
Яндекс.Метрика