Sommeren er rett rundt hjørnet og et par kilo i vinter magen ønsker ikke å ha for å hjelpe dem! Og det kan gjøres, hyggelig og behagelig, uten noen fysiske materialkostnader. Dette vil bidra til slanking massasje magen, noe som er svært populært i Europa. Siden oldtiden, observert at under massasje, er mer smidig, glatt og smidig hud.

Belly Slimming Massage


 I dag er det kjent og vitenskapelig bevist at under massasje øker blodsirkulasjonen, lymfe flyt. På grunn av dette forbedrer hudens tilstand er akselerert fettforbrenningen. Fordi massasje magen er den vanligste fremgangsmåten for å oppnå perfekt resultat. Mange mennesker liker å massere i en profesjonell, men ellers skade denne tid og penger, så bør du vurdere hvordan du kan bruke abdominal massasje hjemme.
 Først må vi forberede huden på magen, kan den varmes opp. Du trenger strie børste eller massasje hanske. Sirkulære bevegelser med klokken, med en liten innsats, kan du begynne å massere magen i fem minutter til rødhet. Denne prosedyren bidrar også utvikle "appelsinskall" på magen hans. Nå tilbake under dusjen med en kald strømme, vekslende varmt og kaldt vann.
 Vytyrayemosya kraftig med et håndkle. Varme hender, forårsaker lite kroppskrem eller smør, tre streke bevegelser med klokken. Deretter gjør vi en knyttneve og arm utstående bein med litt innsats gni huden frem og tilbake, deretter en sirkel. Varigheten av 4-7 minutter. Ta fold magen, fingret fingrene skli rundt magen området (opp og ned), vil denne øvelsen hjelpe mest effektivt spre fettcellene. Varigheten av sine fem eller seks minutter.
 For å oppnå god effekt kan gjøre cellulitt massasje av magen, med honning og havsalt. Dag, er honning en komponent av mange kosmetikk. Sammensetningen av honning inkluderer over sytti næringsstoffer fra vitaminer til mineraler. Honning gir næring og beriker huden vår, noe som gjør den myk som et barn. Bland flytende honning og salt og anti-cellulitt massasje lotion klar.
Belly Slimming Massage

 Hva er massasje? Dette er den vanlige prikking, slapping, presser styrker som bidrar fordeler den dannet i magen "appelsinskall" fett. Derfor, hjemme er det svært vanskelig å utføre bedre overgi i hendene på ekte fagfolk i dette tilfellet.
 Takket honning lotion, anti-cellulitt massasje effekt er mulig og hjemme. Sett lotion på magen, deretter hånden gripe huden poschypыvaete, pohlopыvaete. Det bør utføre denne prosedyren minst en halv time, så ta en dusj eller et avslappende bad med eteriske oljer. Etter kraftig gni håndkleet og gi huden med olivenolje, la tørke og kan settes på. Effekten vil være merkbar etter noen økter.
 Men det ville fremskynde prosessen, kan du begynne å trene ved hjelp av fitness, eller bare kjøre hver dag 20-30 minutter. Legg mageøvelser med framveksten av kroppen 20-30 ganger og løft rette ben, også 20-30 ganger for en tilnærming.
 Under disse forholdene, vil magen bli til en flat og elastisk. Hver dag bør måle midjen meter fleksibel og gjør en oppføring i sin notatbok. Resultatet vil ikke vente på seg. Fremfor alt dette forsøket og regularitet av prosedyrer utført.
 Enhver kvinne vil ha henne magen var flat. For å nå dette målet er det nødvendig å utføre trening og kosthold, for å gjøre spesielle massasje bare holde holdning.


Effektiv trening for vekttap magen Tune in vekttap! Resultatet avhenger av selvdisiplin. Dette er den viktigste faktoren for regelmessig mosjon effektiv. De må gå med en positiv holdning, minst tre ganger i uken og vare i 40 minutter. Øvelser bør du liker, tenker på dem gjerne, gjerne gjør.

 Enhver trening bør begynne med en varm opp. Målet med treningen er å trene musklene til å jobbe seg oppvarming. Begynn øvelser vanligvis kjører eller går på plass, løfte knærne høyt. Følg bakken fremover, høyre, tilbake, til venstre i 3-4 minutter på hver side. Føre treningsøvelser på hånden - innen 5 minutter rotere skuldre, albuer, håndledd. Grunnleggende øvelser for slanking magen. Disse øvelsene vil bidra til å styrke magemusklene. Omsorg bør være ensartethet i utførelsen av pusteøvelser. Sukk gjort i muskelspenninger, og i løpet av avslapping - en pust.

 •  Empowering de øvre magemusklene ved hjelp av følgende øvelse: Ligg på ryggen, satte bena bøyd i knærne og løft hælene. Hands trekke tilbake eller satt under hodet. Prøv å skille skuldrene fra gulvet. Øvelsen bør gjøres sakte 10 ganger.


 •  Myndiggjøre de sentrale og nedre magemusklene, løft bøyde ben og hode. Plasser håndflatene på knærne og press. Derfor, for å overvinne motstands føtter. 5 Dorahuvavshy å slappe av. Utføre 5 reps trenger.


 •  Myndiggjøre de sentrale og øvre magemusklene. Føttene skulder bredde hverandre og knærne bøyd. Hendene på midjen. Skyv bekkenet fremover, strai baken. Tilbake bekkenet beveger seg, slappe av. Alle bevegelser gjøre jevnt. Gjenta 20 ganger.


 •  Empowering skrå magemusklene. Ligg på gulvet bør sette hendene under hodet hans. Bøy knærne og plasser høyre fot over venstre. Kroppen lift og sving til høyre. Tilbake til utgangsposisjonen. Du må gjøre 5 reps, endre plasseringen av føttene. Opsjons øvelser, løfte det venstre beinet over høyre. Den venstre side, løfter hodet, høyre hånd på venstre hofte shakes og telle til fem. Gjøre fem ganger, endre føtter.


 •  Myndiggjøre de sentrale og skrå magemusklene. Høyre ben utvidet, venstre bøyd og oppvokst. Den høyre arm forlenget frem parallelle ben og venstre løft vertikalt oppover. Bøy høyre ben og venstre ta ut. Skifte hender og gjøre fem ganger.


 •  Empowering bunn, dype magemusklene. Hodet trykkes mot gulvet. Bena i kors, trekker dem opp. Hendene langs kroppen basert på gulvet. Taz hever og senker. Gjøre 5 ganger.


 •  Empowering de nederste magemusklene. Ligg på ryggen du trenger, hender gripe fast objekt (sofa). Bøy knærne og puster ut, løfte dem over hodet. Innhalere gjøre utelate meter ned.


 •  Gymnastikk bøyle. 10 minutter kontinuerlig engasjert når bøylen falt - og brått opp igjen uten stopp.


 •  Innebærer magen. Gjennom hele dagen, når det passer deg. Vi må trekke magen og holde det et par sekunder.


 •  Magen etter fødsel kan gjøres flat ved hjelp av Kegel-øvelser. Start med 15 sammentrekninger av muskler seks ganger om dagen - og resultatet vil overraske deg!


 •  Dette er noen mage øvelser for å miste vekt, men de kan være nødvendig grunnlag for dine første klassene. Neste er et triks, og du vil plukke en favoritt øvelser som vil tillate deg å gå ned i vekt i de ønskede områdene.


   Sannsynligvis hver representant vakre halvparten av menneskeheten minst en gang i livet lurer, "Hvordan kan jeg bli kvitt de forhatte ekstra pounds mens ikke utmattende deg selv med tung trening og streng diett? ". Også det bør bemerkes at ikke alle kvinner tør gå til gym, redd for å se latterlig, spesielt hvis det ikke hadde ført en meget aktivt liv, og hennes figur er dårlig.


  Vekttap ved hjelp av orientalsk dans


   Heldigvis, for å oppnå det ønskede resultat, ikke nødvendigvis å trenere svak svette. Som det er mulig å gå ned i vekt og bruke orientalsk dans.

   Hvert år flere og flere kvinner foretrekker å bli kvitt ekstra pounds ved å brenne kalorier mens du danser til heftig og spennende musikk. Dette forholdet er det faktum at magedans kan engasjere unge atletiske jenter og voksne kvinner, en figur som er på grunn av graviditet og fødsel har gjennomgått noen endringer. Selvfølgelig, med dans ikke kan være nymfetkoy skranglete, men likevel, kan du returnere den slanke figur, nåde av bevegelse og fleksibilitet av det tidligere.

   Velge et sted for å lære magedans, er det lurt å følge visse punkter.

   Det anbefales ikke å stoppe valg på første tilgjengelige klubber, bedre be venner og lese læreplanene på flere forskjellige klubber. Zapysuyuchys også gruppen, bedre ta hensyn til alder betinget av deltakerne som middelaldrende kvinne med dyspné og overvekt usannsynlig å føle seg komfortabel omgitt av fleksible unge jenter som er morsomme og enkle å rotere velskapt hofter. For å få en idé om hvor vanskelig, er den første leksjonen bedre å gå som en tilskuer. Men til slutt valget er gjort, og du kan trygt begynne!

   Fremfor alt, magedans klasser er gunstig for staten av kvinnekroppen, gradvis venne den til å laste og forårsaker hjertet til å slå i riktig rytme, og dermed bli kvitt Artrose og diverse smerter i musklene. Som et resultat av regelmessig mosjon bevegelse kvinner er feminin og grasiøs, og figuren blir vakker form og kurver.

  Vekttap ved hjelp av orientalsk dans


   Unødvendig å si at en slik luksuriøs rettferdige sex begynner naturligvis å tiltrekke mange visninger av menn. Og kvinnen, har en tendens til å bli positivt overrasket magiske endringer: forsvinningen av økt press og smerter i muskler, for å bedre fordøyelsen og hudens tilstand.

   I lys av alle de ovennevnte, kan vi trygt konkludere med magen danseskolen for å bli kvitt overflødig vekt er mange fordeler, høvding blant som sannsynligvis er den fascinerende prosessen. Faktisk, i dette tilfellet, langtekkelig og kjedelig trening tilgjengelig, og dermed presentere den magiske verden av orientalsk eksotisme at nesten alle fører til sterkt ønske om å stupe inn i det med all den lidenskap.

   Også det bør bemerkes at spesiell stemning for orientalske dansekurs opprettet ved hjelp av nasjonale kjoler som er åpenbart mye vakrere zhinochnisha og selv de dyreste sportsklær. Lyse skjerf, vakker gjennomskinnelig lendeklede og bukser skape en følelse av hverdags ferie.

   Fanger magedans kan ikke bare bli eier av en vakker form, men også for å bli kvitt depresjon og tretthet, fylle livet ditt med moro og glede.  
  Яндекс.Метрика