Belysning håret folk rettsmidlerLys hårfarge forkjærlighet for mange kvinner. Men blondiner i naturen så mye. Derfor har rettferdig sex for å ty til ulike triks for å få de verdsatte blonde krøller. Ofte disse prosedyrene belysning trist slutt: etter en kjemisk lyst hår blir sprø og livløs. Men alternative kjemiske metoder oppfunnet for lenge siden - en lys folk rettsmidler.
Kjemiske fargestoffer og folk rettsmidler for maling
Sikre hårfarger ikke eksisterer, snakket vi til annonsering. Enhver fargemiddel skader ikke bare håret, men i hodebunnen, og som et resultat, og legemet - huden lett å skadelige stoffer i blodet. Ikke så lenge siden, da Internett og media ikke var så tilgjengelig, produsenter under dekke av trygge maling produsert ekte gift. I dag er situasjonen litt bedre, spesielt giftige stoffer ekskludert fra hårfarger, men gjøre malingen helt trygt og feilet noen én produsent.
Eiere hår mørke nyanser i dette tilfellet litt mer heldig enn de som ønsker å gi håret en gyllen nyanse. Markedet er i et stort utvalg fargetone sjampo for mørkt hår som er skånsomme sammensetning. De holder håret lenge, men effekten av dem ganske merkbar. Og en populær måte å legge mørke hår mer mettede farger kjente til nesten alle tenåringsjente - en henna. Hva med de som ønsker å lyse hår? I dette tilfellet kan du også ty til bruk av folk rettsmidler for belysning.
Tradisjonelle oppskrifter for lyst hår
Folk rettsmidler for håret lys, det er mange. Ved hjelp av dem, radikalt endre hårfarge ikke lykkes, men at lyset håret 02:59 farger - er mulig.

Daisy

Apotek daisy - en av de mest kjente og mest brukte verktøy for lyst hår. Anlegget gir også skinne og glød mørkt hår. Flere oppskrifter med kamille.
I kokende vann (fem hundre milliliter) Sett hundre gram tørket kamille. Innen fem til ti minutter koke, la det trekke i en time. Deretter press suppen og legg den på håret hele. Ikke gni. Skyll førti minutter. Denne suppen kan brukes til å lyse blondt hår eller grå farge. Å markere mørkt hår kamille øke antall ganger, og for å forsterke effekten av å legge buljong femti milliliter hydrogenperoksid (trydtsatyprotsentnoy) og bære en lue.
Ett hundre og femti gram kamille helle en halv liter vodka. Hell i steklennuyu beholder og la til å sette i femten dager i mørket. Etter utløpet av begrepet infusjon av belastning, legger de femti milliliter hydrogenperoksid. Infusjon brukes til belysning på samme måte som den forrige kjøttkraft.
I to hundre milliliter kokende vann Sett ti gram pakket te, førti gram henna, femti gram kamille. Kok i fem minutter. Deretter legge til mix fire gram av vodka. Permisjon for å sette mot i noen dager. Renne deretter væsken, klem. For lyst hår suge dem fikk infusjon hele. Ikke gni. La på håret i førti minutter, deretter vaske håret.
Ta en skje av tørket kamille blomster og nesle jordstengler per liter vann. Forberede et avkok for belysning. Kjøttkraft skylle håret og pakk i et håndkle. Hold fjerdedel av en time, og deretter tørke hårstrå suge essensen av kamille, fortynnet med vann halvdel. En time senere, skyll håret infusjon av kamille, som forbereder to spiseskjeer med kamille blomster og to hundre milliliter vann.
To kopper vann koke, vannet Sett hundre gram tørket kamille, koke i ca fem minutter. Sil suppen, legge til det tretti gram av glyserin. Bruk den resulterende infusjon å smøre håret i førti minutter. En blanding av butikk i kjøleskapet.
På tross av enkelheten og effektiviteten av daisy oppskrifter overforbruk av dette anlegget er ikke nødvendig. Daisy tendens pidsushuvaty hår.
Honning
Dette folkemedisin vil hjelpe lysere hår, men justere sin farge, gir en gyllen nyanse. For lyst hår, bruker en honning maske.
Før du påfører honning hår maske bør være forberedt. For å gjøre dette, må du vaske dem med såpe, som tidligere legge til en kvart teskje natron (dette vil myke opp håret). Du kan også legge til en klype salt. Vask håret, tørk dem med et håndkle. Bruk honning på hele lengden på håret. Leder Wrap en plastpose og pakk et håndkle på toppen. Denne masken er effektiv, men meget langsomt. At det handlet, bør det stå på håret minst åtte timer. De lettere dine tråder, vil effekten være mer merkbar. Etter tiden godt vaske håret.  
Våren 2015 mote støvler
 Utvikling av trender for våren 2015 motedesignere har forlatt uten tilsyn og uunnværlig egenskap av vakre kvinnelige ben - boots. Hva er de fasjonable støvler våren 2015? Ifølge de siste hits fra motedesignere - trend i lyset, i den opprinnelige farge og tekstur, selv sjokkerende modeller.

 Høyde freebies


 Trend Spring 2015 erklærte støvler strømper mest varierte teksturer. Ja, Tom Ford tilbyr eiere slanke ben understreke sin skjønnhet og elegant på samme tid elegant openwork lange støvler-on korsett blonder strømper eller støvler med et luksuriøst speil mosaikk, "flyktige" under mini skjørt. Ideen støvler lår støttet i sine samlinger og Gareth Pugh, Maison Martin Margiela og Thakoon.
Våren 2015 mote støvler

 Hvis du ikke har perfekte ben, ikke bekymre deg, og gjerne velge en plass boots - de også fremdeles i trenden.
 Holde seg oppdatert, og er så glad i støvler og støvler med en kort etappe gratis.

 Heel


 Fasjonable kvinnen i våren 2015 sesongen i henhold til kjente motehusene, bør være de høyeste, dvs. sofistikerte hæler. Bekreftelse utsøkt samling Rebecca Minkoff og Undercover. Men hvis du har noen grunn til å pins "ikke slått sammen" - til tjeneste de samme motestøvler med plattform høy hæl og firkantede mønstre på flate sko.
Våren 2015 mote støvler

 Hvis din stil - sjokkerende, gjerne kjøpe sko med hæler uvanlige former, er våren 2015 velkommen. Støvler i cowboy stil er også moteriktig.

 Tå


 I å utvikle sine mesterverk for våre ben, foretrekker åpen tå ga de fleste designere som Roberto Cavalli, Thakoon, Rebecca Minkoff. Blant de samlinger av fasjonable støvler med tå våren 2015 hersket "skarpe" alternativer.
Våren 2015 mote støvler

 Farge


 Støvler våren 2015 og er ikke begrenset med hensyn til farge: hær klassisk svart-hvitt, milde Beja, dyp blå, burgunder og lyse røde, brune og pastellfarger er også supplert med relevante anymalystycheskymy utskrifter ("reptil" i Salvatore Ferragamo), floral (Rebecca Minkoff og Jeremy Scott) og lyse abstraksjon (Vivienne Westwood).
Våren 2015 mote støvler

 Innredning


 Trendutvikling for bruk i design freebie elementer perforering, stropper, dekker ulike seksjoner og viste Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Rebecca Minkoff, og Thakoon og Balmain har skapt en overraskende feminine blonder mønstre. Som før, er fasjonable blonder, glidelåser, og selvfølgelig, skinnende tilbehør i metall og gull versjon, forskjellige børster, perler og krystaller.
Våren 2015 mote støvler
Frisyrer for prom 2015 for lange hår bilder
 Jenter med langt hår, gjør deg klar for et vanskelig valg frisyrer for prom 2015 på grunn av et stort antall alternativer. Det viktigste å vite at denne sesongen alle frisyrer for langt hår bør ikke være for fancy, kompleks og høytidelig. Hva søtere, lettere og enklere å være hår, vil det naturlige og opprinnelige være det endelige bildet.

 Alternativer vakre frisyrer for langt hår for promenadekonsert 2015


 Stylister og sminkører si at i prosessen med å lage et endelig bilde bør alltid huske at graduate - en ung jente og hennes frisyre bør legge vekt på den naturlige skjønnheten og ungdom. Det er derfor de anbefaler til alle eiere av langt hår til å velge, for eksempel kaskade av frodige krøller eller fasjonable veving Kos og tett veikryss.
 Det er en annen faktor - Graduation frisyrer nødvendigvis samsvarer med stil kjoler og ikke å hemme bevegelsene. Det er derfor avanserte frisyrer for langt hår med hodet i dag direkte.
Frisyrer for prom 2015 for lange hår bilder

 Løs, litt krøllet hår, perfekt for nyutdannede som foretrekker romantiske bildet. Vanligvis disse konfirmasjonen frisyrer 2015 utstedte dekorative pinner og felger som bare legger vekt på ferskhet og ungdom jente. Naturligvis denne frisyre å bli slitt vakre kjoler uten dyp utringning.
 Hestehale beste prom kjole utfylle den østlige eller klassisk stil. For eksempel, iført en relevant denne sesongen liten sort kjole i stil med Coco Chanel, mote sko hæler bilde og legge håret i en hestehale, du bare bli den mest elegante damene prom.
 Skilpadde på langt hår - er ikke mindre populær frisyre i 2015. Hennes konfirmasjonen utvalgte jenter som skilpadde er perfekt for enhver stil kjole, og det er lett å gjøre på egenhånd. Ferie skjell for langt hår dekorert med blomster, felger og ulike mote pins som er i harmoni med stilen eksos valgt og gjøre det komplett.
Frisyrer for prom 2015 for lange hår bilder

 Mange nyutdannede med langt hår i å velge frisyrer liksom velge sine komplekse måter. Og hvis du også tiltrekke nettopp slike hår, anbefaler vi å diskutere alle detaljene i deres vedkommende stylister.
 Spytte i gresk stil - mote promenadekonsert frisyrer 2015 alternativ for langt hår. Slike veve ideelle romantiske unge damer som anses av motetrender.
 Lage vakre frisyre for promenadekonsert natt 2015 for langt hår, kan du også kombinere ulike metoder for installasjon. For eksempel kan utføre styling veve rundt linjen av pannen tynn pigtail (fra et tempel til den andre). Rett hår kan gre tilbake og form er lave på baksiden i en bolle. Men spissen var igjen kosytsы ideelt sett være skjult under et fasjonabelt hår pin eller brosje.
Frisyrer for prom 2015 for lange hår bilder

 Frisyre med hevet opp håret for langt hår alltid være relevant i vår-sommer 2015. Det ikke bare ser nydelig langt hår, men også understreker den vakre funksjoner utdannet. For å gjøre dette frisyre, sørg for å bruke styling hår. Etter å ha skilt på siden, vind på håret rettetang. Videre bør hver rokk låse klemmen.
 Hvis du har smell, er det ikke nødvendig å vri. Når håret er resirkulert, skille dem visuelt inn i tre soner: en occipital, to side. Hver lås eller pin låse usynlig. Det er alt trendy frisyrer for prom 2015 klar.
 Generelt, opsjoner konfirmasjonen frisyrer 2015 for langt hår mye, gjør ingen feil i å velge og være dronningen av kvelden!
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика