Beriberi. BehandlingSymptomene på beriberi. Behandling av beriberi i hjemmet folk rettsmidler
Avitaminosis- sykdommer forårsaket av mangel i kroppen av én eller flere vitaminer. Vanligvis utvikler seg i dårlig ernæring eller dårlig opptak av vitaminer i mage-tarmkanalen. Det daglige behovet for en voksen vitamin A er 5 mg (5000 IE). Med mangel på det først og fremst påvirker organer visjon, det er den såkalte natt, eller "kylling" blindhet. Denne endringen av visningen er av degenerative forandringer i netthinnen og synsnerven. Du kan være tørrhet i konjunktiva, avsetning av de gjennomsiktige plaketter dekket med hornhinnen magesår. I mer avanserte tilfeller oppstår degenerative forandringer i hud, slimhinner og hud kjertler: tørr, flassende hud blekhet og atrofi av svette og talgkjertler, tendensen til pustular sykdommer. I kan vises visning av endringene problemer med indre organer, hyppigere sykdomsfølelse, svakhet. Hos barn kan vitaminmangel føre til forsinket vekst og utvikling, sykdommer i nervesystemet. Store doser av vitamin A og ukontrollert behandling kan forårsake hypervitaminose, ledsaget av første hevelse.

Når graviditet
eller amming nivåer av vitamin B1 (tiamin) kan reduseres. Provosere kroppen kan mangle vitamin tungt fysisk arbeid, febrilsk sykdom, hypertyreose, diabetes mellitus.
Det daglige behovet for vitamin er ca 2 mg.Ulempen til en risiko for hjerte og nervesystemet (polynevrytu). Mangel på tiamin i kosten kan vise overdreven tretthet, hodepine, kortpustethet, hjertebank på anstrengelse, en følelse av "krypende" og redusert følsomhet i huden etappe og deretter de andre deler av kroppen, følelse av svakhet og tyngde i bena, halthet, hevelse, rask puls , lavere blodtrykk. Mulige funksjoner i fordøyelsessystemet, visjon, sinn.

Den daglige voksen behovet for vitamin B2 (riboflavin 2,3 mg.
 Riboflavin er involvert i visuell funksjon av øyet og i syntesen av hemoglobin. Ulempen kan føre til tap av appetitt, vekttap, slapphet, hodepine, brudd på skumring. I lys av de endringene kan vises problemer med indre organer, degenerative forandringer i hud og slimhinner, hud svie, smerter i øynene, utseendet av konjunktivitt, sprekker og skorper i munnvikene, stomatitt, eksem, spesielt uttalt i nasolabiale folder, vinger av nesen, ørene, dermatitt tørr zudyascheho på hendene. Langvarig Selvfølgelig er forandringer i nervesystemet kan utvikle anemi. Spesielt uttalt sykdom manifesterer seg i vår- og sommermånedene.
Det daglige behovet for voksen nikotinsyre (vitamin B3 PP) er 20-25 mg.Med mangel på niacin påvirker først og fremst i huden, fordøyelsessystemet og nervesystemet. Mangel på det kan føre til tap av matlyst, tørr og svie i munn, oppkast, diaré, forstoppelse med chereduyuschemusya, generell svakhet. Hudlesjoner manifestert ved rødhet, kløe, flassing, hyperpigmentering i fellesområdene. Alvorlige tilfeller kan utvikle polyneuritis, ustøhet i gang, demens.
Mangel på vitamin B6 (pyridoksin) er ofte observert i undertrykkelsen av bakterielle tarmfloraen kronisk administrasjon av antibiotika og tilsvarende medikamenter. Den daglige behov for voksne 2-2, 5 mg. Når vitamin mangel hos en pasient vises de samme symptomene som mangel av nikotinsyre.
Med mangel på vitamin C hos pasienten vises svakhet og karproblemer. Økt skjørhet av blodårene som fører til dannelse melkotochechnyh blødninger, blødende tannkjøtt. Denne bakgrunn kan utvikle anemi, degenerasjon av slimhinner og brudd på nervesystemet.
Vanligvis har den første manifestasjon av fotsopp ledsaget av svimmelhet, kvalme og svakhet. Tradisjonelle healere anbefaler for vinteren drikke buljong hofter er mye grønnsaker, spesielt surkål. Meget nyttige flere ganger om dagen for å drikke juice svart reddik, men langsomt. Å fylle vitaminmangel mer bruk av vårløk, dill, persille. Våren te, infused unge blader av bjørnebær, kirsebær, jordbær, bjørnebær, kirsebær og roseblader.
Tradisjonelle healere til å behandle fotsopp anbefale følgende oppskrifter.
- Ta 3 sitroner, 3 hoder av hvitløk, 300 gram honning. Sitron med skallet og frøene kink i en kjøttkvern, tilsett hakket hvitløk, honning. Sette mot tre dager. Ta en teskje om morgenen på tom mage en halvtime før måltider.
- Inndamp på lav varme fersk bjørk juice til tykk sirup. Som når matlaging jam regelmessig avskum resulterer sirup lagret i godt lukket beholder. Ta i vitaminmangel som et styrkende middel teskje utvannet i et glass med varmt kokt vann.
- Aronia juice å lage 1/2 kopp om dagen i to uker.
- Frukt og blader av solbær er en veldig god vitamin agent. De brygget og drukket som te.
- Ta like deler av tørkede aprikoser, svisker, rosiner, sitron, nøtter, honning. Alle kink i en kjøttkvern, tilsett honning og bland godt. Ta en teskje eller en spiseskje daglig.  
Folk behandlingSelv i ditt eget kjøkken kan du finne mange nyttige planter og urter.
Urte behandling. Renseanlegg
Tradisjonell medisin trekker oppmerksomheten til den enkle betyr at det alltid er for hånden. Kjøkkenet ditt kan bli et hjem sykehus der det er planter og produkter tilgjengelig for utarbeidelse av ulike rusmidler.
Aloe.Folkene i Midtøsten var det skikk å henge aloe over inngangen til huset, tilskrevet han magiske egenskaper. I Egypt denne tradisjonen i live i dag. Blader og aloe juice inneholder enzymer, vitaminer, flyktige organiske syrer, glykosider, resinous stoff. Dette anlegget øker hele kroppen, hjelper fordøyelsen og nøytralisere giftstoffer. Aloe er krovoochystytelnoy gress og dermed gir en gunstig effekt på leveren, galleblæren og mage. Også anlegget bidrar magesår og kolitt, fjerne betennelser. Når konjunktivitt aloe juice anvendes som et eksternt verktøy. Aloe kan redusere forkjølelse, hoste og tilstopping, er et mildt avføringsmiddel. Det anbefales å male hendene for å unngå kontakt med metall, etter å kutte av torner, og den resulterende juice helles det doble av honning. Lungesykdom healere anbefaler ofte en blanding av aloe juice med fett, honning og kakao. Aktuell aloe kan brukes til brannskader og kutt, sår. Brukt med gurkemeie, noe som bidrar til helbredelse. Når du holder bladene av aloe i ugunstige forhold (kulde, mørke) dannet de spesielle stoffer - stimulatorer som kan forbedre stoffskiftet i vev, øker motstanden mot infeksjoner, hjelper rask eliminering av betennelse. Aloe er ikke giftig, men overdreven bruk kan fremme blodtilførselen til mage, bekken, og at det i enkelte situasjoner kan det være kontraindisert. Dette bør være nøye og observere reaksjonen til behandling. (Det må imidlertid alltid, selv når du bruker populære medisinske planter som persille, pepper, løk og hvitløk, reddiker, etc.)
Asafetida. Denne aromatisk ekstrakt limet er laget av tre, har stimulerende egenskaper, muliggjør spasmer. Det er en naturlig avføringsmiddel, har slimløsende virkning. Linser tilberedt med en klype Asafoetida hjelper med smerte, fjerner gass fra tykktarmen. Når smertene i ørene bør pakkes i et stykke vatt og sette en klype Asafoetida øre.
Natron nøytraliserer syre. Klype natron med en kopp varmt vann og saften av en halv sitron kvitt surhet, gass, dårlig fordøyelse. Bad med tilsatt natron hjelper blodsirkulasjonen og gjør huden myk. Soda hjelper behandle hudinfeksjoner, kopper utslett.
Calamus rot. Dette terte, er gjennomtrengende urt som brukes som et slimløsende og brekkmiddel som er aktuelt. Calamus rot har mange medisinske egenskaper. I pulverform kan det tas som snus nese rette for å behandle blokkering av bihulene (sinus), forkjølelse, hodepine. Det kan bidra til nysing, som soning i luftveiene. Vismennene calamus rot brukt som et middel for kramper, med anfall. Calamus root hjelper blodsirkulasjonen og gir kraft av muskelvev.
Han er den beste motgift mot den ødeleggende effekten av marihuana. Marihuana giftig for leveren og hjerneceller, men AIR er helt nøytraliserer giftige egenskaper av narkotika. Faktisk kan den bivirkning av hallusinogener nøytraliseres Calamus røtter.
Calamus rot brukes til å forbedre hukommelsen. Morgen eller kveld for å ta en klype pulverisert rot av en kvart eller en halv teskje honning, Eastern healere anbefaler.
Roten av søte flagg er et terapeutisk middel for kronisk hoste og astma, utvider bronkiene, løser blokkering i brysthulen. Olje av søt flagg rot kan brukes i omsorgen for nesen og eksternt for massasje. Massasje denne oljen spenninger og beroliger musklene pasienter, skaper en følelse av friskhet.
Kardemomme. Denne aromatiske, stimulerende og tonic. Orientalsk medisin mener at Kardemomme lys fordøyelsesenzymer brann, frisker opp og stimulerer hjertet. Kardemomme litt syrlig, søt og litt bitter. Det bør tas i små doser. Kardemomme styrker hjertet og lungene, fjerner gasser slukker smerte, skjerper tankene, renser og frisker pusten.
Castor olje er en god avføringsmiddel, så myk at den gir en medisin selv barn. Å behandle et barn skal måtte dyppe den i olje mizynchyk og la den suge. Kronisk forstoppelse er en spiseskje med lakserolje bør tas med en kopp ingefær te. Denne drinken nøytraliserer giftstoffer, slipper gasser kurere forstoppelse. Kastorolje er også brukt i reumatiske sykdommer. I Østen, til te og lakser rot behandle leddgikt, kroniske sykdommer og rygg muskelkramper i behandling av gikt.
Rød paprika. Dette krydderet krydret og snerpende, som brukes i matlaging, øker appetitten. Pepper Capsicum øker blodsirkulasjonen, forårsaker svette hjelper tarmen, ødelegge ormer og parasitter. Et godt middel mot forkjølelse, hoste og forstoppelse, renser kolon og svettekjertlene, blodpropp bidrar til ødeleggelse. Rød pepper reduserer alvorlighetsgraden av mat, noe som gjør det enkelt, deilig og lett fordøyelig.
Kanel. Den har en stimulerende og forfriskende antiseptiske egenskaper, litt krydret og snerpende smak. Kanel har haryachlyve effekt på kroppen. God antitoxic verktøy - Oppretter en friskhet, styrker og gir energi vev fungerer som et smertestillende middel.
Kanel hjelper fordøyelsen, stimulerer svette er bra for behandling av forkjølelse, hoste. Kanel, kardemomme, ingefær og nellik brukes sammen som en te for lettelse i hoste og blokkering og bedre fordøyelsen. Men dette verktøyet bør brukes i små doser, ingen flere klyper for mottak.
Luzern.Denne urten er bitter og litt bitter smak, har anti-inflammatorisk effekt, hjelper rense giftstoffer fra tykktarmen. Alfalfa er også en beroligende verktøy for isjias. Alfalfa te kan tas ved sengetid med leddgikt, revmatisme, kolitt, magesår og lungebetennelse. Noen healere anbefaler alfalfa te for kvinner i overgangsalderen.
Nellik kan anvendes som et krydder (pulver) av frukt og grønnsaker. Tilsett en klype ingefær pulver til te fremmer recovery, varmer kroppen. Carnation er en naturlig smertestillende. Fedd olje brukes til å lindre tannpine. Denne behandlingen av liten ball av bomull dyppet i fedd olje og legg i en tann hulrom. Nellik forenkler hoste, forkjølelse og sinus sykdom (bihuler). Tygge et stykke fedd lollipop hjelp med tørr hoste.
Bomullsdott dyppet i fedd olje og stå over natten i et rom for å frastøte mygg.

Koriander.
Det finnes to typer koriander, Scion planter kalt kalyntro eller koriander og tørket korn, kalt koriander. Denne aromatiske og sentralstimulerende som hjelper fordøyelsen. Det har en kjøl eiendommen er brukt som et vanndrivende med en brennende følelse ved vannlating. For denne behandlingen forbereder te koryandrovыh korn. Korn hell kokende vann, la stå, filter. Koriander brukes i gasser og i fordøyelsesbesvær, kvalme og oppkast. Frisk koriander juice brukes i et utslett, eksem og kopper. Masse planter påføres huden for å mykne brenning. Fungerer som en blodrensende middel.

Spisskummen.
 Aromatiske urter, litt bitter og bitter. Hjelper fordøyelsen og utskillelsen av gastric juice forsterker smaken av mat. Ristet kmynnyy pulver er effektive i behandling av intestinale sykdommer, diaré eller dysenteri. For denne behandling er fremstilt fra en blanding av pulver og en klype kmynnoho friskt smør. Spisskummen lindrer smerter og kramper.
Linfrø. Effekter av linfrø er svært effektiv som et avføringsmiddel, slimløsende. Vi anbefaler linfrø te. Hvis sengetid ta en kopp te, morgen tarmer er enkle å betjene. Det hjelper også å eliminere slim gjennom avføring. Dette enkle verktøyet behandler også blokkering og overgrep i magen. Det hjelper veldig effektivt lindre astma og kronisk hoste.
Hvitløk. Dette anlegget inneholder olje, svært velduftende, med en terte, bitter og krydret smak. Fersk hvitløk brukes til matlaging, som fremmer opptaket av lys, noe som gjør det mer velsmakende. Den letter tilbaketrekking av gass, fremmer fordøyelsen, absorpsjon av mat.
Med sine varmende egenskaper, hjelper hvitløk menneskekroppen i vinter og regntiden. Det vil også lette leddsmerter. Hvitløk brukes i tilfelle av tørrhoste. Veldig effektivt for hodepine, smerter eller øresus. Hvitløk juice innpodet i øret om natten, plugget hans stykke vatt. Ved morgen, forsvinner øresmerter. Hvitløk bidrar til å roe tannpine. Følsomme tenner eller svake Tannkjøttet kan massere med hvitløkssmør. Hvitløk er også en god anti-aldring agent.
Ingefær. Den brukes i fersk og tørket former. Begge disse har veldig sterk aroma og skarp. Denne stimulerende og vitrohinnyy agent. Fersk ingefær inneholder mer vann og mild. I pulverform den har en gjennomgripende effekt. Ingefær fremmer svette, nøytraliserer giftstoffer og hjelper fordøyelsen, absorpsjon og assimilering av mat. Behandler sår hals, forkjølelse, sykdoms bihulene. Te med ingefær pulver anbefale å ta honning. En håndfull av salt lagt til en halv teskje av fersk revet ingefær øker appetitten. Ingefær er en av de beste hjem rettsmidler for sykdommer som hoste, rennende nese, blokkerte lunger og hals. For behandling av hodepine forbereder pasta, en halv teskje ingefær pulver blandes med vann og oppvarmes og deretter anvendes til pannen. Dette skaper en svak brennende følelse og letter hodepine. Ingefær kan brukes i matlaging. Spesielt det hjelper i kaldt vær.
Ingefær gjør maten lys og lett å fordøye. Det hjelper rense tarmen, fremmer normal tarm handling. Ingefær kan søke topically til smertefulle ledd og muskler. Det hjelper blodsirkulasjonen og lette smerter, frigjøre energi skapt stagnasjon. Når smertene i kroppen anbefales ingefær bad. Fried Ginger satt på et tøystykke, bundet til å få en plugg for bad. Caulk karet avløp og la det varme vannet som strømmer gjennom denne ingefær syltetøy. Denne badevannet med ingefær vil lette smerte og skape en tilstand av velvære og friskhet.
Med. Dette legemidlet skaper kroppsvarme, smaker søtt og syrlig. Honning er bra for behandling av interne og eksterne magesår. Honning bringer helbredende egenskapene til planter og trær i vev i kroppen og dermed brukt som mellommann for mange stoffer. Den renser perfekt blodet, er bra for øynene og tennene, behandler forkjølelse, hoste, fremmer sårheling.
Honning gir kroppen energi og bidrar til å skylle nyrene. Reduserer fett når konsumert i moderate mengder. Honning kan ikke lage mat fordi den endres når matlaging kvaliteter og kan ikke være hensiktsmessig for kroppen. Hot honning kan tette tarmen og lage giftstoffer.
Lakrychnyk- Søt og litt tyktflytende stoff, naturlig slimløsende. Renser munn, økt sekresjon i fordøyelseskanalen. Tyggepinner lakrychnyka ren munn og tenner for å forebygge tannråte. Har også antibakterielle egenskaper. Den brukes til å behandle hoste, forkjølelse. For dette er tatt som en te å hjelpe oppspytt. Lakrychnyk er også emetics. To eller tre kopper sterk te lakrychnoho gi kvalme og oppkast som kan bidra til å fjerne overflødig slim, som møtte i magen og slim, og skaper en blokkering i brystet. Tradisjonelle healere tror lakrychnyk meget effektivt middel for magesår og gastritt. For behandling av disse sykdommene oppløse en teskje pulver i lakrychnoho kokt kopp te. Påfør lakrychnyk i betennelse i galleblæren.
Lakrychnyk bruke i diabetes, bronkitt, forkjølelse og ved gjentatte angrep av astma. Lakrychnyk kan brukes lokalt på sår, fremme helbredelse. Vedtatt etter å ha spist lakrychnyy te hjelper fordøyelsen og forstoppelse botemidler.
Sennep meget skarp, krydret, skarp, gjennomtrengende og fet. Roten brukes som innenriks sennep dressing. Sennep bør tas med forsiktighet, det fungerer som en naturlig smertestillende, redusere muskelsmerter. Det vitrohinnu midler. Sennepspulver, blandet med vann, kan brukes som et omslag, men det kan ikke settes direkte på huden for å forhindre blemmer. For å lette leddsmerte eller brystsmerter sennep lim legges på stoffet, og deretter stoffet påføres på huden. Sennep kan brukes som omslag for lindring av muskelspasmer. Tie sennepsfrø i en liten stykke tøy og sted i varmt vann. Så dyppe hendene og føttene i vann for å avlaste ledd- og muskelsmerter stimuli.
Sennep kan spises kokt og stekt. Varme sesamolje i en kjele, pidihriyetsya når olje, stek den i ca to bunter av sennep bønner med løk, hvitløk og grønnsaker. Disse grønnsaker vil være svært øm og lett å fordøye mage-tarmkanalen. Sennep kan brukes ved fordøyelsesbesvær, oppblåsthet og i sykdommer som skyldes feil fordøyelsen.
Muskat- Aromatisk og stimulerende plante. Det brukes for å forbedre smaken. Når det tas i te med melk, er en tonic for hjertet og hjernen, er også brukt til å behandle seksuell svakhet. Muskat effektiv i tilfelle av urininkontinens, diaré, kjedelig magesmerter, tap av appetitt og i lever og milt. Det er en avslappende måte, hjelper med søvnløshet. Muskat bør brukes med måte, det er anbefalt for voksne opp til resepsjonen bjelker.

Løk
- Spicy, smakfull, er en sterkt irriterende, gir glohet handling. Fordampning bow irriterende på slimhinnene i nese og øyne, de er rennende øyne og rennende fra nesen. Løk stimulerer sansene slik at hvis det er svakhet eller svimmelhet, løk, skåret i biter og inhalert, vil bringe lettelse. Tamponger med finhakket løk brukes i kulden, med kvinners sykdommer. Løk hjelper fordøyelsen og stimulerer seksuell energi. Kokt søte løk og mindre akutt hvis så gjelder en kompress på huden blemme (abscess), vil det sprekke. Angrepet av feber og kramper følgende kan behandles ved å bruke revet rå løk, innpakket i en klut til pannen eller magen.
Løk letter akutte anfall av epilepsi, hvis de brukes som en nasal inhalasjon eller grave i hans øyne. Løk bidra til å redusere kolesterolet, bra for toning hjerte, normal hjerterytme. Hvis du drikker en halv kopp fersk løk juice med to teskjeer honning oppløst, deretter drikke letter astma, kramper, hoste, kvalme og oppkast. Dette betyr å ødelegge ormer i tarmen. Revet løk og en halv teskje gurkemeie og en halv teskje karri reduserer leddsmerter når det brukes som et lim, ved å søke det berørte området.
Sort pepper øker utskillelsen av mavesaft forbedrer smaken av maten. Den brukes i behandling av forstoppelse, tørre hemorroider, flatulens, og med tap av appetitt. For å bekjempe ormer i tykktarmen, kan dette anlegget brukes med en klype honning. Pepper hjelper i behandling av tumorer. Snev av svart pepper pulver brukes eksternt som et middel for elveblest, eksem. For terapeutiske formål bør bare brukes fersk bakken pepper.

Havsalt.
 Bruke det ikke bare å forbedre smaken av mat, men også som en god løsning. Salt beholder vann og biprodukter av sjøen. I maten skal forbrukes bare en liten mengde salt. Salt forenkler uttak av gass for å hjelpe med oppblåsthet, renser munnen, stimulerer utskillelsen av fordøyelseskanalen og hjelpemidler i fordøyelsen. Når kald varme i en panne og legg i et lerret bag. Bruk for ekstern applikasjon til neseborene. Veldig effektivt gurgle havsalt. Nyttig hun og bad. Salt er en naturlig smertestillende, som brukes som en lokal applikasjon for smerte.
Gurkemeie. Denne stimulerende og aromatisk plante har mange gode egenskaper. Bitter, litt krydret, renser det blodet, fungerer som en tonic for å hjelpe fordøyelsen, lindrer forstoppelse. Det fungerer som en beroligende med luftveissykdommer som astma og hoste. Hvordan skylle gurkemeie brukes til å behandle betennelse i mandlene og sår hals. For å forberede dette skylling to bjelker gurkemeie, to stykke salt i et glass varmt vann. Den brukes mot artritt, og som et antibakterielt middel; gurkemeie kan tilsettes til næringsmidler som er rike på protein for å hjelpe fordøyelsen og hindre dannelsen av gassene. Gurkemeie er brukt med hell for å støtte floraen i tykktarmen. Gurkemeie har også anti-inflammatorisk egenskaper. Når skrubbsår, blåmerker og traumatiske svulster lokalt brukt en pasta av gurkemeie, laget av en halv teskje gurkemeie med en klype salt. Når dette er brukt til berørte områdene pasta smerte, kreft og betennelser raskt passere.
Gurkemeie er også brukt ved behandling av diabetes.
Gul docket avføringsmiddel, anti-inflammatorisk egenskaper, renser blodet. Sorrel kan brukes med symptomer på leddgikt smertelindring for økt følsomhet i huden og rødhet i huden.  
Яндекс.Метрика