Beroligende urterDet hender ofte at vi har en negativ innvirkning forskjellige problemer på jobben, i familien, ubehagelige situasjoner. Fra dette, dessverre, ingen er trygge. Men hva hvis nervene er strukket til det ytterste? Selvfølgelig kan du gå på apoteket og kjøpe en beroligende. Men ikke mas, fordi ikke alle legemidler som effektivt. Prøv å takle nervøs spenning ved hjelp av beroligende planter.
Anbefalinger for å ta urter
Beroligende medisiner er syntetisk og plante. Den første kan kjøpes på apoteket, men ofte - kun på resept. Men urter og gress nesten ingen kontraindikasjoner, dessuten kan de lett få eller sette sammen selv. Og de første og andre rusmidler mye brukt til medisinske formål.
Men for mottak av beroligende urter er noen anbefalinger. Så, leger anbefaler å bruke dem i kveld, noen timer før sengetid. Men hvis du er veldig nervøs, kan du drikke dem hele dagen, men minimale doser. Behandling av beroligende urter kan gjøres opp til tre uker, så sørg for å ta en pause.
Hvis mulig, prøv å ta lang tid den samme planten, fordi kroppen lett kan bli vant til dem. Så fra tid til annen endre sammensetningen av beroligende urter. Før deres bruk er det nyttig å se om du har allergi forårsake en bestemt urt.
Tidligere du hadde skader, hjernesvulster, epilepsi eller flyttet du lider av alkoholisme, kan disse urtene drikkes kun etter avtale en spesialist.
Rekke beroligende urter
Totalt beroligende urter er mye mer effektiv og sikrere enn sine kjemiske kolleger. Men deres virkning er ikke umiddelbart, i tillegg til at de ikke har et slikt lys virkning på nervesystemet. Kanskje det er grunnen til at mange foretrekker tabletter.
Bli kvitt stress og få tillit i sine evner vil hjelpe kvann medisinsk skjær (også kalt kvann), laget i hvitvin. For sine forberedelser rotvekster skal være grundig knust, hell 30 gram råvarer fikk en halv liter hvitvin. Insisterer på at healing væske skal være i løpet av dagen, noen ganger stirring forsiktig. Deretter infusjon av kvann trenger å drenere og ta to ganger om dagen for fire av koppen. Denne infusjonen vil bidra til å kvitte seg ikke bare for nervøse lidelser, men også blitt uunnværlig ved behandling av reumatisme, hypertensjon.
Som en naturlig beroligende infusjon kan brukes med fireweed (willow te). Tørt gress fireweed pour kokt vann i en termos for mer enn tre timer. Hvis du ikke har en termos, kan du brygge denne infusjonen i konvensjonell kjele, varme wrap og la stå henne. Etter ikke glem å tømme denne helbredende drikk, drikker fire ganger om dagen til to spiseskjeer I tillegg er det ofte brukt for å behandle hodepine, insomnia, og for forebygging.
Valerian i mange år kjent for folk på grunn av sine beroligende egenskaper. I dag er det så mange medisinske avgifter fra sin deltakelse. Det anvendes både i ren form eller sammen med andre urter. For utarbeidelse av en beroligende infusjoner må du ta rhizom av anlegget, mynteblader, kamille blomster, samme mengde spisskummen og fennikel. Brygge det alt i en kopp kokende vann, la stå i 20 minutter om morgenen og kvelden, ikke vær lat til å drikke en halv kopp infusjon.
Det er en annen like effektiv beroligende samlingen, som vil hjelpe deg å gjenvinne fatningen: Ta to deler sitronmelisse urt, buckthorn bark, kamille blomster og Valerian rot, og en del peppermynte blader og humle. Dette bland godt og hell et glass med kokende vann, la det sette mot, ta minst tre ganger om dagen.
Peppermynte - svært velsmakende og også også nyttig urt som kan tas separat. Mange mennesker liker å gjøre med henne te. Det går svært velduftende, roer nervene og hjelper søvn. 1 ss tørr mynte brygge i rustfritt tanker, kan du ta hele dagen.
En god måte er beroligende balsam, spesielt hvis den er fylt med kvalitet hvitvin. For å forberede denne infusjonen ta 2 ss tørr pulverisert plante, hell en liter vin, insisterer i en beholder med tett lokk stengt i to uker (fortrinnsvis i mørket). Deretter kan du filtrere den resulterende infusjon, drikke en kopp fjerde etter hvert måltid.
Andre planter med sedativ virkning

For å overvinne nervøsitet og irritabilitet kan hjelpe Hypericum perforatum ekstrakt, som består av blader av appelsintrær, sitronmelisse, lavendel blomster. Disse urter for å blande, brygge i en termos og la stå i tre timer, belastning og bruk som en te i tre uker. Noen ganger jegere forberede alkohol skjær. Alt du trenger er 10 spiseskjeer planter helle en liter alkohol igjen i mørket brygg, sil og hell i en mørk glassflaske. Ta denne infusjon bør en teskje, sprer den i et glass melk. Gode ​​resultater i normal nervesystemet calendula te, oregano og musk. Disse urtene må blandes i like proporsjoner, hell kokende vann, ta en halv kopp tre ganger om dagen.
Heather te hjelper også avlaste nervøs spenning. Han brygget som alle andre urter brukes som vanlig te, hvis ønskelig, tilsett sukker eller honning.
Å raskt roe ned, kan du søke hjelp fra en annen medisinsk plante - tыsyachelystnyku. Det kan forbedre nervesystemet og behandle sykdommer i galleblæren og nyrer, lindrer betennelse og blødning.
I noen tilfeller, for å roe nervene kan bruke ekstrakter av kronblader, er dette verktøyet også svært effektive. Råvarene som brukes bedre petals av hvite blomster (Gladiolus, roser, phlox). Fyll dem med vann, tilsett en teskje natron, og sette i noen mørkt sted. Denne infusjonen er anbefalt å ta tre ganger i løpet av dagen.
Selv om det antas at folk rettsmidler alltid effektive og nesten ufarlige, for å bruke dem i feil doser, er de i stand til å utløse allergiske reaksjoner, og noen ganger - selv alvorlig forgiftning. Derfor, før deres bruk sørg for å konsultere en erfaren profesjonell.
Som for kontraindikasjoner mot bruk av beroligende planter, i første omgang, er de graviditet. På helsen til det ufødte barnet kan ikke bare påvirke motherwort og vendelrot, slik at de kan ta enda gravid. Alle andre beroligende planter har sine spesifikke kontraindikasjoner. Så spørsmålet om aksept bør diskutere med legen din, da det kan påvirke barnet.  
Hvordan å behandle ørebetennelseØresmerter kan være veldig sterk. Og som ørene er i umiddelbar nærhet til hjernen, kan det også påvirke prosessen med inflammasjon. Derfor bør behandlingen starte umiddelbart.
Ørebetennelse - betennelse i øret
Ørebetennelse kan være interne, eksterne og midten. Ekstern otitt noe spesielt karakterisert fordi huden i dette området kan ha samme inflammasjon, som i andre deler av kroppen. Men sår føre til vanskeligheter i behandling, så å komme til et oppkok er vanskelig.
Intern ørebetennelse - et sjeldent fenomen, men svært farlig. Vanligvis er denne sykdommen resultatet av mellomørebetennelse eller alvorlige infeksiøse sykdommer.
Nesten alltid utflod fra øregangen, øresmerter og nedsatt hørsel - en manifestasjon av mellomørebetennelse.
Årsakene til ørebetennelse
Blant årsakene til sykdommen kan kalles en smittsom sykdom, hypotermi, respiratoriske sykdommer, sykdommer i de øvre luftveiene av infeksjon i området av mellomøret, forårsaker den betennelse.
Viktig rolle i utviklingen av mellomørebetennelse spiller et svekket immunforsvar, og tilstedeværelsen av kroniske sykdommer nasopharynx. Derfor er det viktig å raskt kunne behandle enhver sykdom og styrke immunsystemet regelmessig.
Symptomer på ørebetennelse
Vanligvis begynner sykdommen kraftig og hurtig. I den første fasen av kurset den viktigste funksjonen av sykdommen er en smerte i øret. For det første viser det seg som prikking, skyting så blir paroksysmal karakter og blir uutholdelig. I tillegg til ubehag i øret, det er hodepine, feber, svakhet, tett i ørene, hørselstap. Perforering av trommehinnen er et tegn på at sykdommen føres til det andre trinn. Utseende av utslipp smerte forsvinner. De første to dagene av utladnings hadde de nehnoynыe blandet med blod, og deres volum øker, og dette er gjødsel. Temperaturen er redusert, forbedre den generelle helsen, men tinnitus vedvarer. Den tredje perioden er preget av en nedgang i utslipp, healing trommehinnen og høre restaurering.
Sykdommen tar to til tre uker, men hvis du har problemer - mye lenger.
Komplikasjoner av ørebetennelse
Akutt mellomørebetennelse i noen tilfeller er ikke uten konsekvenser, kan komplikasjoner være midlertidig lammelse av ansiktsnerven betennelse prosessen med tinningbenet eller indre øret, andre intrakranielle komplikasjoner.
Hvis akutt ørebetennelse ikke dolikuvaty, vil det kronisk. Brudd på øretrompet patency fremmer sykdom. Kronisk mellomørebetennelse akkompagnert med ørene, hørselstap, svimmelhet og smerter. Pus kan bli redusert eller helt stoppet.
Kan forårsake skade på trommehinnen fusjon med den indre vegg av øret, som fører til hørselstap sohranyayuschemusya. I tillegg, kan inflammasjon påvirker nerve plexus, som fører til frustrasjon smak og smerter i øret.
Hvordan å diagnostisere sykdom
Bare en lege ved hjelp av otoskop kan etablere en nøyaktig diagnose. Denne undersøkelsen metode for å avgjøre hvilken type mellomørebetennelse, for å forstå hva det er - catarrhal eller purulent, rikelig med væske akkumulert i hulrommet. Dersom nødvendige radiografiske studier utført for å bidra til å identifisere komplikasjoner. Alle disse data påvirke valget av medikamenter, så vel som varigheten av behandlingen generelt.
Behandling av ørebetennelse
Akutt mellomørebetennelse krever overholdelse av sengeleie, fjerning av akutte smerter, ta febernedsettende medisiner og antibiotika. Smerte kan fjernes gjennom de lokale oppvarmingsprosedyrer, varm komprimerer til området av øret mottar smertestillende. Legemidler i form av nesedråper og inhalasjoner, som lindrer hevelse og tynt utvalg bidra til å gjenopprette åpenheten til det auditive tube
Hvis det er et valg, blir de tatt for å studere, identifisere patogen og dens følsomhet for antibiotika, først da behandlingen er foreskrevet. Pasienten kan bli henvist til fysioterapi - UHF, mikrobølgeovn og ultrafiolett stråling terapi.
Husk at riktig og rettidig behandling lindrer raskt plager og nesten aldri trekker hørselstap. Men forsinkelse i behandlingen kan føre til alvorlige konsekvenser.

Tradisjonelle behandlinger

Hvis betente ører, kutt løken i to, for å frigjøre så mye plass og fylle spisskummen. Halvdeler fold, sikker, og stek i ovnen. Deretter fjerner spisskummen, juice, rester begravet tre dråper i hvert øre. Fremgangsmåten for å utføre to ganger om dagen.
Når sykdommen er effektiv infusjon laurbærblad. Hakkede blader hell kokende vann, la stå i to timer. Begrave fire dråper i hvert øre. Deretter dekker øret med vatt gjøres best om natten.
Ørebetennelse kan behandles dott dynket i varm kamille ekstrakt. Det tørre gresset hell kokende vann, la stå i tjue minutter. Dypp en bomullsdott i løsningen og sted på sår øret. Hold inntil kjølig, gjenta flere ganger om dagen.
Godt oppvarmet murstein eller stor stein pakk i klut og legge til pasientens ører, hold i to timer. I tillegg drikker varm te å svette.
Å kurere sykdommen også brukt tranebær buljong brev, ta en halv kopp tre ganger daglig før måltider.  
Яндекс.Метрика