Betalt for forbedring av
 Folk som bruker lang tid ved datamaskinen, over tid begynner å føle ubehag, tretthet, begynner visjon å svekkes ytterligere. Lade å forbedre visjon - en flott metode for å hjelpe øynene. I denne visjonen restaurert, forhindret synligheten av rynker rundt øynene.

 Hvordan å sitte ved datamaskinen


 Før du setter i gang, justere lysstyrke og kontrast til posisjonen mest behagelig for øynene. Når øynene begynner å bli lei, er det nødvendig å øke lysstyrken.
 Ikke se på skjermen i lang tid, bør øynene dine bevege seg hele tiden, men ikke fast på ett sted. Hvert tredje minutt av skjermen bør se til å flytte gjenstander utenfor og forsinke hans syn på det valgte objektet. Leser på skjermen, bør øynene dine promarhyvatsya etter hver linje. Viktig blink hvert femte sekund, forsiktig og enkelt. Hver time bør gjøre øvelser for øynene.

 Betalt for forbedring av Trening bør starte med avslapning, bør dette dekke øynene og slappe av, husker hyggelige stunder i livet.

 Den sirkulære bevegelser. Med åpne øyne bør prøve å utføre en sirkulær bevegelse med klokken, deretter mot klokken.

 Bevegelse langs linjene. Øynene skal bevege seg i en rett linje opp og ned, høyre og venstre. Etter hver øvelse skal lukke øynene i fem sekunder og gjenta, og så tolv ganger.

 Blinker - er også lading for bedre syn. Det raskt å komprimere og dekomprimere øyne.

 Diagonalene. Utsikten bør rettes til nedre venstre hjørne, for eksempel skulderen, fokusere sinnet, blinke tre ganger og gjenta, men ser på hans høyre skulder. Utføre ti ganger.

 Speilet diagonal. Utøve lik den forrige år. Øynene skal klippe i øvre høyre hjørne, deretter øverst i venstre hjørne.

 Avslapping. Øynene skal være lukket og sette dem på håndflatene, fingrene krysse på pannen, slappe av og prøve å oppnå dyp svart.

 Som nevnt ovenfor, blinkende - til en god øvelse forbedre synet. Det bør være enkelt og raskt pomorhaty om hundre ganger.

 Skrå øyne. Øynene bør reduseres for å holde nesen og øynene.

 Alle disse øvelsene er ganske enkel, men svært effektive. Hvis de utfører hver dag, vil visjonen ikke bare forverres, men begynner å komme seg.  
Øyedråper av grå stær
 Katarakt - en vanlig sykdom forbundet med synsforstyrrelser, ledsaget av en uklarhet i linsen. Den vanligste aldersrelatert sykdom, men det er grunn til å utvikle denne patologi.
 Katarakt kan utvikle seg på grunn av genetiske faktorer, er det vanlig hos mennesker med sykdommen diabetes, på grunn av skade eller øyeskader, smittsomme sykdommer, operasjoner. Selv om årsaken til grå stær kan være alkohol, narkotika og røyking.

 Behandling av grå stær


 Med utviklingen av katarakt i de fleste tilfeller er det anbefalt kirurgi. Men hvis kirurgi er ikke ønskelig, da oppnevnt av katarakt øyedråper.
 Ingen dråper eller salver kan ikke kureres ved utgangen av katarakt, kan de bare forsinke prosessen. Det er viktig å huske på at jo raskere vil bli tildelt til riktig behandling, jo bedre utsikt. Ved første mistanken umiddelbart bør konsultere en øyespesialist.
 Katarakt - en kronisk sykdom og det skal være klart forstått som øyedråper bør brukes konsekvent. Hvis det blir lange pauser, får du en bivirkning som fører til synstap. Cataract øyedråper fra trygge, nesten ingen kontraindikasjoner og utnevnt av alle uten unntak. Selv om noen medisiner, hvis overfølsom valgt mer egnet. Salver og dråper er ofte foreskrevet før operasjonen.

 Best av katarakt øyedråper


 Moderne farmakologi produserer mye av legemidler for behandling og forebygging av grå stær. Selvfølgelig kan de ikke helt kurere det, men lindre symptomer og langsom katarakt - dette er deres viktigste oppgave.
 Alle øyedråper variere i effektivitet, dosering, kontraindikasjoner, og selvfølgelig pris.
 Den mest populære og beste er "Vitsein", "Taufon", "Vitayodurol", "Vitafakol", "Kvynaks." Selv om det er andre øyedråper av grå stær.
 Effekter av narkotika er vanligvis sikte på å beskytte proteindelen av objektivet, hindre ytterligere uklarhet. I kroniske sykdommer, inkludert øye, uavhengig eller behandling eller foreskrive medisiner ikke kan. Når du velger adekvat behandling lege optometrist basert på mange faktorer, blant annet pasientens alder.  
Symptomene på grå stær i de tidlige stadier
 Cataract er preget av irreversible og resistente kapsler eller uklarhet i øyelinsen stroma. Dette er den viktigste årsaken til redusert syn hos eldre. Det påvirker mer enn 17 millioner mennesker i verden.

 De første tegn på grå stær på et tidlig stadium


 Det finnes to typer av katarakt, medfødt og ervervet. Medfødt katarakt er ekstremt sjelden, en av 10.000 utvikler seg fra det utero dersom kvinnen bruker ofte alkohol, masse røyk, bruker narkotika eller en arvelig sykdom.
 Ervervet grå stær forekommer i mennesker i alderen over 40 år. Sykdomsfaktorer er: traumer øyeeplet, genetisk disposisjon, fysiske eller aggressive handlinger av øyet, diabetes, leddgikt, høyt blodtrykk og andre sykdommer.
 De første tegn på grå stær på et tidlig stadium:

 Klager dobling elementer.

 Spotting eller flyr foran øynene hans.

 Synlig bildet har en gul farge.

 Vanskeligheten i å lese.

 Visjon med de innledende stadier av sykdommen ikke lide og en slik prosess tar opp til 15 år. I løpet av denne tiden symptomer i tidlige stadier av grå stær begynner å utvikle seg, og gradvis redusert synsskarphet. Men når katarakt blir en moden fase, materielle synstap, men fortsatt lys effekt.
 Fra lokaliseringsprosessen avhenger kliniske manifestasjoner. Dermed den første atomkatarakt forstyrret synsskarphet, objekter er synlige, som en tåke. Størrelsen på pupillen begynner å øke. Pasienter med denne typen sykdom sett i mørket bedre enn lys.
 I hjernebarken lokalisering skarphet ikke er svekket. I dette tilfellet er den langsom progresjon. Symptomene på grå stær i de tidlige stadier grunn av økt lysstyrke. Posterior subcapsular katarakt vises progressiv kurs og noen måneder mistet en saklig visjon.

 Stadier av Cataract Tidlig stadium: identifisere og oblakovidnye shtryhovydnыe katarakt, som øker i størrelse. Tint kjernen blir grønnaktig eller bruntone. Disse er de viktigste tegnene på grå stær i de tidlige stadier av modning sykdom.

 Modning scenen grå stær, nesten all bark dekket uklarhet i linsen, øker ødem, er okulær fundus refleks reduseres.

 Modne katarakt, en clouding av totale starter kapsler eller stromal lens reflex fraværende rosa, fargeendringer eleven til melk eller hvit farge.  
Kan katarakt kirurgi hos eldre
 Katarakt - en oftalmologisk sykdom som manifesterer clouding i øyet linsen. Vanligvis objektivet helt gjennomsiktig, men med alderen det er clouding, som fører til synstap.
 Sykdommen kan utvikle seg som et resultat av metabolske forstyrrelser, genetisk predisposisjon, betennelser, toksiske effekter på øyeskader, nærsynthet, glaukom og så videre.
 Denne sykdommen krever regelmessig undersøkelse av øyelege og få riktig behandling. Det er også mulig katarakt kirurgi hos eldre, men bare på et visst stadium av modenhet.

 Modenhet av grå stær Den første katarakt. Vanligvis manifesterer katarakt utenfor den optiske sone på periferien.

 Umodne grå stær. Manifestert progressivt uklarhet den sentrale optiske sone av øyet. På dette stadium av modenhet, en reduksjon i synsskarphet.

 En moden grå stær. Manifest uklarhet i linsen i hele regionen, med betydelig redusert synsskarphet, lysfølsomhet opp til.

 Moden katarakt. På dette stadiet, utvikler sykdommen videre, dette fører til kollaps av linsefibre, er tynning stoffer og linsen blir melkehvit farge.

 Behandling og katarakt kirurgi hos eldre


 Ifølge legen om en grå stær operasjon tvetydig. Noen mennesker er tilbøyelig til ikke å gjennomføre katarakt kirurgi for å oppnå den siste fasen av modning, og denne perioden bruke spesielle øyedråper.
 Men noen leger anbefaler ikke å vente på modenhet og gjennomføre katarakt kirurgi hos eldre som mulig. Da resultatet av fremgangsmåten vil bli bedre, og postoperativ utvinning og vil være roligere.
 Ikke forsinke behandling av grå stær, som kjører scenen, hevelsen i objektivet, noe som resulterer i en strøm av intraokulært væske er ødelagt, og det er en risiko for komplikasjoner. Hvis tid ikke holder katarakt kirurgi hos eldre, kan vi miste av syne for alltid. Spesielt i moderne oftalmologi sentre utviklet mange kirurgiske prosedyrer for å fjerne grå stær mest smertefri og skånsom måte.  
Tradisjonelle metoder for katarakt behandlingKatarakt - en sykdom forårsaket av clouding av linsen i øyet, provoserer ofte tåkesyn. I de fleste tilfeller vises katarakt med alderen og er mest vanlig hos eldre. Men det kan føre til en rekke eksterne faktorer, som for eksempel eksponering eller sykdom. Cataract provoserer protein denaturering prosess, en del av objektivet.
Symptomer på grå stær
Det vanligste symptomet på grå stær, redusert synsskarphet. Men mye avhenger av hvilken region utviklet grå stær. Når sidesyn er plasseringen som ikke endres i lang tid, og personen kan være uvitende om sykdommen. Denne type katarakt blir ofte påvist ved en tilfeldighet. Jo nærmere sentrum av eleven utvikler turbiditet, håndgripelige ble tåkesyn. Utvikling av clouding i linsen kjernen kan utløse eller forverre nærsynthet, objekter sett fuzzy, uklare konturer, i noen tilfeller kan dvoyitysya.
Når eleven grå stær, som er sunt er svart, blir noen ganger gulaktig eller gråaktig fargetone. I noen tilfeller (med hevelse katarakt) elev kan være nesten helt hvit. Mennesker som lider av grå stær, klager ofte over økning eller omvendt, nedsatt følsomhet.
Disse symptomene kan indikere begynnelsen av sykdommen. Derfor, til deres forekomst så snart som mulig å se en lege, på grunn av sykdommen er vist tidligere, jo bedre vil være dens behandling.
I dag utvalget av behandlingstilbud for katarakt bred nok, kan han gå inn en medikamentell behandling (hovedsakelig øyedråper), og de siste prestasjoner innen medisinsk laser øye kirurgi.
Men til tross for mangfoldet av moderne utviklingen, men likevel mye og effektivt brukt i behandlingen av denne sykdommen og oppskrifter av tradisjonell medisin.
Tradisjonelle metoder for katarakt behandling basert på vegetabilske buljonger
I folkemedisin brukes til å behandle grå stær naturlige helbredende egenskaper - produkter som vi står overfor hver dag, ofte uvitende om sine helbredende egenskaper.
Ofte som folk rettsmidler for katarakt dråper brukes basert concoctions av nytteplanter.
For eksempel, bruker ofte et avkok av fennikel frø. Å forberede disse dråpene vil ta tre teskjeer av frø hell i tøyposer, hell kokende vann og kok i to minutter. Deretter Express bryst og gi vann til å kjøle poser for å unngå brannskader. Innhentet gjelder komprimerer for øynene og holde i femten minutter. Denne metoden er best brukt umiddelbart før sengetid.
Et annet effektivt middel for grå stær er et avkok av bladene av burdock, Hestehov og løk. For å gjøre denne suppen skal hogge alle ingrediensene og hell fire spiseskjeer med en halv liter kokende vann. Den resulterende blandingen ble satt i et mørkt sted. Bruk buljong kan være umiddelbart etter avkjøling. Det anbefales å bruke den som Anskaff tre ganger hver dag.
Anvende løk å behandle grå stær som et separat verktøy, i form av dråper. For deres fremstilling presset juice av løk og fortynnet med destillert vann i et forhold på 12:59.
Bruk honning og egg hvitt i behandling av grå stær
Også brukt i behandling av grå stær urtete med honning.
For eksempel, som et middel for grå stær brukte et avkok av blåbær og honning. En spiseskje av bær, hell et glass med kokende vann og kok i femten minutter. Deretter la suppen trekke i to timer, deretter press. I den resulterende buljong må legge til en spiseskje honning og bland godt. Påfør et avkok bør være øyedråper, to dråper i hvert øye tre ganger om dagen.
Et godt verktøy er drueekstrakt, aloe og honning. For sin produksjon trenger 90 gram druer, honning 70 gram og 40 gram aloe blader. Aloe blader bør hogge og knuse druer, og deretter blandet med honning, forseglet og satt i et mørkt sted. Sette mot Week blanding bør med jevne mellomrom må ristes. Blandingen nastoyalas trenger å presse gjennom osteklede, og den resulterende væske blir benyttet som øyedråper.
Honning brukes som en selvstendig middel for behandling av grå stær. Honning inneholder noen form for stoff som bidrar til å stoppe utviklingen av grå stær og bedre syn.
Honning faller veldig lett å tilberede. For å gjøre dette, honning blandet med destillert vann. Dråper er brukt på en måned tre til fem ganger om dagen. Konsentrasjonen av honning i vann i en måned økes fra 1: 4 til 1: 1. Oppbevares i kjøleskap bør slippe ikke mer enn tre dager.
Men bruken av honning i behandling av grå stær, husk at honning er dårlig for folk som lider av diabetes, og med overfølsom honning.
I urte påfunn, folkemedisin og protein dråper.
Å forberede dråper fra eggehviter trenger for å lage hardkokt egg, klippe den i to og fjern plommer. Protein bør skylle og la det tørke. Etter tørking de resterende hullene plomme helle sukker, lage to halvdeler og sette i ovnen i en halvtime. Væsken som erholdes ved smelting sukker bør tømmes i en ren beholder og anvendes som øyedråper. Hold disse dråpene, som honning, er det nødvendig i kjøleskap ikke lenger enn tre dager.  
Яндекс.Метрика