Betennelse i endetarmen, symptomer, diagnostikk og behandling
 Mage-tarmkanalen (GIT) er en av de mest komplekse systemer i kroppen, som gir menneskelig aktivitet. Og betennelse i slimhinnen i endetarmen, er fremveksten av proktitt - hyppig sykdom som vesentlig påvirker funksjonen av hele kroppen system og mage-tarm spesielt.
 Symptomer på betennelse i endetarmen
 De viktigste og åpenbare symptom på betennelse i endetarmen, forårsaker primære bekymring er konstant følelse av smerter i anus, ofte ledsaget av slim, puss og blod. Som enhver betennelse, akutt proktitt ofte ledsaget av hypertermi smerter under avføring sin bestråling i nærområdet. For akutt proktitt er preget av flyktighet.
 For kronisk proktitt preget av lange utvikling og vekslende stadier av forverring og remisjon. Akutte fasen ledsaget av økt smerte. I løpet av perioden remyssyonnoho eneste indikator vil proktitt laboratorieanalyse av avføring, urin med et høyt innhold av hvite blodceller, røde blodceller og tilstedeværelse av slim. Ved kronisk proktitt tarmveggen tynning og til slutt atrofi. Når hypertrofi løsnet slim og øker i volum, men det skaper også hindringer for fri funksjon av tarmen.
 Når endetarms flekker rekke smittsomme mikroorganismer definert smittsom natur (gonococcus, Giardia, amøber, etc.). Spesielt avslørende konsekvenser ubehandlet gonorrheal proktitt for naturen. Således er det en naturlig begrensning endetarmen for å danne en permanent fjernes bare ved å operere med forstoppelse som kreves antibiotikabehandling. Men det er symptomatisk for en generell karakter. Hvis du angir, de proctitis skille flere typer, avhengig av form, natur og lokalisering av betennelse. Disse inkluderer:
 - Katarr-hemorrhoidal, hvor det viktigste symptomet - en blødning i form av punkt enheter i slimhinnene;
 - Katarr-purulent, med avanserte former for purulent sekret;
 - Polypous av polypovydnыmy vekster som forårsaker alvorlig forstoppelse, noe som kan bli kvitt bare ved kirurgi;
 - Erosive proktitt krever også kirurgiske inngrep for å gjenopprette veggene i tykktarmen påvirket av et sår eller erosjon.
 Diagnostikk av sykdommer i rektum
 Utseendet på noen av disse klagene må varsles umiddelbart og uten å vente på lindring og ikke stole på mirakuløs helbredelse bør undersøkes av en spesialist proctologist. I avanserte tilfeller en høy sannsynlighet for å utvikle kreft i endetarmen, som sjelden herdet i de senere trinn uten uopprettelig konsekvenser. Etter utseendet på de karakteristiske symptomer på proktitt lege oppnevnt for en omfattende undersøkelse for å utelukke andre sykdommer med lignende symptomer. For eksempel, hemorroider eller anal sprekker eller vanlige metabolske forstyrrelser.
 Den endelige diagnosen akutt eller kronisk proktitt plassert etter anamnese, direkte rektal undersøkelse lege-proctologist og om nødvendig etter den planlagte rektoskopycheskoho visning av proctoscope, slik at bare sette den endelige diagnose og nødvendig behandling. Og for å skille visse typer tumordannelse proktitt tillater cytologic undersøkelse og tank tok cal.
 Behandling av inflammasjon
 Effektiv behandling av betennelse i endetarmen skal være fullstendig. Først av alt må du holde alle legens anbefalinger og oppfyller fullt ut med narkotikabruk. Alt vil avhenge av sunn pasient samsvar med alle prosedyrer og regimer som spenner fra samsvar med en spesialdesignet diett med minimal fiber, krydret, stekt mat og ender i alvorlige tilfeller, kirurgi samsvar med langvarig sengeleie.
 For topisk behandling som brukes i moderne farmakologi gnist fra tenningsbaserte antibakterielle legemidler, tar hensyn til følsomheten av tarmens mikroflora. Også utnevnt smertestillende medisiner som tabletter og injiserbare natur. Til utvortes bruk microclysters bruk av anti-inflammatorisk legemiddel avkok av urter eller Collargolum løsning. Ikke glem dagens og varm sitte bad eller dusj i skrittet, vanligvis med en svak løsning av mangan.
 Etter laboratorieprøver i form av frø tank, bestemme sensitiviteten til fremmede flora til antibiotika, proctologist stille løpet av antibiotikabehandling. Parallell tarmtømming utføres med varmt mineralvann. De viktigste positive aspekter i prognosen vil behandle proktitt overholdelse av sikkerhetstiltak, kosthold og medisinering.  
 Fordelene av fiskeolje for vår kropp i folkemusikk og tradisjonell medisin er et aksiom som trenger ingen bevis. Aksept av fiskeolje til en gunstig innvirkning på statlig syn, hud, hår og negler, stimulerer hjertet og hjernen som gjør det enklere å flytte diverse betennelser, senker blodtrykk og kolesterol, er et effektivt forebyggende tiltak mot dannelsen av arterielle plakk, og diabetes diabetikere det bidrar til å kontrollere blodsukkernivået.

Fordelene av fiskeolje for hår yachoho


 Men en god fiskeolje og som en ekstern verktøy - omsorg og hår restaurering.
 Fiskeolje utvunnet fra torskelever og omtales derfor som treskovыm, er av tre typer: hvit, gul, brun. De første to typer blir brukt i folkemedisinen og i kosmetikk, og den tredje form - ved fremstilling av såper og smøremidler.
 Bruken av fiskeolje vist eiere tørt og sprøtt hår som påvirkes av en rekke fargestoffer eller kjemiske zavyvok. Fiskeolje bidrar til å takle to alvorlige problemer og svært populær - tap av hår og flisete tupper.

 Litt kjemi


 Denne allsidige healing verktøy fiskeolje skyldes komponentene:

 •  Flerumettede fettsyrer av Omega-3 og Omega-6. Den første gruppen omfatter 11 flerumettede fettsyrer blant hoved - linolensyre, eikosapentaensyre, dokosaheksaensyre; til den andre - 11 som syrer, høvding blant dem er linolensyre og arakidonsyre. Disse elementene kan ikke bare effektivt gjenopprette og styrke hårets struktur og gi dem styrke og glans, men er avgjørende for funksjonen til øyet og hjernen, forbedre grunnleggende mentale prosesser (oppmerksomhet, hukommelse, fantasi, etc.).

 •  Vitamin A (et annet navn - retinol) - et fettløselig vitamin, er ganske effektiv antioksidant. Ved å delta i redoks prosesser retinol bidrar til å normalisere stoffskiftet og akselererer cellefornyelsen, fordi vitamin A bidrar til å gjenopprette hårets struktur og effektiv hydrering.

 •  Vitamin C. De fleste av oss trenger deres daglig påfyll, så regelmessig mangelfull i vitamin gruppe. De er aktivt involvert i energiproduksjon og vev respirasjon. På hele komplekset av vitaminer viktigste og mest nødvendige for hår B7 eller biotin er. Det styrker håret og forhindrer hårtap. Det er derfor vitamin B7 brukes i behandling av håravfall hos voksne og seboreisk eksem hos barn.

 •  Vitamin D - er en vesentlig del av det daglige menneskelige diett. De sikrer riktig absorpsjon av kalsium fra mat som er involvert i reguleringen av celleproliferasjon og optimalisering av metabolske prosesser i kroppen. Derfor denne gruppen vitaminer fremme aktiv hårvekst og hindrer hårtap.


 • Fordelene av fiskeolje for hår yachoho

   For din helse!


   Det er to tradisjonelle måten å ta fiskeolje til medisinske formål.
   Først er det inntak. Hvis du allerede er kjent med sin ubehagelig smak eller hørt mye om det, er det best å kjøpe på noen apotek gelatinkapsler som inneholder fiskeolje. Instruksjoner til dem og fortelle deg dose, hyppighet og varighet av administrasjonsverktøy. Gjennomsnittet er 5 kapsler om dagen for en måned. Slike kurs bør skje 3-4 ganger i året.
   Hvis for noe grunn du fortsatt kjøpte fiskeolje i flytende form, "lette din lidelse" på følgende måter: til et par spiseskjeer av fett du ønsker å legge pulveret fra skjell pounded fra vaktel egg og rør forsiktig den resulterende masse. Ikke den mest appetittvekkende smaken av fiskeolje og dermed betydelig redusert. I tillegg, kan den resulterende oppslemning påføres som et eksternt verktøy.

   Hårmasker med fiskeolje


   Som et middel til utvortes bruk fiskeolje kan også fungere som en del av masker til håret. Som nevnt ovenfor, er det tørt og sprøtt hår som trenger ekstra mat og fuktighet.
  Fordelene av fiskeolje for hår yachoho


   For tørt og sprøtt hår

   Neste ville være den beste maske. Få vaktel (beste alternativet!) Eller egg, fjerne plommer og kombinere det med to spiseskjeer fiskeolje, som må være tidligere litt varm. Eiere av langt hår bør ta denne masken å doble normen.
   Blandingen er jevnt fordelt fra røttene til tuppene hele. Ukutыvayutsya hår i plastfolie, og for å forbedre effekten av topp omstendelig og enda et håndkle. Etter 20-25 minutter masken bør vaskes av. Hår i god stand for en slik prosedyre heller gjenta en gang i to uker, men hvis håret ditt er i behov av behandling - 3 ganger i uken.

   Hårtap

   Godt til en annen maske basert på fiskeolje og forskjellige vegetabilske oljer. Fiskeolje i et 1: 1 forhold for å blandes med annen olje, som brukes i kosmetikk (borre, trinse, kokos, eukalyptus, etc.). Ingrediensene kan også kombineres. Masken påføres fra rot til tupp og vedlikeholdes på håret, pre-wrap i folie og et håndkle for 15-2 timer. Gjenta prosessen to ganger i uken i 2-3 måneder. Regelmessig bruk av denne masken vil gjøre fantastiske effekter: håret skinnende og elastisk, myk og silkeaktig.

   Hvis du sichutsya tips

   Følgende oppskrift er svært nyttig: å sette fiskeolje på endene, vikle håret i 40 minutter og vask av masken med sjampo. Masken gjentas 1-2 ganger i uken i 2-3 måneder.
   Og mer. Foruten det faktum at fiskeolje kan være ren kjøpe på apoteket, anbefaler vi forbruker dette produktet nyttig som en del av fet fisk. Dette kan være en tunfisk og sild, sardiner og laks, ørret, kveite, og alle dine favoritt reker. Være sunn og vakker!  
  Яндекс.Метрика