Det er veldig frustrerende når et barn er syk. Selv om det er bare en vanlig forkjølelse. Betennelse i mandlene hos barn kan oppstå lett og etterlater ikke konsekvenser, men en versjon der komplikasjoner kan påvirke fremtidige liv, samt kronisk form av sykdommen krever nøye oppmerksomhet fra foreldre og leger.
Betennelse i mandlene hos barn

 Betennelse i mandlene: Årsaker og symptomer


 Akutt betennelse i mandlene hos barn - en sykdom mer kjent som angina - manifestert som betennelse i svelget mandlene. Kronisk betennelse i mandlene barn blir syke med et minimum antall symptomer, men effektene av sykdommen, ikke mindre. Den forårsaker betennelse i halsen er en rekke mikroorganismer, inkludert leger ofte finne streptokokker. Men bortsett fra mikrober viktig faktor redusert immunitet, noe som ofte skjer i kalde og fuktige årstider. Hovedårsaken til den kroniske formen av sykdommen kan bli defekt behandling av betennelse i mandlene hos barn.
Betennelse i mandlene hos barn

 Symptomer på betennelse i mandlene barn avhenger av hvilken versjon av sykdommen. Når alle manifestasjoner av angina er størst og presenterte følgende symptomer:
 •  plutselig økning i kroppstemperatur;

 •  uttales sår og kløe i halsen, forverret når du svelger, på grunn som barnet nekter å spise;

 •  plutselig svakhet og smerter i hodet.

 •  Hvis mor ber barnet til å åpne munnen, vil halsen se sterk rødhet og hevelse i mandlene. Ofte kan du se og ta på merkene på purulent mandlene.
   Betennelse i mandlene hos barn kan uttrykkes bare mild smerte eller liten kile i halsen, men kronisk form av sykdommen. I dette tilfellet, under inspeksjonen, kan du se en liten rød mandlene. Bilde av kronisk betennelse i mandlene hos barn reflekterer mangelen på alvorlige manifestasjoner av sykdommen og poeng til moderat betennelse.

   Tonsillitt: hvordan å behandle


   På spørsmål om hvordan å behandle betennelse i mandlene barn, er det nødvendig å ta hensyn til formen av sykdommen. I akutt betennelse i mandlene i løpet av antibiotika bør gis uten å lykkes. Denne avvisning av bruk eller kort kurs behandling av akutt betennelse i mandlene kan føre til at babyen kronisk sykdom. Et must er en lokal behandling mandlene antibiotika, for eksempel jod løsning med glyserol.
  Betennelse i mandlene hos barn

   Behandling av kronisk betennelse i mandlene i et barn krever tålmodighet, som den viktigste tiltaket er å forbedre immunforsvaret. For å påvirke mandlene bør regelmessig gurgle avkok av urter (kamille, salvie), prosess mandlene og gjennomføre kurs for fysioterapi. Dette er et komplekst innvirkning på babyens lege vil foreskrive.
   For å hindre betennelse i mandlene hos barn bør bruke tiltak til herding av kroppen. En god effekt er omfattende multivitaminpreparater. Den beste metoden for å forebygge kronisk betennelse i mandlene er korrekt og fullstendig behandling av angina.  
   Lungebetennelse kalt smittsom betennelse i lungevevet. Det kan være forårsaket av forskjellige mikroorganismer og virus er meget sjeldne.
  Lungebetennelse hos barn

   Årsakene til lungebetennelse hos barn


   Menneskelige luftveiene er svært sårbar for smittsomme sykdommer. ARI ARI og overføres av luftbårne dråper, de hyppigste sykdommene hos barn og voksne. Mesteparten av den smittsomme prosessen er lokalisert i de øvre luftveier - nese, svelg, strupehodet, luftrøret. Under visse vanskeligstilte infeksjon kan stige, bronkier og lunger. Promotere kan dette være svakt immunsystem, et ugunstig miljø (for eksempel tørr luft), høy aktivitet av mikrober, etc.
  Lungebetennelse hos barn

   I tillegg er human lunge et slags filter gjennom hvilket blodet filtrering skjer. Det er kjent at for en hvilken som helst betennelse i kroppen eller i mage blod produsert økte mengder skadelige stoffer -. Giftstoffer, produkter av vevsødeleggelse, og så videre D. blod passerer gjennom lungene fjernet, er skadelige partikler nøytralisert eller utskilt hoste. Ofte når en så stor belastning lungene svikter, og det er pneumoni. Dessuten, jo større skade, jo mer sannsynlig er forekomsten av inflammasjon. Derfor er det ofte pneumoni i post-traumatisk og postoperative perioder.
   Spesielt farlig type lungebetennelse - intrauterin. Det er ofte hos premature babyer er den vanligste årsaken til neonatal dødelighet. Dens årsaker smittsomme sykdommer leger kalt mor, kronisk foci av infeksjon, redusert immunitet for mor og foster. Flyttet intrauterin lungebetennelse fører til unormalt i utviklingen av barnet, kroniske bronkopulmonal sykdommer, allergier og så videre. D.

   Symptomer på lungebetennelse hos barn


  Lungebetennelse hos barn

   De viktigste symptomene på lungebetennelse, som lar deg tid til å mistenke denne farlige sykdommen inkluderer:
 •  høy kroppstemperatur over 38 ° C, holdt i mer enn 3 dager;

 •  hyppige, gryntende pust, kortpustethet;

 •  hoste;

 •  generell slapphet barn, å avstå fra mat og drikke.

 •  Det skjer ofte at et barn bringer SARS, noen dager tilstanden hans begynte å bli bedre, men da feber, vises hoste. I dette tilfellet er en høy sannsynlighet for pneumoni som en komplikasjon av SARS. Alle disse symptomene krever umiddelbar behandling til legen. Basert på gjennomgang av barnet, informasjon om utbruddet av sykdommen, laboratorium og radiologiske undersøkelser legen diagnostiserer sykdommen.

   Behandling av lungebetennelse hos barn


  Lungebetennelse hos barn

   I de fleste tilfeller av lungebetennelse barn foreskrevet antibiotika. Valget av narkotika avhenger av mikrobe som forårsaker sykdommen, barnets alder, samtidig bruk av patologi. Også vist mottak slimløsende medikamenter for å lette utslipp av slim. I alvorlige tilfeller blir barnet plasseres i et sykehus.  
   Selv om mote frisyrer og hårklipp er ikke så flyktig, som med klær eller fottøy er fortsatt svært viktig å overvåke den sakte endres, bruk av noe som i sin egen stil, vil du alltid se på fem.
   Det er ingen hemmelighet at sunn, vakker og velstelt hår - er en av de viktigste indikatorene på kvinners utseende, ønsker å se lekre - ikke glem å ta vare på håret sitt.

   Sunne tips, stramme krøller og lyse gløden av naturlig hår - er hovedtrenden som skal følges til enhver tid, uavhengig av visse svinger av moten.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Men hvis uformell stil er litt lei, og er lignende konklusjon ikke bringer lykke, bør vi se på hva som er i den neste sesongen vi rådes ledende skjønnhetseksperter felt.
   Ifølge eksperter, lover 2015 sesongen til å fordype seg i en fjern fortid og ikke så kjente stylister og frisører med stabil frekvens appell til stilikoner som var populære for lenge siden.
   Disse er underverkene i Hollywood, som skapte epoker basert på deres smakspreferanser, er revurderer trendy hårklipp og frisyrer av det siste århundret, stylister til stede på general domstol mer avansert, men lenge elsket og kjente variasjoner.
   I verdens catwalken tilbake hippie med sitt oppkomme av farger og kreative uaktsomhet, som uforutsigbare og lune pause grunge retninger som var så populære på 90-tallet.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Ingen part vil passere mange favoritt pin-up 60- og bohemsk 20-tallet av forrige århundre. Lyse og uvanlig, edel og lunefull, naturlig og naturlig - alt blandet i et opprør av farger og linjer neste sesong.

   Stil og farge på håret


   Hovedregelen for mote kvinners frisyrer i 2015 - en naturlig skjønnhet, naturlig, romantisk og lys uaktsomhet. Hvis du male håret, er det sikter til en naturlig, ekte toner, og gir låser skinne og rikdom.
   Men, selvfølgelig, det er et sted og en hyggelig unntak fra regelen - et kaleidoskop av farger som kan bo i håret, nesten ubegrenset, spesielt hvis du er sjenert eller punk rocker ukuelig.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Men nå tilbake til naturen. Som før, i mote er gratis, løs og slurvete langt hår hvis håret er sunt og godt vedlikeholdt, så dette frisyre ikke krever at du uanstrengt og alltid ser utrolig naturlig og romantisk. Langt hår er alle, uten unntak, kanskje, er grunnen til at denne frisyre er populær i flere sesonger.
   En ting å vurdere i denne varianten frisyrer for langt hår, er det behov for konstant volum.

   Sesongen 2015 bokstavelig talt besatt bulk enger, så jeg må fylle opp med ulike spesialverktøy for styling som vil legge volum og glatthet til låser.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Glatt, rett og voluminøs hår - hovedtrenden som er gale tusenvis av menn og den naturlige skjønnheten rundt flertallet av kvinner som en del av de grunnleggende kriteriene for motetrender.

   Trendy frisyrer for kort hår


   Den økende populariteten fortsetter å få korte hårklipp, vil mye kjærlighet bruke frisyre som var populær rundt 100 år siden - en direkte kvadrat.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Hvis du ønsker å fremstå sløv diva med fjerne 20-tallet, du vanligvis rette sine sluser gi myk styling, men lys og krøllete hår kommer du til "gullalderen" på 40 år.
   Ikke mindre relevans vil være i kort hår bob frisyre denne funksjonen vil gi henne lys uaktsomhet og gjøre det relevant for hvilket som helst bilde.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Dessuten er det mote begynt å vende tilbake kjærlighet til vanlige geometriske former: kutte med skarpe vinkler, bør lengden være opp til haken, vil være høydepunktet i sesongen 2015.
   Et godt alternativ frisyrer for kort hår kan være forsiktig rettet hår og zakolotыe som understreket ved hjelp av graderte hårklipp eller voks endene og naturlige former som tilbys hårklipp.

   Alternativer frisyrer for lange og mellom hår


   Hvis du er lykkelig eier av et medium eller langt hår, er det en rekke frisyrer i ditt tilfelle, kan behage sine tall, og viktigst, kvalitet. Som vi har sagt, er raseri det enkleste alternativet for lange og mellom hår - fri flyt krøller, ikke uten volum og naturlig glans.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Det eneste du trenger å huske denne sesongen stylister side bypass mange kaskader, lys asymmetri - vær så snill, spesielt dersom det er oppnådd ved å stable.
   Et annet interessant mønster sesongen 2015 - er ganske rask retur av korrugerte tråder som var på toppen av sin popularitet bare 5-7 år siden.
   Stylister si at vi vil ha en virkelig triumferende gjenoppliving av denne moten, som er uttrykt i tre forskjellige frisyrer, langt hår med en blanding av korrugerte og glatte tråder helt bølge volum og den resulterende alternativ når fullt krympede krøller zaplitayutsya i lys flette eller hestehale.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Stort hår, som fortsatt er en av de mest populære romantiske frisyrer. I trenden er store og løse bølger som kan oppnås ved hjelp av Curlers stor eller større i diameter curler.
   Forresten, trend og utrolige mengder som er store nok til å bli sprø krøller styling, ekko av 90-tallet, da den rådende mote vill og raggete perm.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Disse alternativene frisyrer spesielt er fornøyd eiere bør falle ganske sjelden hår, fordi gjennom en slik ukladok kan oppnå enestående volum. Forresten, alle de samme nachos ta en aktiv rolle i dine favoritt bjelker og haler, men det viktigste er ikke å overdrive det: en lys snev av volum vil være nok.
   Ikke mist dine favorittposisjons flettene som ganske raskt brøt seg inn i mote Olympus og ikke stopper her til gården. Alternativer stramme fletter og glatt, høy eller lav, og du kan passe fri variasjon med frodige, litt uforsiktig krøller - det er opp til deg.
   Som for trendy menns frisyrer 2015, er det observert en interessant trend: mote akkuratystы returnert. Alternativer flittige, ryddige hårklipp pålagt okkupere ledende stillinger.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Også gjeldende versjon av frisyrer - "under Fritz", som var populær i det fjerne 80th år. Den unge mannen som bestemte seg på denne frisyre vil se moteriktig, elegant og ryddig, til tross for sin ganske uttrykksfulle karakter.
  Trendy frisyrer for kvinner og menn i 2015 (11 bilder)

   Det gjenstår populære og evige klassikere - "Canadian", hvor det timelige og occipital parietal del av flere kortere, men her, i motsetning til den forrige, ingen merkbar skift lengde.  
  Яндекс.Метрика