Betennelse i sigmoid colon: symptomer og behandling
 Menneskers helse er ofte avhengig av den anatomiske strukturen av organene. Dette gjelder særlig i fordøyelsessystemet, inkludert tarmen, store og små.
 Betennelse i sigmoid kolon på grunn av sin fysiologiske karakteristika, er det kjent at formen den ligner den greske bokstaven "sigma", men alle har sine individuelle forskjeller (som kan være mer eller mindre vridd ved endene).
 I den S-formede delen absorpsjon av vann fra delvis fordøyd mat og avføring sluttdannelse. Dersom synkron av disse prosessene er brutt, er det inflammasjon, som er ledsaget av kvalme, forstoppelse eller omvendt, løs avføring, og generelt rus.
 Symptomer på betennelse sigmoid
 Hvis sigmoid kolon avføring ikke kan fullstendig dannet på grunn av uregelmessigheter i sammensetningen av mikrofloraen, mennesker umiddelbart føle svakhet og svimmelhet, som i legemet øker mengden av giftstoffer.
 Årsaker sihmoiditov løgn i den anatomiske strukturen: jo flere bøyer har tykktarmen, jo større er sannsynligheten for betennelse assosiert med obstruksjon og stagnasjon av avføring. Når graviditet i 80% av tilfellene er det en økning komprimering sigmoid hvorfor stolen kan være sjeldne, ledsaget av forstoppelse.
 Generelt forgiftning hos mennesker skiftende hudfarge i tilfelle sen avføring vil den være ledsaget av smerter i hofte concavity. I ekstremt sjeldne defekatsyyah kan se hemorrhoidal symptomer.
 Hvis syhmoydyt blir kronisk, dvs. fordøyelse og absorpsjon av mat er ikke riktig en person vil gå ned i vekt dramatisk, og på denne bakgrunn erfaring konstant trøtthet. Kroppstemperaturen kan stige.
 Behandling av inflammasjon sigmoid
 Siden sigmoid kolon er en del av tykktarmen, når en nøyaktig diagnose er ikke mulig, fordi de symptomer på denne sykdommen er ganske vanlig.
 Blod og urin viser også liten endring, så vil være den beste måten å studere ultralyddiagnostikk, som vil bli avklart enkelte strukturelle trekk ved hver del av tykktarmen. Syhmoydyt foregår for det meste i en latent form, kunne forsinket tilgang til en lege føre til en prosess med å slå sammen flere deler av tykktarmen.
 Behandling bare oppnevne sakkyndig, men kan brukes for smerte og krampeløsende midler alene. Å normalmikroflora, vil han utnevne konvoluttering og beroligende midler, som vil alternere med antibakteriell. I akutt syhmoydyte bruke stearinlys og microclysters løsning av kamille. Ansees som vellykket og omfattende, hvis en pasient med legemidler som brukes diett.
 Diet ved sykdommer i sigmoid
 Hvis betennelse i tykktarmen ledsaget av diaré i flere dager, gjør du ikke vist noen annen mat unntatt buljong hofter og sterk te uten sukker.
 Så snart pasienten føler lettelse i sin diett gradvis introdusere matvarer rike på protein og mikronæringsstoffer, som fisk, egg, meieriprodukter, magert kokt kjøtt, alle typer grønnsaker stuet. Rå frukt og grønnsaker er bedre å ikke bruke, som de kan bryte igjen skapt et miljø som gut.
 Mens inflammasjon er tilstede i kroppen, spiser bedre og dampet peretyraty før bruk. Måltidene bør splittes opp til 6-7 ganger om dagen, hver av dem må være noe mer enn et glass. Antall brød, bør karbohydrater reduseres til et minimum, kan ikke drikke alkohol, tørket frukt og andre produkter som bidrar til stagnasjon og forfall produkter av gjæring i tarmen.
 Syhmoydyta kan unngås ved anvendelse som profylakse kli tom mage. For å gjøre dette, bare en spiseskje av hvete eller rug kli helle kokende vann, gi dem zavarytysya og deretter kan de legge litt i løpet av dagen på alle måltider eller spise velling hele morgenen på tom mage.  
Forhøyede blod monocytter. Hva er årsakene og hvor farlig er det?
 Monocytter kalles ofte "vaktmester" av menneskeblod, som de i dag fungere i blodet og kan "fange" utenlandske elementer som kommer inn i blodbanen, nøytralisere dem. De er flere ganger mer aktive leukocytter, som først møtte smitte utenfra. Monocytter er svært spesifikke, sammenlignet med leukocytter mange av dem - fra 1% til 8% av det totale antall blodceller. De ikke bare nøytralisere den patogene miljø i menneskeblod, men uavhengig utlede infiserte celler, de som er påvirket av hvite blodlegemer. Hvis forhøyede monocytter i blodet er høy og leukocytter, sier alt dette om kampen av immunforsvaret mot virus.

 Økning i blodmonocytter - en patologi eller normen?
 Disse blodceller er store hvite celler, er de i leveren, benmarg, noen ganger i milten og lymfeknutene.
 Monocytter sliter med skadelige virus, og deretter drepte seg selv, men først de fjerner bakterier fra kroppens systemer. Dersom monocytter i blodet økes, da "bæremiddelkontroll" ikke effektive. Disse komponentene er blodlegemer til å motstå kreft i tidlige stadier av utviklingen kan forhindre utviklingen av smittsomme sykdommer som malaria og lupus erythematosus. Dersom pasientens helse forverret seg, han leier en blodprøve som viser økning eller reduksjon i antallet av monocytter i blodet. Hvis tallet er større enn øvre terskel (over 8%), vil legen spørre deg en diagnose av "monocytose".
 Det er en liste av sykdommer hvor antallet av monocytter i blodet alltid er høy. Disse inkluderer: alle typer virusinfeksjoner og soppsykdommer, inkludert endokarditt, alle blodsykdom og granulomatøs problemer (tuberkulose, syfilis, kolitt, enteritt, etc.), og leddgikt.
 Det skjer ofte at barselkvinner stuper antall monocytter dermed kommer monopenyya - en viss grad av uttømming i kroppen. Det skjer i pislyastresovyh situasjoner når et stort blodtap, oppstår anemi da, i løpet av akutte infeksjonssykdommer når blodreserver er til det ytterste.
 Er det alltid nødvendig medisinsk intervensjon?
 Hvis blodprøven viser en økning i monocytter, tyder dette på at immunsystemet er brutt, og derfor vil det være problemer og annen art i forbindelse med en gradvis svekkelse av helsen. Blod - et liv i misbruk av - en alvorlig trussel som en person ikke kan løse alene.
 Leukocytt formel tillater legen å forklare innholdet i forekomst av sykdom, muligheten for forebyggende og terapeutiske prosedyrer, og differensiering av kreft og infeksjonssykdommer. Med en infeksjon i kroppen vil takle på egen hånd, men hvis immunsystemet er stabilt nok, vil den "tute" feber, svakhet og generell sykdomsfølelse. I tilfelle av høy monocytose behandling foreskrevet individuelt, er det inkludert ikke bare antivirale medikamenter system, men immunomodulatorer.  
Inneholder vitamin K? Matvarer som inneholder vitamin K
 Vitamin K - representativ for den gruppe som er forskjellig fra dens andre elementer, i stand til å oppløses i fett. Dette vitamin har en tendens til å hope seg opp, og det skjer ofte i levercellene, hvis mengden er for stor, er det ugunstig påvirker kroppen. Men tilfeller av overdose vitamin K er svært sjeldne, siden inn i kroppen er delt inn i fett er absorbert.
 Naturlig, naturlige vitamintypene er to varianter: K1 og K2. Det er også en syntetisk versjon - K3. Utsetting utføres ikke bare ved absorpsjon av produkter som inneholder den, men også ved fremstilling av vitaminet i kroppen. Dette skjer på grunn av arbeidet til E. coli, som syntetiserer det, og av mikroorganismer som er her i tynntarmen.
 Rollen av vitamin K i kroppen
 1. Økende blodets evne til å koagulere. Hvis på noen plass skadet vev, og blod tap oppstår, eksisterende proteiner i kroppen vår begynne sitt arbeid med blod koagulasjon. Som et resultat, i stedet for skadde dannet koagel som blokkerer blod ut utenfor. Produksjonsdata er spesifikke proteiner ved anvendelse av den ovennevnte vitamin. Konklusjon: jo mindre mengde, desto lavere er nivået av blodlevring.
 2. Styrking av skjelettsystemet. I dette tilfellet, det fungerer som et bindeledd mellom vitamin D og kalsium. Får samspillet mellom dem. I tillegg hjelper den kalsium er mye raskere og bedre assimilert av kroppen og akkumuleres i benvev.
 3. deltar i oppbyggingen av organer (lunger og hjerte). I vev slike organer må vise visse proteiner. Utviklingen er den nyeste tilgjengelige bare med direkte deltakelse av vitamin.
 4. forsyne kroppen med energi. Gjennom sine anabole egenskaper gir det alle cellene nødvendige for deres liv og arbeid energi.
 5. fjerne avfallsstoffer fra kroppen. Bruk av lav kvalitet på produktene, noe som fører til dannelsen av giftstoffer i kroppen som først og fremst påvirker leveren, samle det og deretter sette skader og andre organer. Dette vitamin kan gi skadelige stoffer fra leveren, og deretter ut av kroppen.
 5. Juster sukker. Hvis mengden i kroppen vesentlig lavere enn normalt, da en person med en høy sannsynlighet vil det være symptomer som indikerer diabetes.
 Matvarer som inneholder vitamin K
 Å motta rettidig hans kropp nødvendige daglige dose bør være klar over at inneholder vitamin K, som de i utgangspunktet nesten ingen.
 Her er en liste over produkter som skiller seg det høyeste nivået av innholdet:
Inneholder vitamin K? Matvarer som inneholder vitamin K
 - Kale;
 - Spinat;
 - Valeryannytsa;
 - Brokkoli;
 - Kål Rose;
 - Send brønnkarse;
 - Svinelever (bare tar hensyn til det faktum at dyret hadde vokst til full mate).
 Gjennomsnittlig antall elementet som finnes her:
 - Salat salat;
 - Beef;
 - Chips;
 - Blomkål;
 - Kalv;
 - Svinekjøtt;
 - Lammet.
 Den minste mengde av dette vitamin er tilstede i følgende produkter:
 - Kylling;
 - Tomater;
 - Egg;
 - Bønner;
 - Zucchini;
 - Agurker.
 Beregningen av den daglige normen skal gjennomføres individuelt, så du bør fokusere på de ulike bordene hvor disse tallene er omtrentlige bare. Vi beregner som følger: hver kilo av vekten din er en mg av dette vitaminet. For eksempel bør en person som veier 75 kg, pr dag får 75 mg av elementet.
 Årsaker og manifestasjoner av mangel
 Mangel på vitamin kan utvikles på bakgrunn:
 - Leversykdom;
 - Zhelchnokamennыe sykdom;
 - Langvarig bruk av antibiotika;
 - Problemer med bukspyttkjertelen;
 - Kolitt;
 - Gastrointestinal skrift;
 - Motta antiepileptika;
 - Kjemoterapi;
 - Langsiktig intravenøs ernæring.
 Tilstrekkelige mengder av dette vitaminet kan bli dømt fra følgende konsekvenser:
 - Blødende tannkjøtt;
 - Trøtthet;
 - Anemi;
 - Fordøyelsesproblemer;
 - Hematom;
 - Langvarig blødning som er vanskelig å stoppe;
 - Smertefull menstruasjon er mye lenger enn vanlig.  
Яндекс.Метрика