Nylig trikologi, eksperter på hårpleie, mer og mer aktivt hevder fordeler bezsulfatnыh sjampo. Hva betyr dette? Kanskje du ikke er klar, men de fleste sjampo massemarkedet i sin sammensetning som inneholder ett eller flere vanlige vaskemidler som forstørrer som sulfat.
 Dette er et petrokjemisk stoff som brukes for skumdannelse og grundig vasking kvalitet hodebunnen. Selvfølgelig er den første kvalitet vanskelig å argumentere: disse shampoos, i de fleste tilfeller, håret virkelig slå inn attraktivt fluffy skum som strøk håret ditt fine.
Bezsulfatnыe sjampo for hår: hvordan å velge riktig?

 Men behovet er så grundig "utvasking" hår er tvilsom, fordi uansett hvor hryaznylas hodet, det kan ikke sammenlignes med smøreolje, avskum, skitten vask eller rust. Kom fra en slik sammenligning? La oss undersøke.
 Det faktum at de fleste produsenter av vaskemidler er lagt til alle de samme sulfater, som de virkelig tillate god kamp med vedvarende og alvorlig forurensning. Og nå tenker på hvordan det kan sammenlignes med å rense hodebunnen og håret, hvor det er en balanse og mikrosfære, som bør behandles med forsiktighet.
 Selvfølgelig er det mange hevder, sier de, til sulfater, som er lagt til sjampo, hår og virkelig gjaldt kroppen skade, de må vaske i flere år, og hver dag, 10 timer i døgnet! Ingen snakker av forferdelige kreftfremkallende effekter på kroppen, men de problemene som moderne jenter føler av hår, de fleste knyttet til innhold av sulfater.
 Å velge bezsulfatnyy sjampo hår trenger å vite din fiende, som de sier i person. Den vanligste stoffet blant sulfater, som tilsettes i moderne shampooer - en lauryl sulfatnatryya (natriumlaurylsulfat, SLS).
 Det er ganske billig å produsere, så det er en fordel å legge til en sjampo som gir deres lav salgspris, akseptabelt skum, som er virkelig spesiell fordel håret virker ikke.
Bezsulfatnыe sjampo for hår: hvordan å velge riktig?

 Også på å bo i bilen for jam hår petrokjemi viser sulfatnatryya lauret (SLS), lauretsulfat (ALS) og natriumdodesylsulfat. Forresten, den skadelige effekten av de ovennevnte elementene, bringer det lauryl og lauret sulfatnatryya ammonium sulfat, slik at krukker med etiketter er bedre unngås.

 Skade sulfate sjampo


 Som vi har sagt, hvis du en gang eller to så Vask sjampo, er det greit med hodet av hår skjer, vil håret holde seg på plass og, forresten, mest sannsynlig vil se enda bedre enn det var før.
 Bare langvarig bruk av hjelp av sulfater å forårsake noen skade på håret ditt, epidermis pauser containment, knust mikroflora balanse, fører til velkjent for mange jenter effekter.
 Det første du kan støte på - er allergiske reaksjoner, på grunn av kjemikalier er irritasjon av det ytterste laget av epidermis, som ofte fører til kløe, flass og eksem.

 I tillegg virkningen av petrokjemisk industri produkter har en negativ innvirkning på vann lipid kappe av hodet, som til slutt fører til dehydrering.
 Alle disse tilsynelatende merkelige fakta som kan gi nok skadelig effekt på tilstanden til håret ditt: pærer som stadig påvirker kjemiske elementer blir tynnere og svakere, fallende hår alltid ender pisket, og helhetsinntrykket er dårlig.
 Hvis du har funnet et flertall av disse symptomene, er det fullt mulig du tid til å prøve virkningene bezsulfatnыh sjampo.

 De fordeler og fordeler bezsulfatnыh grunnleggende sjampo


 Vanligvis disse shampo har en spesiell struktur: naturlige ingredienser, gjæring produkter som for eksempel kokos skall og naturlige og naturlige oljer som skal angis på emballasjen.
 Selvfølgelig, for å få ingrediensene er mye mer komplisert enn syntetisere kjemikalier, derav prisen på disse shampoos høyere enn for alle produkter massemarkedet, men hvis du virkelig bryr seg om tilstanden til håret ditt, så du bør ikke skremme den.
 På grunn av den enorme mengden av næringsstoffer og mineraler slike midler nøye se etter hår og hodebunn, nøye bevare sin beskyttende lag, uten å irritere overflaten og ikke peresushuyuchy skalaer dekke.

 Forresten, hvis du er på keratin hår retting, du vet sikkert at du kan bruke den bare etter bezsulfatnыmy sjampo, for eksempel, et Natura Siberica, L'oreal, Estel og oppskrifter bestemor Hafiyi.
 Hvis du vasker din vanlige sjampo sulfate, så bare etter fem eller seks vask, får du kvitt ervervet effekt, akkurat som sulfat oppløser membranen som dekket håret.
 Forresten, hvis du aldri har brukt bezsulfatnыmy midler, den første søknaden du kan skuffe, noen ganger håret mister tidligere volum, glans og glød, bli matt og livløs.

 Ikke få panikk, kan denne effekten vare enda for en måned, men det er en forklaring. Det faktum at i de første øktene vaske overflaten av håret ditt vil bli vasket kunstig syntetiske "raid", som ga visuell håret volum og glans.
 Kvitte seg med silikon belegg er vanskelig, for bare da frigjort fra kjemikalier, vil håret bli naturlig skjønnhet, glans og volum.
 For øvrig, på grunn av fraværet av sulfater slik skum sjampo virkelig dårligere, men det er verdt å nevne at denne effekten er helt ubrukelig, ettersom behovet for den forsvinner med en gang.
Bezsulfatnыe sjampo for hår: hvordan å velge riktig?

 Kanskje det eneste negative bezsulfatnыh sjampo - er prisen, fordi disse midlene verre takle fett hår, så biler er mindre økonomisk enn sine kolleger sulfat.

 Hva du skal velge og hvor du skal kjøpe?


 Nå markeds parfyme og kosmetikk industrien er ganske bred, så du må velge riktig verktøy kan være i butikkhyllene.
 Der vil du lett oppstå Natura Siberica, som er en relativt billig måte å bezsulfatnыh sjampo, viktigst, velge en flaske, som nevnt - uten sulfater og parabener. Hvis du kan kjøpe noe dyrt, kan du komme opp med pengene linje Schwarzkopf «Kontroll farge", som er utviklet for farget hår.
 For øvrig, som betyr at ingen sulfater sikre bevaring av farge og glans til håret i en lang tidsperiode. Hvis alternativene som tilbys i urbane butikker som ikke imponere deg, så kan du bruke nettbutikker hvor valget er mye bredere.  
 Sammen med vekst og utvikling av kjemiske og syntetiske industrien, som en etter en stansing nye stoffer begynte å utvikle studiet av naturlige kilder for naturmedisiner.
 Kanskje dette skyldes i stor grad det faktum at, dessverre, ikke alle de oppfinnelser som vi tilbyr forskere kan bruke i det virkelige liv.
Essensielle olje av tea tree: dens bruk for akne og mer

 Selv om kjemikalier ofte svært raskt og deftly håndtere et bestemt problem, legger vi merke til at listen over kontraindikasjoner og mulige bivirkninger er så store at det blir ubehagelig.
 Sannsynligvis på grunn eteriske oljer har lenge vært undersøkt, fordi disse produkter har en lang rekke viktige og nyttige egenskaper for det menneskelige legeme. Justified leder blant disse var det tea tree olje, fordi hvis basert på en rekke studier spesialister, den har mange bruksområder.
 Healing og kosmetiske egenskaper av essensielle oljer av ulike planter, folk har visst lenge: de gamle egyptere, grekere og andre kulturer utviklet aktivt brukt dem for fysisk og moralsk helse.
 Den vokser så mirakuløse anlegg i Australia, hvor de lokale aboriginerne aktivt brukt sine egenskaper som et middel for mange sykdommer, knuste kvister og blad juice ble påført sår for rask helbredelse, som brukes inne og utflytende insektbitt.
 Navnet er en fantastisk plante skylder berømte kaptein James Cook og hans team er på grunn av mangel på brygget te blader av denne planten.
 Interessant, gikk ganske duftende og hyggelig drink, men ingenting å gjøre med te busker og trær, som får te, det gjør det ikke.
 Til tross for at kapteinen oppdaget mange nyttige egenskaper tea tree, hans lenge ingen studert, og bare i 1920 etablerte den australske kjemiker, er tea tree olje en kraftig antiseptisk og antibakterielt middel.
 Forresten, nå kan du enkelt bruke smør i stedet for strålende grønn eller jod, vil det ødelegge bakterier og fremme helbredelse av disse midlene er ikke verre.

 I lang tid et bredt utvalg av legemidler og kosmetiske produkter forble i skyggene, men nå bruker dette verktøyet fikk ganske utbredt.
 Likevel kan tea tree essensielle oljen brukes i behandling av mange kosmetiske problemer fra akne og kviser med veldig fet hud eller hår problemer.
 I tillegg er egenskapene ofte nødvendige i behandlingen av forskjellige typer sopp og virussykdommer. Et stort antall av reelle og alvorlige sykdommer kan kureres ved å bruke dette naturlig produkt, som er helt ufarlig for mennesker og har ingen bivirkninger.

 Ved hjelp av tea tree olje


 På grunn av sin unike struktur, dette produktet virkelig har et unikt sett av nyttige egenskaper, som er grunnen til alle hjem det må holdes i medisinskapet.
 Få et produkt av damp destillasjon, men nå er det stadig endring og transformerer til andre former, slik at det er enkelt å legge til konvensjonell kosmetikk og medisiner.
Essensielle olje av tea tree: dens bruk for akne og mer

 For eksempel, på hyller av moderne butikker ganske lett å møte sjampoer, masker, kremer, balsamer, kremer, tannkrem, flytende såpe, ulike kremer og salver, som er sammensatt av hovedkomponenten - tea tree olje.
 Og det er absolutt ingen tilfeldighet, fordi i sin rene form er det ikke alltid mulig å søke, men tross alt, er en boble bedre å komme hjem å lage masker og balsamer, hvis du er så glad i. Vanligvis betyr kokt hjemme med ingredienser som er kjent for deg, har en kraftig og ufarlig for kroppen effekt.

 Antibakterielle egenskaper


 Som vi har sagt, er oljen virkelig i stand til å håndtere en ganske farlig bakterier, sopp og infeksjonssykdommer.
 Dette betyr sjelden brukt internt som bruk av et tilstrekkelig stort antall stoffer som kan være farlig for mennesker.

 Det faktum at det kan brenne slimhinnen på innsiden, men de riktige proporsjoner og medisinsk tilsyn, kan tea tree olje være uunnværlig i behandling av sopp Candida og andre lignende sykdommer.
 Det er ofte blandet med andre stoffer, og de kan være et utmerket verktøy for behandling av tannkjøttsykdom, oral og bakteriell infeksjon i tykktarmen. Siden selve anlegget vokser i tropene, er det perfekt bekjemper bakterier som forårsaker denguefeber.

 Anti-virus og antiseptiske egenskaper


 Hjemme med tea tree olje ofte gjør tinkturer og ulike masker som ikke bare brukes til ansikt, hår, tenner Whitening produkter i behandling av sopp og selv i gynekologi, men også i behandlingen av alvorlige virusinfeksjoner som meslinger, kusma, pox og andre.
 Dessuten er oljen en utmerket antiseptisk: de smøre åpne sår for å hindre festering. I tillegg er det effektivt for kutt, sår, utslett visse arter og til og med dyr biter!

 Kosmetiske egenskaper


 Tea tree olje er en hyppig gjest i media kosmetikk, likevel, det er et utmerket middel for fet hud omsorg for en person som har betennelse, pus utslett og kviser.
Essensielle olje av tea tree: dens bruk for akne og mer

 Bruk den til å enkelt kvitte seg med kløe, på svært kort tid til å rense huden og helbrede det berørte området. Forresten, er det ofte foreskrevet som et utmerket verktøy i kampen mot Zaid, herpes og sprukne lepper, noe som er ganske hyppig i vinter vind sesongen.
 Dette verktøyet er en god forberedelse for å skylle munnen, da det ikke bare leger små sår og betennelse, men også fjerner plakk på tennene og tungen, eliminerer lukt i munnen.
 Naturligvis, for å skylle oljen må fortynnes med vann for ikke å skade munnen.

 Tea tree olje er også brukt til å behandle problemer med hår, eliminerer kløende hodebunn, fjerner flass, styrker, og sliter med håravfall.

 Smør er bedre å velge hvilket merke?


 Til denne naturlige stoffet faktisk hadde alle gunstige og helbredende egenskaper, er det viktig å velge kvalitet og ekte produkter.
 Legg merke til at blant forskjellige eteriske oljer kan du kjøpe bare det som er laget av bladene og skyter av Melaleuca Alternifolia, siden det bare har reell terapeutisk verdi.
 Når du velger viktig å ikke glemme at denne essensielle oljen ikke blir solgt i flasker i volum 5-10 ml, dessuten bør de være av mørkt glass, ellers er det grunn til å tvile på kvaliteten.  
Яндекс.Метрика