Sannsynligvis de fleste kvinner minst én gang i sitt liv møtte noen problemer med å velge undertøy. Snarere ble disse vanskelighetene knyttet til følgende: hvordan vet du din BH-størrelse.
BH-størrelse: identifisere, telle, prøve på

 Først piloten valgte en intim del av garderoben - er først og fremst praktisk. Enig ubehagelig ting umiddelbart skaper ubehag og vil ha det fjernet. I tillegg kan gni, undertrykkende og sammentrekkende BH forårsake problemer med blodtilførselen brystet. Men langvarig stagnasjon av blod i brisket området er ofte årsaken til svulstene. For det andre ser upassende byustyk stygg og selv uestetisk.

 Hvordan finne en BH-størrelse


BH-størrelse: identifisere, telle, prøve på

 Markedsføring analyse viste at kvinner og forsøker å velge dem upassende klær. Bolshehrudыe velge små mengder, og damene som har beskjedne byster - flott. Kvinner alltid misfornøyd med sitt utseende.
 En etter BH ønsker å øke bryst, den andre - for å redusere eller vise den i en gunstig lys. Men dyktig utvalgte undertøy skjule feil og fremheve fordelene.
 Valget av slike klær bør alltid gå med bryststørrelse.
BH-størrelse: identifisere, telle, prøve på

 Få det enkelt:
 tape måle omkrets på brystet. Denne prisen vil påvirke verdien. For eksempel, omkretsen av 88-92 cm tilsvarer merking 90. Det er også en annen alfa-indeksen -. A, B, C, D, og ​​så videre D. Det indikerer en kopp størrelse eller tetthet, og på grunn av forskjellen mellom omkretsen under brystet og brystvolum .
 Nedenfor er to tabeller.
 Tabell № 1. BH størrelse er basert på omkretsen under brystet.
 Tabell nummer to kopper fullstendighet størrelse, basert på omkrets på brystet.
BH-størrelse: identifisere, telle, prøve på

 Fullstendighet eller bryst cup volum bør måles som følger. Sett deg selv i byustyk uten skum. Dette bør være en "klassisk" snarere enn en push-up, braser eller "Angelica". Tape gripe brystet slik at det er fritt grenser til de mest utstikkende punkter. Vanligvis disse brystvorter. Tapen bør du ikke strammer for stramt - du må puste.
 Så kommer nær til de grunnleggende matematiske beregninger. Med brystet omkrets omkrets i bryst subtrahere. For eksempel, din omkrets i de mest fremtredende poeng - 104 cm, og under dem - 88 cm. 104-88 = 16. De resulterende 16 cm tilsvarer bokstaven C. Følgelig din størrelse - 90 C.
 Tabell №3 er modulbasert i naturen, og illustrerer størrelsesforholdet vedtatt i Russland og europeiske land

 Hvordan velge en BH-størrelse


 Det bør bli forstått at riktig beregnet og fant størrelsen på bodice på bordet - er bare halve kampen. Fordi bryst av hver kvinne er unik. Selvfølgelig, det er visse typer av det, og ennå, er det en individuell tilnærming vil sikre at du kjøper gode klær. Noen ganger undertøy matchet med matematisk presisjon, sitter en kvinne stygg. Og alle som ikke har vært behandlet hennes personlige anatomiske trekk. Og selvfølgelig ingen passende ikke nok. Kle opp denne delen av den kvinnelige garderobe, legg merke til hvor den mest utstikkende spissen. Ideelt sett bør de sitte i mellom skuldre og midje. Hvis disse punktene er forskjøvet litt lavere eller høyere, så dette er ikke din BH - i form av bekvemmelighet og på grunn av skjønnhet.
 En annen ting å vurdere når du velger byustyku bør være frekvensen av utseende på brystene i de samme klærne. Hvis den er lav eller sagging - behovet for å plukke den opp hvis tung og stor - support. Hvis bryst mye plantet, som er langt fra hverandre, så din oppgave - bare trekke dem til sentrum. Men selvfølgelig det viktigste i klær - et mål på komfort.
BH-størrelse: identifisere, telle, prøve på
Mote håndvesker høst-vinter 2014-2015: Trender og bilder

 Den nye sesongen lover massevis av dagens trender for kvinners favoritt tilbehør - vesker. Forskjellige former, farger og teksturer, en rekke interessante detaljer og utskrifter - vil høst-vinter 2014-2015 bli preget av mote håndvesker.

 Mote håndvesker - Fall 2014


 Høst, som markerte begynnelsen av regntiden, fashionistas alltid forbundet med nye samlinger av vesker fra de beste designerne i verden. Men kostnaden av disse "mesterverk tilbehør kunst" vanligvis ruller. Men det spiller ingen rolle! Faktisk, gitt kjærligheten til demokratiske ledende merkevarer å kopiere trender, kan tilbehør "for alle grunnleggende behov" kjøpes for svært lite penger. Så hva er de - vesker kommende høst?
 •  Brystet. Det er en logisk trend, mens innholdet veske virkelig kan sammenlignes med skatten. I tillegg hjelper praktisk stiv ramme holde ting perfekt form, ikke slik at det å deformere. Disse alternativene kan finnes i samlingene til Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Versace og Chanel. Hva og si - disse "boksene" seg selv store skatter!

 •  Bag. Husker du? - Den berømte dame med dikt av Samuel Marshak leid en bagasje bag det. Så det kan sies å retro trend. En retro, som du vet, er alltid populært. Sjarmerende skinn kofferter kan sees i samlinger av Hugo Boss, Marni, Salvatore Ferragamo.Vtim også lett denne type veske kan bli funnet blant den glemte bestemors ting. En vintage ting - en spesiell "sosloviye" for de som forstår og forstår stilen.

 •  Ryggsekk. Fasjonable ryggsekker invasjonen fortsetter og nå er de trygt i den nye høstsesongen. Det er veldig praktisk, praktisk (fordi mange modeller er laget av høy kvalitet, praktisk skinn) og veldig viktig. Legg merke til modellen av Rag & Bone. En annen relevant "en variant av" - elegante Skulder vesker, som kan sees på viser Michael Kors, Ralph Lauren.

 • Mote håndvesker høst-vinter 2014-2015: Trender og bilder

   Mote håndvesker - Vinter 2014-2015


   Winter dikterer reglene for mote, inkludert, i mote av poser. Materialet skal være praktisk, tettere farge - mørkere. Og alt dette Posen må oppfylle kravene i ledende trender.
 •  Poser med pels. Pels - en vakker og praktisk. I tillegg er de posene perfekt kombinert med pelskåper og jakker. Disse modellene fascinere og erobre, selv om de er - så annerledes! Ta for eksempel, svart pels bag fra Balenciaga elegant og sjarmerende clutch av lys mink fra Derek Lam.

 •  Poser med tekstilinnlegg. Of course, i den kalde årstiden, vil det være elementer av varm ull, som gir posen en koselig stemning. Chanel, Marc Jacobs, Burberry og et dusin mindre kjente merker har brukt denne trendy og uvanlig teknikk i sine høst-vinter samlinger.

 • Mote håndvesker høst-vinter 2014-2015: Trender og bilder

   De fleste motetrender høst-vinter 2014-2015


   Og til slutt - litt mer om utviklingen i "pungdyr" mote. La oss snakke om mote aksenter neste sesong.
 •  Lyse og trivelige farger. Hvite poser nå - ikke bare en sommer tilbehør, er det praktisk ting, selv om vinteren. Etter en kald sesong de harmonerer så godt med snø og mer minner om sommer. Lady tilbehør Hvit og blek, pastell, kunne sees på mote rullebaner i Bottega Veneta, Gucci og Valentino. En lyse nyanser og skjæreøyenfarger, masse spilt nok designere motehuset Armani, Giambattista Valli, Kenzo.

 •  Cage. Rutete print - en spesiell ære var alltid, og i strid sesongen var en av de mest populære trendene. Future celle igjen Polonnoe falle mote sinn. På grunn av håndvesker Marc Jacobs, hugoboss, Vivienne Westwood øyne bare ikke rive!

 • Mote håndvesker høst-vinter 2014-2015: Trender og bilder
   Kanskje du ikke bare ta hensyn at de samme stil klær for deg og de andre jentene sitter ganske annerledes. Ikke klandre rundt funksjonene i figuren - hele poenget med vev tatt sydd ting. Hvis du - en fan av tettsittende formen kjoler, stoffet mykromaslo (uansett om du kjøper et ferdig produkt eller ønsker å sy noe på sin egen skisse) - dette er hva du trenger.
  Stoff mykromaslo - hva er det

   Stoff mykromaslo - hva er det?


   Mykromaslo dens struktur er svært lik jersey - den samme tynne og synkende. Fordelen med et slikt stoff er at selv i varmt vær vil du være komfortabel - det gjør ikke sveve, perfekt pustende, kan det sies at selv "gir en følelse av coolness." Mange jenter kaller dette ting "chill". En annen fordel vil være holdbarheten av ting, fordi mykromaslo - stoff, som ikke danner pellets, tørker den raskt og blir ikke fjernet.
   Opprinnelig dette materiale fra FAE, samt alle andre syntetiske stoffer. Snakker om fortjeneste mykromasla, for ikke å nevne den myk glans, takket være som den ligner silke, men ikke så mye rynkete, og jobbe med olje mye enklere.
  Stoff mykromaslo - hva er det

   Den unike kombinasjon av flere, eller heller to typer garn gir den en høy slitestyrke, så vel som slitasje lang katyshek på et slikt materiale er det ikke.
   Som for komposisjon, er det ganske enkelt:
 •  polyester - 90%

 •  Lycra - 5%

 •  viscose - 5%

 •  Den lar polyester kjole med mykromasla ikke endre sin form selv etter hyppige vask. Lycra er også ansvarlig for elastisitet av produktet, er det oftest brukt for å lage klær liggende kutt. Viskose, som er produsert fra plantemateriale, men kjemisk, for å legge silkeaktig, vann absorpsjon og pusteevne av klær, og i tillegg gir det samme edle stoffer skinne som forener mykromaslo med silke, men det er mye billigere og enklere å drapirovtsi at å lage noen antrekk åpenbar fordel.
  Stoff mykromaslo - hva er det

   Ulemper mykromasla


   Imidlertid mangler finnes også i denne tilsynelatende perfekt materiale. I sterk alerhetykiv kan det utløse et utslett. I tillegg stoffet er ganske lunefull, hennes kroker er ofte dannet, som ikke kan elimineres, så vær forsiktig!
   Mange kvinner klager over at klær laget av tøy "olje" er ofte billig, men dette er bare hvis du fikk dårlig kvalitet kinesisk forfalskning. Produkter fra den tyrkiske jersey se mer presentabel og effektivt.
   For produkter med dette stoffet vil tjene deg i lang tid, ikke glem at de er viktige forsvarlig omsorg, som er ganske enkel: bare vaske ting bare ved temperaturer over 40 grader, og ikke bleke klær med denne type stoff.
   Holde fasjonable i noen klær!  
  Яндекс.Метрика