Bihulebetennelse - Behandling hjemme
 Få folk ta hensyn til den vanlige milde rennende nese eller kaldt. Fjollete holdning til disse plager føre til svært alvorlige konsekvenser - bihulebetennelse. Dette resulterer i betennelse i slimhinnen i sinus maxillaris, som akkumulert gjødsel. Det er viktig å forebygge forekomsten av denne sykdommen, som bihulebetennelse behandling hjemme er mulig bare hvis sykdommen ikke er i gang. Ellers er en høy sannsynlighet for kirurgi. Bihulebetennelse er svært farlig for mennesker, siden han tidlig behandling kan i sin tur føre til mer alvorlige tilstander som osteomyelitt, som er livstruende.
 Årsaker til bihulebetennelse
 Årsaker til bihulebetennelse er svært store. Oftest er det forårsaket av utviklingen av ulike smittsomme sykdommer. De fleste andre risiko bihulebetennelse syke barn og personer med forskjellige patologier i nesehulen, såsom forvrengning av nasal septum.
 1. bihulebetennelse er ofte en komplikasjon etter forkjølelse, meslinger, akutt rhinitt, influensa og andre virusinfeksjoner.
 2. Overtredelse av immunitet etter en lang kronisk forkjølelse.
 3. Adenoids (vanligvis hos barn).
 4. bakterier. Veldig ofte en person er bærer av stafylokokker, uten selv å vite det. I verst tenkelige tidspunkt, bakteriene begynner å blomstre som årsak til bihulebetennelse.
 5. karies og pulpitt. Betennelse tannkaviteten fører til spredning av infeksjon, som et resultat av forekomsten av sinusitt.
 6. allergener. Kronisk høysnue (allergisk mot pollen) er ledsaget av akutt rhinitt. Neste skritt - bihulebetennelse.
 Symptomer på bihulebetennelse
 Vi må skille symptomer på akutt og kronisk bihulebetennelse.
 Akutt bihulebetennelse
Bihulebetennelse - Behandling hjemme
 1. Følelsen av spenning og press i sinus betennelse.


 2. Sterke smerter i nese, panne eller overkjeven. Hyppige smerter i hele fronten overflate eller tenner. Heve temperaturen til 39 grader.
 3. Konstant hodepine.
 4. Tett nese.
 5. Generell svakhet og tretthet.
 Vanligvis akutt bihulebetennelse manifestert i løpet av 2-3 uker. Rettidig og riktig behandling, forsvinner det raskt.
 Kronisk bihulebetennelse
 1. Kronisk rhinitt er ingen kur.
 2. Smerter i øyet, og konstant hodepine.
 3. Kronisk konjunktivitt.
 4. Kronisk tørr hoste.
 5. Purulent nasal utslipp med vysyakuvanni dukket opp (vanligvis gul-grønn).
 Behandling av kronisk bihulebetennelse - en komplisert og langvarig prosess. Svært ofte krever kirurgi.
 Behandling av bihulebetennelse hjemme
 Ved kronisk bihulebetennelse krever en annen medikamentell behandling, inkludert antibiotika, fra akutt bihulebetennelse kan tape mer enkle måter.
 1. Det er nyttig å drikke store mengder varm te. Det hindrer opphopning av slim i overkjevens bihulene.
 2. Det er nødvendig å puste så mye som mulig over kokende vann (5-6 ganger om dagen). Det er bedre hvis du koker poteter i "uniform". Par av potetskrell gunstig effekt på neseslimhinnen.
 3. Obligatorisk hyppig vask nese saltvann.
 4. Hvis bihulebetennelse ledsaget av hoste, bør du bruke slimløsende.
 5. Du kan lage poser med mykt materiale og fylle dem i varm sand eller salt. Minst 2-3 ganger om dagen poser bør plasseres i nesen i 5-10 minutter.
 6. Påfør en dråpe av nesen er avgjørende. Du kan ikke stagnere slim.
 7. infusjoner av johannesurt eller ryllik hjelp til raskt å bli kvitt betennelsen. Å vaske nesen en teskje av tørr Hypericum hell kokende vann. Deretter avkjølt og vasket én nesepassasjen. Nøyaktig det samme ekstrakt kan tas oralt. Yarrow fremstilles i henhold til den samme oppskrift.
 Ikke prøv å etablere et organ for kronisk bihulebetennelse. Betimelig og riktig behandling av akutte former av sykdommen vil bidra til å unngå alvorlige konsekvenser.  
Kan varme bihulebetennelseDag, sinusitt er en vanlig sykdom i dette - er komplisert og vanskelig. Når det blir oppdaget for å unngå alvorlige komplikasjoner bør umiddelbart begynne behandling, men hva? En veldig vanlig måte å behandle bihulebetennelse er hjem oppvarming. Men det er mulig å oppvarme og sinusitt eller lede en selv uønsket?
For å besvare dette spørsmålet, for å starte se hva som er bihulebetennelse og hvorfor det skjer.

Hva er bihulebetennelse og hvordan det skjer

Så, bihulebetennelse - det er ingenting som betennelse i bihuler. Og det er nesten alltid forårsaket av langvarig, tid er ikke kurert eller nedolikovani kaldt. Men noen ganger bihulebetennelse kan oppstå på grunn av ikke kurert øvre tennene. Blame infeksjon som kan trenge gjennom blod eller dråper. Denne nese stigninger, følte begynnelsen, og bihuler slim bygger opp. De viktigste symptomene på bihulebetennelse - en tyngde i hodet, tap av lukt, smerter i nese og i templer, feber, og mer - smerten av press på frontal sinus og haymorovi.
I tillegg, når pasienten sinusitt redusert ytelse, svekket hukommelse og økt tretthet.
Disse symptomene kan ikke varsle pasienten. Vi må ta hastetiltak for å behandle bihulebetennelse, eller du kan vente til det begynner å hope seg opp pus, som er veldig, veldig farlig.
Hvordan å behandle bihulebetennelse

Det er ikke noe enkelt svar på spørsmålet hvordan å behandle bihulebetennelse ikke eksisterer. En metode for behandling av en bestemt sak kan være klarert eneste spesialist - en otolaryngologist. Han bestemmer seg for at medisinsk behandling er nødvendig for å forebygge komplikasjoner. Ofte foreskrevet vasokonstriktor dråper for å lindre hevelse og hjelpe bli kvitt overflødig slim og puss. Hvis du ikke vil hjelpe - gjødsel eller vakuum sug gjennom nesen eller lage en punktering, nålen pierce betent sinus og pumpe gjødsel. Deretter vasket med vann og septisk sinus behandlet med medisiner for å unngå ny antennelse. Ganske ofte foreskrevet og antibiotika. Men de varme bihulebetennelse legene ikke tilbyr.
Hvorfor kan ikke varme bihulebetennelse
Som vi har sagt, den paranasal bihulene i slim bygger opp først og deretter, hvis tiden ikke begynne behandlingen - gjødsel. Forestill deg hva komplikasjoner kan fås ved varm gjødsel? Konsekvensene av en slik "behandling" kan være dire. I stedet lette pasient kan motta betydelig forverring i helse.
Således noen eksperter hevder at i de tidlige stadier av noen typer sinusitis oppvarming akseptabelt, men graden av sykdommen, så vel som metoder for å angi behandling av lege.  
De første tegn på bihulebetennelseBihulebetennelse - ikke den hyggeligste diagnosen. Pasienten ble puste hardt, hans pine hodepine, rennende nese, økt kroppstemperatur, begynner det å sove dårlig, og ikke vysypayuchys blir tilsvar sint og irritert.
De første symptomene
Denne sykdommen er preget av betennelse av sinus maxillaris (også kalt sinus maxillaris). Vanligvis refererer inflammasjon til en av to eller kjeve bihulene.
Innledningsvis begynner pasienten å forstyrre overkjevens sinusitis ubehag i nesen. Ofte er de ikke like lett kiling nesen før chyhanem, ingen nesetetthet i løpet av forkjølelse. Snarere er det en ubehagelig brennende følelse inni, og nesen er veldig tørr, men litt hovne. Disse symptomene er vanskelig å beskrive, og de knapt forstå de som aldri har lidd av bihulebetennelse. Men dette er det første tegn på sykdommen.
Også bihulebetennelse pasient kan oppleve problemer i overkjevens bihulene, under øynene, rundt nesen. Det gir smerter i hodet.
Neste ubehagelig symptom på sinusitt - en slimete utflod fra nese, ikke er lik de som forekommer når det er kaldt. De har som regel en skitten gul farge, ikke som normal slim. Dette gjødsel, noe som skaper en blanding gulning.
Hvis disse skiltene ikke klarer å ta hensyn, men ignorerer dem i lang tid, kan de føre til alvorlige konsekvenser. Derfor ser de første symptomer på bihulebetennelse, bedre umiddelbart søke legehjelp. Dette er ikke en sykdom i nesen eller i nasopharynx. Og selv SARS. Av seg selv, tilstedeværelse av foci av infeksjon i umiddelbar nærhet av hjernen er helsefarlige. Og sykdommen ved å ta kaldt, og deretter fortsatt behandling som vanlig fra forkjølelse, ignorerer de åpenbare tegn på at det er - bihulebetennelse, hjernehinnebetennelse kan føre til. Og dette er betennelse i slimhinnen i hjernen, og det er tilfeller av død.
Videre, selv i de tidlige stadier av sykdommen i de fleste bihulene bihulebetennelse hvor husdyrgjødsel akkumuleres, og skaper et gunstig miljø for avl bakterier, som etter hvert begynner å spre seg over hele omkringliggende vev og organer. Disse skadelige bakterier kan komme inn ikke bare hodet, forårsaker hjernehinnebetennelse, men gå ned - i mandel og lunge.
I akutt og kronisk bihulebetennelse hos pasienter merkbart sløvet luktesans. En annen klassisk symptom på bihulebetennelse - hodepine. Mesteparten av sin forekomst forbundet med opphopning av puss i betent sinus maxillaris. Vanligvis hodepine med bihulebetennelse - trykke det føltes i pannen, "bak øyet." I noen tilfeller kan det øke når du klikker på podhlaznychnuyu område eller når du prøver å heve pasientens øyelokkene. Det kan kort forsvinne hvis personen er en lang tid i liggende stilling, på grunn av utslipp av pus fra den berørte sinus.
Pasient bihulebetennelse ofte vansker med nasal pusting, noen ganger - med midlertidig lettelse. I denne forbindelse, blir stemmen hans nasal tone. Nesetetthet kan være i en av to eller nesebor. Ikke utelukke alternative lunger deretter til venstre, deretter høyre halvdel av nesen.
Bihulebetennelse kan lett identifiseres ved å klikke på området under øynene. I normale kalde symptomer ikke kan være. Også, kan tilstedeværelsen av sykdommen foreslå alltid blodskutte øyne og hovne øyelokk.
Bihulebetennelse - Behandling
Etter å bestemme at du har bihulebetennelse, er det ikke nødvendig å medisinere seg selv, kjøpe på apoteket medisiner uten først å rådføre deg med legen din. Dermed kan du gjøre deg verre og forlenge sin dødskamp.
I tillegg til medisinering, kan pasienten bihulebetennelse forvente en annen ubehagelig prosedyre - en piercing overkjevens bihulene. Men ofte slik prosedyre foreskrevet på de avanserte stadier av sykdommen. I de tidlige stadiene bespunktsyonnoe hjelp bihulebetennelse behandling, kan moderne medisiner øke flyten av puss og antibiotika - fjerne betennelse og rapportering.
Perforeres bihulene bruke utstyr moderne hurtig evakuert puss, deretter vasket med en oppløsning av nesen, og på slutten av prosedyren blir gjentatt. Den eneste ulempen er at denne prosedyren blir nødt til å gjøre ikke en, ikke to ganger. På den annen side, hvis bihulebetennelse plager deg i lang tid, er det best å vente et par ganger, enn å la ham gå kronisk.
Så ser det første symptomet på bihulebetennelse - en kald, som ikke etterlater deg et par uker bør du oppsøke lege. Ikke begynn å behandle sykdommen, og ikke utsette den for senere diagnose.  
Яндекс.Метрика