Biofysikalsk profil barn

 Biofysikalsk profil - en meningsfull test som bidrar til å bestemme fosteret. Testen utføres i høyrisikosituasjoner - i overtidig svangerskap eller lav mobilitet av fosteret. Analyse avslører demping av fosterutviklingen.
 I denne analysen evaluert følgende parametere:
 1) respiratorisk mobilitet av fosteret;
 2) fysisk mobilitet av fosteret;
 3) foster tone (muskelspenninger eller sammentrekning);
 4) reaktiv fosterets hjertefrekvens (økt hjertefrekvens under bevegelse);
 5) mengden av fostervann.
 Hvordan er testen?
 For å utføre denne testen bruker ultralyd, eksterne skjermer overvåking. Hver indikator evalueres score på 0 til 2 poeng deretter tilsatt. Jo høyere score, jo bedre barnets tilstand.
 Hvis prisene er lave, kan kreve umiddelbar levering. Legen vil evaluere resultatene, og tilstanden din under svangerskapet før du tar noen beslutninger. Dersom tilfredsstillende evaluering, kan testen gjentas etter en kort intervall. Noen ganger testen blir gjentatt neste dag.  
Fetal overvåking under fødselen

 Mange sykehus under levering til det ytre og indre fosterovervåking. Fetal overvåking kan oppdage problemer tidlig.
 Ekstern fetal overvåking er utført for å sprekke av membraner. Belte-mottaker er festet til magen av kvinner.
 Mottakeren fanger nerven i fosteret. Intern fetal overvåking gir mer nøyaktige resultater.
 Hjerteslag registreres ved hjelp av en elektrode som er festet til hodet til barnet.
Fetal overvåking under fødselen

 Ekstern fetal overvåking.

 Analyse av fosterets blod under fødsel


 Analyse av fosterets blod under fødsel gjør det mulig å vurdere hvor godt et barn bærer en generisk stress. Denne testen blir utført etter at vannavgang og utvidelse av livmorhalsen på minst 2 cm. Legen setter et instrument inn i vagina. Gjennom avansert cervix verktøy levert til hodet til barnet. På hodet er et lite snitt. Blod oppsamles i et lite rør, og deretter analysert dens surhet.
 Nivået av surhet å avgjøre om barnet stresset under fødsel, noe som gjør det mulig å bestemme om du vil fortsette eller fødsel bør ty til keisersnitt.

 Vurdering av fosterets lunge modenhet


 Det luftveiene av fosteret utvikler sistnevnte. Premature barn opplever alvorlige problemer med å puste. Hvis legen vet at lungene til barnet utviklet seg normalt, kan den bestemme å forrige fødsel, hvis behovet oppstår.
 Når et barn blir født for tidlig, det største problemet - er underutviklede lunger som kan forårsake lungesviktsyndrom hos den nyfødte. Dette betyr at lyset før levering ikke er fullt utviklet, og barnet kan puste på egenhånd. Vurdere utviklingen av lunge slik at to tester - forholdet mellom lecithin og sfynhomyelyna og analyse på fosfatydylhlytseryn. Væskeanalyse er tatt i løpet av fostervannsprøve.

 Ny test for å bestemme nivået av oksygen i den føtale blod


 I dag er det mulig å bestemme nivået av oksygen i blodet til fosteret i mors liv før fødselen. Den nye metoden gir svært nøyaktige resultater å vurdere fosterets trivsel. Denne analysen kalles "OksyFerst." Det er holdt under fødsel. Sensoren er festet til huden av barnet i livmoren og bestemmer graden av oksygeninnholdet i blodet hos fosteret. Foreløpig denne metoden har ikke blitt mye spres.  
Hvordan å forberede for graviditet

 Som inkluderer forberedelse for graviditet?


 Planlegging for graviditet. Hva bør bli testet og få testet. Hvor du skal begynne å planlegge graviditet.
 Trenger for å planlegge en graviditet?
 Fødselsleger gi et klart svar på dette: skal bedre hvis graviditet vil ikke være en overraskelse.
 Men, og plutselig begynte graviditet med vanlig svangerskaps overvåking og overholdelse av alle lege avtaler vanligvis ender med fødselen av et friskt barn.
 Men la oss se hvordan alt skal gjøres i henhold til reglene. Så, det unge paret bestemte seg for å bli foreldre. Hvor skal jeg begynne?

 Den første fasen av svangerskapet planlegging - en allmennlege undersøkelse


 Dette er nødvendig for å kunne oppdage og behandle alle kroniske sykdommer og mulig smittekilde, fordi en sunn kvinne er mye lettere å bære et barn. En full undersøkelse, brystet radiografi, elektrokardiogram, generell blod- og urinprøver, konsultasjoner av trange spesialister (otolaryngologist, øyelege, tannlege). Hvis den forrige undersøkelsen oppdaget noen patologi, det oppnevnt flere metoder for etterforskning og konsultasjons smale spesialister. Alle funnet kilden til smitte og sykdom (kronisk betennelse i mandlene, karies tenner etc. etc.). Prolechyvayutsya.

 Den andre fasen av svangerskapet planlegging - undersøkelse av den reproduktive system av ekteskap


 Det neste trinnet - en appell til distriktet kvinnelig fødselslege-gynekolog som finner prolechyt sykdom og kvinnelige kjønnsorganer. Samtidig folk bør møte denne utfordringen til urolog. Mens besøker disse fagpersonene er skjult genital infeksjoner, inflammatoriske sykdommer i kjønnsorganer, hormonelle bakgrunn som kan forhindre graviditet.
 Noen ganger ektefeller er uvitende om eksistensen av skjulte seksuelle ynfek - tsyyy (genital herpes, klamydia, ureaplasmosis, mykoplasmose, etc.) som før conceiving et barn trenger for å identifisere og behandle, eller de kan komplisere graviditet og påvirke helsen til barnet som virkningene av intrauterin infeksjon. Hvis du finner en slik infeksjon i den ene ektefellen må begge behandles.
 Like farlig og inflammatoriske sykdommer forårsaket av ikke-spesifikke infeksjons (Staphylococcus, Streptococcus og andre patogener) - de kan føre til en kvinne, slik som tilstopping av egglederne, noe som vil hindre befruktning og graviditet normal utvikling.
 Endelig undersøkelsen svangerskaps kvinner testet hormoner, hormoner siden det tillater en kvinne å bli gravid og føde et barn.
 Hva paret bestemmes av blodtype og Rh faktor
 Svangerskapsblodtyper er definert som både kone og nærvær eller fravær av Rh blodfaktor. Dette er viktig, som er funnet blod uforlikelighet av mor og foster som blodtype og Rh faktor. Hvis man vet om et slikt problem på forhånd, er det mulig å fremstille. Rhesus uforlikelighet av blod mellom mor og foster kan forårsake hemolytisk anemi av den nyfødte, som påvirker helsetilstanden hans. Hvis du vet på forhånd om problemet, er det fullt mulig å løse en slik kvinne føder i et spesialisert sykehus.
 Første graviditet i rhesus negative kvinner Rh - positive resultater går som regel greit siden kroppen først møter med Rh faktor og ikke tid til å produsere antistoffer. Når du er gravid rhesus konflikt er uunngåelig. Rh-negative kvinner bør vite om det, og i alle fall ikke å avbryte den første svangerskap. For menn Rh negativ blod spiller ingen rolle: hvis Rh faktor i blodet ingen mann, derfor Rh konflikt under noen omstendigheter vil ikke.
 Uforenlig blod av mor og foster og noen ganger blodtype, men mye mindre enn den Rh faktor.

 Den tredje fasen av svangerskapet planlegging - Survey ektefeller i familieplanlegging


 Den neste fasen av undersøkelsen foreldre - i sentrum av familieplanlegging. Retning det vil fødselslege prenatal. I sentrum av familieplanlegging bør oppsøke lege-genetiker for å unngå risikoen for å ha et barn med en genetisk sykdom (f.eks Down syndrom).
 Identifikasjon av genetiske sykdommer er gjennom en nøye undersøkelse av foreldre til sine egne sykdommer og sykdommer i nærmeste familie. Dersom nødvendige analyser synes - på familieplanlegging sentrene må ha en genetisk laboratorium.
 Hva du skal gjøre dersom graviditeten begynte uten forutgående undersøkelse?
 I de fleste tilfeller er det. Og ingenting ille skjer. Spesielt for å umiddelbart identifisere alle mulige sykdommer, en kvinne passerer eksamen i de første dagene av svangerskapet. Dersom det være skjult infeksjon, behandle dem vanligvis etter 12 uker av svangerskapet bestemte legemidler som kan brukes til gravide kvinner.
 Under svangerskapet overvåkes kvinners status og fosteret ved hjelp av ultralyd og laboratorium. Dette gjør det mulig å oppdage og behandle alle som oppstår under svangerskapet og rettidig sykdom å ha en sunn baby.

 Hva annet bør jeg vurdere en kvinne som planlegger å bli gravid?


 Hvis en kvinne har mulighet til å forberede seg til fødselen av en baby, er det fint. Det første du må ta vare på helsen din, spiser nok (minst tre timer i døgnet) til å bruke utendørs. Bedre om det vil være lange turer, som gir effekt samtidig Krydder og styrke beinmuskulaturen, Mage. En stat abdominal svært viktig under svangerskapet fordi det holdt voksende mage muskler uten å la det falle, og dermed skade barnet. Godt å gjøre spesielle øvelser for å styrke magemusklene.
 I forberedelsene til graviditet trenger å fikse tennene som tenner under graviditet hos kvinner er ofte ødelagt på grunn av det økte behovet for kalsium salter i kroppen. Harde vev blir mindre motstandsdyktig mot tannråte og tannkjøtt - løs og utsatt for betennelse. Derfor, den andre forutsetning - hver morgen og kveld, pusse tennene, og etter hvert måltid - Skyll munnen.
 Vær forsiktig hvis du kan bo på sitt arbeid under svangerskapet. Dersom arbeidet innebærer tung fysisk belastning (inkludert løfte vekter), lang stående på føttene, påvirkning av kjemikalier, støv, stråling og andre faktorer som kan påvirke et barn fra hennes behov for å avbryte eller midlertidig flytte til en annen jobb.
 Mor og barn er uløselig knyttet sammen i løpet av ni måneder. Noen sykdom av mor kan ikke påvirke barnets status, er det så viktig å oppdage og behandle.  
Яндекс.Метрика