Blandingen innånding instruksjonApoteker kan nå kjøpe en spesiell klar-blanding, som anvendes for inhalering for behandling av forskjellige sykdommer.
Lageret og emballasje mix for innånding
Dette stoffet er en kombinasjon urte som gir antiseptisk og slimløsende effekt. Blant de aktive substansen løsning - ratsemycheskyy mentol og eukalyptus later infusjon.
Løsningen er tilgjengelig i flasker med mørke glass eller flaske drop, hvis volum kan variere 15-100 milliliter.
Indikasjoner blandinger for innånding
Produktet er beregnet til inhalasjon i tilfelle disse luftveissykdommer:

- Tracheitis;
- Bronkitt;
- Lungebetennelse;
- Astma;
- Pharyngitis;
- Betennelse i mandlene.

Dosering og utstyr for innånding
Den brukes ved innånding, ti eller tjue dråper utvannet to hundre milliliter varmt vann. Varighet av behandling bør være fem til ti minutter, hyppigheten av dem - to eller tre ganger om dagen. Hvis du har skylling med denne løsningen er det nødvendig å fortynne ti dråper i et glass vann.
Blandingen ble ikke brukt i ultrasonisk inhalator inhalator og kompressortype.

Kontraindikasjoner mot bruk og bivirkninger

De viktigste kontraindikasjoner - en overfølsomhets til de aktive ingrediensene. Oppløsningen blir også brukt til å behandle barn som er yngre enn to år.
Blant de bivirkningene av medikamentet ble funnet allergiske reaksjoner.  
Nyttige egenskaper Hypericum
 Johannesurt er Staude urteaktige planter. Legende mener at anlegget skjedde med fuglefjær eller blod lyn som ble såret av en fiende skapning og kom ned til jorden fra himmelen. Et par år senere, johannesurt bidratt eksorsisme. Han forsvarte mot hekser og andre imaginære skapninger. Juice jegere som hadde en lilla tone mottatt ved å trykke nyre blomster, planter og betraktet ham en magisk verktøy.
 I johannesurt forgrenet taproot. Høyden er ca en meter. Blader og skudd frest planter som brukes i medisin.
Nyttige egenskaper Hypericum


 Fordeler Hypericum
 La oss se på de gode egenskapene av Hypericum. Som en del av johannesurt er en makro og mikronæringsstoffer, nikotin og askorbynovыe syre, vitamin C, E, A, tanniner, eteriske oljer og andre næringsstoffer. Sine røtter blir også brukt i sykdommer slik som når benet tuberkulose og dysenteri.
Nyttige egenskaper Hypericum
 Siden antikken i Russland produsert ekstrakter av johannesurt, og dermed styrke immunforsvaret og kroppen fjernet apati. Så langt det er anbefalt å drikke infusjon de menneskene som sammenbrudd. Det anbefales også å bruke det i ulike støt i form av kompresser.
 Buljong med johannesurt anbefales å gi soldatene i hæren, som de gjennomfører kampanjer og styrkeøvelser.
 Filialer av johannesurt har lenge vært brukt til å kurere dysenteri.
 For å unngå dårlig ånde Perikumslekten prøvde å forklare. Chew trenger ikke mer enn 2-3 minutter.
 Moderne leger bekrefter at drikkevarer som inneholder johannesurt, komme inn i menneskekroppen, utløse prosesser som er avgjørende for å støtte den. Det er visse prosesser som ikke kan kjøre uten kjemikalier som finnes i johannesurt. Det forbedrer stoffskifte og kurere hodepine.
 Oppskrifter fra johannesurt
 I folkemedisinen ofte brukt tørket johannesurt. Nyttige egenskaper det bidrar til å herde forskjellige typer av sykdommer, nemlig, enteritt, gastritt, kolitt, pyelonefritt, sår hals, diaré, venøse sår, stomatitt, brannsår, hoste, hypertensjon og andre sykdommer i mage-tarmkanalen strikket og ENT infeksjoner. For oppgjør av mage-tarmkanalen og stimulere endokrine funksjoner trenger å drikke te sammensetning, som inkluderer johannesurt.
 Det er noen populære oppskrifter med Johannesurt:

 200 ml vann, tilsett 10 g malte jegere. Varme ved hjelp av vannbad i ca 20 minutter. Etter avkjølt til romtemperatur. Drikke en halv kopp 25 minutter før måltider, tre ganger om dagen i flere uker;

 200 ml kokende vann legge en spiseskje med Johannesurt (tørr). Sette mot i ca 30 minutter, deretter renne. Denne infusjonen brukes ved sykdommer i halsen og munnen (stomatitt, gingivitt, periodontitt);

 ta tre spiseskjeer smør, solsikke eller linfrø, tilsett 3 ss hypericum blomster. Blandingen bør insisterer uker i et mørkt rom med en relativ fuktighet og romtemperatur. Denne infusjonen tørke huden med flassende, og obvetryvanyy povshennoy fett.

Nyttige egenskaper Hypericum


 Kontraindikasjoner mot bruk av johannesurt
 I positiv, har johannesurt en negativ side. Den forbyr bruk og hypertensive gravid. Også langvarig bruk det forårsaker smerte i leveren kan vises utslett på kroppen, og kan være en ubehagelig smak i munnen. Hos menn med langvarig bruk kan være midlertidig impotens, men etter seponering av medikamentet, kommer alt tilbake til det normale i et par uker.
 Ved bruk av medikamenter eller ekstrakter av johannesurt bør unngå direkte UV-stråler, som det gjør huden følsom. De som har funnet noen sykdom relatert til mage-tarmkanalen, bør svak te være brygget, som johannesurt i overkant, kan forårsake smerter i mage-tarmkanalen.
Nail DesignKvinner ser består av mange ting som bør ideelt sett passer hverandre. Bare det er ikke alt. Hver kvinne ønsker å være ikke bare attraktivt, men også original. Tross alt, for å skille seg ut fra massene - ikke en lett oppgave! Men noen grenser trer ikke (jeg mener stilen av klær og make-up), og du kan eksperimentere med litt vilkårlig.
Sistnevnte viser negledesign. Hender, fingre, eller rettere sagt - er den delen av kroppen som kan være utsatt noen metamorfose. Negledesign avhenger av formen av negler, fargevalg, mønstre og noen materialer som brukes for manikyr.
Negler er veldig enkelt å endre form, og dermed lett endre sin utforming av fantasy eiere. Og fantasi i dagens "negledesignere" oh ... rozhulyalosya ovale og firkantede former nå vike "Stiletto" og "bølger". Noen mennesker synes upraktisk, men noen allerede forestille meg ikke uten en "stige" i armene.
Nail DesignNegledesign i én farge er nesten glemt. I dag i mote formål sammensetning på et så lite lerret som kvinners negler. Denne enkle tekniske arbeidet blir til en ekte kunst, og manikyr - kunstneren. Det er et enkelt alternativ som krever et minimum av verktøy - programmer som er limt på spikeren. I det sistnevnte tilfelle utforming og er på en høyde av tid og trenger ikke noe i det hele tatt.
Ofte negler ikke er utsatt for noen effekt og er buet eller sprø, så den eneste måten å slå dem designe et "bilde" - bygge kunstige negler. I dette tilfellet, kan utformingen gjøres uten problemer.
Nail DesignSiden vi snakker om kunstige materialer, og husk at glitrer med krystaller. Disse materialene er fundamentalt endre utformingen er "tema". For eksempel, vil krystallene ser flott ut på en fest eller ball, og paljetter - et diskotek. Men man må være forsiktig, fordi velge feil materialet kan ødelegge hele bildet, fordi hendene er stadig i sikte i det hele tatt.
Negledesign kan gjøres ekstravagant på med en annen "ting" - piercing. Og på fingrene kan henge noen dekorasjon fra enkle ringer og slutter med en elegant anheng.

De viktigste metodene for å dekorere hender vi har listet opp, og nå har du å velge mellom. Men ikke slå av din egen fantasi, fordi du kan alltid lage din egen negledesign!  
Hvor fort å miste vekt 20 kg

Gjennom diettKalt "Minus 20" du har mulighet til å raskt bli kvitt tjue pounds. Denne dietten fritar ikke deg av et balansert kosthold, det vil levere alle nødvendige næringsstoffer kroppen din, at skaden du tar, og glede.
 Denne dietten har to grunnleggende reglerSom består i følgende:
 a) bør gjennomføres seDvs. de fire første dagene må stoppe servering, fra femte til åttende dagen av middagen, fra niende til tolvte dag fraskriver frokost. Under dietten, hjelper denne metoden redusere størrelsen på magen din til tjue prosent nedgang ønske om å spise. Seg selv viktig punkt i systemet - en garanti for at hatefulle pounds du ikke tilbake etter du sitter på en diett;
 b) bør ta minimum antall kalorier dvs. under slanking spise ønskede produkter med et stort utvalg av nyttige elementer som kreves av den menneskelige kroppen hver dag, men hvis de er lave i kalorier.
Hvor fort å miste vekt 20 kg

 Hvilke produkter som skal brukes i kostholdet?
 Listen sjarmerende produkter som gjør at du raskt fjerne 20 pounds inkluderer:
 - grønnsakerOg for å være mer presis så brokkoli, agurk, kål (kål), urter og tomater. Disse grønnsakene inneholder en enorm mengde av nødvendige vitaminer sunn kropp. Videre virker kål som en naturlig rense kroppen og effektiv mot fett, da den inneholder høyt fiberinnhold.
 - Belgfrukter anbefales sterkt å bruke bønner. Bønner har en stor liste over nyttige aminosyrer, som viser og rense kroppen for giftstoffer og brytes ned fett.
 - PerleDvs. bokhvete og ris. Bokhvete er svært effektive i kampen mot overvekt og Fig stand til å holde fordøyelsessystemet til ulike lidelser.
 - FruktSpesielt epler og sukkererstatninger i form av fruktose.
 - Grønn te rik på kraftige antioksidanter som har en positiv effekt på vekttap og å forbedre hudens utseende.
Hvor fort å miste vekt 20 kg

 Fysiske metoder
 Seg selv effektiv øvelsen for vekttap i rask modus er vanlige klasser bøyle kalt "Hula - bøyle". Det tillater deg å stramme magen, hofter og midje.
 Daglig mosjon og Squat til Press også gi gode resultater, og snart vil du se flott ut! Du vil lykkes, tro på deg selv!
Яндекс.Метрика