Blandinger av cellulitter

 Hva blanding kan gjøres hjemme cellulitter.
 Det er svært effektive i kampen mot cellulitter massasje.

 Masser blandingen mot cellulitter


 Masser blandingen fra alkohol og alger
 Nødvendig: 1 ss. l. tang pulver og teknisk sprit, 05 kopper frukt eddik og varmt vann, 10-12 dråper av noe eterisk olje.
 Matlaging. Hell varmt vann alger, legge til etanol, eddiksyre, eterisk olje. All mix grundig.
 Søknad. Stå i et bad, sette på en liten svamp og gni blandingen kroppen i en sirkulær bevegelse. Det er bedre å starte med føttene og gradvis komme i hendene. Så ta en varm dusj uten bruk av rengjøringsmidler. Umiddelbart etter massasje ikke bruke kremer og lotions, da huden er allerede mette næringsstoffer.
 Note. Gitt mengde av blandingen bør være nok for ca 10 snyltende, lagre den i en lukket beholder i kjøleskapet.
 Honning-sitron blanding for anti-cellulitt massasje
 Nødvendig:. 2 timer L. honning, 3-5 dråper sitron eterisk olje, 5 dråper eterisk olje av appelsin.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør blandingen på huden i sirkulære bevegelser for å massere noen få minutter, og skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
 Honning gni med olje av lavendel
 Nødvendig:. 2 timer L. honning 2 dråper av essensielle oljer av lavendel og eukalyptus.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør blandingen på huden i sirkulære bevegelser for å massere noen få minutter, og skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
 Mint-lavendel blanding for anti-cellulitt massasje
 Nødvendig: 5 dråper peppermynte eterisk olje, 2 dråper lavendel eterisk olje, 4 dråper eterisk olje av sitron.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør blandingen på huden i sirkulære bevegelser for å massere noen få minutter, og skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
 Olje massasje med einer og oransje
 Nødvendig:. 3 dråper einer eterisk olje, 2 dråper av essensielle oljer av appelsin og lavendel, 1 lm L. honning.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør blandingen på huden i sirkulære bevegelser for å massere i noen minutter, skyll med varmt vann zatemm og bruke fuktighetskrem.
 Blanding for anti-cellulitt massasje med mandelolje
 Nødvendig:. 1 time L. mandelolje, 5 dråper eterisk olje av muskat, 10 dråper eteriske oljer av bergamott og grapefrukt, 3 dråper eterisk olje av kanel, 8 dråper eterisk olje av geranium.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Påfør blandingen på huden i sirkulære bevegelser for å massere noen få minutter, og skyll med varmt vann og påfør uvlazhnya: Officer krem.  
Hvordan ta vare på seg selvDame SECRETS for jenter
Nyttige tips og triks for jenter
Du alltid ødelegge stemningen? Timer rozdyvlyayeshsya meg selv i speilet, å finne flere og flere feil? "Ikke rart - tror du - denne kua ingen som ..." eller med sinne begynner å klemme kviser - hvordan kan du hater dem! Noen ganger er dette kommer til det og ikke ønsker å leve. Og uansett hvorfor alle funnet oss selv i en klasse fyr og du er en?
Aldri tenkt på hvorfor noen jenter så raskt å få oppmerksomheten til folk? Og ikke si at
Skjønnhet og gutta rundt henne og vridd. Hvorfor? Det er trist å tårer - er det alltid å være på sidelinjen?
Ikke vær panikk. Så, som vi nå snakker må vite hver jente og kvinne. Nå er du spesielt interessert i alt om deg, venner, folkens ... Men du blir eldre. Så, bli feminin, attraktiv og vakker! Du kan, og ikke liker utseendet ditt - men det så langt. Vent et øyeblikk. Det vil ta litt tid, og du må elske deg selv - en som du er! Du har ikke helt forestille seg hva det betyr å være feminin og vakker som å trekke oppmerksomhet gutta liker å briljere med en lønnsom side. Men det er ikke skummelt! I dette kapittelet vil du lære om unge kvinners triks som alle jenter bør vite!
Betydningen zapahahu
Lukten tiltrekker menn i første omgang! Vi kan ikke se smaken, men som det er paradoksalt, lukt eller blir til en vakker kvinne, eller skyver den fra andre. Ingen kan stå hvis jenta blåser subtile duft av våren.
Så tilfelle for små, plukke en kvalitet parfyme, påfør en liten mengde hår, øreflippene og håndledd. Bare ikke overdriv det, og det kan få motsatt resultat!
Briller, Piercing hårnåler
Piercing, briller, klumpete hår ornamenter for menn barrierer. Med andre ord, de forstyrre kommunikasjonen med gutta.
Barrierer trenger å eliminere. Selvfølgelig, bukseseler på tennene for å ikke fjerne jobbe (legen foreskriver), men erstatte linse briller verdt.
Men, du kan plukke opp en god ramme briller - de gjør du stilig. Punktene bør ikke bli tvunget tiltak og dekorasjon for øyet.
Hvis du er en fan av piercing, være klar over at ikke alle gutter liker det når en jente ansikt med utstående ulike ringer og pinner. Du trenger ikke pinnsvin!
Med store pull hårnåler og kinesiske pinner, som du enkelt kan "lyser opp" i øyet fyr drømmer. Bedre å gå med min mor til frisøren og velge en hårklipp eller frisyre for hver dag.
Huden på fem pluss
Hvis du glatt og klar hud, gutten ubevisst ønsker å røre den. Det er ren, silkeaktig hud vinne hjertet til ethvert menneske! Men hvis dine ansikt, hender eller kroppsvorter Innrøm lignende ønske generelt ingen der! Verken kjekk - gutt drømmer eller parallelt med pimply Goshko klasse.
Så raskt fjerner vorter, men ikke hastverk med å smøre sin første fikk mye bedre gå til en hudlege. Med overdreven akne, kviser og hudormer også bli utkjempet. Vis din mat - kan du spise matvarer som forårsaker disse formasjonene på huden. Mer gå utendørs, Flytt, ofte ta et bad, gjøre bruk av gjennomsnittet for akne.
Magi Hair
Ja, silkeaktig, rene, velstelte hår - sjekket assistenter for fristelsen!
Spesielt heldige eiere av langt hår. Likevel har menn alltid ta hensyn til disse hår flagrende i vinden. Hvis håret ditt har en lengde på minst skulder lengde, gratulerer! Du har et viktig verktøy i kampen for hjertet av en ung mann.
Vask, tørk og vakkert holde langt hår - dette vil være nok til å ta hensyn til deg. Hvis du har kort eller uregjerlig hår, prøv styling eller fin hårklipp. Plukk en frisyre som vil være en fordel å se på hodet. Og ikke bekymre deg: langt hår fortsatt ikke liker alle, men du har andre triks kvinner i stand til besvimelse hver mann!

Nydelig negler

Er du sikker på at alle gutter gledet med lenge malte negler kvinne? Overraskende, men stort sett enig med deg. Vampyr klør, kanskje gå til noen, men fortsatt la dem for maskeraden.
Hvis mulig, besøke skjønnhetssalongen og gjøre manikyr. Valgfri dekselet neglelakk. Sunne, velstelte negler vakre spiker form er nødvendig. Trimme negler og behandle dem ved hjelp av neglefiler.
Husk det viktigste: ingen skitt under neglene! Du ønsker ikke å være den fyren tenkte at hvis du jobber hele natten diggers eller hender rev graven?
Finn din stil
Ikke vær redd for å eksperimentere med klær! En av de viktigste hemmeligheter forførelse - en partner under justering.
Hvis hun ønsker å vinne menneskejeger, bør hun kle eller et offer, eller en jeger. For eksempel, kommer i leopard kjole eller bluse med utrolige strimler. Få kledd som du vil, men samtidig ta hensyn til andres reaksjoner. Ellers kan du få fraktet bort, slik at du ser latterlig. Hvis du har funnet din stil, være forberedt på hva som vil klamre seg til dere med den hensikt å møte deg!
Du pleide å bære år de samme jeans? Pominyaysya minst en dag - kjole elegant kjole! Og fans skreddersydd klær ville være nyttig å kle seg i noe etnisk, med et dekorativt mønster. Du vil se: skifte klær, pominyayeshsya deg selv.
Sko med høye hæler eller joggesko?
Utvilsomt, sko - komfortable sko. Kledd - og kjøre hvor du vil! Men hælen hjelper kvinner få litt slankere, litt mer sexy. Sko med hæl av middels høyde eller høye hæler gjør kvinner gå grasiøs. Bare husk å holde ryggen rett og ikke gå på bøyde ben.
En viktig detalj - hvis været tillater det, noses ikke tykke vintertights og tynn gjennomsiktig.
La meg kysse din penn
Du vet at det mest attraktive sted i kvinnenes hender? Denne håndleddet!
Derfor fokuserer oppmerksomheten på dem. For eksempel, sofistikerte kjole klokker under en samtale med en fyr ser på dem, som viser utsiden av hånd i hånd.
Make-up: hva skal det være?
Like det eller ikke, er og make-up svært viktig. Her kommer hovedregelen: ikke overdriv med "militær farge"! Du kommer ikke til indiske krig?
Det er nok pudder, mascara og lipgloss lyse, spesielt hvis du er ny til virksomheten for å trekke folk.
Se - det er makt!
Selv om du har vakker hud, velstelte hender og negler, hår lengde belte, vil alle dine anstrengelser være forgjeves dersom sistnevnte vil se sliten og falmet, som overjordiske bestemor.
Ikke vær redd for å se folk i øynene! Hvis en ung person som deg og ser på deg, smiler han lepper eller hjørnene av øynene dine. Så du viser en interesse.
Ikke razhlyadыvay skitt på gulvet og teller ikke kråker! Se folk i øynene, tåler synspunkter, ofte smile, spøk, ler!
Ikke bruk lukkede gester (f.eks ikke skreschyvay hendene på brystet).
Om gester vi snakkes senere - master non-verbalt språk er ikke så vanskelig som det ser ut.
Noe interessant
Og til slutt, husk: menn vil sikkert sette pris på din skjønnhet. Men uansett hvordan du ser modellen interesse for deg raskt avkjølt, hvis du er noe, men deres utseende, ikke tenke.
Så finn din lidenskap, være engasjert i noen affære, arbeid, lære, kommunisere med interessante mennesker. Finn ut siste nytt, og du kan ikke bare forføre henne prins, men for at det skal bli en favoritt i mange år fremover!  
Яндекс.Метрика