Blødning etter menstruasjon
 Intermenstrual blødning er ofte kvinner. Begynn lignende problemer eller annet sted på den 14. dagen etter menstruasjon og varer i ca 72 timer, er det tre dager. Fet er ikke rikelig, og noen ganger subtil. Det kalles en blødning etter menstruasjon - Livmor og ingenting å menstruasjon ikke.
 Fet denne typen er ikke farlig, men de har fortsatt å tjene som et signal til det som er nødvendig for å besøke en gynekolog og finne ut den eksakte årsaken til blødningen.
 Hvis blødningen fortsetter i mer enn tre dager, må du oppsøke lege.
 Natur blødning
 Strukturen av den kvinnelige kroppen, slik at urinrøret ligger like bak de store kjønnslepper og blodig utflod, og ut av det. Derfor er utseendet på utslipp eller blødning oppdaget etter en måned for å finne ut hvor det er blødning.
 Blødning skyldes forstyrrelser av "kvinnelige" av
 "kvinner" organer - myndighet av reproduksjonssystemet, livmor, eggstokker, livmorhals og vagina. I visse tilfeller kan være blødning ut av hvert organ.
 Alder Kvinner
 For riktig diagnose og valg av behandling bør ta hensyn til aldersgruppen som kvinnen som anatomiske og fysiologiske karakteristikker av den kvinnelige kroppen i hver kategori er forskjellige.
 Blødning fra kjønnsorganet til barn og eldre kvinner er ofte diagnostisert som kreft.
 For tenåringer blødning etter menstruasjon som farlige for helse og kan være et symptom på ovarial dysfunksjon (eggstokkene dysfunksjon), men tegnet av genital patologi er sjeldne.
 Kvinner i reproduktiv alder kan føre til dårlig kort og blødning i dagene når eggløsningen er forventet.
 Under normal drift av follikkelmodningen og spotting kan forekomme etter en forsinkelse menstruasjon for ca to uker.
 Gynekologiske sykdommer
 Diagnostisering av sykdommer komplisert av det faktum at du visuelt kan fortelle forskjellen mellom normal utflod og blødning assosiert med gynekologiske sykdommer.
 Det er ikke noe klart skille mellom symptomer og "innsiden" gynekologiske problemer. Utseende er alltid den samme: mastka spotting rett før menstruasjon eller umiddelbart etter, og det kan være ganske annerledes.
 Livmor fibroids, intern endometriose, endometriepolypper, kronisk endometritt - foreslå tung eller mastka spotting før og etter menstruasjon.
 Livmorhalskreft, livmorkreft, endometriehyperplasi - kraftig blødning som ikke er relatert til en bestemt fase av syklusen.
 Dysfunksjon - som vanlig menstruasjon, som skjedde like etter en forsinkelse av 1-3 uker.
 Svangerskap utenfor livmoren - blødning ikke forbundet med syklusen av smerte i form av sammenstøtene.
 Intensiteten av blødning er viktig, men ikke for diagnosen og å bestemme hvordan å være et presserende besøk til legen.
 Behandling av blødninger utenom
 Behandling av blødning utnevnt lege-gynekolog etter en grundig undersøkelse av pasienten. Selv tar noen medikamenter kan bare smøre bilde av sykdommen.
 Urter - våre hjelpere
 For behandling av enkelte sykdommer kan bruke folk rettsmidler.
 Hypotyreose. Kamille, er mordovnyka rot, johannesurt, rot forvirrende hofter tatt i like proporsjoner. Samlingen skal hogge og hell kokende vann (1 liter 2st.l. +). Infused samling i en termos og anvendt flere ganger om dagen for et halvt glass.
 Erosjon av livmorhalsen. Om natten, i to uker, innføres i vagina pinne med fersk løk, rist. Løk bør pakkes i flere lag osteklede.
 Fibroids, svulster, polypper. Kamille, Calendula og celandine: Ta en spiseskje og hell kokende vann (1 / 2l). La over natten i en termos. Ta sammenkomst skal varme en halv kopp 3-4 ganger om dagen.
 Blødning på grunn av urinveispatologi
 Når en slik blødning blod vil skille seg ut fra urinrøret. Blødning av denne type kan være forbundet med nyresykdommer, urinblæren og urinrøret.
 Assosierte symptomer er feber, verkende smerter i siden, smerter ved vannlating, inkontinens.
 Kombinasjonen av tilstedeværelsen av blødning og relaterte tegn krever umiddelbar sykehusinnleggelse.
 Intermenstrual blødning kan være forårsaket av mange sykdommer, påvise og behandle en kvinne som hjelper legen. Den samme kvinnen bør svært nøye og oppmerksomt til deres helse.  
Nummen stortå
 Nummenhet i underekstremitetene - hyppige plager som kan føle noen. Hvis stortåen stikker som en nål, eller det "kjører maur", eller det ikke er der, så snakk om nummenhet i tommelen.
 For å svare på spørsmålet hvorfor nummen stortå, må vi vurdere en rekke sykdommer som dette kan skje.
 De viktigste "skyldige" er ryggraden som er ansvarlig for mange funksjoner i kroppen. For bena ansvarlig korsryggen.
 Intervertebral brokk
 Intervertebral brokk, som veksten begynner å legge press på nerver og forårsaker krampe vev. På grunn av dette spasme begynne å sove tær. Brokk kan bare fjernes ved operasjon.
 Osteochondrose
 Denne sykdommen er ledsaget av ulike manifestasjoner og stiv stortå - bare en av dens manifestasjoner. For riktig diagnose må gjøres røntgenbilder av lumbalcolumna.
 Sykdommen av nedre ekstremiteter
 Hvis du bryter blodstrømmen gjennom hevelse, vasokonstriksjon eller forekomst av aterosklerotisk plakk, tær mangel på blod inn dem. Dette kan være forårsaket av aterosklerose, vaskulær sykdom og obliterative эndarterytom.
 Lumbago, isjias
 Nummenhet fører til undertrykkelse nerve isjias og kløp isjiasnerven isjias.
 Metabolisme, gikt
 Gikt blodsirkulasjonen og fremmer deponering av krystaller av urinsyre salter. I alvorlige tilfeller, mer enn én finger nummen, og begge stortærne. Slike sykdommer gjelder radykulonevryt.
 Behandling av stiv stortå
 Til å begynne behandling, bør du alltid oppsøke lege, en nevrolog som nøyaktig fastslå årsaken nummenhet.
 Behandling er medisinering, medisiner, salver og geleer. I tabletter Legen kan massere, medisinsk gymnastikk, en diett.
 I avanserte tilfeller av sykdommen bidrar bare kirurgi.
 Ting å redusere nummenhet i tærne?
 1. Slutte å røyke fordi nikotin forårsaker vasospasme. Kaffe, te og alkohol påvirker blodårene samt nikotin.
 2. Så ofte som mulig å spise et varmt måltid, havre og bokhvete.
 3. Herde: løping, ski, skøyter, helle kaldt vann.
 4. Vitaminer og mineraler, inkludert jern, bidra til å gjenopprette blodstrømmen.
 Tradisjonell medisin
 Når stortåen nummenhet komme til unnsetning oppskrifter av tradisjonell medisin.
 1. Honey wrap over natten. Spres med honning finger og pakker det med en bandasje eller klut. Bære en sokk.
 2. Kontrast bad. Du må gjøre to tanker: en til å helle varmt vann, og i en annen - kaldt. Trykke fingeren vekselvis i varmt vann, og deretter kaldt. Hold i 30 minutter. Gjenta fem ganger. Deretter spres med finger terpentin eller terpentin salve og kjole sokk. Fremgangsmåten for å utføre 10 ganger.
 3. Gni fingeren til rødhet kamfer salve og sette på sokker. Holde hele natten.
 4. Insister søle av eple eddik bidrar til å eliminere nummenhet. Infusjon gnis tre ganger om dagen.
 Ikke bli involvert i selv. Hvis de tradisjonelle metodene ikke hjelper, bør du kontakte legen din, eller sykdom kan føre til permanente sirkulasjonsproblemer, til koldbrann finger.  
Kløe og svie i underlivet
 Et slikt problem som kløe eller brennende følelse i intime steder kan føre til en rekke problemer. Dessuten, med ubehag mange er ikke i en hast for å se en lege - noen kan ikke finne tid til å bryte ut i undersøkelsen som bare sjenert. Men kløe og svie i underlivet vil ikke alene - innsats må utstede gå.
 Årsaken kløe kan fortelle en lege
 Eksperter sier at kløe, vises i et intimt sted, viser eventuelle avvik fra normal tilstand av kroppen. Umiddelbart fortelle årsaken til svie og kløe umulig - det kan være en alvorlig smittsom sykdom, kjønnshår parasitter betennelse som oppstår på grunn av hormonelle endringer. Kort sagt, å tåle ubehag i intime steder det ikke er nødvendig - det er bedre å oppsøke lege. Nok til å få testet og kan oppnevne kompetent behandling.
 En grundig og skånsom pleie
 Det er verdt å merke seg at noen ganger oppstår kløe på grunn av feilaktig vare på kjønnsorganene. Hvordan kan skade deg selv? Bruken av aggressive kosmetikk og feil vare. Noen kvinner vaske for ofte som fremmer utlekking gunstig mikroflora. Andre, derimot, lanseringen selv, truende bakterier. Legene sier den beste dusjen to ganger om dagen. Og sørg for å vaske forfra og bakover for å unngå smitte swing. I tillegg bør du bruke kosmetikk spesielt formulert for å ta vare på leppene. Lines slike midler er i stand til å kvitte seg med allergisk irritasjon, fjerne lukt, redusere betennelse. Følgelig gradvis passerer kløe.
 Sykdommer bør behandles
 Alvorlig sykdom symptom som også kan brenne eller kløe i kjønnsorganer, er det nødvendig å behandle. Å håpe at problemet vil eie er ikke nødvendig - det kan bare gjøre ting verre. Samtidig kan vi lindre deres tilstand før besøket til legen. For å gjøre dette:
 1. Vanlige vaske - det kan lette kløe. Effektive i dette tilfelle vil det være babypudder. Som for øvrig er ufarlig.
 2. Du kan prøve å gå på en hypoallergen diett som er ekskludert fra kostholdet surt, salt, krydret mat.
 3. Det er viktig å velge et seksuelt forhold - se etter selv og partner.
 4. Helst mindre å bruke i solen, prøv å slappe av mer.
 I alle fall, kløe eller brennende følelse, ikke skjule det, er det viktig å fastslå årsaken og bli kvitt problemet. Dette er ikke noe skammelig - utnevnt lege må sette av prosedyrer for å bidra til å gjenopprette helse.  
Яндекс.Метрика